καλημερα παιδια εχει καποιος αποψη για την συγκεκριμενη ?
Έχω κωλάρα και φυσικές βυζάρες
sexorama.eu
Σάν να παίζεις λότο αν δρν ξέρεις τι θα σου έρθει. Ήσουν τυχερός2. 23χρονη ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΙ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ
Λοιπόν... Είναι 2-3-4 φίλες, που δεν ξέρεις ποια θα σου έρθει. Εμένα μου ήρθε η Σοφία. Ψηλή, εντυπωσιακή, μελαχρινή, τούμπανο βυζια. Τούμπανο όμως... Φυσικά με μεγάλες ρωγες. Πιπα απλά καλη, χυσιμο στα βυζια. Το πιο ωραίο ήταν το υγρό της ινμου. Κι όσο το έπαιζα τόσο πιο υγρό γινόταν. Όταν δε εχυσε...δυνατά και σπαρταριστό... Γλιστραγαν τα πάντα όλα! Λεφτά 100 για 2 εκτονωσεις.
Συμπέρασμα - ενδιαφέρουσα περίπτωση
για δες εδω μηπως την δεις πουθενα.καλημερα παιδια εχει καποιος αποψη για την συγκεκριμενη ?
Έχω κωλάρα και φυσικές βυζάρες
sexorama.eu
Ακριβως. Κλεβει διεθνεις φωτο κια τις μοστραρει για δικες της. Ποιος ξερει τι πατσουρα ειναι ?δλδ κάνει και διεθνή καριέρα το κορίτσι αν κατάλαβα
ειναι αυτο που λεμε διεθνες αματουριδλδ κάνει και διεθνή καριέρα το κορίτσι αν κατάλαβα
Σάν να παίζεις λότο αν δρν ξέρεις τι θα σου έρθει. Ήσουν τυχερός
Τα θέλω όλα, ζητάω πολλά ;;;εγώ τη θέλω 18-20, μελαχρινή, αματούρι εννοείται, βυζιά 3αρια (όχι μεγαλύτερα αλλά ούτε και μικρότερα), να φιλάει παθιασμένα. μέχρι 80.
άναλ δε με νοιάζει
Υπάρχει καμία που να βγήκε προσφατα στο κουρμπετι??????
Μέχρι 30 ετων
Την καλύτερη ηλικία αναζητάς…Υπάρχει καμία που να βγήκε προσφατα στο κουρμπετι??????
Μέχρι 30 ετων
Και να βγήκε σιγά μην στο λέγανε εδώ δημοσίως χαχαΔεν βλέπω απαντήσεις...
Ας στείλουνε πμΚαι να βγήκε σιγά μην στο λέγανε εδώ δημοσίως χαχα
Χιούμορ κάνω ..μην απαντάς σοβαρά, εάν και έχει μεγάλη δόση αλήθειαςΑς στείλουνε πμ
Δεν παρεξηγώ εγώ
Δεν ζητάμε και χρυσό
Εννοείται μεγάλε μουΧιούμορ κάνω ..μην απαντάς σοβαρά, εάν και έχει μεγάλη δόση αλήθειας
??Εννοείται μεγάλε μου
Καλή πρωτοχρονιά σ ολους
Ας στείλουνε πμ
Δεν παρεξηγώ εγώ
Δεν ζητάμε και χρυσό
δεν πιστεύω να περιμένεις πραγματικά κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις ότι κανένας δεν θα εμπιστευθεί εύκολα κάτι τέτοιο.
Νομιζω πως ουτε σε αυτην την περιπτωση προκειται να γινει. Ο μεσος ορος ακομα και οταν την εχει βαρεθει θα την κρατησει κρυφη για καβατζα αν και οποτε την χρειαστει, με τον φοβο μην την εχει ''χασει'' οταν θα την θελει.Κανενας δεν θα δωσει πληροφοριες σε αυτό το νημα εκτος αν την εχει βαρεθεί