Νέα

Amsterdam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
εμπαινε χυστη εμπαινε.στο τελος βεβαια μη μας ζητησεις σα τον προηγουμενο δωματιο με τρυπα στον τοιχο να τον βαζεις!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
παιδια, ισχυουν ακομα οι προσφορες στις αεροπορικες εταιρειες για αμστερνταμ??

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
παιδια, ισχυουν ακομα οι προσφορες στις αεροπορικες εταιρειες για αμστερνταμ??

νομίζω δύσκολο να βρείς τέτοια εποχή...
γενικά για Αμστερντάμ δεν υπάρχουν φθηνά εισιτήρια.
εγώ έχω κλεισει για Ιούνιο (ακούς gobr??) με ΚΛΜ στα 316 ευρώ.
Η Ολυμπιακή είχε 380... :jerking:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Οταν δεν εχεις λεφτα εχεις χρονο να πας. Οταν εχεις λεφτα δεν εχεις χρονο. Το παθαινει και αλλος ??? Φθινοπωρο ομως ερχετεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Ενα κωλοκαλοκαιρο μας χωριζει.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Ήταν το όνειρό μου να πάω Amsterdam και ακούγονται κάπως αυτά που λέτε..

1. Strip με επανάληψη του προγράμματος κάθε 1 ώρα.. :huh:
2. Στην RLD σε ξεπετάνε.. :huh:

Χμ... είναι πράγματα που είχα σκεφτεί και εγώ πάντως για μια πόλη με τόσο μεγάλη δημοσιότητα σχετικά με τον σεξοτουρισμό της. Ε, αν είναι έτσι τότε περνάμε καλύτερα στην Αθήνα.  :2funny:

Ελπίζω να κάνω το ταξιδάκι κατά Σεπτέμβριο-Οκτώβριο και θα ενημερώσω.

looking-for

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετω ολους τους συναγωνιστες!
παιδες θα ηθελα τα φωτα σας...
ετοιμαζω ταξιδι για αμστερνταμ και θελω να υπολογισω τα εξοδα!
αεροπορικα και ξενοδοχειο εχω βρει σχεδον.
θα ηθελα να μου πει οποιος εχει παει και ξερει,ποσα λεφτα χρειαζομαι εκει για καθε ημερα(ενα μεσο ορο).Χωρις βεβαια να μου λειψει τιποτα!
Για να ξερω ποσα να εχω μαζι μου!
οσοι μπορουν να βοηθησουν θα το εκτιμησω ιδιαιτερα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαιρετω ολους τους συναγωνιστες!
παιδες θα ηθελα τα φωτα σας...
ετοιμαζω ταξιδι για αμστερνταμ και θελω να υπολογισω τα εξοδα!
αεροπορικα και ξενοδοχειο εχω βρει σχεδον.
θα ηθελα να μου πει οποιος εχει παει και ξερει,ποσα λεφτα χρειαζομαι εκει για καθε ημερα(ενα μεσο ορο).Χωρις βεβαια να μου λειψει τιποτα!
Για να ξερω ποσα να εχω μαζι μου!
οσοι μπορουν να βοηθησουν θα το εκτιμησω ιδιαιτερα
ελα ρε τυπε μου
ετσι Amsterdam :rockon:

looking-for

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
χαιρε apolyto_arseniko!
Βασικα θα συνδιασω 2 ημερες βερολινο και μια εβδομαδα αμστερνταμ.το σχεδιαζω εδω και ενα μηνα αλλα το θεμα ειμαι οτι θελω να ξερω περιπου ποσα ειναι τα καθημερινα εξοδα στο αμστερνταμ.οποιος εχει παει και ξερει ας βοηθησει  :rockon:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Εξαρτατε τι ζητας.
Μια μερα ας πουμε νορμαλ θα ειναι η εξης:
ξυπνημα και πρωινο στο χοτελ αν σερβιρει αλλιως κατι εξω με 5-10 ευρα.
Ενα τριφυλλο 5 ευρα και ενα space cake για μετα ενα 10αρικακι περιπου.
Μετα πας για ται μασαζ με γαμησι, ενα 100αρικο.
Βολταρεις, πινεις καμμια μπυριτσα με 2,5 ευρω, και το μεσημερακι κτυπας πατατες τηγανιτες στο χερι και κροκετες, βαλε κανα 15αρι.
Αφου πας στο χοτελ, αραξεις μια ωρα, και εχεις πρωτα κτυπησει το space cake, παιρνεις το τραμ και πας σε prive house, και μολις μπαινεις σε πιανει το space cake. Διαλεγεις κοπελα, πας δωματιο με τζακουζι για μια ωρα κανα 100αρικο παλι. Αραζεις στο τζακουζι, αναβεις ενα ακομα τριφυλλο, πινεις τη μπυριτσα σου και πιπωνεις ταυτοχρονα. Μετα βγαινεις και αρχιζεις το γκαπα γκουπα.
Με αυτα και με αυτα, πιανει βραδακι. Πισω στο χοτελ, αραγμα ενα μισαωρο, μπανιο ξυρισμα δοντια κλπ, ντυσιμο και ετοιμος για παρτουζομαγαζα. Ψωνιζεις ενα τριφυλλο για το δρομο, ενα δυο space cake ακομα και πας για το κλαμπ οπου πληρωνεις 50-70 ευρα και γαμας μεχρι να ματωσεις. Μετα, αργαααααααααα πολυ, κανεις μια βολτα στη πολη, τσιμπαςα κατι ελαφρυ, αραζεις σε ενα παγκακι και ενω πινεις το τελευταιο τριφυλλο, σκεφτεσε οτι περασε μια ζορικη μερα και πρεπει να χαλαρωσεις γιατι σε περιμενει μια αλλη.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
gobr μόλις περιέγραψες την ποιο τέλεια μέρα  :grin: :grin:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Ειναι μια νορμαλ μερα στη παιχνιδουπολη των ενηλικων.
Μεσα Οκτωβρη θα εχετε πληρη ενημερωση απο 2 μελη του σαιτ.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Ποιο μελος απο εδω ειναι ο χρηστης POUTSOS στο
InternationalSexGuide με το φοβερο ποστ

Last 3 years have visit 2 times amsterdam and in next month will be 3rd time. 1st time now I choose a hotel at leidsplein.

First I time I went was Wednesday and I choose to have sex at park 118 but I was not satisfied. 3 girls where there, I choose one she told me that she was dutch but I didn't believe it. We had some minutes into the jacuzzi and then a typical sex.

Next day I try paradise club at gangbang party, I went with one friend we took a drink and we are searching what happens theare, not many women, 3 which are working at paradise and you can fuck her as much you want. Also at this place if you want to smoke marijuana you have to go upstairs and outside. It was November and the cold was too much!

Next days we where fucking at RLD and some other brothels.

2nd time i went to Amsterdam i went to paradise again, i found an English woman with her husband, i was taking my drink when her husband told me that :
Man : Hi
Me : Hi
Man : Do you speak English ?
Me : Yes
Man : Do you see this blonde over there ?
Man : She is my wife and she want to fuck with you
Me : Ok

Result: 1)Hi 2)Yes 3) Ok. Then I fuck her twice very hard, also they take me back with their car to central station where was my hotel, I gave them my mobile phone number and they will come for holidays at greek islands.

Also those two times I went to watch ajax vs brenda (I think 3-1) and at ajax tournament on August with Man utd, porto, inter.

This country is great,

Sex as I like, Drugs, Ajax. I LOVE YOU HOLLAND

σωστος ο τυπος!!!

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ποιο μελος απο εδω ειναι ο χρηστης POUTSOS στο
InternationalSexGuide με το φοβερο ποστ

Last 3 years have visit 2 times amsterdam and in next month will be 3rd time. 1st time now I choose a hotel at leidsplein.

First I time I went was Wednesday and I choose to have sex at park 118 but I was not satisfied. 3 girls where there, I choose one she told me that she was dutch but I didn't believe it. We had some minutes into the jacuzzi and then a typical sex.

Next day I try paradise club at gangbang party, I went with one friend we took a drink and we are searching what happens theare, not many women, 3 which are working at paradise and you can fuck her as much you want. Also at this place if you want to smoke marijuana you have to go upstairs and outside. It was November and the cold was too much!

Next days we where fucking at RLD and some other brothels.

2nd time i went to Amsterdam i went to paradise again, i found an English woman with her husband, i was taking my drink when her husband told me that :
Man : Hi
Me : Hi
Man : Do you speak English ?
Man : Do you see this blonde over there ?
Man : She is my wife and she want to fuck with you
Me : Ok

Result: 1)Hi 2)Yes 3) Ok. Then I fuck her twice very hard, also they take me back with their car to central station where was my hotel, I gave them my mobile phone number and they will come for holidays at greek islands.

Also those two times I went to watch ajax vs brenda (I think 3-1) and at ajax tournament on August with Man utd, porto, inter.

This country is great,

Sex as I like, Drugs, Ajax. I LOVE YOU HOLLAND

σωστος ο τυπος!!!
φοβερος!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Πετάνε τα Smart στα κανάλια του Άμστερνταμ

Ανησυχητικές διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει μια νέα «τρέλα» που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας, όπου άγνωστοι σπρώχνουν αυτοκίνητα μάρκας «Smart» που είναι παρκαρισμένα κατά μήκος των καναλιών της πόλης μέσα σε αυτά.

Η νέα «μόδα» έχει και όνομα: «Smart tossing», ή αλλιώς «Πέταγμα Smart».

Η αστυνομία επιφυλασσόταν να δημοσιοποιήσει το συγκεκριμένο «φαινόμενο» υπό τον φόβο της «αντιγραφής» από άλλα άτομα και κατ’ επέκταση της γενίκευσης των καταστροφών.

Τα αυτοκίνητα μάρκας Smart, ως γνωστόν, είναι αρκετά μικρά, ώστε οι ιδιοκτήτες τους τα παρκάρουν πολλές φορές κάθετα ως προς το πεζοδρόμιο (ή το κανάλι στην προκειμένη περίπτωση) και αρκετά ελαφριά, με αποτέλεσμα να είναι εύκολα στο... σπρώξιμο.  Βέβαια κατά μήκος των καναλιών στο Άμστερνταμ υπάρχει κράσπεδο για να μη... κυλούν τα αυτοκίνητα στο νερό.
Επειδή όμως, τα Smart είναι αρκετά ελαφριά ανασηκώνονται εύκολα, και σπρώχνονται στο κανάλι.

Βεβαια στη φωτο το σμαρτ ειναι λαθος. Τα παρκαρουν καθετα στα καναλια.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
νομίζω δύσκολο να βρείς τέτοια εποχή...
γενικά για Αμστερντάμ δεν υπάρχουν φθηνά εισιτήρια.
εγώ έχω κλεισει για Ιούνιο με ΚΛΜ στα 316 ευρώ.
δε μας ειπες , πηγες τελικα?
πως τα περασες? :cheesy: :cheesy:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Εξαρτατε τι ζητας.
Μια μερα ας πουμε νορμαλ θα ειναι η εξης:
ξυπνημα και πρωινο στο χοτελ αν σερβιρει αλλιως κατι εξω με 5-10 ευρα.
Ενα τριφυλλο 5 ευρα και ενα space cake για μετα ενα 10αρικακι περιπου.
Μετα πας για ται μασαζ με γαμησι, ενα 100αρικο.
Βολταρεις, πινεις καμμια μπυριτσα με 2,5 ευρω, και το μεσημερακι κτυπας πατατες τηγανιτες στο χερι και κροκετες, βαλε κανα 15αρι.
Αφου πας στο χοτελ, αραξεις μια ωρα, και εχεις πρωτα κτυπησει το space cake, παιρνεις το τραμ και πας σε prive house, και μολις μπαινεις σε πιανει το space cake. Διαλεγεις κοπελα, πας δωματιο με τζακουζι για μια ωρα κανα 100αρικο παλι. Αραζεις στο τζακουζι, αναβεις ενα ακομα τριφυλλο, πινεις τη μπυριτσα σου και πιπωνεις ταυτοχρονα. Μετα βγαινεις και αρχιζεις το γκαπα γκουπα.
Με αυτα και με αυτα, πιανει βραδακι. Πισω στο χοτελ, αραγμα ενα μισαωρο, μπανιο ξυρισμα δοντια κλπ, ντυσιμο και ετοιμος για παρτουζομαγαζα. Ψωνιζεις ενα τριφυλλο για το δρομο, ενα δυο space cake ακομα και πας για το κλαμπ οπου πληρωνεις 50-70 ευρα και γαμας μεχρι να ματωσεις. Μετα, αργαααααααααα πολυ, κανεις μια βολτα στη πολη, τσιμπαςα κατι ελαφρυ, αραζεις σε ενα παγκακι και ενω πινεις το τελευταιο τριφυλλο, σκεφτεσε οτι περασε μια ζορικη μερα και πρεπει να χαλαρωσεις γιατι σε περιμενει μια αλλη.
βλεπω gobr εχεις εξελιχθει σε tour operator :rockon: :2funny:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
amsterdam....και ολα τα αλλα απλα ακολουθουν...εχω παει παρα πολλες φορες και ειναι ετσι οπως γραφονται και 10 φορες καλυτερα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
amsterdam....και ολα τα αλλα απλα ακολουθουν...εχω παει παρα πολλες φορες και ειναι ετσι οπως γραφονται και 10 φορες καλυτερα
ετσι ρε τυπε πεστα
πεστους οτι γαμας αβερτα στην ολλανδια
πεστους οτι οι ολλανδεζες μουναρες σου καθονται με την μια
πεστους για τα οργια που γινονται εκει
εγω τα λεω αλλα δεν με πιστευουν τυπε μου :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom