Εμ, έτσι είναι φίλε μου. Πάρε κι άλλο ένα αφιερωμένοΜέγα Διδάσκαλε της ανθρωπότητας εσύ...
«Να λένε το όνομά μου και ας το λένε και λάθος» .
Συνέχισε...
Εμ, έτσι είναι φίλε μου. Πάρε κι άλλο ένα αφιερωμένοΜέγα Διδάσκαλε της ανθρωπότητας εσύ...
Xαίρομαι φίλε που σου προκαλούν γέλιο οι απόψεις μας. Το γέλιο μακραίνει τη ζωή. Θα μου επιτρέψεις φυσικά να έχω την ίδια άποψη και για τα δικά σου γραφόμενα. Τουλάχιστον , μέχρι αυτό το ποστ. Γιατί σε αυτό το ποστ τα είπες ΟΛΑ. Κουτί σε αυτό το ποστ σου, έρχεται ως απάντηση το τελευταίο περιοδικό του Απολλώνιου Φωτός με ειδική έκδοση DVD, με αφιέρωμα στην Εθνικοσοσιαλιστική Νεολαία. Μια νεολαία , που ΔΕΝ πήρε ναρκωτικά, μια νεολαία που ΔΕΝ έγινε μισαλλόδοξη, μια νεολαία που ΔΕΝ μαράζωσε από την ανεργία. Ούτε έπεσε θύμα του κάθε τυχάρπαστου κλέφτη αφεντικού στον ιδιωτικό τομέα. Ούτε έπεσε θύμα της χούντας των τραπεζών που διαλύουν τα νέα ζευγάρια με τα επιτόκια δανεισμού Και το κυριότερο , μια νεολαία που όταν αργότερα ανέλαβε τα ηνία του κράτους (Δ.Γερμανία πια) οδήγησε στο οικονομικό θαύμα της Δ.Γερμανίας. Και που τα μέλη της έγιναν χρήσιμοι και έφτασαν στην κορυφή στον τομέα τους. Ο Παναγιότατος Πάπας Βενέδικτος κλασικό παράδειγμα. Και άλλα πολλά, άσχετο αν μετά βγήκαν αντιστασιακοί. Αλλά όπως είπες πολύ σωστά, οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ. Γι’αυτό σου λέω, ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!
Και φυσικά θα μου επιτρέψεις να έχω την κάτωθι άποψη.
« [size=13pt]ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ 'ΠΕΙΝΑΩ' ! [/size] »
Φιλικά
ρε τζιμάκο μας κάνανε ΠΑΣΟΚOύτε περιφανεύτηκα ποτέ ,ούτε και σε έβρισα. Θα ήθελες βέβαια να συμβούν και τα δυο καθώς είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσει οντότητα αυτό που αντιπροσωπεύεις. Δυστυχώς για σένα ,ευτυχώς για την κοινωνία , τις τελευταίες τρεις δεκαετίες ,άτομα του φυράματος σου δεν αποτελούν παρά σταγονίδια που σύντομα θα εξαφανιστούν. Κι αυτό δεν είναι ούτε βρισιά ,ούτε προσωπική άποψη μα η θέση του Εληνικού κοινοβουλίου.
Σε καποιο ποστ σου γραφεις με καμαρι τον υμνο της Νεας Δημοκρατιας.Σε ενα αλλο ποστ σου γραφεις παιανες για τον Καρατζαφερη και το ΛΑ.ΟΣ.Τωρα διαβαζεις και το περιοδικο απο πρωην μελη της 'Χρυσης Αυγης' που ειναι αρχαιοπληκτοι και Δωδεκαθεϊστες.Επισης εχεις αναφερει οτι τα ειδωλα σου ειναι οι Μαυροι αθλητες και εχεις σεξουαλικες επαφες και με Μαυρουλες.Αλλα δεν μπορεις να εκφερεις και το ονομα του φυρερ γιατι δεν το επιτρεπει η ταπεινοτητα σου.Οχι οτι εχω προβλημα με το τι πιστευεις αλλα μας 'μπερδεψες' ρε παιδακι μουΚουτί σε αυτό το ποστ σου, έρχεται ως απάντηση το τελευταίο περιοδικό του Απολλώνιου Φωτός με ειδική έκδοση DVD, με αφιέρωμα στην Εθνικοσοσιαλιστική Νεολαία.
Oύτε περιφανεύτηκα ποτέ ,ούτε και σε έβρισα. Θα ήθελες βέβαια να συμβούν και τα δυο καθώς είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσει οντότητα αυτό που αντιπροσωπεύεις. Δυστυχώς για σένα ,ευτυχώς για την κοινωνία , τις τελευταίες τρεις δεκαετίες ,άτομα του φυράματος σου δεν αποτελούν παρά σταγονίδια που σύντομα θα εξαφανιστούν. Κι αυτό δεν είναι ούτε βρισιά ,ούτε προσωπική άποψη μα η θέση του Εληνικού κοινοβουλίου.
μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά.Aπό ότι είδα έλαβα προειδοποίηση γι αυτό το πόστ μου. Να θεωρήσω ότι η αναπαραγωγή θέσεων της Βουλής των Ελλήνων αντιβαίνει τους κανόνες του site αλλά όχι το σύνταγμα της χώρας?
Δήλωση του Υπουργού Δημοσίας Τάξης Γ.Ρωμαίου τον 11ο/1997 : ......Εχει προϊστορία η πόλη. Η έρευνα θέλει προσεκτικά βήματα», δήλωσε ο κ. Ρωμαίος. «Μετά τα γνωστά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη στις 30 Οκτωβρίου, υπήρξαν καταγγελίες για ολιγωρία της Αστυνομίας και έτσι οδηγηθήκαμε στο συσχετισμό των υποθέσεων. Υπάρχει διασύνδεση. Και υπάρχει δυστυχώς κάποια ανοχή από τους ανώτερους αξιωματικούς. Γι' αυτό ζητώ σε βάθος έρευνα. Οφείλουμε να αποτρέψουμε τη δημιουργία τέτοιων εστιών στην Αστυνομία. Η εντολή μου είναι να τελειώσει το συντομότερο η έρευνα». Αργότερα, στο χώρο της Βουλής, χθες το μεσημέρι, ο κ. Ρωμαίος επανήλθε: «Υπάρχουν νέα στοιχεία που δεν μπορώ να σας τα πω, τα οποία βρίσκονται στα χέρια του Α Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. που διεξάγει την έρευνα. Αποδείχθηκε ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί έχουν σχέση και διασυνδέσεις με ακροδεξιούς. Πράγματι υπήρξε πρόβλημα με τη στάση της Αστυνομίας στα επεισόδια. Θα πατάξουμε αμείλικτα τα σταγονίδια και τα όποια κατάλοιπα της δικτατορίας».
Θα ήθελα λοιπόν κάποια εξήγηση.
άστα γάμησε τα σήμερα έχει και λαϊκή αγορά στην Φυλής σήμερα και δεν μπορεί και να γαμήσει κανείς με την ησυχία του.Φίλοι ελάτε να πλακωθούμε στα οπαδικά.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
Για προσωπικα θεματα υπαρχουν pm. Παρακατω το υβριστικο αποσπασμα για το οποιο εγινε warn.
******************************************************************************************
Καλά 50-100 άτομα που είστε συνολικά στην χώρα άλλη δουλειά δεν έχετε να γυρίζεται και να λέτε τις ίδιες μαλακίες?
Πάμε παρακάτω για να δεις πόσο ηλίθιος είσαι. .......Φυσικά δεν περιμένω σοβαρή απάντηση ,αλλά καλό είναι οι νάζουλες να ξεγυμνώνονται νωρίς στα φόρα
*************************************************************************************
έλα υπομονή θα μας το βγάλουν αύριο φίλε jimmakos1971 πάλι καλά που δεν μας βάλανε και στο γύψο ( κίτρινο ) με την γάζα μείναμε ( πράσινο).Ωπς ,εδώ είμαστε. Ολόκληρη μου η απάντηση αφορά μια σκόπιμη παράθεση ενός site νεοναζί από κάποιον ομοιδεάτη τους που παρουσιάζει χαλκευμένα και πλαστά αρχεία με σκοπό την σπίλωση της τιμής και τις υπόληψης ενός συγκεκριμένου πολιτικού χώρου με σταθερή εκπροσώπιση στην Ελληνική Βουλή.
Παρ όλο που ήδη έχω ανεβάσει πόστ για συγκεκριμένη από δεκαετίες ιστορική παραχάραξη ,ο εν λόγω κύριος παρουσιάζει ως "ντοκουμέντο" αυτή την πλαστογραφία δίχως φυσικά να απαντά στο αντίστοιχο νήμα που προλαβαίνοντας των και γνωρίζοντας την τακτική του είχα ήδη παραθέσει.Δυστυχώς η τακτική των εν λόγω ατόμων από site σε site είναι προ πολλού γνωστή ακόμη και στη σειρά που θα προβάλλουν την θεματολογία τους.Αν η διαχείρηση του site θεωρεί ότι η αντίδραση προς αυτούς τους προβοκάτορες με επιχειρήματα και στοιχεία αντιβαίνει στους κανόνες του σέβομαι την προειδοποίηση που έλαβα.
Θα ήταν όμως άξιο ενδιαφέροντος το πώς θα αντιδρούσαν αν κάποιοι διέδιδαν ψευδώς ότι οι διαχειριστές αυτού του site είναι λόγου χάρην δολοφόνοι και "επιχειρηματολογούσαν" γι αυτό με πλαστά κείμενα.
Ωπς ,εδώ είμαστε. Ολόκληρη μου η απάντηση αφορά μια σκόπιμη παράθεση ενός site νεοναζί από κάποιον ομοιδεάτη τους που παρουσιάζει χαλκευμένα και πλαστά αρχεία με σκοπό την σπίλωση της τιμής και τις υπόληψης ενός συγκεκριμένου πολιτικού χώρου με σταθερή εκπροσώπιση στην Ελληνική Βουλή.
Παρ όλο που ήδη έχω ανεβάσει πόστ για συγκεκριμένη από δεκαετίες ιστορική παραχάραξη ,ο εν λόγω κύριος παρουσιάζει ως "ντοκουμέντο" αυτή την πλαστογραφία δίχως φυσικά να απαντά στο αντίστοιχο νήμα που προλαβαίνοντας των και γνωρίζοντας την τακτική του είχα ήδη παραθέσει.Δυστυχώς η τακτική των εν λόγω ατόμων από site σε site είναι προ πολλού γνωστή ακόμη και στη σειρά που θα προβάλλουν την θεματολογία τους.Αν η διαχείρηση του site θεωρεί ότι η αντίδραση προς αυτούς τους προβοκάτορες με επιχειρήματα και στοιχεία αντιβαίνει στους κανόνες του σέβομαι την προειδοποίηση που έλαβα.
Θα ήταν όμως άξιο ενδιαφέροντος το πώς θα αντιδρούσαν αν κάποιοι διέδιδαν ψευδώς ότι οι διαχειριστές αυτού του site είναι λόγου χάρην δολοφόνοι και "επιχειρηματολογούσαν" γι αυτό με πλαστά κείμενα.
έλα υπομονή θα μας το βγάλουν αύριο φίλε jimmakos1971 [size=12pt]πάλι καλά που δεν μας βάλανε και στο γύψο[/size] ( κίτρινο ) με την γάζα μείναμε ( πράσινο).
πάτερ να τραβήξουμε μια εξομολόγηση μετά κατάθεση στην Κατερίνα να φύγουν οι αμαρτίες μας.ελα τωρα βρε τζιμακο, ας σοβαρευτουμε. μη γινομαστε ζουράριδες, ειναι κουραστικο..
πάτερ να τραβήξουμε μια εξομολόγηση μετά κατάθεση στην Κατερίνα να φύγουν οι αμαρτίες μας.
ελα τωρα βρε τζιμακο, ας σοβαρευτουμε. μη γινομαστε ζουράριδες, ειναι κουραστικο..
πάτερ σεβαστό το θέλημα σου αλλά δώσε τους τους συχώρεση γρήγορα να μπινελικιαζόμαστε λίγο ζωή χωρίς τον ............................ είναι φαγητό χωρίς αλάτι και πιπέρι.ε οχι και στην κατερινα ρε αθεοφοβε !!!!
τι το εχουμε το ιερο εδαφος των μασαζ ????