ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ 3
Αναφορικά με τις πληροφορίες ότι ο 23χρονος είναι γιος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Κατ' αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ, διότι με ελάχιστες εξαιρέσεις, αντιμετώπισαν με σοβαρότητα το πρόβλημα το οποίο παρουσιάστηκε εχθές.
» Θέλω να επαναλάβω την πάγια θέση του ΣΥΝ ότι καταδικάζουμε κάθε εκδήλωση βίας από όποιον κι αν προέρχεται. Θέλω επίσης να σημειώσω ότι δεν υπάρχει πολιτικά μια διάσταση οικογενειακής και συλλογικής ευθύνης για το κόμμα μας. Θέλω να πω όμως ότι ίσως είναι πιο δύσκολο να είσαι πατέρας από το να είσαι ηγέτης ή ηγετικό στέλεχος ενός κόμματος. Και από δω και πέρα κανείς πρέπει να σκεφτεί γιατί μόνον ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω».
θαυμάστε σκεπτικό. Δεν υπάρχει, λέει, πολιτικά διάσταση οικογενειακής και συλλογικής ευθύνης για το κόμμα μας. Το κόμμα δηλαδή είναι συνυπεύθυνο για ότι συμβαίνει στην οικογένεια των μελών του και ιδίως των υψηλόβαθμων στελεχών του. Α ρε Στάλιν ζεις, εσύ μας οδηγείς.
Από την άλλη όμως ευχαριστούμε την πλειοψηφία των μέσων που το έθαψαν και λέμε ως δικαιολογία τι δύσκολο είναι να είσαι γονιός την σήμερον ημέρα.
Ρε μεγάλε, υπάρχει συλλογική ευθύνη τελικά ή όχι; Αποφάσισε και πες μας!!