Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.econews.gr/wp-content/thumbnails/94347.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.pontos-news.gr/files/fidia140912_218334584.jpg[/img[/URL]] :birdman:
http://[URL unfurl="true"]www.econews.gr/wp-content/thumbnails/94347.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.pontos-news.gr/files/fidia140912_218334584.jpg[/img[/URL]] :birdman:
Δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτές τις ηλικίες με το τι γίνεται μετά. Τώρα για αυτό που λες,οι γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν άντρες και οι άντρες παραπονιούνται ότι οι γυναίκες έχουν γίνει υπερ του δέοντος επιλεκτικές και με λανθασμένα πρότυπα.Για μένα η αλήθεια είναι κάπου στην μέση και έχουν παρεκκλίνει και οι 2 πλευρές. Εξαρτάται πάντα τι ζητάει η κάθε γυναίκα για να πει ότι κάποιος είναι άντρας.Μαλλον το αντιθετο συμβαίνει, γι' αυτο παραπονιομαστε κιολας μετα οτι δεν υπαρχουν αντρες ;)
Στην γενια σου μπορει, τωρα τα 15χρονα κοριτσακια δεν εχουν καμια σχεση με γυναικα, μπορει μετα τα 20 και αυτο αμα δουλεψουν απο μικρες ηλικιες.Τα κοριτσάκια στα 15 ειναι σχεδόν γυναίκες
Τα αγοράκια ειναι μωρά και παραμένουν για καμία 15ρια χρόνια ακόμα στην καλύτερη
Δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτές τις ηλικίες με το τι γίνεται μετά. Τώρα για αυτό που λες,οι γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν άντρες και οι άντρες παραπονιούνται ότι οι γυναίκες έχουν γίνει υπερ του δέοντος επιλεκτικές και με λανθασμένα πρότυπα.Για μένα η αλήθεια είναι κάπου στην μέση και έχουν παρεκκλίνει και οι 2 πλευρές. Εξαρτάται πάντα τι ζητάει η κάθε γυναίκα για να πει ότι κάποιος είναι άντρας.
Σωματικά γίνονται.Ψυχικά δεν νομίζω ότι είναι έτοιμες να διαχειριστούν ότι συνεπάγεται το σεξ ή η σχέση με έναν γομαρομαντράχαλο 30 χρονών.Χώρια ότι κατα 99% ο γομαρομαντράχαλος το μόνο που θέλει είναι να εκμεταλευτεί το κοριτσάκι αλλιώς τι άλλο θα μπορούσε να θέλει από την πάρτη του? Οι γυναίκες ότι κάνουν σεξουαλικά ιδιέτερα σε αυτές τις ηλικίες το αναλύουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι τα αγόρια τα οποία θα λένε απλά ''α γάμησα μια καθηγήτρια είμαι ο γαμιάς του σχολείου''.Τα κοριτσάκια θα κάτσουν να το σκευτούν περισσότερο με άσχημα για την ψυχολογία τους αποτελέσματα.Τα κοριτσάκια στα 15 ειναι σχεδόν γυναίκες
Τα αγοράκια ειναι μωρά και παραμένουν για καμία 15ρια χρόνια ακόμα στην καλύτερη
Ψυχοσωματικα και σαν ερωτική συμπεριφορά ένοω πως ειναι σχεδόν γυναίκες
Σωματικά γίνονται.Ψυχικά δεν νομίζω ότι είναι έτοιμες να διαχειριστούν ότι συνεπάγεται το σεξ ή η σχέση με έναν γομαρομαντράχαλο 30 χρονών.Χώρια ότι κατα 99% ο γομαρομαντράχαλος το μόνο που θέλει είναι να εκμεταλευτεί το κοριτσάκι αλλιώς τι άλλο θα μπορούσε να θέλει από την πάρτη του? Οι γυναίκες ότι κάνουν σεξουαλικά ιδιέτερα σε αυτές τις ηλικίες το αναλύουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι τα αγόρια τα οποία θα λένε απλά ''α γάμησα μια καθηγήτρια είμαι ο γαμιάς του σχολείου''.Τα κοριτσάκια θα κάτσουν να το σκευτούν περισσότερο με άσχημα για την ψυχολογία τους αποτελέσματα.
Γινονται τσούλες πιο γρήγορα μαν, πες το με απλά λόγια
Ε ισχύει αυτό αλλά δεν έχουν γίνει και οι άντρες ντολμάδες?Οι γυναίκες έχουν γίνει επιλεκτικές με λάθος κριτήρια μαν >
Ειναι ποιο ευκολες λες, ενταξει λογικο στις εποχες που ζουμε οπως λογικο ειναι οτι οι νεες γενιες ειναι πολυ ποιο εξυπνες απο τις παλιες.Ψυχοσωματικα και σαν ερωτική συμπεριφορά ένοω πως ειναι σχεδόν γυναίκες
Το 15χρονο που τώρα ανακαλύπτει τον κόσμο και το σώμα του θα μπει στη διαδικασία να κάθεται σε κάποιον για να του ''τα τρώει''? Μιλάω για φυσιολογικά παιδιά όχι τα ρουμανάκια που τα βιάσανε στα 12 και δεν ξέρουν και τίποτα άλλο.Κι αυτή μπορεί να θέλει να τον εκμεταλλευτεί φίλε ($$$$$$$$$$$)
Ε ισχύει αυτό αλλά δεν έχουν γίνει και οι άντρες ντολμάδες?
Ακαλα τυπε, το 15χρονο εχει βγει, γαμηθει εδω και δυο χρονια και εσυ λες οτι σε αυτη τη ηλικια ανακαλυπτει το κοσμο, εγω θα σε πω οτι ειναι εμπειρει στο σεχ και στο να βγαινει εξω οσο μια 18χρονη πριν μια δεκαετια.Το 15χρονο που τώρα ανακαλύπτει τον κόσμο και το σώμα του θα μπει στη διαδικασία να κάθεται σε κάποιον για να του ''τα τρώει''? Μιλάω για φυσιολογικά παιδιά όχι τα ρουμανάκια που τα βιάσανε στα 12 και δεν ξέρουν και τίποτα άλλο.
Το 15χρονο που τώρα ανακαλύπτει τον κόσμο και το σώμα του θα μπει στη διαδικασία να κάθεται σε κάποιον για να του ''τα τρώει''? Μιλάω για φυσιολογικά παιδιά όχι τα ρουμανάκια που τα βιάσανε στα 12 και δεν ξέρουν και τίποτα άλλο.
δεν υπαρχει τιποτα πιο ερωτικο για εναν 80χρονο που ξεπαρθενιαζει μια 18χρονη.οι αντρες προτιμουν τις μικρες επειδη ειναι σε επαφη με το συναισθηματικο τους κοσμο.εχουν αλλο ερωτισμο οι πιτσιρικες.τωρα οσο για την εκμεταλλευση που λες δεν υπαρχει.εκτος αν θεωρουμε τον αμοιβαιο ερωτα εκμεταλλευση.αλλα στην πουριτανη κοινωνια που ζουμε τι περιμενεις.Σωματικά γίνονται.Ψυχικά δεν νομίζω ότι είναι έτοιμες να διαχειριστούν ότι συνεπάγεται το σεξ ή η σχέση με έναν γομαρομαντράχαλο 30 χρονών.Χώρια ότι κατα 99% ο γομαρομαντράχαλος το μόνο που θέλει είναι να εκμεταλευτεί το κοριτσάκι αλλιώς τι άλλο θα μπορούσε να θέλει από την πάρτη του? Οι γυναίκες ότι κάνουν σεξουαλικά ιδιέτερα σε αυτές τις ηλικίες το αναλύουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι τα αγόρια τα οποία θα λένε απλά ''α γάμησα μια καθηγήτρια είμαι ο γαμιάς του σχολείου''.Τα κοριτσάκια θα κάτσουν να το σκευτούν περισσότερο με άσχημα για την ψυχολογία τους αποτελέσματα.
Μέχρι ν αποφασίσετε αν ειναι εξυπνάδα ή πουτανιά το να χαίρεται μια γυναικα το σεξ κάποιος δίπλα σας κανει σεξ Μαζί της