Εγώ όμως αχαρακτήριστε Anal_Hunter δέχομαι κατά κάποιο τρόπο τον καπιταλισμό και δεν το παίζω ιδεολόγος σαν μερικούς σας εδώ μέσα. Αποδέχομαι και χρησιμοποιώ την τεχνολογία γιατί κάνει την ζωή μου πιο εύκολη και κερδίζω περισσότερα χρήματα χρησιμοποιώντας την.
Το ποιός είσαι φαίνεται από την κουλτούρα που έχεις . Μοιάζει τρομερά με αυτή των "Ελλήνων" που ήρθαν στην Ελλάδα από το 1991 και μετά από τις λατρεμένες σας χώρες σαν οικονομικοί μετανάστες. Σου εύχομαι έναν τέτοιο να γνωρίσει η κόρη σου...
Και εσύ και ο arion1955 είστε οι μεγαλύτεροι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ του site. Με του που θα πει κάποιος την γνώμη του, η οποία δεν ταιριάζει με τη δική σας, σπεύδετε αμέσως να βρίσετε, να ειρωνευτείτε και να πουλήσετε όλη τη μαγκιά σας. Με αυτή τη συμπεριφορά μόνο για τσετσενία ή καζακσταν είσαστε...
Εισαι το λιγοτερο αστειος.
Δεν ανηκω εκει που ισως με κατατασσεις, τουλαχιστον πολιτικα.
Εχω εκφρασει την αποψη μου και για τους μεν και για τους δε, πολλακις, και με τροπο που αρμοζε καθε φορα στην περισταση, και που εκρινα σωστο.
Εγω ουτε ιδεολογος το επαιξα ουτε εθνικοφρων, ουτε τιποτα.
Απλα δεν μπορω να δεχτω την ΜΑΛΑΚΙΑ που πεταξες, οταν τον ρωτησες "τι ελληνας εισαι" κρινοντας απο το γεγονος πως εχει ενα ξενοφερτο συμβολο για avatar σε ενα site της ελληνικης επικρατειας. ( που σε πληροφορω πως το site δεν ανηκει στην ελληνικη επικρατεια αλλα τελος παντων ). Απο εκει κρινεις αν ειναι καποιος ελληνας? Επειδη φανηκε πως ΝΑΙ, απο αυτο κρινεις αν καποιος ειναι ελληνας ( η τουλαχιστον αν ο αριων ειναι ελληνας, γιατι εσενα δεν σε κρινεις με τον ιδιο τροπο καθως το nickname που χρησιμοποιεις ΔΕΝ εχει ελληνικους χαρακτηρες οποτε ΔΕΝ πρεπει να εισαι και εσυ Ελληνας - συμφωνα με την δικη ΣΟΥ λογικη ) για αυτο πηρες και την απαντηση που αρμοζε σε αυτο που εγραψες.
Την κουλτουρα μου δεν πιστευω να την ξερεις, οχι οτι με αφορα κιολας αν νομιζεις πως την ξερεις, η εαν εχεις γνωμη επ'αυτου. Δεν με ενδιαφερει.
Με κατατασσεις στον ιδιο πολιτικο χωρο με τον αριων τη στιγμη που δεν εχω δηλωσει πως ανηκω εκει, και τη στιγμη που εχω γραψει απειρα posts που να δειχνουν εστω πως απεχθανομαι αρκετα και τον χωρο που βρισκεσαι εσυ, αλλα και τον χωρο που βρισκεται ο αριων, πολιτικα παντα.
Το ποιον θα γνωρισει η κορη μου, ειναι δικο της θεμα. Ελπιζω βεβαια να μην κανω κορη, αλλα εαν κανω θα προσπαθησω να την μεγαλωσω με την δυναμη της επιλογης και οχι της προκαταληψης, που εχουν κατι τυπακια σαν και εσενα. Αν γουσταρει να παει με καποιον, να το κανει, στα αρχιδια μου, καλα να'ναι και απο εκει και περα δεν με κοφτει.
Εγω θα σου ευχομουν να μην κανεις παιδια παντως, για να μην διαιωνισεις την μαλακια που σε διεπει.
Εσυ παντως με αυτη τη συμπεριφορα, μονο για Ελλαδα εισαι. Μονο εδω βρισκεις κατι τετοιους σαν και εσενα. Για αυτο αλλωστε σε μερικα χρονακια θα την κανω απο την Ελλαδα, βλεπεις ειναι η μονη τοσο ομορφη χωρα στον κοσμο, με εναν τοσο μαλακα λαο.