Νέα

Αμερικανικές Εκλογές 2024

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (11 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιος θα κερδισει τις εκλογες του Νοεμβριου;

• Ντoναλντ Τραμπ

Ψήφοι: 180 76,9%
  • Kαμαλα Χαρις

Ψήφοι: 57 24,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    234

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.073
Πόντοι
3.656
Τύπε όλα αυτά μου φαίνονται θερμοσίφωνες με ρόδες ... στρίβεις το τιμόνι και δεν ξέρεις που πατάνε και που βρίσκονται οι ρόδες :confused:

Είπαμε προστασία του πλανήτη αλλά να μη γίνουμε και :effemine:
Οχι
Δεν είναι έτσι
Κάνε ένα τεστ drive στο zoe
Είναι πολύ σπορ στα φανάρια γαμαει ότι υπάρχει εκτός από σούπερ καρ και στρίβει τρενο
Εγω κατά λάθος κάπου το νοίκιασα κ μ ενθουσίασε, μετά το αγόρασα σαν δεύτερο, αλλά στην ουσία εκτός καλοκαίρι, είναι το βασικό μουβπλεον
Εξίσου βασικό ελάχιστο κόστος μετακίνησης αν κάνεις 100 με 130 ψλμ την μέρα όπως εγώ

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.224
Πόντοι
3.556
Δεν έχω πειστεί ως προς το πόσο ''πράσινες'' είναι οι μπαταρίες και τι αποτύπωμα αφήνουν τελικά

Αυτό το δεύτερο που λες είναι άλλος ένας λόγος που η Ασία θα μας κατουργήσει έχω την εντύπωση

Οι μπαταρίες ? είναι πράσινες -5% :confused:

Η Κίνα μέχρι στιγμής που είναι η νούμερο 1 παγκοσμίως σε υλικά και παραγωγή solar έχει κατουρήσει όλη την υφήλιο ... και ακόμα είναι η αρχή

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.073
Πόντοι
3.656
Η Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή αποτελεί ένα ψυχολογικό πρόβλημα που χαρακτηρίζεται από ανεπιθύμητες, παρεισφρητικές σκέψεις, εικόνες ή παρορμήσεις (έμμονες ιδέες ή αλλιώς ιδεοληψίες) και/ή επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές (καταναγκασμούς). Οι καταναγκασμοί μπορεί να είναι είτε νοεροί (πχ μέτρημα, επανάληψη προσευχής), είτε σε επίπεδο επαναλαμβανόμενων πράξεων (π.χ. επαναλαμβανόμενο πλύσιμο χεριών) οι οποίες μπορεί να εκτελούνται και σε συγκεκριμένη σειρά, σαν τελετουργίες (π.χ. ντύνεται κανείς φορώντας τα ρούχα με συγκεκριμένη πάντα σειρά ενεργειών). Το άτομο αισθάνεται ότι πρέπει να εκτελέσει τους καταναγκασμούς, προκειμένου να ανακουφιστεί από το άγχος που του προκαλεί το περιεχόμενο των έμμονων ιδεών.
Πάρε τον πουλο τώρα παρέα με την Κουλα
Ναυαγιο Ντιτζευ ντελιβερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι μπαταρίες ? είναι πράσινες -5% :confused:

Η Κίνα μέχρι στιγμής που είναι η νούμερο 1 παγκοσμίως σε υλικά και παραγωγή solar έχει κατουρήσει όλη την υφήλιο ... και ακόμα είναι η αρχή
Γι αυτό θα κοπούν στον υπόλοιπο κόσμο...

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.224
Πόντοι
3.556
Οχι
Δεν είναι έτσι
Κάνε ένα τεστ drive στο zoe
Είναι πολύ σπορ στα φανάρια γαμαει ότι υπάρχει εκτός από σούπερ καρ και στρίβει τρενο
Εγω κατά λάθος κάπου το νοίκιασα κ μ ενθουσίασε, μετά το αγόρασα σαν δεύτερο, αλλά στην ουσία εκτός καλοκαίρι, είναι το βασικό μουβπλεον
Εξίσου βασικό ελάχιστο κόστος μετακίνησης αν κάνεις 100 με 130 ψλμ την μέρα όπως εγώ

Ω ρε καούρα με το ZOE ... δίνουν και καμιά Ζωή μαζί να πάω για τεστ ντράιβ άμα είναι :coffee:

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.030
Πόντοι
3.656
ροκάρουμε για την νίκη-θρίαμβο ενάντια στο μιερό σύστημα
και :bigdick:καυλώνουμε με δάκρυα deepstate :cum: :2funny:

πούτσα και ΤΡΑΜΠάλα :2funny::2funny::2funny::2funny:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.224
Πόντοι
3.556
Νομιζω οτι το μελλον στην παραγωγη ενεργειας ειναι τα Small Modular Reactors
Προς το παρον μονο στην Ρωσσια και στην Κινα υπαρχουν λειτουργικες μοναδες, επενδυσεις γινονται σε Αμερικη και Ευρωπη

Οι SMR και οι PWR και κάθε παραλλαγή είναι το μέσο που ανάλογα τις ανάγκες είναι οικονομικό ή όχι και προσαρμόζεις τα μεγέθη.

Η λύση είναι η πυρηνική ... έτσι ναι σωστά τοποθετείσαι

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.612
Πόντοι
1.706
Δεν το ήξερα

πρέπει να είναι και λίγο επικίνδυνο στον ανεφοδιασμό βέβαια :confused:
Μια χαρά είναι απλά ο ανεφοδιασμός είναι όντως το πρόβλημα του.
Απαιτείται μπόλικο χρήμα για να φτιάξει ένα πρατήριο κατάλληλη δεξαμενή και έτσι δεν υπάρχουν πολλά.
Τουλάχιστον στις χώρες που κυκλοφορεί γιατί εφω.......

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.073
Πόντοι
3.656
Για να κοπούν χρειάζεσαι εναλλακτική ... την έχεις βρει ?
Τεσλα
Τα υβριδικά από Ιαπωνία Κορέα
και τα ηλεκτρικά της ρενω-Νισαν
Πολιτικό είναι το θέμα. Όχι επιστημονικό
Και στην τελική δεν υπάρχει κάνα θέμα να υπάρχει ηλεκτροκίνηση
Τα αποθέματα πετρελαίου είναι τεράστια ακόμα
Θα γίνει νέο τείχος ανάμεσα δύση Κίνα τα επόμενα χρόνια

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.996
Πόντοι
34.538

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.235
Πόντοι
5.506
έχει καταντήσει αηδία....για να βρεις αμάξι που να μην είναι υβριδικό πλέον πρέπει να κάνεις την προσευχή σου :confused:
Πωλείται σάξο ντεμεκ βτς (1.4 - 75 άλογα ΚΑΠΟΤΕ) σε εξαιρετική κατάσταση (χρειάζεται μόνο κρεμαγιέρα. Πληροφορίες στο ινμποξ @athinaios44

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.073
Πόντοι
3.656
Ω ρε καούρα με το ZOE ... δίνουν και καμιά Ζωή μαζί να πάω για τεστ ντράιβ άμα είναι :coffee:
Τυπε καοθρα δεν έχω άλλα επίσης στην Ελλάδα δεν είστε πολύ πλούσιοι, εξαιρούνται τα μέλη του μπου, το προτείνω σαν μια φτηνή αξιόπιστη λύση και βασικά απαντάω στις παραθέσεις
Δεν έχω την ρενω.. Ακόμα...

Πωλείται σάξο ντεμεκ βτς (1.4 - 75 άλογα ΚΑΠΟΤΕ) σε εξαιρετική κατάσταση (χρειάζεται μόνο κρεμαγιέρα. Πληροφορίες στο ινμποξ @athinaios44
Σεατ λεον ντίζελ, υπάρχει κάτι???

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.224
Πόντοι
3.556
Τεσλα
Τα υβριδικά από Ιαπωνία Κορέα
και τα ηλεκτρικά της ρενω-Νισαν
Πολιτικό είναι το θέμα. Όχι επιστημονικό
Και στην τελική δεν υπάρχει κάνα θέμα να υπάρχει ηλεκτροκίνηση
Τα αποθέματα πετρελαίου είναι τεράστια ακόμα
Θα γίνει νέο τείχος ανάμεσα δύση Κίνα τα επόμενα χρόνια

Δεν μιλάμε για τα αυτοκίνητα με τον Saul αλλά για τις πρώτες ύλες ... ποιος τα χέζει τα αμάξια

Από τη στιγμή που όλες οι χώρες ξεκίνησαν βήματα για μείωση υδρογονανθράκων θες δε θες θα υπάρξει τεράστια εξάρτηση από λίγους παραγωγούς πρώτων υλών και ας μην τελειώσει ποτέ το πετρέλαιο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.073
Πόντοι
3.656
Δεν μιλάμε για τα αυτοκίνητα με τον Saul αλλά για τις πρώτες ύλες ... ποιος τα χέζει τα αμάξια

Από τη στιγμή που όλες οι χώρες ξεκίνησαν βήματα για μείωση υδρογονανθράκων θες δε θες θα υπάρξει τεράστια εξάρτηση από λίγους παραγωγούς πρώτων υλών και ας μην τελειώσει ποτέ το πετρέλαιο
Με Τραμπ δεν νομίζω να τραβήξει αυτό το πλάνο
Σε μια ανάλυση από, όχι παπαρες, αναλυτές άκουσα, ότι τέλος γενικά τα κονδύλια για πράσινα άλογα, επιστρέφει η λογική των αγωγων
Δεν είμαι ειδικός αλλά πιστεύω ότι αυτό θα γίνει στο άμεσο μέλλον

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.224
Πόντοι
3.556
Τυπε καοθρα δεν έχω άλλα επίσης στην Ελλάδα δεν είστε πολύ πλούσιοι, εξαιρούνται τα μέλη του μπου, το προτείνω σαν μια φτηνή αξιόπιστη λύση και βασικά απαντάω στις παραθέσεις
Δεν έχω την ρενω.. Ακόμα...

Τύπε εγώ μένω Άνω Λιόσια ... δε νομίζω το ZOE να μείνει πολλές μέρες με μπαταριές :confused:

Γάμησε το τώρα δε μετακομίζω για ένα αμάξι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.073
Πόντοι
3.656
Τύπε εγώ μένω Άνω Λιόσια ... δε νομίζω το ZOE να μείνει πολλές μέρες με μπαταριές :confused:

Γάμησε το τώρα δε μετακομίζω για ένα αμάξι
Αν ήσουν Καλιφόρνια θα είχες συλληφθεί ήδη για ρατσιστικό σχόλιο εναντίων των αδερφών Ρομα
Αν ήταν και τρανστζεντερ οι ρομα της περιοχής σου δύσκολα θα γλυτώνες την καρέκλα....

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.224
Πόντοι
3.556
Με Τραμπ δεν νομίζω να τραβήξει αυτό το πλάνο
Σε μια ανάλυση από, όχι παπαρες, αναλυτές άκουσα, ότι τέλος γενικά τα κονδύλια για πράσινα άλογα, επιστρέφει η λογική των αγωγων
Δεν είμαι ειδικός αλλά πιστεύω ότι αυτό θα γίνει στο άμεσο μέλλον

Η εναπομένουσα 4ετια του δεν φτάνει για αναστροφή αυτής της πορείας. Μπορεί να μην ακολουθήσει τα αυστηρά της συνθήκης του Παρισιού αλλά δεν υπάρχει εντελώς πισογύρισμα. Μόνο να διασφαλίσει πρόσβαση μπορεί σε πρώτες ύλες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.235
Πόντοι
5.506
Πάρε τον πουλο τώρα παρέα με την Κουλα
Ναυαγιο Ντιτζευ ντελιβερα

Γι αυτό θα κοπούν στον υπόλοιπο κόσμο...
Ειμεθα όλοι προεδρικοί.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.224
Πόντοι
3.556
Αν ήσουν Καλιφόρνια θα είχες συλληφθεί ήδη για ρατσιστικό σχόλιο εναντίων των αδερφών Ρομα
Αν ήταν και τρανστζεντερ οι ρομα της περιοχής σου δύσκολα θα γλυτώνες την καρέκλα....

Θα μου έδινε χάρη το μέλος Trump :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom