athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.796
- Πόντοι
- 12.756
μην εισαι σκληρος ΚΥΡΙΕ Μπιρλα σε παρακαλωΌσα δεν έχεις βγάλει ακόμα στη μιζερη ζωουλα σου αποτυχημένε
μην εισαι σκληρος ΚΥΡΙΕ Μπιρλα σε παρακαλωΌσα δεν έχεις βγάλει ακόμα στη μιζερη ζωουλα σου αποτυχημένε
Δεν είμαι γενικότερα,αλλά αυτό το τούβλο είναι ειδική περίπτωσημην εισαι σκληρος ΚΥΡΙΕ Μπιρλα σε παρακαλω
Επειδή εχετε επιλογες ομως και αυξημένη προσφορά καβαλατε το καλαμι χωρις να εχετε τα απαραίτητα προσόντα.Nαι πολλές φορές είμαστε επιλεκτικές αλλά έτσι πάει με την προσφορά και την ζήτηση! Έχουμε προτάσεις για να επιλέξουμε, επιλέγουμε λοιπόν από το πάνω ράφι ότι μας αρέσει και οι υπόλοιποι με τα μυαλά τα δικά σου, την νοοτροπία και τα πιστεύω σου ξεμένετε στο κάτω ράφι.
Όχι δεν χρειάζεται ολόκληρη μελέτη για ένα πήδημα αλλά χρειάζεται να έχεις τουλάχιστον τα βασικά και το πακέτο για να ελκύσεις και να κρατήσεις μια γυναίκα και όπως φαίνεται δεν το έχεις.
ισχυει αλλα καταβαθος πιστευω ειναι καλο παιδι..Δεν είμαι γενικότερα,αλλά αυτό το τούβλο είναι ειδική περίπτωση
Καλα πάρε μαζι σου και ενα φύλλο συκης μην σε τραβάνε μεσα για επιδειξια...Όσα δεν έχεις βγάλει ακόμα στη μιζερη ζωουλα σου αποτυχημένε
Δε φαίνεται κάτι τέτοιο...από το κακό στο χειρότερο παειισχυει αλλα καταβαθος πιστευω ειναι καλο παιδι..
απλα η ζωη του ειναι σπιτι,χωριο και μπου που ξεδινει
που θα παει θα μεγαλωσει ΚΑΠΟΙΑ στιγμη
ισως εκοψε την αγωγηΔε φαίνεται κάτι τέτοιο...από το κακό στο χειρότερο παει
Εντάξει αθηνακι οτι πεις εσυ...εγω βλέπεις σου φαιρομαι στοργικα.ισχυει αλλα καταβαθος πιστευω ειναι καλο παιδι..
απλα η ζωη του ειναι σπιτι,χωριο και μπου που ξεδινει
που θα παει θα μεγαλωσει ΚΑΠΟΙΑ στιγμη
ενταξει....ποτε θα πας Αλβανια διακοπες;Εντάξει αθηνακι οτι πεις εσυ...εγω βλέπεις σου φαιρομαι στοργικα.
Στα αρχιδια μου ρε ζουλαπι..τιμή μου κιόλας αφού είναι γνωστό ότι τα σωστά μέλη του σαη την έχουν πάνω από 20 πόντοι...Καλα πάρε μαζι σου και ενα φύλλο συκης μην σε τραβάνε μεσα για επιδειξια...
Σε λίγες μερες στη νοσοκόμα απο το Δυρράχιο...ενταξει....ποτε θα πας Αλβανια διακοπες;
Δεν έχει κάνα μέσον να σε δουν γιατροί εκεί??Σε λίγες μερες στη νοσοκόμα απο το Δυρράχιο...
εχω εγω ενα ψυχιατρο φοβερο φιλο...αν θελει τον στελνω να τον κουραρειΔεν έχει κάνα μέσον να σε δουν γιατροί εκεί??
Χαχαχαχαχαχα μαλακα σε εχω κανει σκονη...Στα αρχιδια μου ρε ζουλαπι..τιμή μου κιόλας αφού είναι γνωστό ότι τα σωστά μέλη του σαη την έχουν πάνω από 20 πόντοι...
Όχι σαν εσένα που το έχεις και καμάρι ότι τον έχεις 16...
Οξω τσολι
Να σου πω τωρα αστα αυτά,ποτε θα έρθω στη Γλυφάδα να βγαλω εξω τη γυναικα σου?εχω εγω ενα ψυχιατρο φοβερο φιλο...αν θελει τον στελνω να τον κουραρει
ελα και σημερα..αφησε τηλεφωνακι και θα σε ειδοποιησουμεΝα σου πω τωρα αστα αυτά,ποτε θα έρθω στη Γλυφάδα να βγαλω εξω τη γυναικα σου?
Φαντάζεσαι να αρχίσει να του λέει για μέιλ,κρυφές δημοσκοπήσεις,παγκάκια,πεταλούδες,μυτοτακουνα,σαπακια από Βουλγαρία,μετακινήσεις κάτω από σακιά πατάτες, αυτοβελτιωση????εχω εγω ενα ψυχιατρο φοβερο φιλο...αν θελει τον στελνω να τον κουραρει
Δε χρειαζεται ρε πες καφετέρια σημειο και θα έρθω...ελα και σημερα..αφησε τηλεφωνακι και θα σε ειδοποιησουμε
μαλακα αμφιβαλλω αν εχει πιασει ποτε γκομενα..Φαντάζεσαι να αρχίσει να του λέει για μέιλ,κρυφές δημοσκοπήσεις,παγκάκια,πεταλούδες,μυτοτακουνα,σαπακια από Βουλγαρία,μετακινήσεις κάτω από σακιά πατάτες, αυτοβελτιωση????
Θα σαλταρει ο ντοκτορας
Στους διαδρόμους ακούγεται ότι δεν σου δίνουν κωλο αλλά σου παίρνουν.....Χαχαχαχαχαχα μαλακα σε εχω κανει σκονη...
Τι να κάνουμε ρε φίλε εγω ειμαι μικροτσουτσουνος με 17 πόντους παρόλο που κωλο δεν μου δινουν ευκολα λόγω μεγέθους...
Εσυ με 20 ποντους ουτε απο μουνι δεν θα πηδας