Νέα

Άλλη μια επίθεση των αναρχικών.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τα κορίτσια που είχαν πρώτα Γερμανούς.
τα κορίτσια που είχαν πρώτα Γερμανούς.
τώρα έχουν εγγλεζάκια με κοντά παντελονάκια
κι από πίσω ένα σύνταγμα Ινδούς.

τι είνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά
το ένα μου φωνάζει το άλλο μου φωνάζει γεια

το ένα είναι γερμανού ναζισταρά
το άλλο είναι ιταλού φασισταρά
και το τρίτο είναι το δικό μας
γαμό το κερατό μας
και γαμό το βασιλιά.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

κανείς από το δικό μου πολιτικό χώρο δεν έκαψε καμιά σημαία αλλά και πολλές Ελληνικές σημαίες είναι βαμμένες με το αίμα των συντρόφων μου αυτούς που καίνε της σημαίες ψάξε να τους βρεις στον χώρο σου ψάξε να τους βρεις στους κύκλους του αφεντικού σου που κάθε ημέρα τρως την σφαλιάρα και τρέμεις μπροστά του σαν το ψάρι.
όσο για το ποιόν του Γρίβα γνωστός και μη εξερεταίος  έθνο προδότης που και ακόμη τώρα πληρώνει πολλά δεινά η μεγαλόνησος για τα κατορθώματα του.
τους άλλους  δεν έχεις το δικαίωμα να τους βάζεις στο στόμα σου γιατί ποτέ δεν υπήρξαν αυτό που εσύ είσαι.

Ο Γρίβας κ ο Κωνσταντίνου που πήγε στους κωλόγαβρους το κωλόπαιδο, έγινε κ μέλος το μαλακισμένο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
"Δεν τυχαίνω τσιγγάνος καθώς η καταγωγή μου προέρχεται από την Μεσσηνία και στα βάθη των αιώνων από Αρβανίτες.δεν θα είχα πρόβλημα πάντως αν τύχαινε να γεννηθώ τσιγγάνος ,νέγρος,ινδιάνος ή κινέζος. Παρ όλα αυτά έχω γνωρίσει αξιόλογους τσιγγάνους και έχω συναναστραφεί με τον Μάκη τον Χριστοδουλόπουλο που τυχαίνει τα εξοχικά μας να είναι κοντά."
Απο οτι βλεπω και παρεα με το jet set κανουμε και εξοχικακι σε καλη φανταζομαι περιοχη (ενεκα του οτι ο χριστοδουλοπουλος γειτων) Αληθεια ολα αυτα εσυ δουλεψες και τα εκανες? τα βρηκες απο τους γονεις σου? εκει πως τα απεκτησαν τι δουλεια κανουν? σε ρωτω γιατι με τη πρωτη ευκαιρια επιτιθεσε και λες ζεις με τα λευτα του μπαμπα σου τοσο σε μενα οσο και στο Laki για πες μας και εσυ αυτοδημιουργητος και πετυχημενος με την αξια σου εισαι jimmakos1971? γιατι 35 ετων και να εχεις δικο σου εξοχικο μου κανει δυσκολο τη σημερον ημερα μηπως θα επρεπε να λες το εξοχικο των γονιων μου? Τελικα ολοι ειστε τσαμπα μαγκες. Πηγενε τωρα ζητα χαρτζιλικακι απτο μπαμπα εκτος και αν περνεις καλα λευτα στη δουλεια που εχεις βρει με μεσον φυσικο απτο γνωστο του μπαμπα η εισαι μηπως διορισμενος στο δημοσιο γλυφοντας κατουρημενες ποδιες καποιου πολιτικαντη εθνοπροδοτη
απορια μιας και εισαι αρβανιτης? οι αρβανιτες και οι αλβανοι ειναι ιδιοι?..γιατι οι αρβανιτες μιλουν την ιδια γλωσσα με τους αλβανους??

καποιος να ξεκαθαρισει το θεμα...
παντως αρβανιτες και αλβανοι μοιαζουν πολυ και οπτικα και δουλευουν σαν σκυλια μερα-νυχτα

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αριον ωραια τα λες και με αφοριζεις. Εσυ δηλαδη γιατι εχεις δικαιωμα να μιλας εκ μερους των συντροφων σου εσυ δηλαδη εισαι σαν αυτους? μπορεις να περπατησεις 15 μερες χειμωνα στο βουνο? δε σου λεω να πολεμησεις απλα να περπατησεις χωρις φαγητο 15 μερες στο βουνο οπως οι κατσαπλιαδες? αρα λοιπον δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις.
Πες μου αληθεια εισαι σαν τους αριστερους που εχω γνωρισει τους ειρηνιστες? που οδηγανε αυτοκινητο με το σημα της ειρηνης μπροστα?

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αριον το μοντελο αναπτυξης του ΑΚΕΛ ειναι ιδιο με αυτο της Αλβανιας που ηταν προτυπο ανεξαρτητης οικονομιας? ΑΧΧΑΧΑΧΑ καλο και αυτο. Ρωτα αληθεια τα συντροφια σου στο περισσο και στη κουμουνδουρου τι σχεσεις εχουν με το ΑΚΕΛ? και τη γνωμη τους για το ΑΚΕΛ.
Στα υπολοιπα ερωτηματα ουτε εσυ ουτε ο τζιμακος απαντατε μπραβο παιδια γραψτε και αλλα ποιηματα μας διασκεδαζετε

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΙ κομμουνιστες ΚΑΙ καπιταλες στην Κυπρο! Κομμα "δυο σε ενα"

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
"Δεν τυχαίνω τσιγγάνος καθώς η καταγωγή μου προέρχεται από την Μεσσηνία και στα βάθη των αιώνων από Αρβανίτες.δεν θα είχα πρόβλημα πάντως αν τύχαινε να γεννηθώ τσιγγάνος ,νέγρος,ινδιάνος ή κινέζος. Παρ όλα αυτά έχω γνωρίσει αξιόλογους τσιγγάνους και έχω συναναστραφεί με τον Μάκη τον Χριστοδουλόπουλο που τυχαίνει τα εξοχικά μας να είναι κοντά."
Απο οτι βλεπω και παρεα με το jet set κανουμε και εξοχικακι σε καλη φανταζομαι περιοχη (ενεκα του οτι ο χριστοδουλοπουλος γειτων) Αληθεια ολα αυτα εσυ δουλεψες και τα εκανες? τα βρηκες απο τους γονεις σου? εκει πως τα απεκτησαν τι δουλεια κανουν? σε ρωτω γιατι με τη πρωτη ευκαιρια επιτιθεσε και λες ζεις με τα λευτα του μπαμπα σου τοσο σε μενα οσο και στο Laki για πες μας και εσυ αυτοδημιουργητος και πετυχημενος με την αξια σου εισαι jimmakos1971? γιατι 35 ετων και να εχεις δικο σου εξοχικο μου κανει δυσκολο τη σημερον ημερα μηπως θα επρεπε να λες το εξοχικο των γονιων μου? Τελικα ολοι ειστε τσαμπα μαγκες. Πηγενε τωρα ζητα χαρτζιλικακι απτο μπαμπα εκτος και αν περνεις καλα λευτα στη δουλεια που εχεις βρει με μεσον φυσικο απτο γνωστο του μπαμπα η εισαι μηπως διορισμενος στο δημοσιο γλυφοντας κατουρημενες ποδιες καποιου πολιτικαντη εθνοπροδοτη

To εξοχικό μου τυγχάνει και πατρικό μου που οι δικοί μου για να το αποκτήσουν δούλευαν σαράντα χρόνια. Προσωπικά τυχαίνω οικονομικός αναλυτής και αυτή την στιγμή εργάζομαι σε πολυεθνική σαν βασική εργασία καθώς και part time σε μικρότερη.Φυσικά για να φτάσω εκεί προυπάρχει μια δωδεκαετής καριέρα στον χώρο παράλληλα με βελτίωση σπουδών που περιλαμβάνει την τετραετή θητεία μου σαν υποδιευθυντή στην μεγαλύτερη ελεγκτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην χώρα μας (οι γνωρίζοντες σίγουρα κατάλαβαν).Κατά συνέπεια δεν έχω ανάγκη να γλύψω καμμιά ποδιά μιας και τα τελευταία χρόνια υπάρχουν διάφοροι που γλύφουν την δική μου ποδιά ,κάτι που απεχθάνομαι καθώς συμβαίνει τέτοια άτομα να έχουν ήθος παρόμοιο με το δικό σου.Ενημερωτικά εν κατακλείδι μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ εξοχικό σαν το πατρικό μου με ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ ,όσο δηλαδή ένα διάρι σε μεσαία περιοχή της Αθήνας.
Και μετά το (βαρετό)βιογραφικό μου ,που δείχνει πόσα έτη φωτός πέφτεις έξω (τι πρωτότυπο για τέτοιο φύραμα!) επί της ουσίας τι έχεις να μας προτείνεις σε αντιδιαστολή με τον μαρξισμό θα μας πεις ή θα με ρωτήσεις και για τον έλεγχο μου στην Β΄ γυμνασίου?

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ειμαι εργαζομενος και δεν τρωω σφαλιαρες παραυτα, Πες μας ομως τι κανεις εσυ? μηπως εισαι επιχειρηματιας? πως συυμβαδιζει αυτο με τις ιδεες σου? η αληθεια βεβαια ειναι οτι σαν προτυπο εχεις το κομμα που κανει μπισνες με τη Ν δημοκρατια.
Μηπως εισαι στο δημοσιο? δηλαδη γλυφτης ρουφιανος συνδικαλιστης που φιλησε κατουρημενες ποδιες για να μπει?
μηπως εισαι εισοδηματιας? αληθεια η μεγαλη ιδιοκτησια συναδει με το ιδεολογικο μορφωμα που πιστευεις?
Μιλα μας για σενα θα καταλαβουμε γιατι πνιγεις τις ενοχες σου γιαυτο που πραγματικα εισαι σε ιδεολογικα μορφωματα ετσι για να ξεγελιεσαι.
Ναι κυριε ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος. Αυτο σημαινει οτι ειμαι καθημερινα στο κοινωνικο πολεμο αξιοπρεπης γιατι τη θεσουλα μου δεν την παρακαλεσα την κερδισα. ειμαι περηφανος με αυτα που εχω καταφερει χωρις να γλυψω κανενα πολιτικαντη. Μπορει καμμια φορα να τρωω και καμμια σφαλιαρα αλλα κανω υπομονη, Ισως και για την κοινωνια που καθιερωσατε οι αριστεροι με προεξεχοντα τον Ανδρεα Παπανδρεου να ειμαι και κοροιδο που δε φροντισα να βολευτω και δινω καθε μερα εξετασεις με τη δουλεια μου. Ενω θα μπορουσα να ειμαι βολεμενος ναι ειμαι κοροιδο αλλα αξιοπρεπης. εσυ λοιπον που εισαι εξυπνος τρεχα πισω απτο καταναλωτικο ονειρο και θρεψε και καμμια αυταπατη αγωνιστικοτητας ισοτητας και αριστερης αλληλεγγυης.
Τομαρι

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
δε μου λες εκει στις πολυεθνικες του διεθνους κεφαλαιου δεν αισθανεσαι καπως αβολα? Εξαλου ολοι ξερουμε τι ρουφιανιλικι πεφτει για να παρει κανεις θεση σε τετοια δουλεια. Αληθεια πως αισθανεσαι μεσα στους ναους του καπιταλισμου?
Ονειρευεσαι να τον γκρεμισεις απο μεσα???
πολυ μεγαλη πλακα εχεις
Εγω προτεινω τον εθνικοσοσιαλισμο

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
wave runner ειναι ασχετο. Φυσικος ειμαι απλα ετυχε να μοιαζει με μητρωο ΕΜΠ μου το εχουν ξαναπει

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
150 000 ευρω αγαπητε ειναι ποσον απλησιαστο για μενα ουτε να το σκευτω μηπως πρεπει να αλλαξουμε θεσεις και να το παιζω εγω αριστερος?

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
απορια μιας και εισαι αρβανιτης? οι αρβανιτες και οι αλβανοι ειναι ιδιοι?..γιατι οι αρβανιτες μιλουν την ιδια γλωσσα με τους αλβανους??

καποιος να ξεκαθαρισει το θεμα...
παντως αρβανιτες και αλβανοι μοιαζουν πολυ και οπτικα και δουλευουν σαν σκυλια μερα-νυχτα

Εγώ πάντως δεν μοιάζω με Αλβανό μιας και ο τελευταίος Αρβανίτης στην οικογένεια ήταν ο οπλαρχηγός του Κολωκοτρώνη Πλαπούτας.Ακόμη παλιότερα υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες να υπάρχει στην οικογένεια και σχέση με τους Βάσκους ,πολλοί από τους οποιούς ήλθαν ως έποικοι στην Πελοπόνησσο επί Βυζαντινής αυτοκρατορίας ,όταν η περιοχή είχε ερημώσει από επιδρομές των Γότθων. Οσοι Ελληνες έχουν Ο ρέζους αρνητικό κατά μεγάλη πιθανότητα έχουν σχέση με αυτούς. Για τους Αρβανίτες τώρα ,αν σερφάρεις στο νετ μπορείς να βρεις πάρα πολλά για τους Αρβανίτες.Η επικρατούσα άποψη είναι ότι οι Αρβανίτες ήσαν Αλβανόφωνοι είτε Ελληνες ,είτε Τούρκοι ,είτε Σλάβοι την καταγωγή που κατοικούσαν στον ελλαδικό χώρο επί Τουρκοκρατίας. Χονδρικά οι χριστιανοί πήγαν με τους Ελληνες τόσο λόγω θρησκείας όσο και λόγο καταγωγής και οι μουσουλμάνοι με τους Τούρκους με εξαιρέσεις φυσικά ( ο Αθ.Διάκος λέγεται ότι ήταν Αρβανίτης μουσουλμάνος).
Η φιλολογία των Αλβανών ότι οι Αρβανίτες είναι ίδιο έθνος με αυτούς είναι πολύ δύσκολο να στέκει καθώς πέραν της γλώσσας άλλα κοινά δεν υπάρχουν. Στο επίπεδο της ομοιότητας εμφανισιακά πολύ περισσότερους θα δεις να μοιάζουν με τους Αλβανούς στην Ηπειρο ,πράγμα λογικό αφού οι περιοχές γειτονεύουν ,όπως βλέπουμε ομοιότητες μεταξύ Ελλήνων του Πόντου ,Αρμενίων και Γεωργιανών.

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
σε διακρινω λιγο ρατσιστη για αριστερο αμμεσως εσπευσες να πεις οτι δεν ομμοιαζεις με αλβανο

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
wave λεγε οτι θελεις δε σε φοβαμαι. ΘΑ σε φοβομουν αν ημουν μηχανολογος ΕΜΠ γιατι ενδεχομενως να με εβρισκες και να ερχοσουν με τους τραμπουκους φιλους σου. Τετοιοι ειστε. τραμπουκοι και αλητες. προς το παρων σε γραφω στα @@ μου.
Οι υπολοιποι αριστεροι τι λενε για τον βλακα που απειλει ευθεως? και απλα προειδοποιηει?
warnmute.gif
 Απειλες[/URL] σε άλλο μέλος

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
σε διακρινω λιγο ρατσιστη για αριστερο αμμεσως εσπευσες να πεις οτι δεν ομμοιαζεις με αλβανο

Δεν έτυχε να μοιάζω ,ρατσιστικό είναι αυτό?Οι άνθρωποι έχουν προτεταμένα χαρακτηριστικά ,εγώ όχι.

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
τι λετε για την επειλη που εκστομισε ο τραμπουκος? ντρεπεσται? η ειστε περηφανοι

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δε μου λες εκει στις πολυεθνικες του διεθνους κεφαλαιου δεν αισθανεσαι καπως αβολα? Εξαλου ολοι ξερουμε τι ρουφιανιλικι πεφτει για να παρει κανεις θεση σε τετοια δουλεια. Αληθεια πως αισθανεσαι μεσα στους ναους του καπιταλισμου?
Ονειρευεσαι να τον γκρεμισεις απο μεσα???
πολυ μεγαλη πλακα εχεις
Εγω προτεινω τον εθνικοσοσιαλισμο

Δεν το απολαμβάνω ,το ανέχομαι.Σίγουρα το να γνωρίζω ότι την υπεραξία της καρπόνωνται ελάχιστη με κάνει να αισθάνομαι άβολα,
Στο αντικείμενο μου όχι ρουφιανιλίκι δεν πέφτει ,αλλά μας ψάχνουν με τον φακό. Τυχαίνει η προσφορά να είναι πολύ μικρότερη από την ζήτηση.
Βλέπω ότι τα βγάζεις με το τσιγκέλι. Το πρωί δεν ήσουν φασίστας ,τώρα προκύπτεις εθνικοσοσιαλιστής.Μάλιστα. Και τι λέει ο εθνικοσοσιαλισμός δηλαδή.Εχουμε εσένα έναν εθνικοσοσιαλιστή ,έχουμε κι ένα Τούρκο εθνικοσοσιαλιστή καθώς επίσης έναν Φινλανδό ,έναν Γκανέζο κι έναν Ισραηλινό (δύσκολο να βρεις εθνικοσοσιαλιστές τέτοιους αλλά έστω). Ο Μαρξισμός λέει να έχουν και οι πέντε ίδιες ευκαιρίες και ο πλούτος που θα παράγουν να μοιραστεί δίκαια και ανάλογα με τις ανάγκες τους. Ο Φινλανδός πχ έχει ανάγκη περισσότερο σόμπα και ο Γκανέζος ψυγείο. Ο εθνικοσοσιαλισμός τι προτείνει?

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
150 000 ευρω αγαπητε ειναι ποσον απλησιαστο για μενα ουτε να το σκευτω μηπως πρεπει να αλλαξουμε θεσεις και να το παιζω εγω αριστερος?

Απλησίαστο για 40 χρόνια δουλειάς δυο ανθρώπων? Δεν νομίζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom