athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.463
- Πόντοι
- 12.756
Ελα ρε Βανταμας εχει γελιο ειναι ασσετ για το σαιΗταν που ηταν, τωρα που βρηκε εστω και εναν ανθρωπο να του βαζει λαικ, ξεφυγε ανεπιστρεπτι.
Ελα ρε Βανταμας εχει γελιο ειναι ασσετ για το σαιΗταν που ηταν, τωρα που βρηκε εστω και εναν ανθρωπο να του βαζει λαικ, ξεφυγε ανεπιστρεπτι.
θα σκάσει με νέο νικ παραπλανητικο.Ο μαλακας με τη βούλα τι έγινε???
Τον πηδανε κατι Αλβανοι τωρα, θα επιστρεψει δριμυτερος.Ο μαλακας με τη βούλα τι έγινε???
Έγινα κωλλ μπου ρε.Ζηλευεις παλιομαλακα γιατι εσυ ειχες λιγο ταλεντο αλλα διαδιδεις οτι σε εφαγαν τα κυκλωματα.
Να φανταστω......δεν ηρθε.δυστυχως η γυναικα μου εχει μαθει σε ΑΝΤΡΑΚΛΑ οχι σε στραπονιαρη γιδογαμη
παρολα αυτα αν θες να δοκιμασεις την τυχη σου ελα σε 7 λεπτα θα ειμαι Μπερυ Α.Γλυφαδας
ανεβα στην καροτσα του αγροτικου σε 3 ωρες θα εισαι κατω θα περιμενω
Πήγε αλλά ινγκογνιτοΝα φανταστω......δεν ηρθε.
δεν ηταν αρκετα γυφτος για να τον αφησουν να μπει στην Ανω ΓλυφαδαΝα φανταστω......δεν ηρθε.
Ρε νιπλη στη γλυφαδα εχω φιλαρακια πορτα και καμια φορα παω για βολταδεν ηταν αρκετα γυφτος για να τον αφησουν να μπει στην Ανω Γλυφαδα
ο Αθηναιος δηλδη φαντομαςΑθηναιε ειμαι στο σημείο που εισαι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε νιπλη στη γλυφαδα εχω φιλαρακια πορτα και καμια φορα παω για βολτα
Ελα ρε κλαπαρχιδα παλι με ψάχνεις εσυ??.Ο μαλακας με τη βούλα τι έγινε???
Που να πάει ; Δεν έχει λεφτά για το ΚΤΕΛ έπρεπε να πληρώσει το Ίντερνετ για να μπαίνει να σχολιάζειενταξει....ποτε θα πας Αλβανια διακοπες;
Αν δεν υπήρχαν οι βιταμες , εμείς οι κοντοί καράφλες θα είμασταν ο πάτος του βαρελιού. Χίλια χρόνια να ζήσειΕλα ρε Βανταμας εχει γελιο ειναι ασσετ για το σαι
Η γυναίκα ειναι κοκετα?σου είπε τίποτα...με ενημερωσε ο Αθηναιος οτι θα αργησει λιγο στο ραντεβου θανάτου διοτι φορτιζει το ηλεκτρονικο του τσιγαρο
σ'ευχαριστώ για την ευχη γλυφοπουτσι εννοω για τα χιλια χρονια.Αν δεν υπήρχαν οι βιταμες , εμείς οι κοντοί καράφλες θα είμασταν ο πάτος του βαρελιού. Χίλια χρόνια να ζήσει
Σε ποιο σημείο ακριβώς;Αθηναιε ειμαι στο σημείο που εισαι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε νιπλη στη γλυφαδα εχω φιλαρακια πορτα και καμια φορα παω για βολτα
Δηλαδή τις συμβουλές αυτοβελτίωσης δε τις δίνεις για απλούς καθημερινούς άντρες να γαμήσουν την τύπισσα; Τους κορόϊδεψες με συνοπτικές και τώρα λες στη γκόμενα να κάνει στροφή στην πχοιότηταΕπειδή εχετε επιλογες ομως και αυξημένη προσφορά καβαλατε το καλαμι χωρις να εχετε τα απαραίτητα προσόντα.
Ποιες ειστε εσείς που εχετε απαιτήσεις να παρετε ενα ποιοτικό αντρα?
Ενας ποιοτικος άντρας τι θα κερδίσει απο σένα?
Εγω συμφωνώ να βρεις εναν ποιοτικό απο την αφρόκρεμα αλλα πες μας εσυ ως γυναίκα τι θα προσφέρεις
Φιλε καταλαβες τι λεω??Δηλαδή τις συμβουλές αυτοβελτίωσης δε τις δίνεις για απλούς καθημερινούς άντρες να γαμήσουν την τύπισσα; Τους κορόϊδεψες με συνοπτικές και τώρα λες στη γκόμενα να κάνει στροφή στην πχοιότητα
Τύπε πας καρφί για βίτσα Αθηναίου με εσάνς μονοποικιλιακού ΠΡΟΣΕΧΕ
Οκ τύπε παρανόησα μάλλονΦιλε καταλαβες τι λεω??
Της λεω τι θα προσφέρει αυτή?
Η αυτοβελτιωση εχει να κανει με ενα ποιοτικό αντρα το εχουμε πει ποιον κοροιδεψα λες?