Νέα

Άλλη μια επίθεση των αναρχικών.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
  Με την ίδια λογική, το συμβολικό κάψιμο μιας εθνικής σημαίας ή μιας εκκλησιαστικής εικόνας δεν μπορεί να είναι έκφραση άποψης;

Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση. 1ον με τα ιερα και τα οσια καποιου δεν παιζει κανεις , ειται προκειται για μουσουλμανο ειτε για χριστιανο ειτε για βουδιστη κτλ.
2ον Για την σημαια εχουν δωσει πολλοι ακομα και τη ζωη τους και το καθε τσογλανι οφειλει να το σεβεται οτι κι αν πιστευει. Το βιβλιο ειτε του Γεωργιαδη ειτε της Ρεπουση ειτε παλιοτερα του Ανδρουλακη δεν εχει καμια σχεση με τα παραπανω.
Και επαναλαμβανω οτι προσωπικα δεν εγκρινω το καψιμο βιβλιων.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αν δεν σου αρέσουν οι Ρομ ,οι μετανάστες ή όποιοι άλλοι ,γιατί δεν τακιμιάζεις με τύπους σαν τον Λάκη να τους αντιμετωπίσετε? Περιμένεις κι εσύ κανέναν Φράνκο ή Αδόλφο?

Έχεις συνυπάρξει ποτέ με γύφτους; (Μπορεί βέβαια να είσαι και εσύ γύφτος)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδιά μην αρχίζουμε πάλι με τους γύφτους.Υπάρχει στο φόρουμ το θρεντ ''Γύφτοι'' που στο 95% των απόψεων,όλοι συμφωνήσαμε πόσο γύφτοι είναι πραγματικά οι γύφτοι.Ας μην αναμασάμε τα ίδια κ τα ίδια.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχω αποριες......για ποιο λογο ανακατευουμε τα εξαρχεια (τα οποια εχουν ορισμενα ωραιοτατα μαγαζακια) με την αναρχια ως κινημα και τροπο σκεψης (το οποιο δεν υπαρχει ουτε για αστειο στην ελλαδα) τον προοδευτικο τροπο σκεψης (αν και δε μαρεσει ο τιτλος ειναι γελοιος κατα την αποψη μου και συνδεδεμενος με τον Συριζα )και ενα ματσο κωλοπαιδα που την εχουν δει αντιεξουσια και καινε βιβλιοπωλεια? νομιζω οτι ολα τα προηγουμενα μπορουν καλλιστα να αποτελουν ορους τελειως διαφορετικους και καθολου συνδεδεμενους μεταξυ τους.....

γιατι η αστυνομια δεν τους πιανει να τους σαπισει στο ξυλο? ενα ματσο αλητακια ειναι....ποσοι? 100? 200? μην τρελλαθουμε τωρα...πιθανον να εξυπηρετουνται καποιοι απο αυτην την κατασταση...καλο θα ηταν ακροδεξιοι και υποτιθεμενοι ακροαριστεροι ή ανεξαρτητοι ή προοδευτικοι οπως θετε πειτε το να μην πολυσκοτωνονται γιατι υπαρχουν πολλα κοινα μονοπατια αναμεσα τους :)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
γιατι η αστυνομια δεν τους πιανει να τους σαπισει στο ξυλο?

Πόσους ακόμα?
Και μην ξεχνάμε την αλληλεγγύη μεταξύ συναδέλφων.

Ε όχι ιερή και όσια η "εξόντωση των απίστων", το "οφθαλμός αντί οφθαλμού" και λοιπές θρησκευτικές φανφάρες και όπως αυτές συμβολίζονται. Ιερός και όσιος(αν υφίσταται ποτέ κάτι τέτοιο) είναι ο Ήλιος π.χ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συγγνωμη...το τελευταιο περι θρησκευτικων φανφαρων απευθυνεται σε μενα? γιατι δε νομιζω οτι εγραψα ή υπονοησα κατι τετοιο....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Λύστε μου μια απορία

Πως βλέπουν οι εκτός ελλάδος πολιτισμένοι λαοί τους έλληνες;

Γιατί μάλλον υπάρχει ένα παράδοξο εδω

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εξω? Α.......μας θεωρουν τουλαχιστον τριτοκοσμικους :) σε ολα τα επιπεδα......μπιν δερ νταν δατ........μονο εμεις νομιζουμε οτι ειμαστε μαγκες και οτι οταν οι αλλοι μαθανε να τρωνε εμεις ειχαμε ηδη χοληστερινη.....κατα ταλλα ειμαστε ως λαος πληρως αποσυνδεδεμενοι απο τους αρχαιους ημων προγονους :)

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις συνυπάρξει ποτέ με γύφτους; (Μπορεί βέβαια να είσαι και εσύ γύφτος)

Δεν τυχαίνω τσιγγάνος καθώς η καταγωγή μου προέρχεται από την Μεσσηνία και στα βάθη των αιώνων από Αρβανίτες.δεν θα είχα πρόβλημα πάντως αν τύχαινε να γεννηθώ τσιγγάνος ,νέγρος,ινδιάνος ή κινέζος. Παρ όλα αυτά έχω γνωρίσει αξιόλογους τσιγγάνους και έχω συναναστραφεί με τον Μάκη τον Χριστοδουλόπουλο που τυχαίνει τα εξοχικά μας να είναι κοντά.

Για το άλλο θέμα στο εξωτερικό ,από την εμπειρία μου στην Σκανδιναβία δεν μας θεωρούν ούτε κατώτερους ,ούτε ανώτερους. Κάποιοι είναι επιφυλακτικοί γιατί κάποτε οι Ελληνες μετανάστες εκεί τους είχαν αλλάξει τα φώτα στην κλεψιά ενώ υπάρχουν και τα αντίστοιχα "εθνίκια" που θεωρούν εαυτούς υψηλότερους όλων ακριβώς όπως και οι εδώ στόκοι. Εξ άλλου παντού υπάρχουν ηλίθιοι απλά όσο πιο εξελιγμένο κοινωνικά είναι ένα κράτος τόσο λιγότεροι υπάρχουν.Γι αυτό εκεί είναι πολύ λιγότεροι από εδώ ,κι εδώ είναι πολύ λιγότεροι από την Τουρκία.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Λύστε μου μια απορία

Πως βλέπουν οι εκτός ελλάδος πολιτισμένοι λαοί τους έλληνες;

Γιατί μάλλον υπάρχει ένα παράδοξο εδω
Υπάρχουν μεταβλητές στο ερώτημα. Ποιους έλληνες βλέπουν? Τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ? Τους ανά τον κόσμο?

Επισκέπτης
Α μπράβοο... Αρα το κράτος τους χρησιμοποιεί, προφανώς θα τους χρηματοδοτεί κι ολας. Αρα αυτο το κράτος ειναι εχθρός μας. Μας δουλεύει ψιλο γαζί και σταυροβελονιά ταυτόχρονα. Ο,τι κι αν ειναι αυτοι οι μπάσταρδοι που τα κάνουν αυτα θα πρέπει κάποια στιγμή να στραφεί ο κόσμος εναντίων τους μαζικά. Να γίνουν ταραχές, να λιντσαριστούν καμια 10αρια απο δαυτους. Τότε να δούμε τι θα κάνει η αστυνομία.....
όχι φίλε μου δεν θα φτάσουμε εκεί να τους δώσουμε δικαίωμα να μας πουν και τραμπούκους γιατί αυτό θέλουν το κράτος η αστυνομία και ο κάθε ένας που το παίζει δημοκράτης ενώ στην ουσία είναι αβανταδόρος στην κονόμα των λίγων.
η απάντηση είναι μαζικό κίνημα και περιφρούρηση.

Επισκέπτης
  Με την ίδια λογική, το συμβολικό κάψιμο μιας εθνικής σημαίας ή μιας εκκλησιαστικής εικόνας δεν μπορεί να είναι έκφραση άποψης;

για εμένα η σημαία είναι κάτι το ιερό αλλά το θέμα είναι ποιοι όμως την σέβονται.
την σημαία της χώρας σου την τιμάς με τους αγώνες για ανεξαρτησία για ειρήνη και κοινωνική προκοπή γιατί υπάρχουν και η λεγόμενοι πατριδοκάπηλοι οι οποίοι την σημαία την κρεμάνε στο σπίτι τους στης εθνικές εορτές για να δείξουν ότι είναι πατριώτες αλλά λένε όμως και το yes man σε αυτούς που τσαλαπατάν την εθνική μας ανεξαρτησία η όταν καμιά φορά πάει ο νόμος να τους διώξει έξω από καταπατημένες εκτάσεις όπως έκανε πριν μερικά χρόνια ο γαμπρός γνωστού τέως υπουργού της ΝΔ με φίλο βασιλικά αισθήματα. 

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Το μονο παρηγορο ειναι οι αναρχικοι και η δραση τους.

Κοινωνια των πολιτων ανυπαρκτη,δικαιοσυνη πουλημενη,κρατος διεφθαρμενο.Διακριση των εξουσιων ανυπαρκτη,μαφια ισχυροποιουμενη παντου.

Η μονη κοντρα ειναι οι αντιεξουσιαστες νομιζω.

Επισκέπτης
Το μονο παρηγορο ειναι οι αναρχικοι και η δραση τους.

Κοινωνια των πολιτων ανυπαρκτη,δικαιοσυνη πουλημενη,κρατος διεφθαρμενο.Διακριση των εξουσιων ανυπαρκτη,μαφια ισχυροποιουμενη παντου.

Η μονη κοντρα ειναι οι αντιεξουσιαστες νομιζω.
και για όλα φταίνε οι κομμουνιστές....................................... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:α ρε πυροβολημένοι :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:ακροδεξιοί πατριδοκάπηλοι.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
και βλεπω οτι ισχυροποιουνται.Παρα πολλοι νεοι γινονται αντιεξουσιαστες σημερα.

Επισκέπτης
και βλεπω οτι ισχυροποιουνται.Παρα πολλοι νεοι γινονται αντιεξουσιαστες σημερα.
αυτό θέλει και στην ουσία η εξουσία ώστε να κάνει τον κόσμο να ασχολείται με αυτούς και όχι με τα υπαρκτά προβλήματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom