You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλβανίδες vs Ελληνίδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Lasufin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 76K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Συν οτι ειναι βρωμιάρης και τον στέλνουν οι κοπέλες για μπάνιοΤον στήριξα γιατί ο corgi ήταν ο ΜΟΝΟΣ που ξεσκέπασε τον παπαφιλιπ που τόσο καιρό με κράζει και εμένα και τον λασουφιν χωρίς λογο και βρήκαμε το δίκιο μας μέσω του corg και εγώ και ο λασουφιν που τόσο καιρό μας κοροιδευε ο παπαφιλιπ και τελικά δε έπεσα έξω είναι πολύ άσχημος ο καημένος ο παπαφιλιπ και δείχνει και κακός στη φάτσα σα καφρος είναι τόσο καιρό με κορόιδευε ένας πολύ πιο άσχημος από μένα.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
μα δε σε ρώτησα να μου πεις κάτι από όλα αυτά κλώνοτραβελακο για να πάρω συμβουλές, τα εύσημα η' ότι εσυ πιστεύεις με το μηδαμινό μυαλουδακι σου.Όλα καλά. Άλλο οι ιντερνετικες φάπες, άλλο να μας παθεις κάτι. Έπρεπε κάπως να σταματήσεις αυτό το παραλήρημα που ο άλλος ο μαλακας σε αφήνει να κάνεις κάθε μέρα. Σε αφήνει όχι επειδή σε συμπαθεί, αλλά για να παίρνει τραφικ το σαιτ του. Πίστεψε με, σε θεωρεί ηλιθιο. Εσύ με βρίζεις αλλά είμαι ο μόνος που ενώ μπορεί να σε τελειώσει, σου φερεται σωστά. Ξεκόλλα από τις βλακειες. Δεν είσαι ούτε έξυπνος, ούτε χιούμορ είχες ποτέ, και ποτέ καμία δεν "επεσε". Δεν ξές πού πάνε τα 4 με τις γυναίκες αλλά θα μάθεις, αν είσαι λιγάκι μετριόφρων και δεν πας σε λάθος δρόμους.
καμία ερώτηση δεν έχω κάνει γενικώς και ιδίως σε σένα τον τραβελολαγνο.
γιατί έχεις πάθει υστερία από τα πρώτα σου μηνύματα?
συνήθως μετά τα 50 σε πιάνει.
συμβουλευτικά θα σου πω κάτι αν και το πιθανότερο είναι να με διαψεύσεις για την προτροπή μου ...Όχι απλά είμαι λίγο βλάκας και ανώριμος και δε μου πολυκοβει και γι'αυτό έστειλα πέρσι φωτό μου.
"Φρόντισε" του χρόνου πάλι , να λες ότι φέτος ήσουνα ανώριμος...
_______
επίσης ,σβήσε ρε μλκα τα τόσα προφίλ που έχεις και κράτα ένα άντε 2 αν φοβάσαι το μπαν , φαίνονται οι κλώνοι σου
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.898
- Πόντοι
- 736
γουσταρεις το μπουρδελα φιλε ? και έριξες τα ματια σου στην κεφαλή?Άσε τον χαζό ήσυχο και μη τον τυραννάς. Δε βλέπεις ότι παραληρεί κάθε μέρα; άμα θες να τον στραπαρεις καντο αλλά μη του κάνεις πλάτες όταν τον βλέπεις έτσι. Ο Αντισθενης έπρεπε να τον έχει μπαναρει εδώ και ένα χρόνο και τον άφησε να βρίζει και να προσβάλει ασύστολα. Ο μόνος. Εκτός του ότι έστελνε μηνύματα προσωπικά σε κοπέλες και άλλα πολλά, μη τα θυμηθώ τώρα...
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
στον ύπνο σου τα είδες όλα αυτά η' κατά τη διάρκεια στραπονοσεσιον στο Ρεξ?Αλάνι μου δεν είσαι μια τρίχα απ τ αρχιδια μου και το ξέρεις. Εγώ δεν αντιδρώ στα χαζά σου, βρίσε όσο θες. Δε θα μου πάθεις κάτι να το χω στη συνείδηση μου. Απλά από δω και πέρα ζαρωσε γιατί κουρασες. Συν ότι δε σου κάθεται καμία. Και αν σου κάτσει, θα ναυαγησει. Επίσης, φρόντισε να είσαι σωστός όταν σου δίνονται ευκαιρίες που δεν αξίζεις γιατί ο Θεός όπως δίνει έτσι παίρνει. Ισχύει για όλους μας. Σαν εμένα δε θα γίνεις ποτέ, άστο να φύγει.
λες να θέλω να γίνω κλωνοτραβελος γιορμαλακας?
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
το έχεις ξαναπαίξει αυτό το εργακι κλωνοτραβελακο και δεν επιασε, αλλά για θυμήσου τα λίγο μαρή κλώνου... πάλι.Άσε τον χαζό ήσυχο και μη τον τυραννάς. Δε βλέπεις ότι παραληρεί κάθε μέρα; άμα θες να τον στραπαρεις καντο αλλά μη του κάνεις πλάτες όταν τον βλέπεις έτσι. Ο Αντισθενης έπρεπε να τον έχει μπαναρει εδώ και ένα χρόνο και τον άφησε να βρίζει και να προσβάλει ασύστολα. Ο μόνος. Εκτός του ότι έστελνε μηνύματα προσωπικά σε κοπέλες και άλλα πολλά, μη τα θυμηθώ τώρα...
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
δεν απαντάς μαρή τραβελοκλωνου και λες τα δικά σου σαν καλό πουστράκι που είσαι και εσύ.Βρε ανόητε... ζήτα μια συγνώμη... τι πιστεύεις; ότι θα πέσεις στα μάτια μας; δεν έχεις καταλάβει ότι με τη συμπεριφορά σου ΔΕΝ μπορείς να πας πιο χαμηλά ήδη;
το παραλήρημα στα μηνυματακια σου το έχω κρατήσει αυτή τη φορά.
στο προηγούμενο δυστυχώς το έχασα γιατί δεν έκανα ριπλαη να σου βγάλω τα χάλια σου και από εκεί.
πόσο καιρό έχεις να φας τραβελοπουτσα μαρή φαρδεμενη κωλοτρουπιδα της σαλονικας???
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
εβαλα αυτο πριν μαρη τραβελοκλωνου,Πραγματικά δηλαδή και να θέλω να σε δείρω νιώθω ότι κλέβω εκκλησία. Δε παίζει να σαι τόσο ηλιθιος...
Βέβαια θα στρώσεις γιατί αν πεις μαλακία θα βλέπεις τη σκατοφατσα σου στο ίντερνετ. Δε λες πάλι καλά που μένει εδώ; φαντάσου να πάει σε κανα ραδιόφωνο.
Κουρασες Άρη. Βάλε μια τελεία και πήγαινε στην ευχή του Θεού.
αλλα δε βλεπεις και εσυ απο τα σπερματα που εχεις στη μαπα σου
ποιος κουρασε ?
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.519
- Πόντοι
- 11.146
...ρε jormaka, αληθεια τωρα, απειλεις με δημοσια διαπομπευση?!?! Γιατι, επειδη δν σου αρεσουν τα γραφομενα καποιου? Ποσο σκατοψυχο ειναι αυτο ρε μαγκα.......Πραγματικά δηλαδή και να θέλω να σε δείρω νιώθω ότι κλέβω εκκλησία. Δε παίζει να σαι τόσο ηλιθιος...
Βέβαια θα στρώσεις γιατί αν πεις μαλακία θα βλέπεις τη σκατοφατσα σου στο ίντερνετ. Δε λες πάλι καλά που μένει εδώ; φαντάσου να πάει σε κανα ραδιόφωνο.
Κουρασες Άρη. Βάλε μια τελεία και πήγαινε στην ευχή του Θεού.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
λεει για παραληρημα το κλωνοπουστρακι και εχει βγαλει αφρους, ενω ολο το σαητ μαζι με τους επισκεπτες, ξερει τι ψευτης χλαπαρχιδας ειναι τοσα χρονια....ρε jormaka, αληθεια τωρα, απειλεις με δημοσια διαπομπευση?!?! Γιατι, επειδη δν σου αρεσουν τα γραφομενα καποιου? Ποσο σκατοψυχο ειναι αυτο ρε μαγκα.......
ζηταω απαντησεις και δεν εχει να δωσει.
τον πηδαω με τα ψευτικα ποστ του
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
βαλε μαρη πονεμενη τραβελοκλωνου κανα ποστ επιτελους να τα δω και εγω ολα αυτα που λες και τα σερνεις απο τα προηγουμενα κλωνοπροφιλ.Μη προτρέχεις. Όχι μόνο τον λυπήθηκα αλλά κρατώ και τους υπόλοιπους να μη τον δώσουν. Αυτό το στρακι, εκτός από το ότι έστελνε προσωπικά μηνύματα σε κοπέλες που ήξερα λέγοντας με διάφορα μπας και με μειώσει και πηδηξει (γέλια), ερχόταν κάθε μέρα τότε που είχα νταλαβέρια με μερικες του χώρου (καποιες ειχαν και σελιδα) και έβγαζε χολή παντός τύπου. Το κυριότερο ομως, ερχόταν και έλεγε μαλακιες (τύπου πουστη, τραβελι κτλ) σε μια περίοδο που είχα χωρισει και ήμουν χάλια. Όχι απλά ΔΕΝ του φερομαι σκατα, του φερομαι και ΠΟΛΥ καλά. Αλλά τόσα ξες τόσα λες κ συ. Αφού δε μάζεψε φάπες ακόμα έχει άγιο.
τι τα κρατας τοσο καιρο και σε βαραινουν ?
btw, ωραιο το σοου-παραληρημα σου τραβελοκλωνοπουστρακι
τραβα να αρμεξεις καμια τραβελοψωλη να ισιωσεις τωρα
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.898
- Πόντοι
- 736
πρωην? γκομενα? εχω μπερδευτει ειμαι και θεια οποτε ?βαλε μαρη πονεμενη τραβελοκλωνου κανα ποστ επιτελους να τα δω και εγω ολα αυτα που λες και τα σερνεις απο τα προηγουμενα κλωνοπροφιλ.
τι τα κρατας τοσο καιρο και σε βαραινουν ?
btw, ωραιο το σοου-παραληρημα σου τραβελοκλωνοπουστρακι
τραβα να αρμεξεις καμια τραβελοψωλη να ισιωσεις τωρα
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.898
- Πόντοι
- 736
54 να νιωσεις νεοςΔε ξέρω στη σελίδα 50 σε βγάζει. Ε, όσο να ναι...
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.898
- Πόντοι
- 736
καθε ηλικια εχει τα δικα της ...κανεις δεν χάνεται..και παει λεγοντας.. παρακάτωΡε θηρίο... και ακόμα στραπ;
Μαγκι-α σου.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
δεν εχει τι να πει η τραβελοκλωνου στις ερωτησεις που του κανω.πρωην? γκομενα? εχω μπερδευτει ειμαι και θεια οποτε ?
μονο ψεματα και
οπως και τα υπολοιπα του κοπαδιου εννοειται
που εχεις φαει εννοεις ?Ασκώ πίεση αλλά ο κρατούμενος δε λυγίζει!
Βέβαια απ το πολύ σκατο δε μπορούσες ούτε να γράψεις.
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.519
- Πόντοι
- 11.146
....μαγκες χαλαρωστε! Τα ΠΜ ειναι αυτο ακριβως "Προσωπικα μηνυματα" και οχι για να βγαινουν φορα παρτιδα. Αφηστε τις μαλακιες, τις απειλες και τα ξεκατινιασματα. Λιγο-πολυ ολοι ξερουμε το ποιον του καθενος, τις πλατες και τις κλικες του, δν χρειαζεται ομως να τα βγαζουμε στην μπερλινα.
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Ποια ψέμα μωρή γαμιολα η σκατοφατσα σου παιζει παντού ξεβρακωθηκες εντελώς...δεν εχει τι να πει η τραβελοκλωνου στις ερωτησεις που του κανω.
μονο ψεματα και
οπως και τα υπολοιπα του κοπαδιου εννοειται
που εχεις φαει εννοεις ?
Κατάλαβες αρουλη ντιτζει του κωλου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εχεις δικιο ξέρουμε οτι εισαι μια βρωμογατα....μαγκες χαλαρωστε! Τα ΠΜ ειναι αυτο ακριβως "Προσωπικα μηνυματα" και οχι για να βγαινουν φορα παρτιδα. Αφηστε τις μαλακιες, τις απειλες και τα ξεκατινιασματα. Λιγο-πολυ ολοι ξερουμε το ποιον του καθενος, τις πλατες και τις κλικες του, δν χρειαζεται ομως να τα βγαζουμε στην μπερλινα.