petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
σιγα ντερε συ ολο σου κολλαει αυτος μπαναρισε τον
αρπα την....ρε συ ολο σου κολλαει αυτος μπαναρισε τον
Καλημέρα, παιδιά.
Για το συγκεκριμένο έχουμε τίποτε πληροφορίες;
Καλημερα. Εστω μια αγγελια απο το λινκ που εβαλες πιστευεις οτι μπορει να ειναι αληθινη;
Σόρρυ, φίλε.
Είμαι καινούργιος στο σπορ! Θα μάθω να ξεχωρίζω σιγά σιγά τα αληθινά από τα ψεύτικα...
εκτος απο αυτα που γραφουν,τι αλλο θελεις δηλ?....Καλησπέρα σε όλους.
Έχουμε μαρτυρίες για την παρακάτω; Φένεται αματούρι. Ψάχνω, αλλά εκτός απο κάνα δυο γραμμές στο φόρουμ δε βρίσκω ούτε κριτικές ούτε πολλές αναφορές.
Ευχαριστώ.
https://*****/aggelia/ανθη/
Αματουρι δεν είναι ...προσπερνά!Καλησπέρα σε όλους.
Έχουμε μαρτυρίες για την παρακάτω; Φένεται αματούρι. Ψάχνω, αλλά εκτός απο κάνα δυο γραμμές στο φόρουμ δε βρίσκω ούτε κριτικές ούτε πολλές αναφορές.
Ευχαριστώ.
https://*****/aggelia/ανθη/
Αματουρι δεν είναι ...προσπερνά!
εκτος απο αυτα που γραφουν,τι αλλο θελεις δηλ?....
και παλι δεν θα βγαλεις καλο αποτελεσμα.ο λογος απλος.ολα ειναι σχετικα.οτι για σενα ειναι μετρια,για μενα,γαμαει,και το αναποδο..Ευχαριστώ για το reply.
O λόγος που κανείς ζητά περισσότερα δείγματα είναι για να έχει καλύτερη εικόνα και να αποφασίσει με βάση το Μ.Ο. των δειγμάτων.
φιλε , πωλητης καλτσων εισαι? μηπως μπερδευεις το μουνι με τα χρωματολογια?Ευχαριστώ για το reply.
O λόγος που κανείς ζητά περισσότερα δείγματα είναι για να έχει καλύτερη εικόνα και να αποφασίσει με βάση το Μ.Ο. των δειγμάτων.
φιλε , πωλητης καλτσων εισαι? μηπως μπερδευεις το μουνι με τα χρωματολογια?
εσενα σου μιλησε κανεις? μπεκατσα του εισαι?ο τύπος έχει αχρωματοψία και θέλει βοήθεια...
...ποιο το πρόβλημά σου;;;
ωραίο καυλάκι
μήνυμα 2ο
** σταμάτα να μετράς τα μηνύματα σου και κάνε ενημερώσεις αν θέλεις να αυξήσεις τα μηνύματα σου **
ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ... εχει αλλεργια σε αυτους που γραφουν για να περναει η ωρα ;)ο τύπος έχει αχρωματοψία και θέλει βοήθεια...
...ποιο το πρόβλημά σου;;;
την ευλογια μου αδελφε!ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ... εχει αλλεργια σε αυτους που γραφουν για να περναει η ωρα ;)
την ευχη σας ολα καλα πατερτην ευλογια μου αδελφε!
εσενα σου μιλησε κανεις? μπεκατσα του εισαι?
ΥΓ για αρχη σε συμβουλευω να ακολουθησεις τις οδηγειες του site! Οταν μεγαλωσεις, ελα να βγαλεις και γλωσσα!