Νέα

Άλλη μια επίθεση των αναρχικών.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
222
Like
0
Πόντοι
1
οι κοκκινος φασισμος ειναι τελειωμενη ιστορια.

Ασφαλώς. Εξ άλλου βλέπουμε σε πάρα πολλές χώρες το κομμουνιστικό κίνημα να δυναμώνει .Και στην δική μας φυσικά ,που όταν το ΚΚΕ λάμβανε 5,12% και ο ΣΥΝ 2,97% τρέχανε να πανηγυρίσουν ότι "κάτι γέροι έμειναν , θα πεθάνουν και θα εξαφανιστείτε", σήμερα με τα δυο κόμματα στο 13,5% και συνολικά 1.000.000 ψήφους στην αριστερά διαβάζουμε το ίδιο ποίημα. Τα τάνκς σε ποιό ποσοστό βγαίνουν?
 

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Μηνύματα
657
Like
4
Πόντοι
6
Τα άτομα της αριστεράς και "ακρο-αριστεράς" αν θα μπορούσαμε να το πούμε είναι πάντοτε αθώα. Δεν κάνουνε τίποτα παράνομο, έιναι ιδεολόγοι και πάνω από όλα κόπτωνται για το καλό της κοινωνίας μας.
Από την άλλη, τα άτομα της δεξιάς και "ακροδεξιάς" είναι καθάρματα, καθίκια, φασιστόμουτρα, και άλλα πολλά...΄

Αρε κομμούνια ξύλο που θέλετε...
 

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
222
Like
0
Πόντοι
1
Και ποιός θα μας το δώσει? Εκεί σε θέλω κάβουρα ,τι κάνεις όταν γράφεις "κουμμούνια" χτυπάς πιο δυνατά το κ το μ γιά το ν?
 

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
222
Like
0
Πόντοι
1
και βλεπω οτι ισχυροποιουνται.Παρα πολλοι νεοι γινονται αντιεξουσιαστες σημερα.

Μπα. Είναι φυσιολογικό κατ αναλογία της οικονομικής ανισότητας που μεγαλώνει. Σύντομα η πλειοψηφία τους καταλαβαίνει το μάταιο αυτής της κατεύθυνσης.
 

Επισκέπτης
Τα άτομα της αριστεράς και "ακρο-αριστεράς" αν θα μπορούσαμε να το πούμε είναι πάντοτε αθώα. Δεν κάνουνε τίποτα παράνομο, έιναι ιδεολόγοι και πάνω από όλα κόπτωνται για το καλό της κοινωνίας μας.
Από την άλλη, τα άτομα της δεξιάς και "ακροδεξιάς" είναι καθάρματα, καθίκια, φασιστόμουτρα, και άλλα πολλά...΄

Αρε κομμούνια ξύλο που θέλετε...
τώρα μας πόνεσες με το ξύλο που μας έριξες τι να σου πω μεσάνυχτα έχεις μέσα στην μαυρίλα που ζεις.
 

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
196
Like
1
Πόντοι
1
"Δεν τυχαίνω τσιγγάνος καθώς η καταγωγή μου προέρχεται από την Μεσσηνία και στα βάθη των αιώνων από Αρβανίτες.δεν θα είχα πρόβλημα πάντως αν τύχαινε να γεννηθώ τσιγγάνος ,νέγρος,ινδιάνος ή κινέζος. Παρ όλα αυτά έχω γνωρίσει αξιόλογους τσιγγάνους και έχω συναναστραφεί με τον Μάκη τον Χριστοδουλόπουλο που τυχαίνει τα εξοχικά μας να είναι κοντά."
Απο οτι βλεπω και παρεα με το jet set κανουμε και εξοχικακι σε καλη φανταζομαι περιοχη (ενεκα του οτι ο χριστοδουλοπουλος γειτων) Αληθεια ολα αυτα εσυ δουλεψες και τα εκανες? τα βρηκες απο τους γονεις σου? εκει πως τα απεκτησαν τι δουλεια κανουν? σε ρωτω γιατι με τη πρωτη ευκαιρια επιτιθεσε και λες ζεις με τα λευτα του μπαμπα σου τοσο σε μενα οσο και στο Laki για πες μας και εσυ αυτοδημιουργητος και πετυχημενος με την αξια σου εισαι jimmakos1971? γιατι 35 ετων και να εχεις δικο σου εξοχικο μου κανει δυσκολο τη σημερον ημερα μηπως θα επρεπε να λες το εξοχικο των γονιων μου? Τελικα ολοι ειστε τσαμπα μαγκες. Πηγενε τωρα ζητα χαρτζιλικακι απτο μπαμπα εκτος και αν περνεις καλα λευτα στη δουλεια που εχεις βρει με μεσον φυσικο απτο γνωστο του μπαμπα η εισαι μηπως διορισμενος στο δημοσιο γλυφοντας κατουρημενες ποδιες καποιου πολιτικαντη εθνοπροδοτη
 

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
3.379
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Τοσο ξυλο ριξατε τοσα χρονια και δεν τους στρωσατε τους αριστερους. Μηπως ηρθε η ωρα να φατε τα μπατσακια σας που δεν κανατε καλα τη δουλεια?
 

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
196
Like
1
Πόντοι
1
god μην τον πιεζεις ειναι προβληματισμενοι. εχουν χασει τη μεγαλη πατριδα ΕΣΣΔ και εχουν προβλημα. 
 

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Μηνύματα
657
Like
4
Πόντοι
6
Έχουν χάσει τη μεγάλη πατρίδα ΕΣΣΔ? ή μήπως τους έδιωξε και βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα ? μήπως γεννήθηκαν προβληματικοί ???
 

Επισκέπτης
Έχουν χάσει τη μεγάλη πατρίδα ΕΣΣΔ? ή μήπως τους έδιωξε και βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα ? μήπως γεννήθηκαν προβληματικοί ???
πατρίδα μας είναι η Ελλάδα και τουλάχιστον οι συνοδοιπόροι μου της προηγούμενης γενιάς αυτή την πατρίδα την τίμησαν με το αίμα τους για την ελευθερία οι δικοί σου να ρωτήσεις τι έκαναν εκείνη την εποχή για να μην σου πω εγώ.
 

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
196
Like
1
Πόντοι
1
arion Τα παντελονια στους ΝΑΖΙ τα κατεβασαν πρωτοι οι σοβιετικοι οι οποιοι τροφοδοτουσαν με καουτσουκ κυριολεκτικα μεχρι και την προηγουμενη μερα της επιθεσης εναντιον της Σοβιετικης ενωσης. Οι κομμουνισται ΟΥΤΕ λογο για αντισταση εναντιαν στο μεχρι τοτε συμμαχο τους Χιτλερ. Αντισταση εναντιον του Αξονος εκανε ο Μεταξας με τον εθνικο στρατο στην πινδο και αργοτερα μετα το θανατου του Εθναρχου Ιωαννου Μεταξα ο Εθνικος Στρατος στα οχυρα. Ο εθνικος στρατος πολεμησε στη μεση ανατολη και επισης ο Εθνικος στρατος απελευθερωσε την ελλαδα καταδιωκοντας τους κατσαπλιαδες ληστοσυμμοριτας στο Γραμμο και στο Βιτσι.
Η ελληνικη χωροφυλακη ματωσε στου Μακρυγιαννη... Η σχολη Ευελπιδων πηρε τη σημαια της και εφυγε στη μεση ανατολη ηρωικως το 41 και ο ευζων που αυτοκτονησε την ημερα που ανεβηκε η σημαια με τη σβαστιγκα στην ακροπολη. αυτους τους νεκρους εδωσε η εθνικη παραταξις. Εδωσε τους ευζωνες του ηρωικου 5/42 τπυ Ψαρρου που κατεσφαξε ο Κατσαπλιας ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΜΑΡΙ ΕΛΕΙΝΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ. Αληθεια ρε παιδια το συνταγμα του Ψαρρου ηταν γερμανοτσολιαδες και το εσφαξε ο ελλεινος Βρωμιαρης βελουχιωτης? που προσπαθητε να τον περασετε και σαν ηρωα σα δε ντρεπεστε ελεεινα γρκουπουσκουλα της αριστερας
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
arion1955 ο πρώτος που χρειάζεται ξύλο όμως είσαι εσύ. Είσαι σε ένα site της ελληνικής επικράτειας και η εικόνα που έχεις στο προφιλ σου είναι ρωσικής προέλευσης. Εσύ είσαι Έλληνας τώρα? Αν ναι (θεωρείς ότι είσαι Έλληνας μάλλον) τότε δεν θέλω καμιά κουβέντα μαζί σου (ως φασίστας που είμαι)γιατί είσαι μάλλον λίγο έως πολύ μπερδεμένος. Από την άλλη, αν δεν είσαι Έλληνας, τότε γιατί ήρθες να μείνεις στην Ελλάδα? Δεν υπάρχει Έλληνας Κομμουνιστής. Όπως επίσης και Έλληνας Μουσουλμάνος. Ο Κομμουνισμός (όπως και ο Μωαμεθανισμός) δεν κοιτάζουν το έθνος και την πατρίδα τους. Για αυτούς τα πάντα είναι η ιδεολογία τους, ή μαλλον η ψευτοιδεολογία τους...

Και εσυ εισαι σε site της ελληνικης επικρατειας, χρησιμοποιωντας τεχνολογια φερμενη απο εξω, υπολογιστη κατασκευασμενο απο εταιρεια του εξωτερικου, φορας ρουχα που τα εχουν φτιαξει ξενοι σχεδιαστες. Εισαι Ελληνας εσυ?

Υ.Γ. Παρολα τα παραπανω, τα οποια ολα τυχαινει να ειναι ξενοφερτα, η μαλακια που πεταξες θα μπορουσε να ηταν ΜΟΝΟ ελληνικη.
 

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
196
Like
1
Πόντοι
1
god gr σιγα μην πηγαινε στην ΕΣΣΔ εκει τους αριστερους αντιφρονουντες τους εστελναν στο Σουργκουτ παρεα με τον αλητη το Ζαχαριαδη. αληθεια πειτε μας ρε παιδια με το χερι στη καρδια. οι Ελληνες κομμουνιστες περασαν πιο δυσκολα στα χερια των δεξιων η τον ομοιδεατων τους στο ανατολικο μπλοκ? την αληθεια πειτε. Πειτε τι παθανε οι αντιπαλοι του Ζαχαριαδη και του Σιαντου (πχ αρχειομαρξιστες) οταν εστελναν την ΟΠΛΑ και τους καθαριζε με φαλτσετες? ξερετε εκεινη την εποχη εαν σε καλουσε το κομμα να κατεβεις να μιλησεις με τρενο ηταν το τελος σου!!!!
Πειτε μας για τις δικες της Μοσχας πειτε μας για τις περιφημες αυτοκριτικες που επρεπε να κανουν οι αντιφρονουντες μπροστα στους υπολοιπους συντροφους. Η ιστορια εχει και συνεχεια.... Οι ζαχαριαδικοι να δειτε τι παθανε οταν αλλαξε στη Μοσχα η κατασταση. ΝΑ δειτε που τους εστηλαν..... τα βλεπεις και γελας η κλαις.... Συντροφοι ευτυχως ηττηθηκατε οπως λεει και ενα βιβλιο ενος πρωτοκαπετανιου..... Για να δειτε που μπορει να φτασει ενας κομμουνιστης ακομα και η κουκουλου γυναικα του Ζαχαριαδη υπεγραψε τη διαγραφη του ως πρακτορας της Αγγλιας και ουσιαστηκα υπεγραψε χωρις καν στοιχεια με τα ιδια της τα χερια την εξορια και ουσιαστικα θανατικη καταδικη του Ανδρα που αγαπουσε και που ηταν πατερας του Σηφη του δευτερου γιου του τομαριου. Τετοια τομαρια ειναι οι κομμουνιστες. Μιλαμε για τετοια αλητεια. και μιλανε για την εθνικη παραταξη. Κυριοι υπηρξαν δυστυχως συνεργαται των γερμανων. Δεν αντιλεγω αλλα και ολοι αυτοι οι ξεφτυλες πρακτορες των ρωσων που θελανε να ξεπουλησουν τη Μακεδονια μας τι ηταν?
 

Επισκέπτης
Θα σε στενοχωρήσω για ακόμα μια φορά αλλά στον τάφο σου θα πρέπει να μπεις εσύ και να σωπάσεις για πάντα. Το τάφο τον γλύτωσα εγώ, χάρη στους Έ Λ Λ Η Ν Ε Σ προγόνους μου που αγωνίστηκαν για μια ανεξάρτητη (κατα το δυνατόν) και δημοκρατική (πάλι κατα το δυνατόν) Ελλάδα. Εσύ μπορείς να πουλήσεις την ψυχή σου στον Μαρξ,Λενιν,Στάλιν και όλους τους άλλους "ΘΕΟΥΣ" σου και να πας να ζήσεις σε ένα κομμουνιστικό κράτος που θα ταιριάζει με τα όνειρά σου και την ιδεολογία σου. Στη μαμά ΕΣΣΔ που εσύ και οι άλλοι ομοϊδεάτες σου ονειρευόσαστε, δεν θα είχες ποτέ τη δυνατότητα να κάνεις αυτό που κάνεις εδώ πέρα. Είσαι ελεύθερος γιατί δεν ζεις σε κομμουνιστική χώρα. Αλλά εκεί θα έπρεπε να ζεις να καταλάβεις πως είναι να είσαι "ελεύθερος πολιορκημένος". Θα ήσουνα μια ζωή δούλος του καθεστώτος που τώρα υποστηρίζεις και εξυμνείς. Δεν περιμένω να ακούσω κάτι διαφορετικό από εσένα βέβαια. Εδώ δεν άλλαξες τόσα χρόνια. Εγώ θα καταφέρω να σε αλλάξω (που άλλωστε δεν είναι σκοπός μου ...) Αυτή είναι δική σας δουλειά. Να προσυλητίζετε νέους ανθρώπους μπας και καταφέρετε να καταστρέψετε την χώρα που ζείτε και αναπνέετε από τον αέρα της.
πάλι καλά που ξέρεις μερικά από την ιστορία και αυτά εν μέρη ο στρατός οι πατριώτες εδώ μένουν και πολεμάνε και όχι στην μέση ανατολή να φυλάνε τους πολιτικούς που την κοπάνησαν και έμειναν αρκετοί από τους δικούς σου φασίστες και να φοράνε μαύρες κουκούλες και να παραδίδουν στους Γερμανούς τους Έλληνες πατριώτες αγωνιστές εδώ έμειναν οι πατεράδες σας που θησαύριζαν στην πλάτη του λαού από την μαύρη αγορά καθώς και οι εθνικόφρονες κορασίδες που κατέβασαν της κιλότες και της πηδούσαν οι Γερμανοί. 
 

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
196
Like
1
Πόντοι
1
ΑΛηθεια πειτε μας πως Χαρακτηριζατε τον αγνωα της ΕΟΚΑ Α και τους κυπριους λεβεντες αγωνιστες που πεθεναν για την Γαλανολευκη που εσεις καιτε με τοση ευκολια αλητες.
Τιμη και δοξα στον Ευαγορα ΠΑλληκαριδη στους ΚΑραολη και Δημητριου στον Γρηγορη αυξεντιου στον Γριβα Διγενη και τελος στον ΤΑσσο ΙΣΑΚ και το σολωμου που εδειξαν σε ολους μας τι σημαινει πατριωτης . Ολοι αυτοι πεθαναν για τη σημαια που εσεις θεωρειτε οτι ειναι ελευθερια εκφρασης να την καινε.
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ
 

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
196
Like
1
Πόντοι
1
αριον γιατι ο βελουχιωτης εσφαξε τον ΨΑΡΡΟ?> πες μας να μαθουμε. Επισης σου θυμιζω οτι οι ελεινοι κατσαπλιαδες σκοτωσαν περισσοτερους ελληνες απο Γερμανους και οτι Οι Γερμανοι που πεθαναν απο τυφο ηταν περισσοτεροι απο αυτους που σκοτωθηκαν.
Αληθεια την συνδιαλλαγη ΕΑΜ-Γερμανων κατα την αποχωρηση των τελευταιων τη γνωριζεις?
ΥΓ συνεχιζω να ρωτω γιατι ο ελεεινος βελουχιωτης καθαρισε το ηρωικο συνταγμα 5/42
 

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
337
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα αυτους τους αλητες των Εξαρχειων ΜΟΝΟ τα "ΚΝΑΤ" θα μπορουσαν να τους αντιμετωπισουν οπως παλιά!
ααααχ! παλιες καλες εποχες!

(Αληθεια ο Λακις τι  εγραψε παλι και τον φιμωσατε κυριοι Προοδευτικουρες? Επεσε ρουφιανεμα απο  τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ρουφιανους της αριστερας? κανατε γκαλλοπ αναμεσα στους "προοδευτικους" για το αν εχει δικαιωμα γνωμης και καταψηφιστηκε?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)
 

Επισκέπτης
ΑΛηθεια πειτε μας πως Χαρακτηριζατε τον αγνωα της ΕΟΚΑ Α και τους κυπριους λεβεντες αγωνιστες που πεθεναν για την Γαλανολευκη που εσεις καιτε με τοση ευκολια αλητες.
Τιμη και δοξα στον Ευαγορα ΠΑλληκαριδη στους ΚΑραολη και Δημητριου στον Γρηγορη αυξεντιου στον Γριβα Διγενη και τελος στον ΤΑσσο ΙΣΑΚ και το σολωμου που εδειξαν σε ολους μας τι σημαινει πατριωτης . Ολοι αυτοι πεθαναν για τη σημαια που εσεις θεωρειτε οτι ειναι ελευθερια εκφρασης να την καινε.
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ
κανείς από το δικό μου πολιτικό χώρο δεν έκαψε καμιά σημαία αλλά και πολλές Ελληνικές σημαίες είναι βαμμένες με το αίμα των συντρόφων μου αυτούς που καίνε της σημαίες ψάξε να τους βρεις στον χώρο σου ψάξε να τους βρεις στους κύκλους του αφεντικού σου που κάθε ημέρα τρως την σφαλιάρα και τρέμεις μπροστά του σαν το ψάρι.
όσο για το ποιόν του Γρίβα γνωστός και μη εξερεταίος  έθνο προδότης που και ακόμη τώρα πληρώνει πολλά δεινά η μεγαλόνησος για τα κατορθώματα του.
τους άλλους  δεν έχεις το δικαίωμα να τους βάζεις στο στόμα σου γιατί ποτέ δεν υπήρξαν αυτό που εσύ είσαι.
 

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
337
Like
0
Πόντοι
1
ο  Γριβας ηταν ΗΡΩΑΣ
Προδοτες ηταν αυτοι το ΑΚΕΛ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom