οι αδηλωτες ζητανε τα ιδια και περισσοτερα για να σου κατσουν οποτε μολις τους κοψεις το παραδακι και αυτες δεν θα σου καθονται. προτιμω 1λεπτο μεσα σε ενα αψεγαδιαστο κορμι παρα μια αιωνιοτητα σε ενα ψεγαδιασμενο.Αμα εχεις λεφτα για να γαμας καθε μερα τυπε, μπραβο θα σωσεις πολλες τανες σκεψου λιγο εναν που δεν εχει λεφτα και θα παει μια φορα το μηνα σε μπουρδελο και σκεψου εναν που εχει γκομενα και την γαμαει καθε μερα μιλαμε ο δικο σου θα λιωσει στην μαλακια για να παει μια φορα για δεκα λεπτα το μηνα και παλι τα ιδια, ενω ο νορμαλ θα γαμαει μεχρι να στεγνωσει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αμερικάνες δασκάλες που πιάνονται με μαθητές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnys77777
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 461
- Εμφανίσεις 47K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Δεν ξερω τυπε, μαλλον ζω σε αλλον κοσμο εγω,οι κοπελες που γνωριζω βαζω και την δικια μου δεν ζητανε για να μας κατσουν μια χαρα τις γαμαμε και οταν εχουμε αφραγκιες.οι αδηλωτες ζητανε τα ιδια και περισσοτερα για να σου κατσουν οποτε μολις τους κοψεις το παραδακι και αυτες δεν θα σου καθονται. προτιμω 1λεπτο μεσα σε ενα αψεγαδιαστο κορμι παρα μια αιωνιοτητα σε ενα ψεγαδιασμενο.
ειμαι σιγουρος οτι γαμας αψεγαδιαστα μοντελαΔεν ξερω τυπε, μαλλον ζω σε αλλον κοσμο εγω,οι κοπελες που γνωριζω βαζω και την δικια μου δεν ζητανε για να μας κατσουν μια χαρα τις γαμαμε και οταν εχουμε αφραγκιες.
Επισκέπτης
Τυπε αν βαλουν λουκετο τα μπουρδελα και γενικα ο πληρωμενος ερωτας εκτος απο τι αλλο θα κανεις
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κωλοφαρδα τα μαλακισμενα στο αμερικαΗ δασκάλα αγγλικών που δίδασκε στο λύκειο Stamford των ΗΠΑ, παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών, είχε έρθει αρκετές φορές σε σeξουαλική επαφή με τον νεαρό μαθητή της, σε ώρες μάλιστα…
σχολείου, αναφέρει η Huffington Post.
Όταν ο 18χρονος αποφάσισε να διακόψει τον παράνομο δεσμό εκείνη αντέδρασε έντονα, απειλώντας μάλιστα να τον κόψει στο μάθημα. Η υπόθεση έφτασε στα χέρια της αστυνομίας μετά από καταγγελία ενός σχολικού συμβούλου.
Η 32χρονη δασκάλα μάλιστα είχε προμηθεύσει τον νεαρό και έναν 15χροονο φίλο του, με γυμνές φωτογραφίες της και μαριχουάνα, αναφέρουν οι αρχές.
Αφού παραδόθηκε στις αρχές, τώρα αντιμετωπίζει μεγάλη ποινή φυλάκισης. Η δίκη της θα ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου.
]
αν πεσει ενας μετεωριτης τι θα κανουμε? Παντως πιρφορος δεν θα γινω ποτε.θα βρω καποια αλλη λυση.απειρες οι λυσεις.τωρα δικαιωμα του καθενος να γαμαει οπου θελει.μεσα σε μπουρδελο η εξω απο αυτο.το αποτελεσμα ιδιο ειναι παντως και ας νομιζει το αντιθετο.Τυπε αν βαλουν λουκετο τα μπουρδελα και γενικα ο πληρωμενος ερωτας εκτος απο τι αλλο θα κανεις
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Τυπε αν βαλουν λουκετο τα μπουρδελα και γενικα ο πληρωμενος ερωτας εκτος απο τι αλλο θα κανεις
Επισκέπτης
εχετε πολυ πλακα παντως. Οπως βλεπω εγω τα πραγματα εξω θα σε πω τι γινεται πλεον με τις νεες γενιες. Ενας νεος θα παει στα μπουρδελα μονο και μονο γιατι δεν μπορει να βρει γκομενα (μιλαμε ηλικιες 18 εως 30 ) δεν υπαρχει περιπτωση και στο λεει ατομο που βγαινει σχεδον καθε μερα γνωριζω πολυ κοσμο στην θεσσαλονικη και γενικα εχω γυρισει αρκετα μερη αν και μικρος σχετικα, οσοι τωρα με γραφετε τετοιες παπαριες απλα διασκεδαζω και οταν τα λεω παραεξω δεν γελαμε μονο εμεις αλλα και τα διπλα τραπεζια σας δουλευουν οι τανες για να σας τα παιρνουν ποιο ευκολα και φυσικα εσεις τσιμπατε και τα σκατε νομιζωντας οτι βρηκατε το τελειο σεξ ειστε απλα τραγικοι.αν πεσει ενας μετεωριτης τι θα κανουμε? Παντως πιρφορος δεν θα γινω ποτε.θα βρω καποια αλλη λυση.απειρες οι λυσεις.τωρα δικαιωμα του καθενος να γαμαει οπου θελει.μεσα σε μπουρδελο η εξω απο αυτο.το αποτελεσμα ιδιο ειναι παντως και ας νομιζει το αντιθετο.
ειπαμε υπαρχουν και οι αθεραπευτα πιρφοροι εκει εξω.υπαρχει πολυ μαζοχισμος στους αντρες.γελα εσυ οσο εμεις θα κανουμε σεξ με μοντελαεχετε πολυ πλακα παντως. Οπως βλεπω εγω τα πραγματα εξω θα σε πω τι γινεται πλεον με τις νεες γενιες. Ενας νεος θα παει στα μπουρδελα μονο και μονο γιατι δεν μπορει να βρει γκομενα (μιλαμε ηλικιες 18 εως 30 ) δεν υπαρχει περιπτωση και στο λεει ατομο που βγαινει σχεδον καθε μερα γνωριζω πολυ κοσμο στην θεσσαλονικη και γενικα εχω γυρισει αρκετα μερη αν και μικρος σχετικα, οσοι τωρα με γραφετε τετοιες παπαριες απλα διασκεδαζω και οταν τα λεω παραεξω δεν γελαμε μονο εμεις αλλα και τα διπλα τραπεζια σας δουλευουν οι τανες για να σας τα παιρνουν ποιο ευκολα και φυσικα εσεις τσιμπατε και τα σκατε νομιζωντας οτι βρηκατε το τελειο σεξ ειστε απλα τραγικοι.
Επισκέπτης
και τι σε λεει το μονδελο: εγκο ιρθα ελλαδα για σενα αγκαπη μουειπαμε υπαρχουν και οι αθεραπευτα πιρφοροι εκει εξω.υπαρχει πολυ μαζοχισμος στους αντρες.γελα εσυ οσο εμεις θα κανουμε σεξ με μοντελα
δε με απασχολει τι με λεει το μοντελο.μιλανε τα σωματα εκεινη τη στιγμη.μια ματια χιλιες λεξειςκαι τι σε λεει το μονδελο: εγκο ιρθα ελλαδα για σενα αγκαπη μου
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μέχρι ν αποφασίσετε αν ειναι εξυπνάδα ή πουτανιά το να χαίρεται μια γυναικα το σεξ κάποιος δίπλα σας κανει σεξ Μαζί της
Επισκέπτης
τυπε παω να δω κανενα γκομενακι, εσυ που θα την βγαλεις αποψε σε κανενα μπουρδελοδε με απασχολει τι με λεει το μοντελο.μιλανε τα σωματα εκεινη τη στιγμη.μια ματια χιλιες λεξεις
στην αγκαλια ενος μοντελου :-*τυπε παω να δω κανενα γκομενακι, εσυ που θα την βγαλεις αποψε σε κανενα μπουρδελο
Επισκέπτης
μην ξεχασεις τα λεφτα γιατι αγκαλια ντεν εχει καρντια μου *Pστην αγκαλια ενος μοντελου :-*
μα ποιος σου ειπε οτι τις πληρωνουμε ;)μην ξεχασεις τα λεφτα γιατι αγκαλια ντεν εχει καρντια μου *P
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
και τι σε λεει το μονδελο: εγκο ιρθα ελλαδα για σενα αγκαπη μου
Εσένα ρε μεγάλε η Ελληνίδα με την οποία πας και νομίζεις ότι εκείνη την περίοδο που είσαστε μαζί σκέφτεται μόνο εσέναν και όλος ο κόσμος είσαι εσύ γι'αυτήν...τι σου λέει δηλαδή? Είσαι ο τρίτος μου?
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
μην ξεχασεις τα λεφτα γιατι αγκαλια ντεν εχει καρντια μου *P
Φίλε αν και εχω κόψει το "άθλημα" του μπουρδέλου εδώ και καιρό...αν είχες κάνει έστω και μια ολιγόμηνη σχέση στη ζωή σου, θα ήξερες πόσο κοστίζει μια "κανονική" γκόμενα.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
μα ποιος σου ειπε οτι τις πληρωνουμε ;)