μη λες μαλακιες
Προτιματε μανιταρια παιδια. Φυσικο προιον.
Προτιματε μανιταρια παιδια. Φυσικο προιον.
Μια χαρά είναι.
μαγκες εδω και 3 μηνες μενω μονιμα σε πολη 1 ωρα εξω απο το αμστερνταμ.Απο τις "βιτρινες" δεν εμεινα ευχαριστιμενος γιατι ειναι μονο για ματι,κατα την γνωμη μου,γιατι εχει Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ε Σ αλλα απο γουστα μηδεν.Τελευταια πηρα 'κοπελα " ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ και περασα πολυ καλα μπορω να πω σε 'τιμαι λογικαι" .Πηρα μια πολονεζα.Νομιζω οτι αν ζητησεις παει κ αμστερνταμ ,εκτος αν καποιος θελει να κανει κ εξτρα τουρισμο ενα απογευματακι με το τρενο και απο ασφαλεια και σιγουρια 100%........Αν θελει κανεις μπορω να βρω το τηλεφωνο και μεηλ.Μιλανε αγγλικα.Εδω τα γραφεια ειναι νομιμα γ ιαυτο εχουν και σαιτ.Το συγκεκριμενο δεν εχει γιατι ειναι καινουργιο αλλα εκει παιζουν διπλασιες τιμες.....αυτα
Καλησπέρα σας,
ξέρω οτι υπάρχει Thread για το Amsterdam αλλα χάθηκα διαβαζοντάς το....
Τον Ιούλιο θα είμαστε στο Amsterdam για 10 μέρες και θα θέλαμε τη βοηθειά σας για να περάσουμε καλά
θα θέλαμε πληροφορίες για διάφορα μέρη....
Coffee Shop(τι είδη και ποικιλές παίζουν? μπορεις να τα πάρεις μαζί σου στο ξενοδοχείο?),
Striptease Clubs,
RLD,
SexShop,
Sex Club,
Glory Hole,
γυναίκες(ίσως και ζευγάρια) για ζευγάρια.....
γενικά μέρη για να περάσουμε καλά......
Καλησπέρα σας,
ξέρω οτι υπάρχει Thread για το Amsterdam αλλα χάθηκα διαβαζοντάς το....
Τον Ιούλιο θα είμαστε στο Amsterdam για 10 μέρες και θα θέλαμε τη βοηθειά σας για να περάσουμε καλά
θα θέλαμε πληροφορίες για διάφορα μέρη....
Coffee Shop(τι είδη και ποικιλές παίζουν? μπορεις να τα πάρεις μαζί σου στο ξενοδοχείο?),
Striptease Clubs,
RLD,
SexShop,
Sex Club,
Glory Hole,
γυναίκες(ίσως και ζευγάρια) για ζευγάρια.....
γενικά μέρη για να περάσουμε καλά......
Στο δρομο βρισκεις οτι γουσταρεις απο ναρκωτικα, απο μαυρο, πρεζα, λαδι, τριπακια και οτι κανεις κεφι. Θελει προσοχη ομως γιατι κανουν πουστιες.
Κανονικά θα πρέπει να σβηστούν οι πληροφορίες για ναρκωτικά.Και μακρυά από τα γαμημένα,δεν είναι καραμέλες...Αν θέλετε να γαμάτε για χρόνια μακρυά.