Νέα

Αλβανίδες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lasufin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλβανιδες vs Ελληνιδες

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356
Για τους μέσους όρους ... ένας καθηγητής μου .... έλεγε ότι δεν αντιστοιχούν σε υπαρκτά άτομα.

Φαντάσου έλεγε, ο Ωνάσης, να καταγόταν από ένα χωριό με 500 ζητιάνους.
Το μέσο εισόδημα, θα ήταν 5πλάσιο ενός μεγαλοδικηγόρου ή καρδιοχειρουργού.

Αλλά δεν θα είχες 500 καρδιοχειρουργούς.
Θα είχες τον Ωνάση και 500 ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ.
ΤΕΛΗΣ, ΥΠΈΡΟΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
Ναι στην Ολλανδία οταν ημουν απο τον Λίβανο που είναι το περίεργο?
με το ζορι εχεις ερθει Αθηνα σε καροτσα φορτηγου ρε μαλακα τι Ολλανδια και Λιβανο μας τσαμπουνας Λασουφινακο;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Στο δίλημμα ψηφίζω Αλβανίδα, παρά τη σιχαμερή Ελλεηνιδα που καταδυναστεύει τον Έλληνα άνδρα. :rockon:Ακόμα και οι μεγαλωμένες στην Ελλάδα Αλβανίδες, ενώ θα περίμενε κανείς να είναι το ίδιο (μιας και στην πραγματικότητα στα Ελληνικά σκέφτονται) υπάρχει συνήθως διαφορά. Από προσωπική εμπειρία οι Αλβανίδες κουβαλάνε μεν το κόμπλεξ της καταγωγής τους, όμως συνήθως προσπαθούν να προοδεύουν για να ξεχωρίσουν. Αυτό δεν αποκλείει ότι υπάρχουν σκουπίδια, αλλά αυτά είναι συνήθως αρσενικού γένους. Επίσης, τα δίνουν όλα στο κρεβάτι :zfuck: ώστε να δείχνουν υπεροχή έναντι της βρωμερης και άχρηστης Ελλεηνιδας. Οπότε δαγκωτο σε Αλβανίδες μεγαλωμένες εδώ! :rockon:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Είναι τελείως διαφορετική φυλή, με διαφορετικές πολιτισμικές αξίες, ήθη και νοοτροπία. Όταν υπάρχει πολιτισμικό χάσμα οι σχέσεις και κατ' επέκταση οι γάμοι αποτυγχάνουν. Εν τω μεταξύ τριάντα χρόνια στην Ελλάδα οι Αλβανοί δεν αφομοιώθηκαν από τους Έλληνες. Παρέμειναν Αλβανοί. Αρκετές φορές μου κόλλησε Αλβανίδα αλλά την απέρριψα. Δεν έχουν μέλλον τέτοιες σχέσεις λόγω πολιτισμικού χάσματος. Απλό είναι.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Γυναικα που ντρεπεται να πει απο που ειναι η καταγωγη της.. φανταστειτε ποσο κατωτερη αισθανεται.
Η γυναίκα πρέπει να νιώθει κατώτερη για να υποταχτεί στον άντρα. Εκτός αν ο άντρας είναι ο Τσαντ του τοπ 5%

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Βλέπω ότι οι ελλεηνιδες το γύρισαν.

Τύποι μου σας καταλαβαίνω. Μέχρι το 2018 είχα δυο εμπειριες με αλβανεζες. Μια που ήταν δυνατή , και ίσως άξιζε για κάτι παραπάνω αλλα, ήμουν μικρός και δεν ήξερα , δε μαρεσε πως ήταν Αλβανίδα (φάουλ μου γιατί ήταν όντως καλή κοπέλα) , μεγαλωμένη Αλβανία.

Μετά , που πέρασα το κόμπλεξ , γνώρισα μια , το 18 , γεννημένη Ελλάδα , η οποία ήταν χειρότερη από ελλεινιδα. Σιχαμένη τελείως. Όποτε τις είχα του πεταματού.

Μετά γνώρισα και άλλες στο εξωτερικό, γεννημένες μεγαλωμένες Αλβανία και κατάλαβα ποσο βούρκος είναι ότι υπάρχει σε γυναίκα και μεγαλώνει στο αγαμισταν

• Like
Αντιδράσεις: Junax

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Screenshot_20240630_120557.jpg
Screenshot_20240630_120536.jpg
Στείλε λινκ Ζανουλη

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα Ανεστάκο Ζαν.

Έχεις κάτι κοινό με τον Λιντερ (πέραν της απεριόριστης βλακείας σας):
Μισείτε τις Ελληνίδες.
Ναι ρε τους μαλακες. Δε σέβονται τη χώρα που τους ταΐζει.

Ενώ εγώ τις μισώ όλες και δεν κάνω διακρίσεις

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Ναι μωρε οι σκατοελλεινιδες είναι πιο ωραίες..κόψε τα ναρκωτικά..οι αλβανίδες τις γαμανε τις ελλεινιδες σε κορμί φάτσα και νοικυρες και εργατικοτητα..οι ελλεινιδες είναι απλά άχρηστες σε όλα..
Καλά φίλε, γελάω με αυτά που λες.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Βλέπω ότι οι ελλεηνιδες το γύρισαν.

Τύποι μου σας καταλαβαίνω. Μέχρι το 2018 είχα δυο εμπειριες με αλβανεζες. Μια που ήταν δυνατή , και ίσως άξιζε για κάτι παραπάνω αλλα, ήμουν μικρός και δεν ήξερα , δε μαρεσε πως ήταν Αλβανίδα (φάουλ μου γιατί ήταν όντως καλή κοπέλα) , μεγαλωμένη Αλβανία.

Μετά , που πέρασα το κόμπλεξ , γνώρισα μια , το 18 , γεννημένη Ελλάδα , η οποία ήταν χειρότερη από ελλεινιδα. Σιχαμένη τελείως. Όποτε τις είχα του πεταματού.

Μετά γνώρισα και άλλες στο εξωτερικό, γεννημένες μεγαλωμένες Αλβανία και κατάλαβα ποσο βούρκος είναι ότι υπάρχει σε γυναίκα και μεγαλώνει στο αγαμισταν
Συμφωνώ ότι υπάρχουν σκουπίδια Αλβανίδες μεγαλωμένες εδώ. Άρα, μιλάμε για πλήρη αφομοίωση του Ελλεηνιδισμου, κάτι που ενδεχομένως δεν θα συνέβαινε αν η ίδια κοπέλα είχε μεγαλώσει στην Αλβανία. :hi:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.255
Πόντοι
6.056
Οι αλβανιδες ειναι για σπιτι και για οικογενεια οι περισσότερες.
Μην το βλέπεται το θεμα εθνικιστικά αλλα προσωπικα.
Ενας μεσος ελληνας στον εγγαμο βιο του θα περασει καλυτερα με αλβανιδα παρα με ελληνιδα
κάπως έτσι είναι όπως το λες και η εξήγηση είναι ότι οι αλβανίδες υπέφεραν στερήσεις κ άθλια ζωή λόγω κομμουνισμού
ενώ οι ελληνίδες ζήσανε με ανέσεις ,ανέμελες να ζητάνε όλο κ περισσότερα ...
Αυτά περνάνε από γενιά σε γενιά γι αυτό οι αλβανίδες είναι προσγειωμένες κ συντηρητικές
Βέβαια οι επόμενες γενιές που μεγαλώνουνε εδώ θα αφομοιωθούν πλήρως στην νοοτροπία των ελληνίδων..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom