Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.519
- Πόντοι
- 11.146
...ασχημο πραγμα η υπεροψια και η "ξερολιαση", με το συμπαθειοΑρχιδια ξέρεις, με το συμπαθειο.
...ασχημο πραγμα η υπεροψια και η "ξερολιαση", με το συμπαθειοΑρχιδια ξέρεις, με το συμπαθειο.
κανεις δε με ξεβρακωσε κασσιανη χωρις ποστΠοια ψέμα μωρή γαμιολα η σκατοφατσα σου παιζει παντού ξεβρακωθηκες εντελώς...
Κατάλαβες αρουλη ντιτζει του κωλου
Ρε μαλακα ολοι εδω μεσα μεχρι και το αφμ σου ξερουμε βουλώσε το γιατι εσυ γίνεσαι ρομπα ξεβρακωτη...κανεις δε με ξεβρακωσε κασσιανη χωρις ποστ
Ας αφησουμε για λιγο τη σκεψη σου και ας έρθουμε στο υπαρχον ...το δαχτυλωμα του εσυ το ονειρεύεσαι και το καθε πουτσολαγνακι ..εγω εχω τους δικους μου χρονια ...οσο για το τι κανω στις συνεδριες μου δεν ειναι πίτουρο για κοτες ελευθερας βοσκης ...Τεσπα, εσύ να σαι καλά. Αν σε γεμίζει αυτό, να το κάνεις. Θα μας πεις τώρα, τον Άρη τον πηδηξες απευθείας με το μεγάλο ή του καρφωσες πρώτα δύο δάχτυλα με αλοιφή αφού τον έστειλες για κλύσμα; επειδή αυτοπροσδιοριζεται ως "παίκτης", βαρύς & ασήκωτος.
...ρε μην πεταγεσαι σαν την πουτσα του λαγου εσυ, χαλαρωσε!Εχεις δικιο ξέρουμε οτι εισαι μια βρωμογατα
Εσυ μωρη αρχιδω ξεκινησες τα κωλοτριψηματα πριν δεν ηξερα οτι υπηρχες.......ρε μην πεταγεσαι σαν την πουτσα του λαγου εσυ, χαλαρωσε!
Ασε μας μωρη ολα τα λες κρυφά...κοτα εσυ εισαι και πρωπαντων αλανιαραΑς αφησουμε για λιγο τη σκεψη σου και ας έρθουμε στο υπαρχον ...το δαχτυλωμα του εσυ το ονειρεύεσαι και το καθε πουτσολαγνακι ..εγω εχω τους δικους μου χρονια ...οσο για το τι κανω στις συνεδριες μου δεν ειναι πίτουρο για κοτες ελευθερας βοσκης ...
δεν εχω αφμ κασσιανη, σορρυΡε μαλακα ολοι εδω μεσα μεχρι και το αφμ σου ξερουμε βουλώσε το γιατι εσυ γίνεσαι ρομπα ξεβρακωτη...
κουκλιτσα στο χωραφι με τους γαμπρους τους επενδυτές οι φετιχιχτες δεν μπαινουν...Εσυ λαμβανεις χυσια εγω λαμβανω μια αλλιωτικη τεχνη στην εκφραση περα απο τον πολιτισμο σε δρομολογημενα καλουπια..Λαμβανεις κατι που και η κουτση μαρια μπορει να λαβει απο πελατη...εισπρατω καταθεση λογισμικου απο το υπαρχον σε ροη ...Μάγκι σοβαρεψου... είσαι στο ίδιο τιμ με τη Νάνσυ που είναι τρανς. Οι πελάτες σου είναι ή κάτι λαλημένοι σα τον Άρη στα πενήντα τους, ή κάτι χοντροί που έχουν φάει γερό στραπάτσο, τριχωτοί, που κάθονται και φωνάζουν κυρία. Αντε στις γιορτές να σκάσει κανας καγκουρας πιτσιρικάς που θα χει να πλυθεί από πέρυσι, έτσι για την εμπειρία... ας είμαστε σοβαροί...
....τα "μωρη", τα "αρχιδω" και τα "μωκο" , εκει που σε παιρνει. Δεν ειμαστε ολοι "αδελφατο", μερικοι τα φοραμε τα παντελονια. Οσο για τα "κωλοτριψηματα", σχολιασα εναντια στο ρατσιστικο σας μισος απεναντι στις ελληνιδες και εσεις το κανατε προσωπικο.Εσυ μωρη αρχιδω ξεκινησες τα κωλοτριψηματα πριν δεν ηξερα οτι υπηρχες....
Οπότε κανε μώκο...
επειδη απουσιαζες απο το μαθημα θα μπω στον κοπο να το ξανα πω ...το οτι εχεις μια εντυπωση για καποιον με αυτα που ζεις εσυ σαν οτι επελεξες να εισαι δεν σημαίνει οτι εχεις την γνωση για τον ανθρωπο που φαντασιώνεσαι και λες αυτα που λες...Δε μίλησε κανένας για απολαβές. Τα χρήματα δε βγαίνουν, απλώς αλλάζουν χέρια. Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα από προσωπικές επαφές μου που παίρνουν 500αρικα απλα για να σνιφαρουν με τον πελάτη.
Η συζήτηση μας ήταν στο εύρος υπηρεσιών και εμπειριών σου, αν δεν απατώμαι. Δεν σε κόβω για πολυμπειρη, όσες έχουν βιώσει πολλά δε τα λένε πουθενά. Εγώ νομίζω ότι έφαγες στραπάτσο από γκομενο και σου βγήκε εκεί. Όπως δλδ και στο 90% των "αφεντρων", που δεν είναι τίποτε άλλο από πληγωμενες γυναίκες η μπογιά των οποίων έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Μήπως να αλλάξουμε κατηγορία;
Η εικόνα που έχεις για αυτόν το χώρο είναι χιλιόμετρα μακριά απ' την πραγματικότητα. Γενικά μιλάω. Καλύτερα ασχολησου με τα δικά σου. Εκτός αν θες να τον ανακαλύψεις.Δε μίλησε κανένας για απολαβές. Τα χρήματα δε βγαίνουν, απλώς αλλάζουν χέρια. Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα από προσωπικές επαφές μου που παίρνουν 500αρικα απλα για να σνιφαρουν με τον πελάτη.
Η συζήτηση μας ήταν στο εύρος υπηρεσιών και εμπειριών σου, αν δεν απατώμαι. Δεν σε κόβω για πολυμπειρη, όσες έχουν βιώσει πολλά δε τα λένε πουθενά. Εγώ νομίζω ότι έφαγες στραπάτσο από γκομενο και σου βγήκε εκεί. Όπως δλδ και στο 90% των "αφεντρων", που δεν είναι τίποτε άλλο από πληγωμενες γυναίκες η μπογιά των οποίων έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Άστο Μάγκι, είσαι βαρετή.
Μ αυτά που διαβάζουν πώς να μη πονάνε..
κουκλιτσα στο χωραφι με τους γαμπρους τους επενδυτές οι φετιχιχτες δεν μπαινουν...Εσυ λαμβανεις χυσια εγω λαμβανω μια αλλιωτικη τεχνη στην εκφραση περα απο τον πολιτισμο σε δρομολογημενα καλουπια..Λαμβανεις κατι που και η κουτση μαρια μπορει να λαβει απο πελατη...εισπρατω καταθεση λογισμικου απο το υπαρχον σε ροη ...
οκ? αν εχεις ερωτησεις ρωτα παρα να κανεις οτι καταλαβες..
Δε μίλησε κανένας για απολαβές. Τα χρήματα δε βγαίνουν, απλώς αλλάζουν χέρια. Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα από προσωπικές επαφές μου που παίρνουν 500αρικα απλα για να σνιφαρουν με τον πελάτη.
Άστο Μάγκι, είσαι βαρετή.
Μ αυτά που διαβάζουν πώς να μη πονάνε..
Φιλικά πάντα. Ποιος σου είπε ότι μιλάω για αγοραίο έρωτα. Bdsm υπάρχει και έξω; Ποιος σου είπε ότι δεν πηδιουνται; Το μόνο που σου λέω είναι ότι αυτά που πιστεύεις είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα και για αυτούς που ασχολούνται με αυτό το χώρο και για τις αφέντρεςΤον ανακάλυψα. Τις πηδηξα κιόλας. Αυτές που "δεν" πηδιουνται. Τι να με πεις ρε αλάνι... εδώ παλικάρι που ξέρω (τυπικά) και ήθελε να τον πηδηξω (δε κατακρίνω) κάνει ότι θες, από παρτουζες, δεσιματα, γκόμενες, και τα συναφή. Τι; να με πεις τι; ότι έκανες sounding; ότι σε κλωτσησε; ότι "σου γαμησε το μυαλό"; έλα... συνέδρια επί πληρωμή είναι φίλε, τα χιλιόμετρα είναι στην απ έξω. Φιλικά πάντα.
πουτσακι με αναποφασιστη ταυτοτητα τρελιτσα οχι εδω...εχεις ανοιξει τα κωλομερια σου και λες χωρις να ξερεις που τα λες ..χαλαρωσε λιγακι ...και ασχολεισου με τα δικα σου τσαμπα φασαρια γιατι? ηρθες να μου βγαλεις τα ορμονικα σου με ασχημο τροπο ...να εισαι κυρια και οχι τσολιΤον ανακάλυψα. Τις πηδηξα κιόλας. Αυτές που "δεν" πηδιουνται. Τι να με πεις ρε αλάνι... εδώ παλικάρι που ξέρω (τυπικά) και ήθελε να τον πηδηξω (δε κατακρίνω) κάνει ότι θες, από παρτουζες, δεσιματα, γκόμενες, και τα συναφή. Τι; να με πεις τι; ότι έκανες sounding; ότι σε κλωτσησε; ότι "σου γαμησε το μυαλό"; έλα... συνέδρια επί πληρωμή είναι φίλε, τα χιλιόμετρα είναι στην απ έξω. Φιλικά πάντα.
προσοχη ψαχνει μωρε... δωστου λιγακι και εσυ.πουτσακι με αναποφασιστη ταυτοτητα τρελιτσα οχι εδω...εχεις ανοιξει τα κωλομερια σου και λες χωρις να ξερεις που τα λες ..χαλαρωσε λιγακι ...και ασχολεισου με τα δικα σου τσαμπα φασαρια γιατι? ηρθες να μου βγαλεις τα ορμονικα σου με ασχημο τροπο ...να εισαι κυρια και οχι τσολι
εαν σε δω θα σε ερωτευτώ? αλλαξε ο ο μανολιος και εβαλε το σοβρακο αλλιως?Κοίτα να κουμπωσεις κανα accutane που ακόμα ζεχνει η ακμή σου και δε φεύγει ούτε με τα φίλτρα που μαγαρισες τις ραγαδες, και άσε τη μαγκιά με μένα... τις τσιριδες επειδή σου θυμίζω πρώην σου, στους πρώην σου. Εγώ σε φταίω ρε Ζηνα που πήγες και μου φόρεσες πλαστικά παπαρια αντί να βρεις ένα ταίρι;
Σε παρακαλώ... εσύ αν με δεις βρε ανόητη θα μ ερωτευτείς... με θες και διάλογο... στα 75 σου...
σε πήρε χαμπάρι και σε φαπωσε και η Μάγκυ τραβελοκλωνου.Εσύ να ξες τώρα που διαπιστώσαμε ότι δε θα μας πάθεις κανα έμφραγμα, μόλις φύγω εγώ, ξες. Θα πέσει γερό δούλεμα. Και πολλά άλλα που δε ξες ακόμα. Μη με πεις μετά τίποτα, ντοκουμέντα έχουμε. Είχες ώρες ολόκληρες να ζητήσεις συγνώμη και να φερθεις αντρικια. Ούτε τώρα τα κατάφερες.