Νέα

Αλβανικό κόμμα ιδρύεται στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πλάκα- πλάκα,μιλαμε για αλβανικό κόμμα τη στιγμή που στην Ελλάδα κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα συμμορίες τραμπούκων που αυτοαποκαλούνται "απεργοί" και "συνδικαλιστές", στα πρότυπα των γερμανικών freicorps του μεσοπολέμου και γαμούν και δέρνουν και λογαριασμό δεν δίνουν...
Στο τέλος με βλέπω να ψηφίζω και εγώ τυχόν αλβανικό κόμμα αρκεί να με απαλλάξει από αυτούς τους υπανθρώπους.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εσύ πρώτος με αποκάλεσες Εθνικόφρονα.
Και να μας παρουσίασεις το ποστ που κατηγορούσα τους απεργους σκουπιδιάρηδες ότι έχουν άδικο.
Αλλιώς είσαι Ψευτης.
Τα σάλια πέφτουν σε κάτι παπουδια σαν και εσένα.
Μην συνεχίζεις να χαρακτηρίζεις κόσμο, εκτίθεσαι τα μάλλα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Στο τέλος με βλέπω να ψηφίζω και εγώ τυχόν αλβανικό κόμμα αρκεί να με απαλλάξει από αυτούς τους υπανθρώπους.
Εσύ είσαι ικανός να ψηφίσεις οτιδήποτε αντιδραστικό, αρκεί να εξασφαλίζει οτι δεν θα γίνονται πορείες, απεργίες και καταλήψεις.
Αλήθεια, και όταν η ΝΔ ήταν στην αντιπολίτευση τα έλεγες αυτά;    :dancing:

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Φίλε str81977 έχεις απόλυτο δίκαιο. Δυστυχώς αντί να βλέπουμε τα χάλια μας με την οικονομία, την υποκρισία κλπ συνεχίζουμε να τσακωνόμαστε για όλους αυτούς που τόσα χρόνια μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση ,μηδενός εξαιρουμένου. Τα χρόνια περνάνε πολύ γρήγορα γι αυτό αφήστε τα κόμματα και ασχοληθείτε με τους κόμματους.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εσύ είσαι ικανός να ψηφίσεις οτιδήποτε αντιδραστικό, αρκεί να εξασφαλίζει οτι δεν θα γίνονται πορείες, απεργίες και καταλήψεις.

Ναι, τα έλεγα...Καμια οργανωμένη μειοψηφία με τραμπουκίκούς μηχανισμούς δεν είναι πανω από το κοινωνικό σύνολο και τις βασικές ανάγκες του , όπως είναι η καθαριότητα, η ηλεκτροδότηση, η ασφάλεια, η ελεύθερη μετακίνηση και άλλα...
Και έχω βαρεθεί να βλέπω επαγγελματίες τεμπέληδες να λένε ότι με πνίγουν στα σκουπίδια και στο σκοτάδι για το καλό μου...

Και πίστεψέ με, αν απεργούσαν τα παιδάκια που τους σκίζουν τον πωπό για 700 € θα ήμουν αλληλέγγυος...
Αν τα παραπάνω παιδάκια έκλειναν τις τράπεζες και τις άλλες εταιρείες που δουλεύουν κάνοντας κατάληψη, θα είχαν την κατανόηση μου...

Αλλά όχι και να συμπαρίσταμαι στα κοπρόσκυλα του πάμε!

Επισκέπτης
Κατάλαβα.
Όχι στην ύλη, ναι στο πνεύμα.
Αλλά ναι και στην Sophie Evans.
Η αθάνατη ελληνική λιγουριά...
και μετά την Σόφη έρχεται η σειρά της χήρας με τα 5 ορφανά, και Μαριγούλα Μαριγώ δεν μου δλινεις να και εγώ.

Επισκέπτης
ρε συ τι κάθεσαι και ασχολείσαι μαζί τους αν εξαιρέσουμε στα πολιτικά θρέντ μερικά αξιόλογα άτομα εδώ μέσα που έχουν μια άποψη όποια και να είναι αυτή και με αυτά τα άτομα να ασχολείσαι κάνοντας εποικοδομητικό διάλογο εσύ ασχολείσαι με μερικά ακροδεξιά στοιχεία τα οποία απλά ακόμα και της ακροδεξιές τους ιδέες της έχουν μάθει μα το σύστημα της υπνοπαιδείας και αμολάν εθνικιστικές κορώνες και βρισιές εναλλάσσοντας κάθε λεπτό τα μαϊμού προφίλ τους για να το παίξουν και πολλές.   

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Η μαλακια παει συνεφο παλι βλεπω απο καποιους ασχετους...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γεια σου ρε στρε-γκεβαρα!

Γεια και χαρά σου σύντροφε! Δεν είχες βάρδια απόψη στη χωματερή ή είσαι στην ομάδα κατάληψης του δημαρχείου;

μάλλον γκέυ βάρα είναι.

Άκουσες για κοπρόσκυλα του πάμε και δεν άντεξες, μπήκες...Είδε ο γύφτος τη γενιά του...
Γεια σου γέρο -πλάτανε της ελληνικής αριστεράς!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
και άσχετα είναι και βολεμένα παιδάκια ακροδεξιών μπάτσων και χουντικών σταγονιδίων.
Αντε ρε με τους ακριβοπληρωμενους απεργους που τολμανε να απεργησουν κιολας. Αντι να βγαλουμε το στρατο μας στο δρομο να καθαρισει. Που μου θελουν κι απεργιες τα κοπροσκυλα.

Ουτε μια ωρα στο στρατο. Καρατζαφερη Αιβαλιωτη μαζι σας!

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Γεια και χαρά σου σύντροφε! Δεν είχες βάρδια απόψη στη χωματερή ή είσαι στην ομάδα κατάληψης του δημαρχείου;

Άκουσες για κοπρόσκυλα του πάμε και δεν άντεξες, μπήκες...Είδε ο γύφτος τη γενιά του...
Αν αρχισεις να μου λες και περι καφεδων στην Καλλιδρομιου θα κανω επικινδυνους συνειρμους! Πες μας κατι για την Τουρκια ρε συ, που χω τις μαυρες μου σημερα. :boobies:

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
καλα κανουν και κανουν κομμα.Και καλα θα κανουν αν βγουν.Ας μην τους πηδαγαν κατι αγροτοοικοδομοπατερες να μην ειχαν απαιτησεις!!!Εχεις και το συνασπισμο που ειναι μαζι τους,εχεις και το αθλιο πασοκ που δεν ξερει τι θελει,εχεις τη νδ που απο σκατα τα κανει καθημερινα αποσκατα,εχεις και το λαος που μαλλον εκτος τοπου ειναι!Με 1.5 μυριο απο δαυτους μαλλον θα παρει και καλο ποσοστο.Ειλικρινα δεν με χαλαει.Αλλωστε απο αλλου παιρνουν οδηγιες.Εμεις τι σκατα κανουμε????

Επισκέπτης

εγώ βολεμένο φασιστάκι είμαι πάντα εδώ μέσα αλλά και έξω στους αγώνες των εργαζομένων εσύ είσαι μέσα στο σκοτάδι σου και προσπαθείς να πλύνεις τα ρούχα και την κουκούλα του καταδότη προγόνου σου.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εγώ βολεμένο φασιστάκι είμαι πάντα εδώ μέσα αλλά και έξω στους αγώνες των εργαζομένων εσύ είσαι μέσα στο σκοτάδι σου και προσπαθείς να πλύνεις τα ρούχα και την κουκούλα του καταδότη προγόνου σου.

Φαίνεται ότι οι απεργοι μπορεί να εμποδίζουν να απορριματοφόρα να μπουν αλλά δεν εμποδίζουν τα σκουπίδια να βγουν από την χωματερή...
Και κάποια από αυτά, σερφάρουν και στο ίντερνετ...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Φαίνεται ότι οι απεργοι μπορεί να εμποδίζουν να απορριματοφόρα να μπουν αλλά δεν εμποδίζουν τα σκουπίδια να βγουν από την χωματερή...
Πςς μιλαμε φοβερο σκεπτικο, μονος σου το σχεδιασες;  :o :o

Επισκέπτης
κάτι σκουπίδια σαν εσένα και ξέρεις τι σκουπίδια είστε φασιστάκια σαν τα σκατά που είναι φωλιασμένα δεκαετίες ολόκληρες στης σπηλιές του παχέος εντέρου.

Επισκέπτης
τη τεταρτη δεν κανουμε τη κοτα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!ολοι απεργουμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom