Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Τυπε δε μας λες που βρηκες τζαμπα τανα να παμε και μειςμα ποιος σου ειπε οτι τις πληρωνουμε ;)
Τυπε δε μας λες που βρηκες τζαμπα τανα να παμε και μειςμα ποιος σου ειπε οτι τις πληρωνουμε ;)
Τυπε δεν ειναι το ιδιο να γαμας μια πουτανα και να γαμας τη δικια σου μη συγκρινεις την πουτσα με τη βουρτσα.ειπαμε υπαρχουν και οι αθεραπευτα πιρφοροι εκει εξω.υπαρχει πολυ μαζοχισμος στους αντρες.γελα εσυ οσο εμεις θα κανουμε σεξ με μοντελα
Ναι, σιγα. Παρακολουθήσαμε μολις ένα επεισοδιο της σειρας "αναζητώντας το χαμενο αλλοθι".
Τυπε δεν ειναι το ιδιο να γαμας μια πουτανα και να γαμας τη δικια σου μη συγκρινεις την πουτσα με τη βουρτσα.
μου φαινεται οτι πρεπει να παω κατα αμερικη μερια να ξεκηνησω μαθηματα(και εννοηται να μενω μεταξεταστεως καθε φορα ) της πουτανας γινεται με αυτες τις δασκαλες!
Αυτο που λες τυπε μου οσες φορες μου εχει τυχει μετα η τανα θελει να σε παει στο επομενο επιπεδο,τυπου και να βγητε εκτος αλλα θελει λεφτα...πολλα λεφτα...μισθους ολοκληρους ;)υπαρχουν περιπτωσεις που η πουτανα πχ σου κανει γλωσσοφιλα ή δινει κωλο ή τα παιρνει στο στομα και περνας καλυτερα απο γκομενα που δεν τα κανει αυτα. απλα στην μια περιπτωση εχεις το πλεονεκτημα να πας με μια καινουρια που επιλεγεις εσυ εμφανισιακα και να ξεμπερδευεις με 30 ευρω στην αλλη ισως υπαρχει περισσοτερη διαχυτικοτητα και να κανεις περισσοτερα μαζι της αλλα το πληρωνεις και σε χρονο και σε χρημα πολυ παραπανω. VFM αναλογα με το ποσες γαμας και πως ειναι αυτες που γαμας σιγουρα ειναι οι πουτανες. οι σχεσεις σου προσφερουν αλλα πχ μπορεις να το κανεις 8 φορες τζαμπα σε ενα 24ωρο που ειναι το ρεκορ μου οταν ημουν νεος τωρα μεχρι 4 το πολυ... επισης η γκομενα σου προσφερει και ενα ειδος κοινωνικης καταξιωσης οταν ειναι εμφανισιμη και την κυκλοφορας
τυποι για να τα κανει αυτα στα 32 της η δασκαλα φανταστειτε τι εκανε στα 20 της
και παραπανωΤυπε μαλλον δεν γνωριζεις οτι οι γυναικες εχουν τριπλασια επιθυμια για σεξ στα 30 αποτι στα 20...
Είχα κ γ μια δασκάλα που μας είχε απέναντί της και μας έδειχνε τα μπουτια της και τα μπομπόνια της. Ποιος ξέρει, οι δασκάλες μπορεί ν θέλουν να κομπλάρουν τους παρθένους μαθητές τους.
Το ότι έκανε απλά μάθημα αλλά έτυχε να έχει μπούτια και βυζιά σου πέρασε ποτέ από το μυαλό φίλε ?
Ναι ετυχε να έρχεται στο σχολειο ντυμενη σαν να πηγαινει σε κωλομπαρο.
τι γράφεις παλι?
Έχεις θέμα με την γυναικεία σεξουαλικότητα τυπε?
Ποια γυναικεια σεξουαλικοτητα αγορι μου? οι δασκαλες πρεπει να πηγαινουν ευπρεπως ντυμένες στα σχολεια και οχι σαν να πηγαινουν σε κωλόμπαρα πλάκα μας κανεις τωρα? τι ειναι αυτα που γράφεις? έχεις δει γυρω σου τι γινεται? ή οχι?