Διαγραμμένο μέλος 196876
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2020
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, ανοίγω το θέμα για να συγκεντρώσουμε info για αmateur γκόμενες ανεξαρτήτου ηλικίας με δικό τους χώρο. Δεν είναι απαραίτητο να έχουν αγγελίες
Αν τελείωσε λέει...;Φράγκο δεν έμεινε...όχι άλλα αματούρια παιδιά, πήξαμε...τέλειωσε το χρήμα![]()
Υπάρχουν άλλα είναι πυροτεχνήματα. Έχω συναντήσει δύο και τις δύο σε σπίτι τους. Η μία ήταν χάσιμο χρόνου κ χρήματος ή άλλη ήταν σχετικά καλή κ πολύ οικονομική. Αμφότερες εξαφανίστηκαν σε διάστημα μερικών εβδομάδων.Αματουρια με δικό τους χώρο σχεδόν απίθανο τύπε μου είναι σα να μου λες ερασιτέχνης ψαράς με δικια του βάρκα , σκέψου το κοπέλα αματουρι να το κάνει και να έχει κ χώρο δικο της δε κολαει
λογικο δεν είναι ότι να εξαφανιστούν; ένας μαλάκας να πέσει και φτάνειΥπάρχουν άλλα είναι πυροτεχνήματα. Έχω συναντήσει δύο και τις δύο σε σπίτι τους. Η μία ήταν χάσιμο χρόνου κ χρήματος ή άλλη ήταν σχετικά καλή κ πολύ οικονομική. Αμφότερες εξαφανίστηκαν σε διάστημα μερικών εβδομάδων.
δηλ αν τα αματουρια εχουν δικο τους χωρο οι επαγγελματιες τι εχουν αλυσιδα ξενοδοχειων ημιδιαμονης?Καλησπέρα, ανοίγω το θέμα για να συγκεντρώσουμε info για αmateur γκόμενες ανεξαρτήτου ηλικίας με δικό τους χώρο. Δεν είναι απαραίτητο να έχουν αγγελίες
η Μ....... στην Δεληγιωργη να υπαρχει ακομα αραγε?
στειλτε μου ρε νεωτερα οποιος την ξερει. εχω πανω απο 5 χρονια να την δω.
ρε την ξερω ρε,αλλα εχω να την δω χρονια.![]()
μη χάσεις εσύ.
Ναι κρίμα.ρε την ξερω ρε,αλλα εχω να την δω χρονια.
Aματουρι με δικό του χώρο..... μόνο αν μιλάμε για καμία τρελή ή για καμία σεξομανιακή. Υπήρχε μια πριν χρόνια, εξαφασισμένη τα τελευταία δύο, μάλλον θα τσίμπησε καμιά αρρώστια.
Όχι και πολύ αματουρι .. είχε και νήμα εδώAματουρι με δικό του χώρο..... μόνο αν μιλάμε για καμία τρελή ή για καμία σεξομανιακή. Υπήρχε μια πριν χρόνια, εξαφασισμένη τα τελευταία δύο, μάλλον θα τσίμπησε καμιά αρρώστια.
αυτη που λεω εγω δεν ειχεΌχι και πολύ αματουρι .. είχε και νήμα εδώ
Μπορείς να το πεις και έτσι...δηλ αν τα αματουρια εχουν δικο τους χωρο οι επαγγελματιες τι εχουν αλυσιδα ξενοδοχειων ημιδιαμονης?