Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.898
- Πόντοι
- 736
εκλασες μεντεςΦιλε γον γαμησες εντελώς...του εδωσες τα κωλαντερα στα χερια και ο ίδιος τα εγκυψε
εκλασες μεντεςΦιλε γον γαμησες εντελώς...του εδωσες τα κωλαντερα στα χερια και ο ίδιος τα εγκυψε
Στο θρεντ πατουσες sοs εκει περιμένουν ολοι τη διαλεξη σου πήγαινε να τους διαφωτισειςστο Αγκύρας έπαθες τη ζημιά Κασσιανή ?
λένε πως είχες κάνει δωμάτιο το κωλαρίνι σου κ "έμπαινε" κόσμος κ κοσμάκης "μέσα"
Εννοείται γούστο κ καπέλο σου , το αρνητικό είναι πως ντρέπεσαι κ τσακώνεσαι άνευ λόγου κ αιτίας
Αλήθεια τι έχεις πάθει ? στέρηση οπισθογέμισης ?
έλα μωρή Κασσιανούλα ,εκτός από υστερικιά μη γίνεσαι κ κρυόκωληΣτο θρεντ πατουσες sοs εκει περιμένουν ολοι τη διαλεξη σου πήγαινε να τους διαφωτισεις
απο πλευρα πως πας?Μαγκιιιι μαγκουλαααααα θα σου τα γκαμησουμε ουλαααααα
κλώνοτραβελακο πονεμένε με τα αμέτρητα φαπηδια σε όλα σου τα προφίλ, ωραία τα ψεύτικα λογακια σου και το θεατράκι που βγάζεις, συνέχεια αυτό κάνεις έτσι κι αλλιως... αλλά καλο είναι να βάζεις και αποδεικτικά ποστ για όλα αυτά.@papaphilips Έχεις γαμησει μια κοινότητα για ενα+ χρόνο. Όχι μόνο δε ζήτησες συγνώμη αλλά συνεχίζεις να λες μαλακιες, να βρίζεις, να την πέφτεις σε κορίτσια και να λες ψέμματα. Και λογικά η Μάγκι στον καρφωσε κιόλας πρόσφατα.
Με αυτά τα σκατομουτρα βρε ερπετό της φάπας πας και προσβάλεις τα παιδιά;
Τώρα μόλις ξεκινάμε στρακι. Σε είχα πει ενα χρόνο πριν ότι θα σε βρω.
από χαπακια πάσης φύσεως αλλά κυρίως για ψυχολογικά, οδηγίες για τραβελοπροβληματα και φαρδεμα πρωκτού τα ξέρεις καλύτερα, εσύ τα γράφεις έτσι κι αλλιώς σε καθε κλωνοπροφιλ.Χτύπα ένα λεξοτανιλ.
Εδώ είσαι όταν σε παράτησε ή όταν σου δώσανε το λογαριασμό για καφέ & ξηροκαρπι;
Χαζούλη, μια πιτσιρίκα σε γλεντησε και λαλησες.
ωραίο απόγευμα σημερα ...κλώνοτραβελακο πονεμένε με τα αμέτρητα φαπηδια σε όλα σου τα προφίλ, ωραία τα ψεύτικα λογακια σου και το θεατράκι που βγάζεις, συνέχεια αυτό κάνεις έτσι κι αλλιως... αλλά καλο είναι να βάζεις και αποδεικτικά ποστ για όλα αυτά.
όπως κάνω εγώ σε όλα τα κλωνοπουστρακια σαν και σένα που πέφτει το ανάλογο ξεβρακωμα. από λόγια ξέρουν όλοι να λένε, βλέπε π.χ. ανεστακο και μπουστη24 που είναι του ίδιου επιπέδου με σένα
μισο λεπτακι τυπε ... έρχεσαι εδω του πετας σκατιλα και μετα εχεις συνείδηση?Πίστεψε με, το αξίζει επί δέκα. Αλλά έχε χάρη που έχω συνείδηση.
Έχει βγάλει και δροσιά. Τελεία είναιωραίο απόγευμα σημερα ...
δεν πειράζει κλωνοτραβελακο, εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι από το 28ο προφίλ σου.Εντάξει Φιλιπς, αντέδρασα κάπως υπερβολικά. Να σαι καλά.
μαζεύτηκε όλο το κοπάδι με τα τραβελοκλωνοπουστρακιαωραίο απόγευμα σημερα ...
ψιτ ..ο αλλος σου ειπε να σβησεις την χαρα που σου εδωσε ..πως θα αντιδρασειςΚακομοίρη σε ξεβρακωσαμε αυτή τη στιγμή και οι 3 εννοείται με τη βοήθεια του corgi τώρα ξεκινά εσύ ο υπουργαρας και ο Ρομπ και τραβάτε στο διάολο γιατί και ο υπουργαρας και ο Ρομπ τη ίδια κακάσχημη φάτσα με εσένα θα έχουν που είχατε το θράσος να κρίνετε έναν νεαρό 25 χρόνων 45 χρόνων μαντραχαλοι.
βρε κοντέ χοντρέ κ στραβοχυμένε μπούλη ,ανέβασε τη φωτό σου που έστελνες για ....βαθμολόγησηΚακομοίρη σε ξεβρακωσαμε αυτή τη στιγμή και οι 3 εννοείται με τη βοήθεια του corgi τώρα ξεκινά εσύ ο υπουργαρας και ο Ρομπ και τραβάτε στο διάολο γιατί και ο υπουργαρας και ο Ρομπ τη ίδια κακάσχημη φάτσα με εσένα θα έχουν που είχατε το θράσος να κρίνετε έναν νεαρό 25 χρόνων 45 χρόνων μαντραχαλοι.
βαλε κοκκινη κορδελα στο νημα ...και μπες αγαπητε ..βρε κοντέ χοντρέ κ στραβοχυμένε μπούλη ,ανέβασε τη φωτό σου που έστελνες για ....βαθμολόγηση
Είσαι καθυστέρας αλλά δεν είναι επαρκές άλλοθι αυτό.... άντρας να στέλνει φωτό σε άντρα είναι ύποπτο ... έτσι δεν είναι ?
δεν ξέρω κατά πόσον η πατούρα σου ήθελε γέμισμα
το ξέρω ότι έχω δίκιο κλώνοτραβελακο, δε χρειάζομαι εύσημα από χαζουληδες με βασικό αη-κιου σαν και σενα.Έχεις απόλυτο δίκιο. Καθάρισε τα σκατά απ τις κάλτσες σου που θέλουν ούτως ή άλλως πλύσιμο. Σκοπός δεν είναι να σε βλαψουμε ηλιθιε, απλά να σταματήσεις το εμετικό σου παραλήρημα.
τυπε θα εχεις σεβασμο για τους πρωην μου διοτι παιξανε ωραιο ρολο στη ζωη μου...μην τα μπερδευεις τα πραγματαΤο βλέπεις @papaphilips χαζούλη; αυτή είναι η Μάγκι σου. Αυτή σε χειρίζεται, όχι εσύ αυτήν. Σε είπα τα μονοπάτια του bdsm δε τα ξες. Σε δίνει στεγνά η τύπισσα αν και όποτε θέλει. Θα στον καρφώσει μόνο και μόνο από τραύμα πρώην της. Όταν σου λέω είναι επικίνδυνα μονοπάτια, εσύ χασκογελάς και με λες κλωνοτραβελο και κάτι χαζά. Ανόητε... κάνε μια διαγραφή προφίλ και πάνε να συνέλθεις.
ταυρακο μου λαθος ...στα παπαρια σου το περιτυλιγμα...υπακουσες εναν που ηρθε εδω σηκωσε μαγκια πεταξε φωτογραφιες και μετα το μαζεψε πισω ...ενω αν ηταν σωστος θα στηριζε τηυν αποφαση του ...πως υπακους εναν που δεν μπορει να στιριξει ουτε τις αποφασεις του...αν νιωθεις αρσενικος μην στηριζεις πουστριλικιαΤο έσβησα το ποστ δε θα αντιδράσω καθόλου απλά κατάλαβα ότι τόσο καιρό με έκρινε χοντρό κάποιος που είναι πολύ πιο άσχημος εμφανησιακα από μένα και αυτο τα λέει όλα να είναι καλά ο corgi που ανέβασε φωτό του και είδαμε τι άσχημος τόσο καιρό μας κορόιδευε.
Μωρη αρχίδω τα πουστριλικια εσυ τα ξερεις αππ τα πελατακια σου που τσιριζουν..ταυρακο μου λαθος ...στα παπαρια σου το περιτυλιγμα...υπακουσες εναν που ηρθε εδω σηκωσε μαγκια πεταξε φωτογραφιες και μετα το μαζεψε πισω ...ενω αν ηταν σωστος θα στηριζε τηυν αποφαση του ...πως υπακους εναν που δεν μπορει να στιριξει ουτε τις αποφασεις του...αν νιωθεις αρσενικος μην στηριζεις πουστριλικια
ηρεμησε ..πονεμενη ..στη σειρα σουΜωρη αρχίδω τα πουστριλικια εσυ τα ξερεις αππ τα πελατακια σου που τσιριζουν..
Τον λυπηθηκε ο Κοργκι και τα κατέβασε