wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μαντηλακι κανεις??
Αποφασισε τι εχεις, καυλες ή ναυτια?Εγω, αλλα δε με φτανει μονο ενα.
γτ μονο για τα αγορια???Εγώ πάντως πιστεύω ότι στο σχολείο από την τρίτη γυμνασίου και μετά θα έπρεπε να υπάρχει μάθημα σεξουαλικής αγωγής για τα αγόρια που θα διδάσκεται από έμπειρες και πρόθυμες μουνάρες καθηγήτριες...
Εγώ πάντως πιστεύω ότι στο σχολείο από την τρίτη γυμνασίου και μετά θα έπρεπε να υπάρχει μάθημα σεξουαλικής αγωγής για τα αγόρια που θα διδάσκεται από έμπειρες και πρόθυμες μουνάρες καθηγήτριες...
Την παιζω τοσο μανιασμενα που με πιανει ναυτια.Αποφασισε τι εχεις, καυλες ή ναυτια?
Ε γιατί δε μου κάθεται καλά τώρα τα κοριτσάκια 15 χρονών να τα περιλάβει ένας μαντράχαλος και να τους μαθαίνει πράγματα :S :S :S :S :S :Sγτ μονο για τα αγορια???
Δε θες να μαθεις πως ειναι τα 15 χρονα σημερα!!!Ε γιατί δε μου κάθεται καλά τώρα τα κοριτσάκια 15 χρονών να τα περιλάβει ένας μαντράχαλος και να τους μαθαίνει πράγματα :S :S :S :S :S :S
Υποτίθεται ότι σε αυτή την ηλικία πρέπει να τα προστατεύουμε όχι να τα ρίχνουμε στο στόμα του λύκου.Μη μπερδεύεις τώρα,οι άντρες στα 15 είναι ήδη ολόκληρα γομάρια
γτ μονο για τα αγορια???
οποτε δε χρειαζεται να ξερουν θα τους τα μαθουν οι λες...Γιατι αυτά μετά θα τα κορίτσια...χελόουυυυυ....
Ξέρω.Αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει.Επίσης είναι υγεία να να παίζουν τα 15χρονα με τα 15χρονα.Είναι άρρωστο όμως να παίζει ο μαντραχαλάς με τα 15χρονα :S :SΔε θες να μαθεις πως ειναι τα 15 χρονα σημερα!!!
οποτε δε χρειαζεται να ξερουν θα τους τα μαθουν οι λες...
Η δασκάλα αγγλικών που δίδασκε στο λύκειο Stamford των ΗΠΑ, παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών, είχε έρθει αρκετές φορές σε σeξουαλική επαφή με τον νεαρό μαθητή της, σε ώρες μάλιστα…
σχολείου, αναφέρει η Huffington Post.
Όταν ο 18χρονος αποφάσισε να διακόψει τον παράνομο δεσμό εκείνη αντέδρασε έντονα, απειλώντας μάλιστα να τον κόψει στο μάθημα. Η υπόθεση έφτασε στα χέρια της αστυνομίας μετά από καταγγελία ενός σχολικού συμβούλου.
Η 32χρονη δασκάλα μάλιστα είχε προμηθεύσει τον νεαρό και έναν 15χροονο φίλο του, με γυμνές φωτογραφίες της και μαριχουάνα, αναφέρουν οι αρχές.
Αφού παραδόθηκε στις αρχές, τώρα αντιμετωπίζει μεγάλη ποινή φυλάκισης. Η δίκη της θα ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου.
]
Η δασκάλα αγγλικών που δίδασκε στο λύκειο Stamford των ΗΠΑ, παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών, είχε έρθει αρκετές φορές σε σeξουαλική επαφή με τον νεαρό μαθητή της, σε ώρες μάλιστα…
σχολείου, αναφέρει η Huffington Post.
Όταν ο 18χρονος αποφάσισε να διακόψει τον παράνομο δεσμό εκείνη αντέδρασε έντονα, απειλώντας μάλιστα να τον κόψει στο μάθημα. Η υπόθεση έφτασε στα χέρια της αστυνομίας μετά από καταγγελία ενός σχολικού συμβούλου.
Η 32χρονη δασκάλα μάλιστα είχε προμηθεύσει τον νεαρό και έναν 15χροονο φίλο του, με γυμνές φωτογραφίες της και μαριχουάνα, αναφέρουν οι αρχές.
Αφού παραδόθηκε στις αρχές, τώρα αντιμετωπίζει μεγάλη ποινή φυλάκισης. Η δίκη της θα ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου.
]
Μαλλον το αντιθετο συμβαίνει, γι' αυτο παραπονιομαστε κιολας μετα οτι δεν υπαρχουν αντρες ;)Ξέρω.Αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει.Επίσης είναι υγεία να να παίζουν τα 15χρονα με τα 15χρονα.Είναι άρρωστο όμως να παίζει ο μαντραχαλάς με τα 15χρονα :S :S
Για τα αγόρια είναι διαφορετικό από τη φύση τους είναι πιο άνετοι σε αυτοί την ηλικία.
Σιγα την ειδηση ποσες τετοιες υπαρχουν στην ελλαδα ρε παιδια, εγω ειχα μια καθηγητρια αγγλικων λιγο πανω απο τα αντα δλδ σχεδον ιδια περιπτωση, ηταν ανυπαντρη και τις αρεζε να πηδιεται με τους μαθητες, μια μερα στο μαθημα αρχισα να τις λεω βρωμολογα και αντι να με πεταξει εξω μονο που το μουνι της δεν επιανε το καραπουτανακι τελικα δεν την πηδηξα γιατι δεν με αρεζε και πολυ, αλλα παιδια ομως την πηραν αρκετες φορες. Τωρα την πετυχαινω εξω και με λεει να παμε για καφε, φυσικα τρωει ακυρο παλι ασε που πλεον παταει τα 40 και εχει μπαζεψει αρκετα και μαλλον δεν θα βρεθηκε και κανενας μλκ να την παντρευτη
Μαλλον το αντιθετο συμβαίνει, γι' αυτο παραπονιομαστε κιολας μετα οτι δεν υπαρχουν αντρες ;)
οχι, θα πρεπε??Αντε γαμήσου ρε ηλίθια. Δε ντρέπεσαι ρε τσουλί να πηγαίνεις με παντρεμένους;