Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Πιο λεπτή μέση έχουνε ωραίες μέσου λες, πιο γιμνασμενα μπούτια, κολαρες πόλι πιο καλές από τις ελλεινιδεςπολύ δυνατά χέρια και πλατουλα ιξερα αλβανιδα 50κιλα μωράκι που πιγενε το κίτρινο Κλαρκ φορτισμένο μέχρι πάνω σφερα το πιγενε.. Αντε να βρεις εσύ ελλεινιδα τέτοια.. Και ήταν κια ωραίο μουνακι❤️?
Μια τσαπερδόνα από τον Πύργο (εκεί είναι κάργα Αρβανίτες όπως είναι γνωστό) που έχει πάγκο στην λαϊκή, πολύ μαγκιόρα, αλλά και με θηλυκότητα ταυτόχρονα, την είχα δει να οδηγάει φορτηγό... Πάντα και παντού θα υπάρχουν γυναίκες που να είναι και "brutal" και να διατηρούν την θηλυκότητά τους...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ρε είσαι τέρμα άσχετος. :cheesy:

Βάλε ΕΡΤ3 τώρα (εσύ και ο άλλος ο Σκιπάρης ο @Elvis91 ), την εκπομπή "Κάθε τόπος και τραγούδι" που έχει ιστορίες και δημοτικά τραγούδια για τις λεηλασίες και τις αρπαγές Μακεδόνων από τους Βούλγαρους.
Μετά από αυτή την καταστροφή επανακατοικήθηκε σε μεγάλο βαθμό από Πόντιους πρόσφυγες.

Πάντως εμείς είμαστε Καυκάσιοι. Και οι Πέρσες Καυκάσιοι ήταν και ο Ηρόδοτος τους περιγράφει ως ανοιχτόχρωμους. Οι Ιρανοί, οι Σύριοι Λιβανέζοι κτλπ οι σημερινοί έχουν αναμιχθεί με Σημίτες δηλαδή Άραβες (Άραβες κ Εβραίοι είναι οι Σημιτικοί λαοί) για αυτό είναι τόσο σκούροι.
Οι Κύπριοι προφανώς έχουν αναμιχθεί και οι ίδιοι το ξέρουν, από ανθρώπους του Λεβάντε και Αρμένιους. Αλλά και πάλι μειοψηφικό ποσοστό στο αίμα τους μέχρι 30%..
Οι Κρητικοί επίσης είναι πολλοί ανοιχτόχρωμοι και γαλανομάτηδες μιας κ μετά το Ηφαίστειο της Θήρας εποικήθη από Δωριείς, όπως και πολλές άλλες περιοχές της Ηπειρωτικής και της Πελοποννήσου (Σπάρτη).
Μην ξεχνάμε πως δεν ήταν οι μόνοι όπως και πως έμειναν πολλοί Σαρακηνοί εκεί που εκχριστιανίστηκαν αναγκαστικά όταν η Κρήτη επανακαταλήθφηκε από τον Νικηφόρο Φωκά τον 10ο αιώνα. (Οι περισσότεροι όμως σφαγιάσθησαν).

Ρε τύπε πραγματικά ούτε τα βασικά δεν ξέρεις, έχεις φάει ξεβράκωμα κ μιλάς. Συνεχίζω επειδή είναι εξαιρετικά εύκολο να σου ακυρώσω τα επιχειρήματα κ κάνω χάζι αλλά πραγματικά σταμάτα, ξεφτιλίζεσαι.
Ναι αγόρι μου ότι πεις. Θα σου χαλάσω εγώ το όνειρο? Όπως αγαπάς.

Καταγωγή από που έχεις?

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Ρε είσαι τέρμα άσχετος. :cheesy:

Βάλε ΕΡΤ3 τώρα (εσύ και ο άλλος ο Σκιπάρης ο @Elvis91 ), την εκπομπή "Κάθε τόπος και τραγούδι" που έχει ιστορίες και δημοτικά τραγούδια για τις λεηλασίες και τις αρπαγές Μακεδόνων από τους Βούλγαρους.
Μετά από αυτή την καταστροφή επανακατοικήθηκε σε μεγάλο βαθμό από Πόντιους πρόσφυγες.

Πάντως εμείς είμαστε Καυκάσιοι. Και οι Πέρσες Καυκάσιοι ήταν και ο Ηρόδοτος τους περιγράφει ως ανοιχτόχρωμους. Οι Ιρανοί, οι Σύριοι Λιβανέζοι κτλπ οι σημερινοί έχουν αναμιχθεί με Σημίτες δηλαδή Άραβες (Άραβες κ Εβραίοι είναι οι Σημιτικοί λαοί) για αυτό είναι τόσο σκούροι.
Οι Κύπριοι προφανώς έχουν αναμιχθεί και οι ίδιοι το ξέρουν, από ανθρώπους του Λεβάντε και Αρμένιους. Αλλά και πάλι μειοψηφικό ποσοστό στο αίμα τους μέχρι 30%..
Οι Κρητικοί επίσης είναι πολλοί ανοιχτόχρωμοι και γαλανομάτηδες μιας κ μετά το Ηφαίστειο της Θήρας εποικήθη από Δωριείς, όπως και πολλές άλλες περιοχές της Ηπειρωτικής και της Πελοποννήσου (Σπάρτη).
Μην ξεχνάμε πως δεν ήταν οι μόνοι όπως και πως έμειναν πολλοί Σαρακηνοί εκεί που εκχριστιανίστηκαν αναγκαστικά όταν η Κρήτη επανακαταλήθφηκε από τον Νικηφόρο Φωκά τον 10ο αιώνα. (Οι περισσότεροι όμως σφαγιάσθησαν).

Ρε τύπε πραγματικά ούτε τα βασικά δεν ξέρεις, έχεις φάει ξεβράκωμα κ μιλάς. Συνεχίζω επειδή είναι εξαιρετικά εύκολο να σου ακυρώσω τα επιχειρήματα κ κάνω χάζι αλλά πραγματικά σταμάτα, ξεφτιλίζεσαι.
Πράγματι πολλοί Κρητικοί είναι ανοιχτόχρωμοι και γαλανομάτηδες λόγω της κυριαρχίας τον Μεσαίωνα των Γενοβέζων και Ενετών...
Λέγεται ότι οι σημερινοί τους απόγονοι εκεί φτάνουν τις 100000 περίπου, ίσως και περισσότερο...
Οι Εβραίοι είναι "παραφυάδα" των Αρμενίων (φυλή της Αρμενίας) που κατέβηκε στην Μέση Ανατολή, γιαυτό έχουν και πολλά κοινά στην νοοτροπία...
Μετά αναμείχθηκαν με τους ντόπιους Αραβικούς πληθυσμούς...

Τελευταία τροποποίηση:

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Είναι το γνωστό μπέρδεμα με το γεωγραφικό προσδιορισμό Μακεδονία. Άλλο η Μακεδονία της αρχαιότητας που ήταν μία τεράστια Ελληνική επικράτεια και επί ημερών Μεγάλου Αλεξάνδρου έφτασε να έχει κατακτήσεις μέχρι την Ινδία. Άλλο η Μακεδονία του Μεσαίωνα που είχε σλαβόφωνο και ελληνόφωνο πληθυσμό. Ένα τμήμα της ήταν σε γιουγκοσλαβικό έδαφος, ένα τμήμα της σε ελληνικό έδαφος και ένα τμήμα της σε βουλγαρικό έδαφος. Άρα Μακεδόνας δε σημαίνει αυτόματα Σκοπιανός, Έλληνας ή Βούλγαρος.
Οι σλαβόφωνοι της ελληνικής επικράτειας ποτέ δεν ένιωσαν Έλληνες. Πάντα θεωρούσαν ότι η πατρίδα τους είναι απέναντι και εδώ είναι μετανάστες. Το ότι κάποιοι πολέμησαν όταν μπήκαν εισβολείς στο χωριό τους, είναι γεγονός. Ρώτα τους όμως αν είχαν τη δυνατότητα να ξαναπάρουν τα παλιά τους επώνυμα και να αρχίσουν μία νέα ζωή στη Βόρεια Μακεδονία αν θα το έκαναν να δεις τι θα σου απαντήσουν.
Οι ξένοι πάντως μακεδονια τη χώρα βόρεια μακεδονια ξέρουν το ότι έχει. Και στην Ελλάδα μακεδονια δεν το ξερουν..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
απο την πολλη μαλακια μαλλον εχεις θολωσει κομπλεξικε νοτιοκοσσοβαρε..... :embarrased::embarrased::embarrased::jerking2:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

οι Μακεδονες εδιωξαν τα βουλγαροσκοπιανα ορκ απο τα ιερα χωματα της αρχεγονης ελληνικης γης του Μεγαλου Αλεξανδρου....

...τα οποια επιχειρουσαν μεσω των κομιτατζηδων να εδραιωσουν τη βουλγαρικη προπαγανδα σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ....

Οι Μακεδονες οσο ηταν ακομα σκλαβωμενοι- επι οθωμανικης κατοχης- εστελναν ταγματα στους απελευθερωτικους αγωνες Πελοποννησιων και Κρητικων...

γι'αυτο μετα τα αδερφια απο τη Νοτια Ελλαδα ανταπεδωσαν με την πολυτιμη συμβολη τους στη νικηφορα εκβαση του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ...
συνελθε και μη μας γυρνας τα μυαλα ... το οτι σε ανεχομαστε ,δε μας κανει μαλακες.....:confused::confused::confused:
παριστανουμε τους μαλακες ,αλλα η υπομονη εχει και τα ορια της....

οσο για τη συνθεση του πληθυσμου της Μακεδονιας και δη της Θεσσαλονικης,ακομη και πριν τους Βαλκανικους Πολεμους η πλειοψηφια ηταν Ελληνες...ναι υπηρχαν Εβραιοι, Τουρκοι η και σλαβοφωνοι τελος παντων,αλλα προφανεστατα σε πιο μειοψηφικα ποσοστα....
και αυτο δεν το λεω με διαθεση ρατσιστικη,ειναι απλα η αληθεια..

ριξε μια ματια στα καταστατικα του ΑΡΗ και του ΗΡΑΚΛΗ.....να δεις οτι απο τους ιδρυτες τους, το 99% ηταν Ελληνες !

αθλητες και των δυο ομαδων μαλιστα συμμετειχαν στους Βαλκανικους Πολεμους.....
ακομα και στην κατεχομενη τοτε Θεσσαλονικη λοιπον ιδρυονταν ΑΜΙΓΩΣ ελληνικοι αθλητικοι συλλογοι...

....πως γκενεν τουτο,αναρωτηθηκες????:jerking2::idiot::idiot::idiot::idiot::idiot::idiot:
Ναι εδαισα8 μακεδονας και πόντιος.. Πόσο αστείο σαν να λέω εγώ είμαι ελλινας. Και κονγκολεζοε.. Τι Είσαι μακεδονας η πόντιος? Γισιτ ο πόντος είναι κάπου 2000χιλιομετρα μακρια από τη μακεδονια???

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πράγματι πολλοί Κρητικοί είναι ανοιχτόχρωμοι και γαλανομάτηδες λόγω της κυριαρχίας τον Μεσαίωνα των Γενοβέζων και Ενετών...
Λέγεται ότι οι σημερινοί τους απόγονοι εκεί φτάνουν τις 100000 περίπου, ίσως και περισσότερο...
Οι Εβραίοι είναι "παραφυάδα" των Αρμενίων (φυλή της Αρμενίας) που κατέβηκε στην Μέση Ανατολή, γιαυτό έχουν και πολλά κοινά στην νοοτροπία...
Μετά αναμείχθηκαν με τους ντόπιους Αραβικούς πληθυσμούς...
Έχεις κάποια για το ότι οι Εβραίοι είναι αδελφάκια με τους Αρμένιους? Η αλήθεια είναι ότι μοιάζουνε πάρα πολύ και εγώ τους μπερδεύω.. Πάντως οι Αρμένιοι έχουνε τρελό μίσος γι αυτούς Εβραίους, όσους είχα γνωρίσει Αγγλία.. Το περίεργο είναι ότι αν δεν ιπιρχανε οι Εβραίοι, θα ήταν αυτοί που θα κυβερνούσανε τον Πλανήτη?? και οτι Οι Εβραίοι ξέρω εγώ τους έφαγαν την παγκόσμια κυριαρχια.. Νομίζουν οι Αρμένιοι ότι οι πιο έξυπνοι στο κόσμο.. Ισως να έχουν κάποια συγγένεια Εβραίοι και Αρμένιοι..

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Έχεις κάποια για το ότι οι Εβραίοι είναι αδελφάκια με τους Αρμένιους? Η αλήθεια είναι ότι μοιάζουνε πάρα πολύ και εγώ τους μπερδεύω.. Πάντως οι Αρμένιοι έχουνε τρελό μίσος γι αυτούς Εβραίους, όσους είχα γνωρίσει Αγγλία.. Το περίεργο είναι ότι αν δεν ιπιρχανε οι Εβραίοι, θα ήταν αυτοί που θα κυβερνούσανε τον Πλανήτη?? και οτι Οι Εβραίοι ξέρω εγώ τους έφαγαν την παγκόσμια κυριαρχια.. Νομίζουν οι Αρμένιοι ότι οι πιο έξυπνοι στο κόσμο.. Ισως να έχουν κάποια συγγένεια Εβραίοι και Αρμένιοι..
Τι εννοείς να έχω κάποια;
Όποιο ανθρωπολογικό βιβλίο να ανοίξεις για τους Εβραίους θα δεις στην αρχή να τους αναφέρει σαν φυλή των Αρμενίων...
Δεν είναι ίσως, έχουν σίγουρα...

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Τι εννοείς να έχω κάποια;
Όποιο ανθρωπολογικό βιβλίο να ανοίξεις για τους Εβραίους θα δεις στην αρχή να τους αναφέρει σαν φυλή των Αρμενίων...
Δεν είναι ίσως, έχουν σίγουρα...
Σοβαρα, δεν το ήξερα.. Εγώ νομίζω ότι οι Εβραίοι φυλετικά είναι συγγενείς με τους αρβαες σαν σιμιτες, και έχουν κάποια μακρύ η συγγένεια με τους αιθιοπες.. Πάντως οι Αρμένιοι μισούν θανάσιμα τους Εβραίους.. Στην εμφάνιση οι πουστηδες ολόιδιοι είναι και εγώ οπότε βλέπω τέτοιους λέω Αρμένιος είναι η Εβραίος ειδικά Αγγλία αν δεν φοράει κιπα ο άλλος τον περνάς άνετα για αρμενιο..

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Σοβαρα, δεν το ήξερα.. Εγώ νομίζω ότι οι Εβραίοι φυλετικά είναι συγγενείς με τους αρβαες σαν σιμιτες, και έχουν κάποια μακρύ η συγγένεια με τους αιθιοπες.. Πάντως οι Αρμένιοι μισούν θανάσιμα τους Εβραίους.. Στην εμφάνιση οι πουστηδες ολόιδιοι είναι και εγώ οπότε βλέπω τέτοιους λέω Αρμένιος είναι η Εβραίος ειδικά Αγγλία αν δεν φοράει κιπα ο άλλος τον περνάς άνετα για αρμενιο..
Σωστό είναι αυτό που λες με τους Αιθίοπες και τους Εβραίους...
Και εγώ πάλι δεν ήξερα ότι οι Αρμένιοι μισούν θανάσιμα τους Εβραίους...
Ναι μοιάζουν στην εμφάνιση είδες;

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.064
Πόντοι
1.056
Ο Βοσκόπουλος είναι από τη Μικρασία και ζούσε στην Κοκκινιά όπου κατέληξαν οι δικοί του ως Πρόσφυγες. Ποιά καταγωγή από Φλώρινα και ποιά καταγωγή από βόρεια Μακεδονία ρε χαζοπούλι;
Του αλλάξανε και το όνομα κιόλας από βοσκοφσκι.
Πανηλίθιε.
Για άλλον Βοσκόπουλο λέει, όχι τον τραγουδιστή.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Για άλλον Βοσκόπουλο λέει, όχι τον τραγουδιστή.
Λες; Να μην εννοεί τον Τόλη; Να εννοεί αυτό εδώ, που λαλάει τη φλοέρα θλιμμένο μετά την αλλαγή ονόματος; :think:

61737_2000_2000.jpg

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.179
Πόντοι
3.846
Τα δε "Σκοπια" δεν υπηρχαν καν σαν κρατικη οντοτητα μαλακακο...εσυ το τερματισες...

για ποια "Βορεια Μακεδονια" μας μιλας για εκεινη την περιοδο ρε κλοουν? επαρχια της Γιουγκοσλαβιας του Τιτο ηταν.....

η κομμουνιστικη προπαγανδα δουλεψε καλα ομως, μεχρι να φτασουμε στο σφετερισμο της ονομασιας...

Η Μακεδονια ηταν ,ειναι και θα ειναι ΕΛΛΑΔΑ.....τοσο απλα...οπως η Κρητη,η Ηπειρος,η Θρακη,οι Κυκλαδες κλπ κλπ....
Σκόπια είναι όνομα πολής . Η πρωτεύουσα του κράτους που ονομαζόταν Μακεδονία επί Τίτο.
Οι κομμουνιστές της Ελλάδας ως γνωστόν είχαν πάντα την άποψη "ό,τι πει το Κρεμλίνο". Για αυτό και στήριζαν την παραχώρηση της ελληνικής Μακεδονίας σε ένα νέο κράτος που θα περιείχε τη Μακεδονία των Γιουγκοσλάβων ,των Ελλήνων και των Βούλγαρων. Τους την έφερε ο Τίτο που τους πήρε το σλαβικό κομμάτι και έτσι αυτή η ιστορία έχει ξεχαστεί μαζί με πολλά άπλυτα του ΚΚΕ.

Το μεγάλο λάθος της Ελλάδας είναι ότι μετά τη διάλυση της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας και ενώ χάσαμε τη μάχη της ονομασίας (όλοι οι χάρτες πλην των ελληνικών γράφουν τη χώρα Μακεδονία ,ρωτήστε κάποιον που δεν είναι Έλληνας που είναι η Μακεδονία θα σας δείξει τη σημερινή Βόρεια Μακεδονία) και δυστυχώς ποτέ δεν απαιτήσαμε να αλλάξουν όνομα στο αεροδρόμιό τους και να σταματήσουν να σφετερίζονται την ιστορία μας, μας πέταξε την παραμύθα περί του κράτους που ονομάζεται Σκόπια και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Όταν ξυπνήσαμε ήταν αργά.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτός λέγεται Φιλίππωφ σύμφωνα με το άρθρο που παρέθεσες. Και ούτε τον είχε ακούσει πριν τον κάνεις παράθεση. Και το ότι βάζει και τον Παναγιωτόπουλο στην ίδια φράση που είναι βέρος Αλοννησιώτης. δείχνει ξεκάθαρα ότι αμολάει ανοησίες.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Όχι,έπρεπε να αφήσουμε εδώ και χιλιετίες ελληνική γη στα χέρια γειτόνων που έφτασαν εκεί πολύ πολύ αργότερα....Τσυριζαιος είσαι η με τον Μπαρουφακη;
Εσείς μην μιλάτε που κάνετε εθνοκάθαρση στην Βόρειο Ήπειρο κατά παράβαση διεθνών συνθηκών.Βρηκατε και κάνετε όμως δεν θα είναι πάντα έτσι....
Σκόπια είναι όνομα πολής . Η πρωτεύουσα του κράτους που ονομαζόταν Μακεδονία επί Τίτο.
Οι κομμουνιστές της Ελλάδας ως γνωστόν είχαν πάντα την άποψη "ό,τι πει το Κρεμλίνο". Για αυτό και στήριζαν την παραχώρηση της ελληνικής Μακεδονίας σε ένα νέο κράτος που θα περιείχε τη Μακεδονία των Γιουγκοσλάβων ,των Ελλήνων και των Βούλγαρων. Τους την έφερε ο Τίτο που τους πήρε το σλαβικό κομμάτι και έτσι αυτή η ιστορία έχει ξεχαστεί μαζί με πολλά άπλυτα του ΚΚΕ.

Το μεγάλο λάθος της Ελλάδας είναι ότι μετά τη διάλυση της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας και ενώ χάσαμε τη μάχη της ονομασίας (όλοι οι χάρτες πλην των ελληνικών γράφουν τη χώρα Μακεδονία ,ρωτήστε κάποιον που δεν είναι Έλληνας που είναι η Μακεδονία θα σας δείξει τη σημερινή Βόρεια Μακεδονία) και δυστυχώς ποτέ δεν απαιτήσαμε να αλλάξουν όνομα στο αεροδρόμιό τους και να σταματήσουν να σφετερίζονται την ιστορία μας, μας πέταξε την παραμύθα περί του κράτους που ονομάζεται Σκόπια και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Όταν ξυπνήσαμε ήταν αργά.
Δεν ξυπνήσαμε ποτέ ως κράτος είτε με κυβέρνηση Τσίπρα είτε με Μητσοτάκη.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.064
Πόντοι
1.056
Αυτός λέγεται Φιλίππωφ σύμφωνα με το άρθρο που παρέθεσες. Και ούτε τον είχε ακούσει πριν τον κάνεις παράθεση. Και το ότι βάζει και τον Παναγιωτόπουλο στην ίδια φράση που είναι βέρος Αλοννησιώτης. δείχνει ξεκάθαρα ότι αμολάει ανοησίες.
Πιστεύω ότι σε αυτόν αναφέρεται, αλλά δεν υπάρχει λόγος να επιμείνω :wink:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πιστεύω ότι σε αυτόν αναφέρεται, αλλά δεν υπάρχει λόγος να επιμείνω :wink:
Δεν αναφερεται σε αυτόν, γιατί απάντησε σε 3-4 μηνύματα μετά από το δικό μου, αλλά όχι στο δικό μου. Αλλιώς θα το ανέφερε, όπως ανέφερε ότι οι Αιθίοπες και οι Εβραίοι εχουν συγγένεια. :confused:

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Σλαβο μακεδονια
Βορειος Μακεδονια
Πρωην Γιουγκοσλαβικη μακεδονια
Μακεδονια

Να ρωτήσω κάτι...από τοτε που εγινε η συμφωνια του Αλ6 με τη Ζαφη.. τι άλλαξε στον τροπο που ξυπνατε; στον τροπο που περνατε με το αυτοκινητο σας απο τη θεσσαλονίκη ή άλλη μακεδονικη (ελληνικη) πολη;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom