koniordos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ρε ασε την εβιτα!!
Η φιλη της ειναι ολα τα λεφτα!!!
Eστω...ψησου να δωσεις φεισμπουκ!!!!
Ρε ασε την εβιτα!!
Η φιλη της ειναι ολα τα λεφτα!!!
Πώς την αναγνώρισες στο δρόμο;Δεν γνωριζω το τηλ το ειχα παλιοτερα.
Τη φιλη της την ειδα κατα τυχη στο δρομο και εινα ΑΣΤΕΡΙ, τωρα ψαχνω και γω να βρω το τηλ της
Πώς την αναγνώρισες στο δρόμο;
Ε ρε, βρήκαν κορόιδα τα μπάζα και μεγαλουργούν! Θα αγοράσουν 2-3 βίλες στο μέλλον κι εμείς θα τρέχουμε για το μεροκάματο... Πάντως εγώ που μίλησα λίγο μαζί τους μου φάνηκαν ψιλοαγενείς και του στυλ "θα σου κάνω χάρη που θα κάτσω να με γαμήσεις δίνοντάς μου 300 ευρουλάκια και άμα λάχει θα σου την πω κιόλας". Άσε που η Εβίτα και η φίλη της είναι λεσβίες. Τουτέστιν πραγματικά μας κάνουν χάρη!! Ρε συνέλθετε παληκάρια!! Πολλοί από εδώ είμαστε μια χαρά παιδιά! Τι τις θέλουμε τόσες πουτάνες; Λίγες και καλές δε φτάνουν για ώρα ανάγκης; Τόσα κορίτσια κυκλοφορούν έξω και μάλιστα κάνουν κρα να πηδηχτούν. Απλά, το θέμα χρειάζεται καλό λέγειν... ;)
Καλά, δε μπορείς απλώς να πείς ότι την πήρες με 200 και τα 300 σου φαίνονται υπερβολικά?μωρη σκατιαρα το εκανες 300 που να σου κλεισει η σουφρα
και να χεζεις απο τα αυτια αλλα αυτα στα λεει ο μαλακας ο γκομενος σου
μαυρο στην εβιτα που καθε μηνα χρεωνει και 50 επιπλεον την εχω παρει με 200 2 ωρες
και βλεπω τωρα 300 να την βαλουμε στο υπουργειο οικονομικων να μας ξεκολιασει
ουστ πατσολα
δυστυχως μέσω εβίτας ή του κοινού γκόμενου κλείνεται το ραντεβού, δε δίνει τηλ ή μικρήΔεν γνωριζω το τηλ το ειχα παλιοτερα.
Τη φιλη της την ειδα κατα τυχη στο δρομο και εινα ΑΣΤΕΡΙ, τωρα ψαχνω και γω να βρω το τηλ της
Καλά, δε μπορείς απλώς να πείς ότι την πήρες με 200 και τα 300 σου φαίνονται υπερβολικά?
Δε σου φταίμε τίποτα οι υπόλοιποι να τρώμε στη μάπα την κοπρολαγνική διάθεση σου για βρίσιμο.
5 posts για μπάλα και "δώστε κανένα τηλ. να γαμήσουμε" και μετά σκατομπινελίκια?
Παληκάρι τους κανόνες του site τους διάβασες? Πήρες μυρωδιά τι έγινε με το φίλο σου?Μια χαρα τα λεει ο φρανκο!!
Δε καταλαβα στο κατηχιτικο ειμαστε!
Ρεεεεεεεεεεε σαιτ με καργιολες, πουτανες και νταβαδες δεν ειναι εδω μεσα??
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ με το ονομα ή κανω λαθος?
βλεποντας οτι καποιοι συνεχως (ισως κι αλλαζοντας νικ) με μηδενικη συμμμετοχη και συνεισφορα σε αναφορες, το μονο που κανουν ειναι να μπαινουν και να ζητανε τηλ κι αφου συμβουλευτικα καποιους παλιοτερους,οι οποιε πληροφοριες πλεον δινονται σ αυτους που προσφερουν....Συναγωνιστές, καλημέρα. Θαθελα , όποιος το έχει, το τηλέφωνο της Αλεξάνδρας με πμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ. Το ζήτησα, με πμ, από τον prowler7 μα....... σιωπήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.
Παληκάρι τους κανόνες του site τους διάβασες? Πήρες μυρωδιά τι έγινε με το φίλο σου?
τι να συνεισφέρουμε ρε αλάνι, που να συμμετέχουμε, τι να προσφέρουμε όταν, 1 ή το πολύ 2 φορές το χρόνο κατεβαίνουμε Αθήνα απο επαρχία, απ΄όπου δηλαδή απουσιάζουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ τέτοια πεδία αναφοράς;;; Τι ξέρω εγώ απο την κίνηση, εκεί στην εσχατιά του ελληνικού χώρου που ζω;;; Αν εσείς εκει, στις πηγές, 365 μέρες τον χρόνο, δεν πήτε μια κουβέντα, δε δώσετε ένα φως στα δικά μας σκοτάδια;;; Γιατί γίνεσαι τόσο άστοχος, άδικος και αφιλόξενος;;;;;;βλεποντας οτι καποιοι συνεχως (ισως κι αλλαζοντας νικ) με μηδενικη συμμμετοχη και συνεισφορα σε αναφορες, το μονο που κανουν ειναι να μπαινουν και να ζητανε τηλ κι αφου συμβουλευτικα καποιους παλιοτερους,οι οποιε πληροφοριες πλεον δινονται σ αυτους που προσφερουν....
Σ' ένα forum υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που καλό είναι να τους γνωρίζεις.Σιγα μη κατσω να διαβασω και το καταστατικο της εταιριας!
Ο φιλος τα λεει ομορφα και σωστα με το δικο του στυλ.
Οταν γραφουμε οτι της σκησαμε τη κωλαρα και οτι τον ρουφιξε ολο μεσα μεχρι τα αρχιδια αλλα τα χυσια τα εφτυσε στο νυπτηρα ειναι οκ!
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ