Νέα

Αλβανίδες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lasufin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αλβανιδες vs Ελληνιδες

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Το g t I το εχω φτιαξει για κόντρες
Εχω κανει με κατι λεον t s I 200 αλογα με κατι κομπρεσορατες παλιες μερτσεντες με μια 330 BMW δεν θυμαμαι αλλα..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
στα διοδια σταματας ή ανοιγουν οι μπαρες αυτοματα οταν σε εντοπιζουν να ερχεσαι?
Το νου σου παντως βιταμακο...αμα σκασεις πουθενα με το κουβαδακι με 150 θα σου μπει κανα πιστονι στον πατο(οχι οτι δεν ειναι ανοιχτος απ'οτι ακουγεται)
ειδες οτι κατα βαθος τον συμπαθεις και δεν θέλει να παθει τιποτα γιατι εισαι ψυχούλα :coffee:

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.879
Πόντοι
1.336
Ναι αλλα ειδες ποσους τσουβαλιασα?που ειναι ο Λευτέρης που ειναι ο αγγλετερος το παπι ο προμοτορας...
Ξερω οτι οτι λεμε εδω μεσα πανε στον αερα αλλα μονο και μονο που βαζεις καποιους στη θεση τους αξιζει.
Τους καταξέσκισες δε λέω και τώρα τι;στρατιές από μουνίτσες ελληνίδες πού όμως απαξιείς,σκίζουν στριγκάκι γιά πάρτη σου;έγινε η ζωή σου καλύτερη; Χού κέηρζ χου γκίβσ ε νταμ σίτ ;;;;

καλά ρε σύ δεν πρέφαρες ακόμα ότι όλοι εδώ μέσα είμαστε αέρας κοπανιστός ούτως ή άλλως;τι να τα βάλεις και τί να τσουβαλιάσεις και ποιόν να βάλεις στη θέση του;;;τα μαρτύρια του σίσσυφου θα τραβάς και δε θα το ξέρεις κιόλας.

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Τους καταξέσκισες δε λέω και τώρα τι;στρατιές από μουνίτσες ελληνίδες πού όμως απαξιείς,σκίζουν στριγκάκι γιά πάρτη σου;έγινε η ζωή σου καλύτερη; Χού κέηρζ χου γκίβσ ε νταμ σίτ ;;;;

καλά ρε σύ δεν πρέφαρες ακόμα ότι όλοι εδώ μέσα είμαστε αέρας κοπανιστός ούτως ή άλλως;τι να τα βάλεις και τί να τσουβαλιάσεις και ποιόν να βάλεις στη θέση του;;;τα μαρτύρια του σίσσυφου θα τραβάς και δε θα το ξέρεις κιόλας.
Ωραία ρε τυπε αφου λες οτι ολα εδω ειναι αερας κλπ κλπ τι κανεις εδω μεσα?
Σ αρέσει να ασχολεισαι με την ανυπαρξία?

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
στα διοδια σταματας ή ανοιγουν οι μπαρες αυτοματα οταν σε εντοπιζουν να ερχεσαι?
Το νου σου παντως βιταμακο...αμα σκασεις πουθενα με το κουβαδακι με 150 θα σου μπει κανα πιστονι στον πατο(οχι οτι δεν ειναι ανοιχτος απ'οτι ακουγεται)
Ρε το golf gt I γκουβας???
225 λαστιχο 6πιστονο φρενο μπρεμπο ανάρτηση μπιλστειν β6
Το αμαξι ειναι φτιαγμενο για ταχύτητα.

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Μια κ τελείωσε η μαλακισμενη ψηφοφορία σας δε κλείνετε το νήμα που βρωμάει ρατσισμό;;;
Πρέπει να γίνουν κ άλλες αναφορές δλδ;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Αμα σκασεις σε κανα τοιχο θα σου πω εγω για τι ειναι φτιαγμενο...

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.879
Πόντοι
1.336
Ωραία ρε τυπε αφου λες οτι ολα εδω ειναι αερας κλπ κλπ τι κανεις εδω μεσα?
Σ αρέσει να ασχολεισαι με την ανυπαρξία?
Δεν είπα ανυπαρξία,έχει διαφορά...τεράστια μπρέ!!!

Άλλο το φευγαλέο κι άλλο το ανύπαρκτο...κι εγώ είμαι απλά λίγο φευγάτος και δάτσ ώλλ.

Και γιατί να μην ασχοληθώ,πλάκες γίνονται,ωραία μουνάκια εμφανίζονται απ το πουθενά και καβλαντίζουν πρίν εξαφανιστούνε πάλι, η καλύτερη παρέα μπορεί και παγκοσμίως εδώ στο μπου.κομ

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Μια κ τελείωσε η μαλακισμενη ψηφοφορία σας δε κλείνετε το νήμα που βρωμάει ρατσισμό;;;
Πρέπει να γίνουν κ άλλες αναφορές δλδ;
Μην κανετε αναφορες!!!!!!!
Εδω διασκεδαζουμε με τον βλακα!!!!!

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Μην κανετε αναφορες!!!!!!!
Εδω διασκεδαζουμε με τον βλακα!!!!!
Κ screenshots πριν σβήσουν τα εν λόγο σχόλια ώστε να τραβηχτεί αν χρειαστεί το θέμα...
Η ΜΑΛΑΚΙΑ δεν έχει εθνικότητα,όλοι έχουν δικαίωμα στη μαλακια!!

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Εφυγε το παιδι απο το χωριο,το χωριο δεν εφυγε απο το παιδι

OP
OP
Lasufin

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Kαλημερα ΤΙΜΙΕ,ΕΡΓΑΤΙΚΕ,ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ ΚΥΡΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ
Τιμιος????απο που και ως που?.εργατικος???ενας τεμπελαρος ειναι.
Φιλελεύθερος?ειναι δεξιος προς τα ακρα...κυριος
Χαχαχαχαχαχαχ

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Τιμιος????απο που και ως που?.εργατικος???ενας τεμπελαρος ειναι.
Φιλελεύθερος?ειναι δεξιος προς τα ακρα...κυριος
Χαχαχαχαχαχαχ
Σκασε ρε βλαχακι που θα κρινεις εσυ τον ΚΥΡΙΟ Αθηναιο...

Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
327
Πόντοι
21
IMG_3573.jpeg

Αυτοι σας αξιζουν

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Αν όμως πανουλη είχαν κερδίσει οι σκατοελλεινιδες θα μας είχες πρειξει και εσύ τα αρχιδια ότι οι ελλεινιδες είναι οι πιο καλές οι πιο όμορφες οι πιο ανώτερες σε όλο το πλανήτη..έτσι δεν είναι?
Είδες πουθενά τύπε να υποστηρίζω τον οποιοδήποτε;το ίδιο πατσαβουρες μου φαίνονται κ οι δύο φυλλες κ στο πουτσο αν προτιμά ο κόσμος αλβανίδες η ταυλανδεζες...
Το θέμα είναι άλλο τύπε μια κ το παίζεις έξυπνος,ξαφνικά έχουν αρχίσει κ κλείνουν νήματα το ένα μετά το άλλο γτ ο κόσμος έχει αρχίσει κ παραξυπναει σε κάποια θέματα...τι νομίζετε δλδ ότι έχουμε καμία ελευθερία έκφρασης κ μπορούμε να ανεβάζουμε ότι μας καυλώσει;
Το ξέρεις ότι υπάρχει νομοθεσία που απαγορεύει οποιοδήποτε ρατσιστικό μνμ;επειδή είναι ίντερνετ νομίζεις ότι είναι ελεύθερο κ πραγματικά ανώνυμο;;;

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
711
Πόντοι
86
Λοιπον εχω καποιες παρατηρησεις και ερωτησεις, αν γουσταρετε μου απαντατε, αν οχι και παλι φιλοι ειμαστε
Σεβομαι τον Αλβανο και τον καθε Αλβανο που λεει οτι η Ελλαδα δεν ειναι καλη χωρα, δεν εχει σωστη νομοθεσια, δεν δινει ισες ευκαιριες στους κατοικους της, μπλα μπλα μπλα. Μαληστα ενας απο αυτους μου παρουσιασε σαν πρωτυπο χωρας τον Καναδα. Οσους απο αυτους ρωτησα, αφου εχουν αυτην την γνωμη για την χωρα που μενουν και εργαζονται, γιατι δεν επιστρεφουν στο Ελμπασαν η γιατι δεν πανε στον Καναδα, δεν μου απαντησε κανεις ξεκαθαρα. Ολοι κατι μισολογα περι συνηθειας και τετοια ακαταλαβιστηκα.
Δεν θα παντρευομουν η δεν θα εκανα σοβαρη σχεση με Αλβανιδα, παρολο που ξερω καποιες, οικογενειαρχισες, νοικοκυρες, σωστες μαναδες αφοσιομενες στο σπιτι τους και την δουλεια τους. Εκτος απο τους λογους που εχω προαναφερει η Αλβανιδα κατα 99% θα μου φορτωνε και σοι της αποτελουμενο απο Τσαμηδες, Λιαπηδες και λοιπους αξιοσεβαστους κυριους που εγω τους θελω μακρυα (και περα απο τα Τιραννα μην σου πω) κι αγαπημενους.
Τελος, ρε παιδια, τι θα πει καβλαντιζω, καβλαντισα, θα καβλαντισω, γιατι σαν Ελληνας, δεν εχω προλαβει να μαθω ολα τα Ελληνικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom