Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.816
- Πόντοι
- 6.536
Αναμονή έγκρισης οι κωλομπαράδες...Γράφτηκες ρε κωλομπαρα?
Πάντως έχουν άπλα όρια να κάνω αυτό που θέλω....
Αναμονή έγκρισης οι κωλομπαράδες...Γράφτηκες ρε κωλομπαρα?
Θέλω να είμαστε δίκαιοι με Βιταμα. Έχει βελτιώσει ορθογραφία τα τελευταία χρόνιαΈχει δηλώσει:
-Οικονομολόγος
-Ψυχολόγος
-Self Coach
Πολυπράγμων (ανάθεμα και αν ξέρει να διαβάσει τη λέξη) μαλάκας είναι τρομάρα του
Μαλακα μου σε βρήκα εύκολα .Ελα ρε κλαπαρχιδα παλι με ψάχνεις εσυ??.
Στείλε ένα 100 με payseΑναμονή έγκρισης οι κωλομπαράδες...
Πάντως έχουν άπλα όρια να κάνω αυτό που θέλω....
Μη βρίζεις μανΜαλακα μου σε βρήκα εύκολα .
Μαλακας με τη βούλα μόνο εσύ κλωνάρι με τέτοιο όνομα.
Εντάξει ρε μεγαλε ηρεμησε οτι και να πεις εγω σε συγχωρώ...μονο αλλαξε ονομα μοιαζει με της αλληνης της λουγκρας και ξεφτιλιζεσαιΜαλακα μου σε βρήκα εύκολα .
Μαλακας με τη βούλα μόνο εσύ κλωνάρι με τέτοιο όνομα.
Κανενα ρεσιταλ κλαψας ρε γλυφοπουτσι απλα λεω αλήθειες...Έχεις εσυ ποιότητα ; Που κανείς θρεντ εδω μέσα και δίνεις ρεσιτάλ κλαψας λες και σου κλέψαν το δονητή από το κωλο ;
Εσένα λες το ξέρουμε..Ρε εναν μπουστη κοιταχτε.
Φοβάται ότι θα φάει μπαν. Δεν έχει καταλάβει ότι του έχουμε δώσει τιμητική θέση κλόουνΕν τω μεταξύ ούτε που τολμάει να πατήσει σε 2 συγκεκριμένα νήματα.
Και μπούστης και χεστης.
Σου ειπα καθοδήγηση δεν χρειάζομαι...Εν τω μεταξύ ούτε που τολμάει να πατήσει σε 2 συγκεκριμένα νήματα.
Και μπούστης και χεστης.
Υπουργε του υπουργείου μαλάκιας ας πανε πισω στα πολιτικά να δουν οσοι δεν γνωρίζουν.Ξεκάθαρα χέζεται,και ας πουλάει παραμύθια ότι γλενταει 5,10,15 άτομα μαζί.
Αφού είναι delulu το παιδί.
Ελα ρε εισαι ρατσιστας απο τη βρωμομυρωδια σουΤο σκατό στην κάλτσα σού πάει για να γράψεις για Μαρινάκη
Άμα λες εσύ κάποιον ρατσιστή και φασίστα,ξεκάθαρα ισχύει το αντίθετο.
Οι ελληνιδες είναι στην πλειοψηφία μπάζα ανήκουν στο τοπ 10 χειροτερων φύλων της Ευρώπης οπότε λογικό είναι τέτοια ναυάγια ειδικά 40+ να μην τις θέλει ούτε ο αλςξ71Λοιπον να κανω και μια πρόβλεψη για να ανοιξω λιγο την ορεξη των εθνικιστων φασιστών του σαιτ.
Να ξερετε οτι σε λιγα χρόνια εως 10 πολλες ελληνιδες θα τα μπλέκουν με μαυρους και με γυφτους και μελαμψους,υπάρχει ηδη ταση προς τα εκει το θεμα και θα δειτε στο μελλον οτι ο μεσος ελληναρας θα μενει παλι με το πουλι στο χερι.
Οσοι ειναι πανω απο 35 δεν τους νοιαζει αλλα οι μικροτεροι ειδικά οι σημερινοι 20ιδες θα αντιμετωπίσουν προβλημα ειδικα οι μικρότεροι στο μελλον.
Ολα εχουν να κάνουν με τη ταση της εποχης και υα επόμενα χρόνια μαύροι γυφτοι μελαμψοι θα καπελωνιυν ντοπιες..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η γυναίκα ειναι κοκετα?σου είπε τίποτα...
Φιλε εδω ο υπουργαρας τις υποστηριζει...και σθεναρα... Τις ελληνιδεςΟι ελληνιδες είναι στην πλειοψηφία μπάζα ανήκουν στο τοπ 10 χειροτερων φύλων της Ευρώπης οπότε λογικό είναι τέτοια ναυάγια ειδικά 40+ να μην τις θέλει ούτε ο αλςξ71
Καταφύγιο μπορούν να βρουν μόνο στους σκουπθαδιαραιοθς του σεξ δηλ Αφρικανους και Ασιάτες
Αυτοί γαμαμε τον κωλο τους, την μπαζολα θα αφήσουν?
Οποτε όντως το ρεύμα της μοαζογαμιας θα πάει προς τα εκεί, όχι σε γύφτους τοπικούς, σε γύφτο φυλές εισαγωγής
Και θα μείνει ένα 20% από ελληνιδες πολύ καλές για τα ελληνικά δεδομένα, απλά μέτριες σε μια ευρύτερη κλίμακα αξιολόγησης
Αυτές θα είναι το μήλον της έριδος, που όμως λόγω σίγουρης φτώχειας, λεγε με ΕΕ ητη περιφέρεια της συμφοράς της ΕΕ θα καταλήγουν μόνο με εθκαταστατους
Οι υπόλοιποι 80% νεων μεροκαματιάρηδες η φράγκων νέων θα καταλήγει μετά τα 26, 27 στα αζήτητα οπότε με την σειρά τους θα βρίσκουν κι αυτοί καμμια Αλβανιδα μπασκλας τίποτα κόρες από παλιές βίζιτες και μετά ίσως μετανάστριες μέχρι ένα βαθμι
Βασικα το 50% θα γίνει όπως στην Αγγλία ΜΑΦ
Μονοι
Αφαμητοι
Φτωχοί
Μαύρα χάλια έρχονται
Μακαρι αν ησουν γκει υπουργε του κωλου παρα φασιστας Και ρατσιστηςΗμίπουστας ρε,τι ημιgay
Ένα λάθος που κάνετε οι Έλληνες καθόσον κατά βάση αγαμητος λαός ειμασταν ειδικά οι σημερινοί 40+, αλλά και όσοι γαμουσαν παλιά πάλι το επίπεδο των Ελληνίδων είναι της πλακας, είναι ότι δεν έχουν παραστάσεις εμπειρίες από ανώτερες φυλές γυναικών και ανώτερες, κατ εμέ, κουλτούρες στο σεξΦιλε εδω ο υπουργαρας τις υποστηριζει...και σθεναρα... Τις ελληνιδες
Αυτοκίνητα δεν πούλαγε?Ανεστακο Ζαν,στο προτελευταίο προφίλ σου δήλωσες ψυχολόγος.
Σε Αυτό δηλώνεις ξανά self coach,σε παλαιότερα acc δήλωσες οικονομολόγος,ταξιδιώτης κλπ.
Στο επόμενο τι θα δηλώσεις;
Πολιτικός μηχανικός;
τι λες μωρέ ?Μακαρι αν ησουν γκει υπουργε του κωλου παρα φασιστας Και ρατσιστης
Παιδιά σορρυΑ,έχει δηλώσει και αυτό;
@LasufinΓεια σου Ευτυχιε!