athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.479
- Πόντοι
- 12.756
7 η ωρα Μπερυ Α.Γλυφαδα..να εισαι ξυρισμενος και πλυμμενος ομωςΔε χρειαζεται ρε πες καφετέρια σημειο και θα έρθω...
7 η ωρα Μπερυ Α.Γλυφαδα..να εισαι ξυρισμενος και πλυμμενος ομωςΔε χρειαζεται ρε πες καφετέρια σημειο και θα έρθω...
Εισαι το ονειρο μουΑι πηδησου ρε αγαμητο γαμιολακι..πηγαινε γλύψε τα σκατοχαρτα της ελενας...
Οποίος σε ενοχλήσει εδω μεσα καθαρίζω εγω κούκλα...Εισαι το ονειρο μου
με τον κωλο;ασε φτανει εχεις καθαρισει τοσες φορες με το σουφριδι σου χρησιμοποιησε και κατι αλλοΟποίος σε ενοχλήσει εδω μεσα καθαρίζω εγω κούκλα...
Εγω παντα ειμαι,μονο που εχω μακρια χαίτη ελπιζω να της αρεσει της κυρας.7 η ωρα Μπερυ Α.Γλυφαδα..να εισαι ξυρισμενος και πλυμμενος ομως
Εδώ ρε του λέγαμε να βγάλει μια φωτό την πλατεία του Μπρνο που έλεγε ο μαλακοπιτουρας ότι ήταν και μας έλεγε ότι αυτά είναι προσωπικά δεδομένα...και μετά ζητούσε φωτό από άλλους μέσα από τα αμάξια τους για να αποδείξουν τα λεγόμενά τους...μαλακα αμφιβαλλω αν εχει πιασει ποτε γκομενα..
εντωμεταξυ τον εχουν παρει πρεφα με τις φιδιες που λεει για εξωτερικο και συνεχιζει ρε μαλακα
ε δεν ειναι αγαθοβιολης που η μονη του χαρα ειναι να πεταει μαλακιες εδω;
εγω τον συμπαθω
Καλα φερε τη κυρα και θα στη φερω εγω κυρία...με τον κωλο;ασε φτανει εχεις καθαρισει τοσες φορες με το σουφριδι σου χρησιμοποιησε και κατι αλλο
να ερθεις ομως οχι οπως την αλλη φορα κεντρο που ησουν στο χωριο σου και εβγαζα φωτογραφιες κεντρο και σε περιμεναΚαλα φερε τη κυρα και θα στη φερω εγω κυρία...
Αν δεν σε θελει μετα σημαίνει ότι εμαθε στο γλυκό...
Λασπωτηρανα ερθεις ομως οχι οπως την αλλη φορα κεντρο που ησουν στο χωριο σου και εβγαζα φωτογραφιες κεντρο και σε περιμενα
θα εχεις και την χαιτη;
Και εσυ ρε τζογαδορε γελιο χαρίζεις με κανεις και γελαω..ασε που γουσταρω που με παρακολουθεις σε ολα...εχω γινει πρωταγωνιστής στην ανιαρη ζωη σου.Εδώ ρε του λέγαμε να βγάλει μια φωτό την πλατεία του Μπρνο που έλεγε ο μαλακοπιτουρας ότι ήταν και μας έλεγε ότι αυτά είναι προσωπικά δεδομένα...και μετά ζητούσε φωτό από άλλους μέσα από τα αμάξια τους για να αποδείξουν τα λεγόμενά τους...
Τέτοιο καραγκιοζακι δεν έχει ξαναπεράσει από εδώ...
Και τρώει τόσο γλέντι που απορώ με τους μοντερατορες γιατί τον μπαναρουν τον χαζοβιολη..
Γέλιο χαρίζει απλόχερα ο στοκος
Και εσυ ρε τζογαδορε γελιο χαρίζεις με κανεις και γελαω..ασε που γουσταρω που με παρακολουθεις σε ολα...εχω γινει πρωταγωνιστής στην ανιαρη ζωη σου.
Σιγα που θα σας εβαζα φωτογραφια απο το μπρνο...και να εβαζα θα λεγατε οτι τη βρηκα απο τονδιαδικτιο και τη κοτσαρα...ρε εγω με συκοφαντες τζογαδορους στρακια και νδ φασιστογαμιολια δεν κάνω ντηλ
Ναι καλα τσαμπα που πηγα τοτε δεν εισουν πουθενά.να ερθεις ομως οχι οπως την αλλη φορα κεντρο που ησουν στο χωριο σου και εβγαζα φωτογραφιες κεντρο και σε περιμενα
θα εχεις και την χαιτη;
βρε μουνοπανο καραβλαχε μεχρι και φωτογραφιες εστελνα μεσα στο μπου ...αν ποτε σε πετυχω στον λογο μου θα σε πατησω με το σαξο μπεσα...θα σε πληρωσω ρε πουστη αλλα θα σε κανω χαλκομανιαΝαι καλα τσαμπα που πηγα τοτε δεν εισουν πουθενά.
Σου εδωσα περιγραφή αλλα εσυ μωκο.
Μπαμ εκανα με το μπουφαν τοτε...
Και εσυ φορα το φακιολι γονηπετης να κανεις δαπεδο και να τραγουδάς την τσιγκολελεταΕΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ
Και εσυ φορα το φακιολι γονηπετης να κανεις δαπεδο και να τραγουδάς την τσιγκολελετα
Εσύ κοπέλα μου τα Ντηλ σου τα κάνεις με φασαιες που κρατάνε μαστίγια...Και εσυ ρε τζογαδορε γελιο χαρίζεις με κανεις και γελαω..ασε που γουσταρω που με παρακολουθεις σε ολα...εχω γινει πρωταγωνιστής στην ανιαρη ζωη σου.
Σιγα που θα σας εβαζα φωτογραφια απο το μπρνο...και να εβαζα θα λεγατε οτι τη βρηκα απο τονδιαδικτιο και τη κοτσαρα...ρε εγω με συκοφαντες τζογαδορους στρακια και νδ φασιστογαμιολια δεν κάνω ντηλ
Με το σαξο????χαχαχαχαχχχαβρε μουνοπανο καραβλαχε μεχρι και φωτογραφιες εστελνα μεσα στο μπου ...αν ποτε σε πετυχω στον λογο μου θα σε πατησω με το σαξο μπεσα...θα σε πληρωσω ρε πουστη αλλα θα σε κανω χαλκομανια
τζιλερα εχειςΜε το σαξο????χαχαχαχαχχχα
Αντε να με πιασεις μαλακά. Golf gti 300 αλογα...
τι σε νοιάζει ρε τι θα κάνει η κοπέλα με τον ποιοτικό άντρα, γιατί επεμβαίνεις σε ξένο ζευγάρι;Επειδή εχετε επιλογες ομως και αυξημένη προσφορά καβαλατε το καλαμι χωρις να εχετε τα απαραίτητα προσόντα.
Ποιες ειστε εσείς που εχετε απαιτήσεις να παρετε ενα ποιοτικό αντρα?
Ενας ποιοτικος άντρας τι θα κερδίσει απο σένα?
Εγω συμφωνώ να βρεις εναν ποιοτικό απο την αφρόκρεμα αλλα πες μας εσυ ως γυναίκα τι θα προσφέρεις?