Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κανονικά θα πρέπει να σβηστούν οι πληροφορίες για ναρκωτικά.Και μακρυά από τα γαμημένα,δεν είναι καραμέλες...Αν θέλετε να γαμάτε για χρόνια μακρυά.

υποτιθεται το σαιτ ειναι για ενηλικες που ξερουν τι κανουν.... βεβαια μπαινουν και ανηλικα εδω αλλα τι να κανμουμε :S :S :S :S :S :S

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
υποτιθεται το σαιτ ειναι για ενηλικες που ξερουν τι κανουν.... βεβαια μπαινουν και ανηλικα εδω αλλα τι να κανμουμε :S :S :S :S :S :S

Αυτό θεωρείς είναι απάντηση;Εντάξει,εγώ δεν έχω σχέση με τη σελίδα,αλλά θα ήθελα να μάθω την άποψη των διαχειριστών πάνω σε αυτό το θέμα.Πάντως,σαν απλό μέλος θα εκφράζω την αποδοκιμασία μου σε κάθε τι παράνομο και επικίνδυνο παρατηρώ εδώ.Τα ναρκωτικά και επικίνδυνα είναι και παράνομα....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αυτό θεωρείς είναι απάντηση;Εντάξει,εγώ δεν έχω σχέση με τη σελίδα,αλλά θα ήθελα να μάθω την άποψη των διαχειριστών πάνω σε αυτό το θέμα.Πάντως,σαν απλό μέλος θα εκφράζω την αποδοκιμασία μου σε κάθε τι παράνομο και επικίνδυνο παρατηρώ εδώ.Τα ναρκωτικά και επικίνδυνα είναι και παράνομα....

ειναι παρανομα στην ελλαδα οχι στην ολλανδια για την οποια αναφερεται το θρεντ

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Είσαι σίγουρη;Είσαι νομικός στην Ολλανδία;Τέλος πάντων,ας πάρουν θέση οι διαχειριστές,δεν ασχολούμαι ξανά με τέτοια θέματα,δεν είμαι ούτε ο Ρομπέν των Δασών ούτε ο Νταρτανιάν...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Είσαι σίγουρη;Είσαι νομικός στην Ολλανδία;Τέλος πάντων,ας πάρουν θέση οι διαχειριστές,δεν ασχολούμαι ξανά με τέτοια θέματα,δεν είναι ούτε ο Ρομπέν των Δασών ούτε ο Νταρτανιάν...

αυτα που καπνιζονται ειναι νομιμα. αλλιως δεν θα τα πουλαγανε σε coffee shops για τα οποια ρωταει το παιδι

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Όπως έχετε διαπιστώσει όλες οι πληροφορίες για ναρκωτικά έχουν σβηστεί.
Ας μην συνεχιστεί άλλο το θέμα αυτό παρακαλώ!

Τα coffee shops είναι νόμιμα στην Ολλανδία

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ενταξει καποιες μικρες ποσοτητες χασις επιτρεπονται!!
δεν ξερω ακριβως ποσο αλλα δεν εχει σημασια!!

εγω π.χ δεν γουσταρω να κανω!!
ολα ειναι θεμα σωστης χρησης! να μην υπαρχει καταχρηση!ειτε ειναι τσιγαρα ειτε αλκολ η οτιδηποτε!

Επισκέπτης

Και εγω εκφραζω την αποδοκιμασια μου, για την ακριβεια, για τον τζογο που ειναι νομιμος, για την ανεργια, για τους μισθους που ειναι οι χαμηλοτεροι στην Ε.Ε. και παει λεγοντας.....
Το οδικο δικτιο της Ελλαδας να δεις ποσο επικινδυνο ειναι, αλλα δεν το απαγορευουν οι μαλακες.
Παρε κι ενα βιντεακι για το καληνυχτα.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
πηρα τηλ σε γραφειο που δοκιμασα 2 φορες και το προτιμω.και μου προτειναν 2 'κοπελες' μαζι αρτια αφιχθεισες απο πολονια.
150 ΕΥΡΩ για μια ωρα.

Ξερει κανεις αν η τιμη ειναι καλη?????

geobest

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τα ξενοδοχεία που μου προτείνουν είναι τα εξής :

1, DIE PORT VAN CLEVE  4****
2. NH CARANSA 4****
3. PARK 4****
4. NH SCHILLER 3sup***
5. DE PARIS
6. HEM

Εχει κανεις να δωσει πληροφορίρες ή να προτείνει κάποιο από αυτά ???

Ευχαριστώ
Geobest

totos65

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το PARK 4* ειναι μια χαρά, δίπλα στο HARD ROCK CAFE και κοντα σε κεντρικες γραμμε΄ς του τραμ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τα ξενοδοχεία που μου προτείνουν είναι τα εξής :

1, DIE PORT VAN CLEVE   4****
2. NH CARANSA 4****
3. PARK 4****
4. NH SCHILLER 3sup***
5. DE PARIS
6. HEM

Εχει κανεις να δωσει πληροφορίρες ή να προτείνει κάποιο από αυτά ???

Ευχαριστώ
Geobest

Έχω μείνει στο πρώτο από αυτά.

Σίγουρα το μικρότερο δωμάτειο που έχω μείνει ποτέ στην ζωή μου (εντάξει είχα κλείσει μονό αλλά πάλι......).
Κατά τα άλλα κεντρικότατο.

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
geobest δοκίμασε το Qbic πολυ μπροστά απο πλευράς design hotel

δεν είναι κέντρο αλλά η περιοχή που είναι, είναι high life

Το hotel ειναι 10 λεπτα απο το κέντρο με το metro το οποίο είναι δίπλα απο το ξενοδοχείο

Προσωπικά για εμενα ειναι πολυ γαματο hotel

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Αν μεινεις στο συγκεκριμένο hotel εκεί κοντά υπάρχει και το sex club Mayfair

το οποίο είναι απο τα πιο high. Λιγο ακριβό αλλά με δυνατά κομμάτια και προσφέρει και δωρεάν limo στους πελάτες. Βεβαια εκεί συνήθως πίνεις μόνο Moet και Μumm

Αλλή φάση εκεί βλέπεις την άλλη την πιο χιδάτη πλευρά τους Amsterdam

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πηρα τηλ σε γραφειο που δοκιμασα 2 φορες και το προτιμω.και μου προτειναν 2 'κοπελες' μαζι αρτια αφιχθεισες απο πολονια.
150 ΕΥΡΩ για μια ωρα.

Ξερει κανεις αν η τιμη ειναι καλη?????
εγω μια γνωμη θα σου πω, 150€ για 1 ωρα και για τις 2 κοπελες;αν ειναι ετσι καλο μου ακουγεται γιατι εδω ελλαδα τοσα ζητουν για 1 κοπελα.γι ’αυτο σταματησα τα κολ γκερλς και παω μονο σε στουντιο, της ξεπετας μεν αλλα καλυτερες τιμες συγκριτικα.

Συναγωνιστές,
Το Αmsterdam είναι SUPER, απ'όλες τις απόψεις! :rockon:
Ένα μόνο χρειάζεται ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ προσοχή:
Mην αγοράσετε ποτέ "ουσίες" από διάφορους τύπους οι οποίοι θα σας πλησιάσουν στο δρόμο (κι ειδικά όσον αφορά τα "λευκά ποτά" ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ παντού).
Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, η συνέχεια του "έργου" είναι εσείς να ψάχνετε τρόπο να επικοινωνήσετε με την Ελληνική πρεσβεία και να τραγουδάτε την Ολλανδική εκδοχή του "στο κελλί 33...".
συναγωνιστη ξερεις κατι;εγω φοβαμαι λιγο με τις πουτανες και προσεχω να μην κολησω κανα παρασημο.ειπαμε να γαμησουμε οχι να πεθανουμε!τωρα με τα ναρκωτικα μπορει να παμε φυλακη αν μας παγιδεψουν.ωραια ζωη, να τη χαιρομαστε!!γι’ αυτο προσοχη και εμπιστοσυνη πουθενα!

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν μεινεις στο συγκεκριμένο hotel εκεί κοντά υπάρχει και το sex club Mayfair

το οποίο είναι απο τα πιο high. Λιγο ακριβό αλλά με δυνατά κομμάτια και προσφέρει και δωρεάν limo στους πελάτες. Βεβαια εκεί συνήθως πίνεις μόνο Moet και Μumm

Αλλή φάση εκεί βλέπεις την άλλη την πιο χιδάτη πλευρά τους Amsterdam
φαντασου πως καποιοι ανθρωποι πλουσιοι σε αυτον τον πλανητη ζουν συστηματικα σε αυτην τη χλιδη ενω εμεις οι κοινοι θνητοι μπορει κατι τετοιο να το ζησουμε 1 αντε 2 φορες στη ζωη μας.γνωμη μου για ακριβες φασεις γενικα!

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
τις πηρα τελικα και τις δυο μαζι.....καλη εμπειρια...... ;)

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τις πηρα τελικα και τις δυο μαζι.....καλη εμπειρια...... ;)
μπραβο συναθλητη!εγω δεν εχω εμπειρια απο 2 κοπελες ταυτοχρονα ακομα.ειμαι ολιγαρκης.καλα αμα ειναι καλη τιμη οπως ταυλανδη μπορει να δοκιμασω.ειδωμεν!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom