μεγαλη κουβεντα (κι απολυτως σωστη) ειπες!!!αλλά κακό είναι να είσαι τόσο ρατσιστής σε μια χώρα που σε φιλοξενεί φίλε αντονιόνι!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
μεγαλη κουβεντα (κι απολυτως σωστη) ειπες!!!
ρε δες τον βγενοπουλο στο αλτερ τωρα και μη μιλας λεμε. ;)
εξω οι ρατσισταρες απο το σαιτ.θα τους κηνυγησω μεχρι τελους.
τον πληρωνει ο νονος του,ο μεγα ρουφιανος των μπατσων!!!!!!Τον Τσεναι τον εστειλε το Ελληνικο κρατος και εμεις πληρωνουμε τις σπουδες του για να γυρισει σε λιγα χρονια και να δημιουργησει και αλβανικο κομμα.
δες τον εσυ αλβανακο και κανε του και καμια πιπουλα να σε διορισει....ρε δες τον βγενοπουλο στο αλτερ τωρα και μη μιλας λεμε. ;)
εξω οι ρατσισταρες απο το σαιτ.θα τους κηνυγησω μεχρι τελους.
ρε μαλακες debate to εχετε κανει
ρε μαλακες στην ανατολη τις ξανθιες γαλανοματες με τεραστια βυζια τις εχουν για φτυσιμο
στην αφρικη τα ιδια
στην ευρωπη ειμαστε σχεδον οπως στην αμερικη
ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΔΩ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ [ΣΤΟΥΝΤΙΟ] ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10 ΚΡΙΤΙΚΕς ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 10 ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ
ρε μαλακες στην ανατολη τις ξανθιες γαλανοματες με τεραστια βυζια τις εχουν για φτυσιμο
στην αφρικη τα ιδια
ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΔΩ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ [ΣΤΟΥΝΤΙΟ] ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10 ΚΡΙΤΙΚΕς ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 10 ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ
ενταξει ρε μαλακα δεν σε ειπαμε και βλακα δλδ...σε παρακαλω δλδρε μαλακες debate to εχετε κανει
στην αφρικη τα ιδια
ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
οι αλβανιδες ειναι βρωμιαρες... απο δαυτες το μονο που μπορεις να αποκομισεις ειναι κανενα αφροδισιο
εσυ την μαλακια στον εγκεφαλο απο που την αποκομισες?
ερε σφαλιαρες που θελουνε μερικα υπανθρωπακια εδω..
ενταξει ρε μαλακα δεν σε ειπαμε και βλακα δλδ...σε παρακαλω δλδ
εβρισα λιγο παραπανω
λιγο μονοεβρισα λιγο παραπανω
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
η συφιλη ορισμενων απο εσας εδω μεσα οφειλεται στις αλβανιδες
και όχι μόνο.
Σύφιλη ,ηπατιτιδα Β ,ηπατίτιδα C , βλεννοροια και ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ .Ασε τον μικρο Αλβανο Αντονιόνι να κυνηγάει Αλβανίδες.Οταν θα βήχει ,θα νομίζει ότι είναι από το τσιγάρο.Οταν η ακτινογραφία δείξει φυματίωση ,θα καταλάβει ποσο καλες ειναικαι όχι μόνο.
οι Αλβανίδες ...(Εντάξει υπαρχουν και υγιείς .Το καταλαβαίνεις επειδη μυρίζουν σουβλάκι με κρεμμύδι.
Ενα σουβλακοκρέμμυδο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει περα )Και η πλάκα είναι οτι οι περισσότερες κάνουν
χάλια πήδημα !
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Τώρα που το σκέφτομαι το καλύτερο γαμήσι το έχω κάνει με αλβανίδα-κωλομπαρού στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Κρήτη στη Σούδα(9 χιλιόμετρα από τα Χανιά),η οποία είχε και ως ατάκα να αποκαλεί τον εαυτό της πουτάνα από το πρώτο κιόλας ποτό που την κέρασα .Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάποιος κανόνας ή κάποια εξαίρεση πάντως εμένα μου έχει μείνει το όλο σκηνικό
Τώρα που το σκέφτομαι το καλύτερο γαμήσι το έχω κάνει με αλβανίδα-κωλομπαρού στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Κρήτη στη Σούδα(9 χιλιόμετρα από τα Χανιά),η οποία είχε και ως ατάκα να αποκαλεί τον εαυτό της πουτάνα από το πρώτο κιόλας ποτό που την κέρασα .Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάποιος κανόνας ή κάποια εξαίρεση πάντως εμένα μου έχει μείνει το όλο σκηνικό
[/quoteΕΕνας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ...Τώρα που το σκέφτομαι το καλύτερο γαμήσι το έχω κάνει με αλβανίδα-κωλομπαρού στην επαρχία και συγκεκριμένα στην Κρήτη στη Σούδα(9 χιλιόμετρα από τα Χανιά),η οποία είχε και ως ατάκα να αποκαλεί τον εαυτό της πουτάνα από το πρώτο κιόλας ποτό που την κέρασα .Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάποιος κανόνας ή κάποια εξαίρεση πάντως εμένα μου έχει μείνει το όλο σκηνικό
η συφιλη ορισμενων απο εσας εδω μεσα οφειλεται στις αλβανιδες
η μαλακια και η νοητικη υστερηση στον εγκεφαλο ομως οφειλεται σε καποιους σαν κι εσενα.
να ειμαστε δικαιοι. ;)
Απο Αλβανιδα μπορεις να κερδισεις μονο αφροδισιο
ενω απο αλλού δεν μπορείς δλδ...
τί πίνετε ρε κουφάλες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις