imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Το δικο σου το "ναρκωτικο" ποιο ειναι ?
Η φωτογραφία,το σκι,το γυμναστήριο...Αυτά είναι!
Το δικο σου το "ναρκωτικο" ποιο ειναι ?
Κανονικά θα πρέπει να σβηστούν οι πληροφορίες για ναρκωτικά.Και μακρυά από τα γαμημένα,δεν είναι καραμέλες...Αν θέλετε να γαμάτε για χρόνια μακρυά.
υποτιθεται το σαιτ ειναι για ενηλικες που ξερουν τι κανουν.... βεβαια μπαινουν και ανηλικα εδω αλλα τι να κανμουμε :S :S :S :S :S :S
Αυτό θεωρείς είναι απάντηση;Εντάξει,εγώ δεν έχω σχέση με τη σελίδα,αλλά θα ήθελα να μάθω την άποψη των διαχειριστών πάνω σε αυτό το θέμα.Πάντως,σαν απλό μέλος θα εκφράζω την αποδοκιμασία μου σε κάθε τι παράνομο και επικίνδυνο παρατηρώ εδώ.Τα ναρκωτικά και επικίνδυνα είναι και παράνομα....
Είσαι σίγουρη;Είσαι νομικός στην Ολλανδία;Τέλος πάντων,ας πάρουν θέση οι διαχειριστές,δεν ασχολούμαι ξανά με τέτοια θέματα,δεν είναι ούτε ο Ρομπέν των Δασών ούτε ο Νταρτανιάν...
Αυτό θεωρείς είναι απάντηση;Εντάξει,εγώ δεν έχω σχέση με τη σελίδα,αλλά θα ήθελα να μάθω την άποψη των διαχειριστών πάνω σε αυτό το θέμα.Πάντως,σαν απλό μέλος θα εκφράζω την αποδοκιμασία μου σε κάθε τι παράνομο και επικίνδυνο παρατηρώ εδώ.Τα ναρκωτικά και επικίνδυνα είναι και παράνομα....
Τα ξενοδοχεία που μου προτείνουν είναι τα εξής :
1, DIE PORT VAN CLEVE 4****
2. NH CARANSA 4****
3. PARK 4****
4. NH SCHILLER 3sup***
5. DE PARIS
6. HEM
Εχει κανεις να δωσει πληροφορίρες ή να προτείνει κάποιο από αυτά ???
Ευχαριστώ
Geobest
εγω μια γνωμη θα σου πω, 150€ για 1 ωρα και για τις 2 κοπελες;αν ειναι ετσι καλο μου ακουγεται γιατι εδω ελλαδα τοσα ζητουν για 1 κοπελα.γι ’αυτο σταματησα τα κολ γκερλς και παω μονο σε στουντιο, της ξεπετας μεν αλλα καλυτερες τιμες συγκριτικα.πηρα τηλ σε γραφειο που δοκιμασα 2 φορες και το προτιμω.και μου προτειναν 2 'κοπελες' μαζι αρτια αφιχθεισες απο πολονια.
150 ΕΥΡΩ για μια ωρα.
Ξερει κανεις αν η τιμη ειναι καλη?????
συναγωνιστη ξερεις κατι;εγω φοβαμαι λιγο με τις πουτανες και προσεχω να μην κολησω κανα παρασημο.ειπαμε να γαμησουμε οχι να πεθανουμε!τωρα με τα ναρκωτικα μπορει να παμε φυλακη αν μας παγιδεψουν.ωραια ζωη, να τη χαιρομαστε!!γι’ αυτο προσοχη και εμπιστοσυνη πουθενα!Συναγωνιστές,
Το Αmsterdam είναι SUPER, απ'όλες τις απόψεις!
Ένα μόνο χρειάζεται ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ προσοχή:
Mην αγοράσετε ποτέ "ουσίες" από διάφορους τύπους οι οποίοι θα σας πλησιάσουν στο δρόμο (κι ειδικά όσον αφορά τα "λευκά ποτά" ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ παντού).
Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, η συνέχεια του "έργου" είναι εσείς να ψάχνετε τρόπο να επικοινωνήσετε με την Ελληνική πρεσβεία και να τραγουδάτε την Ολλανδική εκδοχή του "στο κελλί 33...".
φαντασου πως καποιοι ανθρωποι πλουσιοι σε αυτον τον πλανητη ζουν συστηματικα σε αυτην τη χλιδη ενω εμεις οι κοινοι θνητοι μπορει κατι τετοιο να το ζησουμε 1 αντε 2 φορες στη ζωη μας.γνωμη μου για ακριβες φασεις γενικα!Αν μεινεις στο συγκεκριμένο hotel εκεί κοντά υπάρχει και το sex club Mayfair
το οποίο είναι απο τα πιο high. Λιγο ακριβό αλλά με δυνατά κομμάτια και προσφέρει και δωρεάν limo στους πελάτες. Βεβαια εκεί συνήθως πίνεις μόνο Moet και Μumm
Αλλή φάση εκεί βλέπεις την άλλη την πιο χιδάτη πλευρά τους Amsterdam
μπραβο συναθλητη!εγω δεν εχω εμπειρια απο 2 κοπελες ταυτοχρονα ακομα.ειμαι ολιγαρκης.καλα αμα ειναι καλη τιμη οπως ταυλανδη μπορει να δοκιμασω.ειδωμεν!!τις πηρα τελικα και τις δυο μαζι.....καλη εμπειρια...... ;)