barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.276
- Πόντοι
- 5.506
Γιατι δεν αναφερεις ρε αρχιδι οτι παιζω και ποδοσφαιρο;Είναι μαλάκας ο Μπαρόκ μην δίνεις σημασία
Ντιτζευ ντελιβερας εππαγγελεται, βασικά τα ρεπω κάνει, ούτε καν βασικός
Γιατι δεν αναφερεις ρε αρχιδι οτι παιζω και ποδοσφαιρο;Είναι μαλάκας ο Μπαρόκ μην δίνεις σημασία
Ντιτζευ ντελιβερας εππαγγελεται, βασικά τα ρεπω κάνει, ούτε καν βασικός
Τη μπαλα κανεις οταν παιζεις ποδόσφαιρο?Γιατι δεν αναφερεις ρε αρχιδι οτι παιζω και ποδοσφαιρο;
Τωρα gti ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ;;Τη μπαλα κανεις οταν παιζεις ποδόσφαιρο?
Τι παίζεις ρε μλκαΓιατι δεν αναφερεις ρε αρχιδι οτι παιζω και ποδοσφαιρο;
Ποιο ποδοσφαιρο παιζεις μωρη μισοριξια...Γιατι δεν αναφερεις ρε αρχιδι οτι παιζω και ποδοσφαιρο;
Ζηλευεις παλιομαλακα γιατι εσυ ειχες λιγο ταλεντο αλλα διαδιδεις οτι σε εφαγαν τα κυκλωματα.Τι παίζεις ρε μλκα
Αλλαγή σε βάζουν στο 90 για καθυστερήσεις
Έτσι παίζω κι εγώ στην Ρεάλ
...
Οταν πηγαινω και γυριζω στο χωριο απο αθηνα παντα βραδι το κανω πατρα αθηνα 1 ωρα και 15 λεπτα απο φαναρια μποζαιτικα μεχρι τα πρωτα φαναρια στο Χαϊδάρι.Τωρα gti ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ;;
Ποσοι γιατροι εχουν σκισει τα πτυχια τους για σενα, ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΙ.Οταν πηγαινω και γυριζω στο χωριο απο αθηνα παντα βραδι το κανω πατρα αθηνα 1 ωρα και 15 λεπτα απο φαναρια μποζαιτικα μεχρι τα πρωτα φαναρια στο Χαϊδάρι.
Τερμα το εχω παει 250 σκετος πύραυλος
Φρένα 6 πιστονα μπροστά brembo αναρτησεις bikstein b6 λαστιχα f1 goodyearΠοσοι γιατροι εχουν σκισει τα πτυχια τους για σενα, ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΙ.
που ειναι ο μυτη-τακουνι-στραπον στον πατο του;Λείπει και ο @ROB. C
παραλία πλησίον Αστέρα στο μπιτσόμπαρο γίνεται "σκλαβοπάζαρο" ,Λείπει και ο @ROB. C
ειμαι μνηστευμενος αγαπητε δε δυναμαιπαραλία πλησίον Αστέρα στο μπιτσόμπαρο γίνεται "σκλαβοπάζαρο" ,
δεκάδες σόλο μουνίτσες τα έχουν πετάξει όλα κ ψάχνονται με τα μουνόχειλα πρησμένα ,
κατεβείτε κάτω ρεεεεεέ
αφου μονο γιδεςκαι αρνια βλεπει ρε μαλακα μουνοχειλα ονειρευεται και μονος τροπος να δαχτυλιασει καποιο ειναι να υπαρχουν σκλαβεςΕν τω μεταξύ η δήλωση του για εξάλειψη ελευθερίας και δικαιωμάτων των γυναικών έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη (δήθεν) πολιτική του στάση
είναι σε καλό δρόμο , στον δρόμο της εξουσιαστικής αρρενωπότηταςΕν τω μεταξύ η δήλωση του για εξάλειψη ελευθερίας και δικαιωμάτων των γυναικών έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη (δήθεν) πολιτική του στάση
Χαλας τα λογια σου με τις παρεες που εχεις μπλεξει, εσυ δεν ησουν τετχοιος.που ειναι ο μυτη-τακουνι-στραπον στον πατο του;
Φερε ρε τη γυναικα σου ρε αντρα λαρτζ...που ειναι ο μυτη-τακουνι-στραπον στον πατο του;
δυστυχως η γυναικα μου εχει μαθει σε ΑΝΤΡΑΚΛΑ οχι σε στραπονιαρη γιδογαμηΦερε ρε τη γυναικα σου ρε αντρα λαρτζ...
Φερε την να τη κανω να αισθανθεί γυναικα?
Ηταν που ηταν, τωρα που βρηκε εστω και εναν ανθρωπο να του βαζει λαικ, ξεφυγε ανεπιστρεπτι.δυστυχως η γυναικα μου εχει μαθει σε ΑΝΤΡΑΚΛΑ οχι σε στραπονιαρη γιδογαμη
παρολα αυτα αν θες να δοκιμασεις την τυχη σου ελα σε 7 λεπτα θα ειμαι Μπερυ Α.Γλυφαδας
ανεβα στην καροτσα του αγροτικου σε 3 ωρες θα εισαι κατω θα περιμενω