Νέα

Αλόννησος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλησπερα σε ολους,

σκεφτομαστε με το αμορε μου να παμε αλλονησο λιγες μερες διακοπες ! δεν εχω ξανα επισκεφτει το νησι αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα απο ανθρωπους που δεν εχουν παει χααχαχαχαχα δλδ και αυτοι εχουν ακουσει καλα λογια !!! μηπως υπαρχει κανεις εδω γνωστης του νησιου ????

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
καλησπερα σε ολους,

σκεφτομαστε με το αμορε μου να παμε αλλονησο λιγες μερες διακοπες ! δεν εχω ξανα επισκεφτει το νησι αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα απο ανθρωπους που δεν εχουν παει χααχαχαχαχα δλδ και αυτοι εχουν ακουσει καλα λογια !!! μηπως υπαρχει κανεις εδω γνωστης του νησιου ????
και εγω τα καλυτερα εχω ακουσει αλλα δεν εχω παει :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Κι εγώ το ίδιο  :2funny:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους,

θα περασεις ζαχαρη!  το εθιμο του νησιου ειναι με το που φτανεις, τους δινεις τη γυναικα σου, και αυτη σου δινουν τη δικη τους!   γι αυτο αλλωστε και ονομαζετε αλ(αξ)ο(κωλο)νησσος :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
περα απο την πλακα εσω ακουσει δεν εχω δει οτι υπαρχει η παλια πολη βυθισμενη ισχυει αυτο η μαλακιες ακουω αν ειναι ετσι ειναι γαματα για καταδυση με μασκα και εκτος αυτου εχεις να δεις πολλες φωκιες :2funny:

Επισκέπτης
 θα περασεις ζαχαρη!  το εθιμο του νησιου ειναι με το που φτανεις, τους δινεις τη γυναικα σου, και αυτη σου δινουν τη δικη τους!   γι αυτο αλλωστε και ονομαζετε αλ(αξ)ο(κωλο)νησσος :2funny: :2funny: :2funny:

ελα ρε φιλε πεζουν και τετοια ??? χαχαχχα τοσο μπροστα εινναι ?????

Επισκέπτης
περα απο την πλακα εσω ακουσει δεν εχω δει οτι υπαρχει η παλια πολη βυθισμενη ισχυει αυτο η μαλακιες ακουω αν ειναι ετσι ειναι γαματα για καταδυση με μασκα και εκτος αυτου εχεις να δεις πολλες φωκιες :2funny:

φιλε μπαρος υπαρχει αυτο η πολη που λες !!! και ειναι μεσα στο προγραμμα να κανονισουμε καταδυση μια μερα εκει !!! οσο για της φωκιες εχω βαρεθει να βλεπω ειναι γεματη η αθηνα !!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
φιλε μπαρος υπαρχει αυτο η πολη που λες !!! και ειναι μεσα στο προγραμμα να κανονισουμε καταδυση μια μερα εκει !!! οσο για της φωκιες εχω βαρεθει να βλεπω ειναι γεματη η αθηνα !!!
:2funny: :2funny: :2funny: και η αλλονησος το ιδιο γεματη φωκιες ειναι :grin:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: και η αλλονησος το ιδιο γεματη φωκιες ειναι :grin:

σιγουρα παντος η αλονησσος εχει κυρηχθει θαλασσιο παρκο !!! ακομα δεν εχω κλισει χοελ και ανχονομαι !!! δεν εχω βρει κατι στα μετρα μου ! η πολυ φθηνο και χαλια η πανακριβο 150+ !!! θελει ψαξιμο !!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. να πας εκεί να βρεις.
2. μην αγχώνεσαι...ούτως ή ΄λαλλως έξω θα είσαι
3. οι παραλίες είναι καλές αλλά αξίζει να παρεις καραβάκι
4. μιρκό και ρομαντικό νησάκι
5. Κάνε και μια βόλτα απέναντι στη Σκόπελα για ημερήσια
6. ό,τι άλλο θες ρωτάς, αν και είχα πάει πριν από 5-6 χρόνια

πάντως είναι όμορφο νησί και για ροματζάδα μια χαρά. Αλλά αν είσαι ερωτευμένος και στη ζάχαρη μετην κοπελιά σου...παντού όμορφα είναι
πάντως μην περιμένεις τρελή νυχτερινή ζωή, οκ;

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ωραιο, μικρο και καταπρασινο νησι.
Οχι ιδιαιτερα φθηνο ουτε ιδιαιτερα ακριβο. Μια μεση κατασταση. Να βρεις να μεινεις δε θα εχεις προβλημα.
Ωραιες καθαρες παραλιες με βοτσαλο εκτος απο μια που υπαρχει με αμμο.
Χρειαζεσαι αμαξι ομως για να γυρισεις το νησι συγκοινωνια ουτε για αστειο.
Με βαρκα το γυρο του νησιου δεν ειναι ασχημο αλλα θα σου πιασουν το κωλο.
Φωκιες μην περιμενετε να δειτε εκτος και αν ειστε κωλοφαρδοι. :grin:
Εχω καποια χρονια απο τοτε που πηγα αλλα μεγαλες αλλαγες δε πιστευω να εγιναν.

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
ερημικο νησι,με νορμαλ τιμες..
αν πας για <<κυνηγι>> θα μεινεις με το πουλι στο χερι καθως το 99% ειναι ζευγαρια..
αν πας με παρεα θα'χεις μια ευχαριστη εμπειρια χαλαρωσης...

Επισκέπτης
1. να πας εκεί να βρεις.
2. μην αγχώνεσαι...ούτως ή ΄λαλλως έξω θα είσαι
3. οι παραλίες είναι καλές αλλά αξίζει να παρεις καραβάκι
4. μιρκό και ρομαντικό νησάκι
5. Κάνε και μια βόλτα απέναντι στη Σκόπελα για ημερήσια
6. ό,τι άλλο θες ρωτάς, αν και είχα πάει πριν από 5-6 χρόνια

πάντως είναι όμορφο νησί και για ροματζάδα μια χαρά. Αλλά αν είσαι ερωτευμένος και στη ζάχαρη μετην κοπελιά σου...παντού όμορφα είναι
πάντως μην περιμένεις τρελή νυχτερινή ζωή, οκ;

ευχαριστω παιδια για της συμβουλες σας αλλα θελω να κλισω απο πριν για να μην ψαχνω τελευτεα στιγμη !!!τουλαχιστον να παω στα σιγουρα !!! 8 αυγουστου ρε φιλε μοικαν δυσκολο να βρεις πιστευω καλο δωματιο σχετικα φθηνο !!!

φιλε αβαταρ αμαξι θα παρω σιγουρα και 4χ4 μηπως και βρω τιποτα κρυφες διαδρομες οπως στην μηλο  που λατρευω !!!

μηπως εχετε καμια προταση δοκιμασμενη για χοτελι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom