Πωπω δεν καταλαβαίνεις ρε παιδάκι μου. Τέσπα. Δεν βγάζει νόημα. Με το παραπάνω ποστ σου συμφωνώ , ΑΝ ο Εθνικοσοσιαλισμός ήταν αυτά που πιστεύεις. Για ΜΕΝΑ δεν ήταν, γι'αυτό και μπορώ να συνδυάζω όλα αυτά που για σένα είναι απίθανα. Για τους δωδεκαθεϊστές και το περιοδικό τους , καταρχήν έχω πολλούς ΦΙΛΟΥΣ ;) δωδεκαθεϊστές. Και κατά δεύτερον, έχω μάθει να ακούω όλες τις απόψεις και όχι μόνο αυτές που μου χαϊδεύουν τα αυτιά.Σε καποιο ποστ σου γραφεις με καμαρι τον υμνο της Νεας Δημοκρατιας.Σε ενα αλλο ποστ σου γραφεις παιανες για τον Καρατζαφερη και το ΛΑ.ΟΣ.Τωρα διαβαζεις και το περιοδικο απο πρωην μελη της 'Χρυσης Αυγης' που ειναι αρχαιοπληκτοι και Δωδεκαθεϊστες.Επισης εχεις αναφερει οτι τα ειδωλα σου ειναι οι Μαυροι αθλητες και εχεις σεξουαλικες επαφες και με Μαυρουλες.Αλλα δεν μπορεις να εκφερεις και το ονομα του φυρερ γιατι δεν το επιτρεπει η ταπεινοτητα σου.Οχι οτι εχω προβλημα με το τι πιστευεις αλλα μας 'μπερδεψες' ρε παιδακι μου
Με αυτη την ιδεολογικη σαλατα μεσα στο μυαλο σου μεταξυ 'καθαρης φυλης' και σεξουαλικης απελευθερωσης μου δινεις να καταλαβω πως οι εθνικοσοσιαλιστες της εποχης μας ειναι καπως οπως στην φωτο παρακατω
Για τα κομματικά που επίσης ανέφερες , προεκλογικά ΝΑΙ έγραφα τους ύμνους της ΝΔ. Τώρα τη βρίζω όμως. Είπαμε. Τους βρίζουμε όλην την τετραετία , αλλά στο τέλος τους ψηφίζουμε.
Και γι'αυτά που έγραψες στο άλλο thread , να σου απαντήσω εδώ , για οικονομία. Εγώ δεν είπα ότι οι πουτάνες με ερωτεύτηκαν. Αλλίμονο. Πρώτος καταδικάζω όσους πιστεύουν τέτοια πράγματα. Και δέχομαι ότι οι πιο πολλές έχουν για τους πιο πολλούς πελάτες αρνητική άποψη. Η Κατερίνα από Λέλας όντως μου το είπε για βίζιτα, δεν είπα το αντίθετο. Το ανέφερα ως απάντηση σε κάτι που έγραψες. Το θέμα με τα ιδιαίτερα προχώρησε σε ένα βαθμό, πάντως. Καλά ασ'το . Βαρέθηκα. Είναι ανώφελο
Αυτά.