Νέα

Αλβανίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vietkong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 260K
  • Ετικέτες
    αλβανίδες
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε πηδηξει αλβανιδα

• Ναι

Ψήφοι: 262 72,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 101 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Τον Τσεναι τον εστειλε το Ελληνικο κρατος και εμεις πληρωνουμε τις σπουδες του για να γυρισει σε λιγα χρονια και να δημιουργησει και αλβανικο κομμα.
τον πληρωνει ο νονος του,ο μεγα ρουφιανος των μπατσων!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
ρε δες τον βγενοπουλο στο αλτερ τωρα και μη μιλας λεμε. ;)

εξω οι ρατσισταρες απο το σαιτ.θα τους κηνυγησω μεχρι τελους.
δες τον εσυ αλβανακο και κανε του και καμια πιπουλα να σε διορισει.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μου ετυχε αλβανιτσα κατσε καλα κορμι..μιλαμε μουνος σκετος και τον πεοθυλασμο που μου εκανε αλλο πραμα :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε μαλακες debate to εχετε κανει  :jerking: :jerking: :jerking:

ρε μαλακες στην ανατολη τις ξανθιες γαλανοματες με τεραστια βυζια τις εχουν για φτυσιμο

στην αφρικη τα ιδια

στην ευρωπη ειμαστε σχεδον οπως στην αμερικη

ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

ΕΔΩ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ [ΣΤΟΥΝΤΙΟ] ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10 ΚΡΙΤΙΚΕς ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 10 ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ

:headbang: :headbang:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οι αλβανιδες ειναι βρωμιαρες... απο δαυτες το μονο που μπορεις να αποκομισεις ειναι κανενα αφροδισιο

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
προσωπικα εμενα δεν μου αρεσουν [οχι ολες μαλακες αλλα  γενικα] επειδη δεν βγαζουν κατι θυληκο περισοτερο ανδρικα  χαρακτηριστικα εχουν

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαλακες debate to εχετε κανει  :jerking: :jerking: :jerking:

ρε μαλακες στην ανατολη τις ξανθιες γαλανοματες με τεραστια βυζια τις εχουν για φτυσιμο

στην αφρικη τα ιδια

στην ευρωπη ειμαστε σχεδον οπως στην αμερικη

ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

ΕΔΩ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ [ΣΤΟΥΝΤΙΟ] ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10 ΚΡΙΤΙΚΕς ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 10 ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ

:headbang: :headbang:
ενταξει ρε μαλακα δεν σε ειπαμε και βλακα δλδ...σε παρακαλω δλδ

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
οι αλβανιδες ειναι βρωμιαρες... απο δαυτες το μονο που μπορεις να αποκομισεις ειναι κανενα αφροδισιο

εσυ την μαλακια στον εγκεφαλο απο που την αποκομισες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ερε σφαλιαρες που θελουνε μερικα υπανθρωπακια εδω..

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
η συφιλη ορισμενων απο εσας εδω μεσα οφειλεται στις αλβανιδες

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Σύφιλη ,ηπατιτιδα Β ,ηπατίτιδα C , βλεννοροια και ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ .Ασε τον μικρο Αλβανο Αντονιόνι να κυνηγάει Αλβανίδες.Οταν θα βήχει ,θα νομίζει ότι είναι από το τσιγάρο.Οταν η ακτινογραφία δείξει φυματίωση ,θα καταλάβει ποσο καλες ειναι
οι Αλβανίδες ...(Εντάξει υπαρχουν και υγιείς .Το καταλαβαίνεις επειδη μυρίζουν σουβλάκι με κρεμμύδι.
Ενα σουβλακοκρέμμυδο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει περα )Και η πλάκα είναι οτι οι περισσότερες κάνουν
χάλια πήδημα !

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Τώρα που το σκέφτομαι το καλύτερο γαμήσι το έχω κάνει με αλβανίδα-κωλομπαρού στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Κρήτη στη Σούδα(9 χιλιόμετρα από τα Χανιά),η οποία είχε και ως ατάκα να αποκαλεί τον εαυτό της πουτάνα από το πρώτο κιόλας ποτό που την κέρασα :2funny: :knockinb:.Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάποιος κανόνας ή κάποια εξαίρεση πάντως εμένα μου έχει μείνει το όλο σκηνικό 

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τώρα που το σκέφτομαι το καλύτερο γαμήσι το έχω κάνει με αλβανίδα-κωλομπαρού στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Κρήτη στη Σούδα(9 χιλιόμετρα από τα Χανιά),η οποία είχε και ως ατάκα να αποκαλεί τον εαυτό της πουτάνα από το πρώτο κιόλας ποτό που την κέρασα :2funny: :knockinb:.Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάποιος κανόνας ή κάποια εξαίρεση πάντως εμένα μου έχει μείνει το όλο σκηνικό 
[/quoteΕ
Ενας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη  ...

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Απο Αλβανιδα μπορεις να κερδισεις μονο αφροδισιο

Stories

Νέο!