pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.224
- Πόντοι
- 3.556
έχει καταντήσει αηδία....για να βρεις αμάξι που να μην είναι υβριδικό πλέον πρέπει να κάνεις την προσευχή σου
Γαμησε τα .. ή να ακριβοπληρώσεις
έχει καταντήσει αηδία....για να βρεις αμάξι που να μην είναι υβριδικό πλέον πρέπει να κάνεις την προσευχή σου
Δεν έχω πειστεί να σου πω την αλήθειαΤο ζητούμενο του industry είναι να χει πόρους για να αναπτυχθεί και να κερδοφορίσει. Οι πόροι θέλουν επενδύσεις που μέσα σε αυτές υπάρχει και ο πράσινος παράγοντας. Δεν δουλεύει ορθά όπως είναι σχεδιασμένο αλλά για να αντλήσεις επενδύσεις πρέπει να λάβεις κάποια μέτρα για τον πλανήτη.
Επειδή οδηγώ παράλληλα και τα δύο
Και ηλεκτρικό πόλης και ντίζελ SUV έχω να πω ότι η χρήση είναι ακριβώς αυτή
Φτηνό μικρό πόλης ηλεκτρικό κάτι ασφαλέστερο και μεγαλύτερο υβριδικό η ντίζελ για ταξίδια και οικογένειες
Η ανάποδη χρήση δηλ SUV βόλτες στην καφετέρια είναι για Κλαρινογαμπρος ηλιθιοθς και ταξίδι με μικρό ηλεκτρικό είναι για ντιγκινταγκες με το αγόρι τους παρέα, αυστηρα
Νομίζω θα σταματήσει η πλειοψηφία
Με την BYD και την Τεσλα δύσκολο να υπάρχει μερίδιο άλλο αγοράς
Δυνατά παίζει μόνο η Renault με το Zoe στα μικρά και η Nissan με το Leaf
Άλλο δεν βλέπω να κάνει κάτι ιδιιαοτερο
ναι ρε....και όχι μόνο τα κάνουν όλα υβριδικά αλλά κόβουν και τα μοντέλα πόλης και το πάνε όλοι σε τεράστια σεντάν ή σε ντεμεκ ες γιου βιΓαμησε τα .. ή να ακριβοπληρώσεις
Μια φτηνή λύση για Ελλάδα είναι το Duster με LPG η με 1.5dciΓαμησε τα .. ή να ακριβοπληρώσεις
Ακούγεται πρώτον, κ δεύτερον έχουν σύστημα που αν ανιχνεύσει κάτι μπροστά που κινείται κάτω από 10kmh χτυπάει βομβητήςΜαλακία μου φαίνεται απόλες τις πλευρές ... Μια φορά έχω μπει σε Uber Tesla και του λέω του οδηγού .. πόσους έχει βαρέσει με αυτό που δεν ακούγεται ? Α μου λέει τώρα πια τίποτα ... μαξ έναν τη βδομάδα ... εν έτη 2024 μιλάμε τώρα
Κινέζοι τα χουν σβήσει όλα και εκτιμώ θα σαρώσει και την Τεσλα
Tα tesla model 3 εχουν πεσει στα 16k μεταχειρισμενα στην ΓερμανιαΜια φτηνή λύση για Ελλάδα είναι το Duster με LPG η με 1.5dci
Επισης για μες στην πόλη ή εισαγωγή ενός υοεραξιοπιστου με 250χλμ αληθινή αυτονομία είναι το Renault zoe κάπου στα 12000 μεταχειρισμένο από Ευρώπη με καλή μπαταρία
Δασμοί κ τέλη εισαγωγής ΔΕΝ υπάρχουν, ούτε τέλη κυκλοφορίας
Αν έχεις μπριζα εινσι η λύση για αστικές κ περιαστικες μετακινήσεις με λίγα λεφτά
Αθήνα είναι για προνομιούχο η όσους μένουν πχ ανατολική Αττικήκυρ θοδωρή, ρίξε μπαλαντέζα να φορτίσω λιγουλάκι...
Δεν έχω πειστεί να σου πω την αλήθεια
και για το ενεργειακό κόστος για να παράγεις την ηλ. ενέργεια σήμερα...και για τα υλικά των μπαταριών και για το που πάνε οι μπαταρίες στο τέλος της ζωής τους....
εγώ μια φορά δοκίμασα ηλεκτρικό για μερικούς μήνες και δεν μου άρεσε
Έχει αλλά κόστη συντήρησης το τεσλαTα tesla model 3 εχουν πεσει στα 16k μεταχειρισμενα στην Γερμανια
ΜακάριΟ Ντόναλντ Τραμπ θα έχει λιγότερους περιορισμούς σε σχέση με την πρώτη του προεδρική θητεία
Ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει πολύ λιγότερους περιορισμούς στην εξουσία του όταν ορκιστεί εκ νέου πρόεδρος των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2025, αφού οι σύμμαχοι πουwww.newsit.gr
Με αλλα λογια θα τους παει μαμιωντας!!!
Μια φτηνή λύση για Ελλάδα είναι το Duster με LPG η με 1.5dci
Επισης για μες στην πόλη ή εισαγωγή ενός υοεραξιοπιστου με 250χλμ αληθινή αυτονομία είναι το Renault zoe κάπου στα 12000 μεταχειρισμένο από Ευρώπη με καλή μπαταρία
Δασμοί κ τέλη εισαγωγής ΔΕΝ υπάρχουν, ούτε τέλη κυκλοφορίας
Αν έχεις μπριζα εινσι η λύση για αστικές κ περιαστικες μετακινήσεις με λίγα λεφτά
Ακούγεται πρώτον, κ δεύτερον έχουν σύστημα που αν ανιχνεύσει κάτι μπροστά που κινείται κάτω από 10kmh χτυπάει βομβητής
Αοενοργοπειται όμως αυτό κ προφανώς ο γύφτος ταξιτζής τοχει κάνει
Κινέζικο δεν θαπαθρνα γιατί δεν ξέρω πως θα πάει η φαση
Μπορει να φάει μπαν τύπου huawei και να το πετάξεις
Υγ εγώ είμαι πολύ κατά των ηλεκτρικών γενικά, αλλά το καλύτερο κ πιο ξεκούραστο αμάξι πόλης είναι το ΖΟΕ
Κόντος άνθρωπος συνήθως είναι κομπλεξικόςΑλλος τρομπας...
Ανεμιζε την Αμερικανικη σημαια σαν τραγουδιστης και
τον χαλασε που νικησε ο Τραμπ.
Τραβα σε κανενα καφενεδακι για τσιπουρο ρε επαναστατη της φακης.
Μπρους Σπρίνγκστιν: Το σχόλιο μετά τη νίκη Τραμπ - «Μία προσευχή για τη χώρα μου»
Η ολόψυχη υποστήριξη του Μπρους Σπρίνγκστιν στην εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ ήταν τόσο έντονη όσο ποτέ για μια υποψήφια - μάλισταwww.newsit.gr
Μακάρι
Δεν έχω πειστεί ως προς το πόσο ''πράσινες'' είναι οι μπαταρίες και τι αποτύπωμα αφήνουν τελικάΑν αναφέρεσαι στην παραγωγή ενέργειας για να πειστείς απλά κοίταξε τα ESG & green scores των εταιρειών που αντλούν επενδύσεις.
Για τις μπαταρίες τα υλικά και τα συναφή μιλάμε για μια εντελώς βρώμικη και διεφθαρμένη βιομηχανία η εξόρυξη που οι πετρελαιάδες μπροστά τους είναι γατιά.
Θα γίνει τρελό μπαντιρντί τα επόμενα χρόνια
Νομιζω οτι το μελλον στην παραγωγη ενεργειας ειναι τα Small Modular ReactorsΑν αναφέρεσαι στην παραγωγή ενέργειας για να πειστείς απλά κοίταξε τα ESG & green scores των εταιρειών που αντλούν επενδύσεις.
Για τις μπαταρίες τα υλικά και τα συναφή μιλάμε για μια εντελώς βρώμικη και διεφθαρμένη βιομηχανία η εξόρυξη που οι πετρελαιάδες μπροστά τους είναι γατιά.
Θα γίνει τρελό μπαντιρντί τα επόμενα χρόνια