Επισκέπτης
[youtube=425,350]IwXDHeec6Vo[/youtube]
Και μενα απο την μνημη μου δεν λεει να ξεχαστει σαν τατουαζ των ο Ερικ Φον Ζερκερ και ο Λιομπυ Σταρε στην Λιθουανια.Τους ανοιξανε τα σωθικα και τρεφοντουσαν τα τετραποδα της Λιοτκαρατς.Ιδανικο τελος για Ναζι...
Ο Μολκα Ζεριτς στην Σλοβακια και οι συγγενεις του Παβελιτς και αξιοτιμα μελη των Κροατων Ουστασι στην Κροατια?
Επισης το τελος τον Μαριο Παρενεσκου στη Ρουμανια ειναι απο τα αξεχαστα γιατι με το κεφαλι του παιζαν μπαλλα στα πλακοστρωτα της Τιμοσοαρα.
Για το τελος του Φουλιδη του 'Λωρενς το Καυκασου' και του Μαξιμιλιαν Ουρκερν του ΄Λευκου ιπποτη της Μογγολιας' μπορεις να μας πεις? please οχι απο wikipedia ;) αν και απο κει δεκτον
Και σε μενα τι σε κανει να πιστευω το το ιδιο? ολοι εξοντωνουν ο ενας τον αλλον φιλε μου.κουμουνιστης τον Ναζι και το αντιθετο.Ναζι τον Ναζι και Κουμουνιστης τον Κουμουνιστη.Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν απολαμβάνω εξίσου το θάνατο ενός κομμουνιστή και ενός ναζί;
Αν μάλιστα εξοντώνει ο ένας τον άλλον, ακόμη καλύτερα!
Και σε μενα τι σε κανει να πιστευω το το ιδιο? ολοι εξοντωνουν ο ενας τον αλλον φιλε μου.κουμουνιστης τον Ναζι και το αντιθετο.Ναζι τον Ναζι και Κουμουνιστης τον Κουμουνιστη.
Το να εξοντονωνται οι ηλιθιοι μεταξυ τους ειναι οτι καλυτερο... Αλλα οσο για σενα πισω απο την 'δημοκρατικη' σου προσωπιδα κρυβεται η φιλικα προσκειμενη θεση σου στον εθνικοσοσιαλισμο.Δεν ειναι κακο αυτο.Τον υπερασπιζεσαι μεσα απο την ψυχη σου και εγω ειμαι απο αυτους που το καταλαβαινω. Τωρα για το ατομο μου σου λεω πισω απο τις δημοκρατικες μου αποψεις ειμαι και γω φιλικα προσκειμενος στους κουμουνισταρους.Ουτε και αυτο ειναι κακο.Εγω ομως εχω και καποιο λογο.Η Ρωσια ηταν αυτοκρατορια τοτε.Ολοι ειχαν ενα πιατο φαι απο το κρατος και μορφωση και παιδεια.Υπηρχε σεβασμος και αλληλεγγυη.Βεβαια δεν υπηρχαν οι οικονομικοι manager και οι αντιπροσωπειες της General Motors,Coca Cola και Porsche.Η λεξη Νταβατζης ηταν αγνωστη εννοια δηλαδη καποιος να εκμεταλευτει συνανθρωπο του στην πορνεια για οικονομικο προσωπικο ωφελος.Τα Ναρκωτικα ηταν επισης αγνωστα.Δεν υπηρχε η πορνεια και αυτο η σιχαμαρα στις κορες της Ρωσιας φιλε μου.Η πουτανα ηταν ανυπαρτκη εννοια και ξεφτιλισμενη.Οι γυναικες τοτε δεν πουλαγανε το κορμι τους στο καθε γλιτσα κατακτητη (στρατιωτικο η οικονομικο) για καποιο χρηματικο ποσο η για καποιο ωφελος.Η καθε γυναικα ερωτευοταν εναν αντρα και τον ειχε μεχρι τον θανατο.Οι περισσοτεροι ειστε αντι-κουμουνιστες απο το μαυρο χαλι που υπαρχει στις χωρες της Δυσης απο τις Ρωσιδες που ειναι πουτανες και φυσικα που οι περισσοτεροι εχετε καει και παρακαει .Αμεσως λετε αυτο ηταν το χαλι του κουμουνισμου.Ειμουνα δυστυχως μαρτυρας πριν 5 χρονια στο Παρισι που σπουδαζα οσες Ρωσιδες γνωρισα και μιλαγαμε να ειναι και call girl ταυτοχρονα.Κυριολεκτικα αηδια.Αυτες ειναι λουμπεν εκτρωματα και τα πιο πιστα σκληρα καρφια στο σαβανο της ελευθερης οικονομιας φιλαρακι μου.Υπηρχαν καποιες αξιες που εσυ δεν προκειται ποτε να τις καταλαβεις οπως και κανενας αλλος που δεν κραταει λιγο η σκουφια του απο κει.Γιατι η Ρωσια με την ορθοδοξη καντηλα της και την ελευθερη οικονομια της εγινε ενα παγκοσμιο μπουρδελο.Ασε εμενα και παιδια σαν το boidopoutsa να ειμαστε λιγο πιο ρομαντικοι.Δεν ειναι κακο...
Για τις Ρωσιδες θα συμφωνήσω. Από τις πουτάνες που έρχονται από το πρώην κομμουνιστικό μπλοκ προτιμώ τις Κουβανές. Ο καπιταλιστικός άνεμος και το κυνήγι του χρήματος δεν τις έχει αγγίξει. Έτσι τις γαμάς με αντάλλαγμα μια σοκολάτα. Άσε που ξέρουν και από πούρα...Ολοι ειχαν ενα πιατο φαι απο το κρατος και μορφωση και παιδεια.Υπηρχε σεβασμος και αλληλεγγυη.Βεβαια δεν υπηρχαν οι οικονομικοι manager και οι αντιπροσωπειες της General Motors,Coca Cola και Porsche.Η λεξη Νταβατζης ηταν αγνωστη εννοια δηλαδη καποιος να εκμεταλευτει συνανθρωπο του στην πορνεια για οικονομικο προσωπικο ωφελος.Τα Ναρκωτικα ηταν επισης αγνωστα.Δεν υπηρχε η πορνεια και αυτο η σιχαμαρα στις κορες της Ρωσιας φιλε μου.Η πουτανα ηταν ανυπαρτκη εννοια και ξεφτιλισμενη.Οι γυναικες τοτε δεν πουλαγανε το κορμι τους στο καθε γλιτσα κατακτητη (στρατιωτικο η οικονομικο) για καποιο χρηματικο ποσο η για καποιο ωφελος.Η καθε γυναικα ερωτευοταν εναν αντρα και τον ειχε μεχρι τον θανατο.Οι περισσοτεροι ειστε αντι-κουμουνιστες απο το μαυρο χαλι που υπαρχει στις χωρες της Δυσης απο τις Ρωσιδες που ειναι πουτανες και φυσικα που οι περισσοτεροι εχετε καει και παρακαει .
αυτό σε πείραξε? κατ αρχήν η διεθνείς αναρχία αναρχία δεν έχει σχέση με αυτά τα τσογλάνια που εδώ σπάνε και καίνε γιατί απλά είναι άτομα μέσα από την ίδια την εσωτερική ακροδεξιά που δρουν σε προβοκατόρικο ρόλο.Καλα ρε arion 1955 εσυ εισαι Κνιτης και βαζεις βιντεακια Αναρχικων και antifa ??? Παει χαλεσε ο κοσμος.
Στις 'απόπειρες' όπως αναφέρεις ψυχανάλυσης σπάνια βγαίνω εκτός πεδίου.Ο δε όρος που χρησιμοποιείς 'κρυπτοκουμουνιστής' είναι σαν να βγήκε απο άλλη εποχή Και γω να σου πω κατακρίνω αρκετές μεθόδους του κόκκινου στρατού αλλά δεν κρύβω όμως και την συμπάθειά μου.Το αναφέρω εξάλλου.Ευχαριστώ για την απόπειρα- μάλλον αποτυχημένη- ψυχανάλυσης αλλά μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...
Εσύ μπορεί να είσαι κρυφοκομμουνιστής αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εγώ είμαι κρυπτοναζιστής...
Αν δεν σου κάνει κόπο, ψάξε μια απάντησή μου στον germaon αναφορικά με την εθνικοσοσιαλιστική νεολαία...Εκεί θα δεις την πλήρη άποψή μου για το ναζισμό...
Μάλλον σε αυτό το θρεντ είναι αλλά με τόσο spamming που κάνει ο κυβερνοινστρούχτορας άντε να την βρω....
Αντίθετα εσύ εκθειάζεις τα καθεστώτα του (αν) ύπαρκτού σοσιαλισμού....
Μιλάς για αξίες και ιδέες, για έρωτες και πίστη μέχρι θανάτου...
Δυστυχώς κάνεις λάθος...Τα καθεστώτα αυτά απείχαν πολύ από την εξιδανικευμένη ιδέα που έχεις σχηματίσει για αυτά...
Δικαιίωμά σου βέβαια να πιστεύεις σε παραμύθια αλλά δεν σημαίνει ότι πιστεύουμε όλοι μας...
Φιλικά...
Και σε μενα τι σε κανει να πιστευω το το ιδιο? ολοι εξοντωνουν ο ενας τον αλλον φιλε μου.κουμουνιστης τον Ναζι και το αντιθετο.Ναζι τον Ναζι και Κουμουνιστης τον Κουμουνιστη.
Το να εξοντονωνται οι ηλιθιοι μεταξυ τους ειναι οτι καλυτερο... Αλλα οσο για σενα πισω απο την 'δημοκρατικη' σου προσωπιδα κρυβεται η φιλικα προσκειμενη θεση σου στον εθνικοσοσιαλισμο.Δεν ειναι κακο αυτο.Τον υπερασπιζεσαι μεσα απο την ψυχη σου και εγω ειμαι απο αυτους που το καταλαβαινω. Τωρα για το ατομο μου σου λεω πισω απο τις δημοκρατικες μου αποψεις ειμαι και γω φιλικα προσκειμενος στους κουμουνισταρους.Ουτε και αυτο ειναι κακο.Εγω ομως εχω και καποιο λογο.Η Ρωσια ηταν αυτοκρατορια τοτε.Ολοι ειχαν ενα πιατο φαι απο το κρατος και μορφωση και παιδεια.Υπηρχε σεβασμος και αλληλεγγυη.Βεβαια δεν υπηρχαν οι οικονομικοι manager και οι αντιπροσωπειες της General Motors,Coca Cola και Porsche.Η λεξη Νταβατζης ηταν αγνωστη εννοια δηλαδη καποιος να εκμεταλευτει συνανθρωπο του στην πορνεια για οικονομικο προσωπικο ωφελος.Τα Ναρκωτικα ηταν επισης αγνωστα.Δεν υπηρχε η πορνεια και αυτο η σιχαμαρα στις κορες της Ρωσιας φιλε μου.Η πουτανα ηταν ανυπαρτκη εννοια και ξεφτιλισμενη.Οι γυναικες τοτε δεν πουλαγανε το κορμι τους στο καθε γλιτσα κατακτητη (στρατιωτικο η οικονομικο) για καποιο χρηματικο ποσο η για καποιο ωφελος.Η καθε γυναικα ερωτευοταν εναν αντρα και τον ειχε μεχρι τον θανατο.Οι περισσοτεροι ειστε αντι-κουμουνιστες απο το μαυρο χαλι που υπαρχει στις χωρες της Δυσης απο τις Ρωσιδες που ειναι πουτανες και φυσικα που οι περισσοτεροι εχετε καει και παρακαει .Αμεσως λετε αυτο ηταν το χαλι του κουμουνισμου.Ειμουνα δυστυχως μαρτυρας πριν 5 χρονια στο Παρισι που σπουδαζα οσες Ρωσιδες γνωρισα και μιλαγαμε να ειναι και call girl ταυτοχρονα.Κυριολεκτικα αηδια.Αυτες ειναι λουμπεν εκτρωματα και τα πιο πιστα σκληρα καρφια στο σαβανο της ελευθερης οικονομιας φιλαρακι μου.Υπηρχαν καποιες αξιες που εσυ δεν προκειται ποτε να τις καταλαβεις οπως και κανενας αλλος που δεν κραταει λιγο η σκουφια του απο κει.Γιατι η Ρωσια με την ορθοδοξη καντηλα της και την ελευθερη οικονομια της εγινε ενα παγκοσμιο μπουρδελο.Ασε εμενα και παιδια σαν το boidopoutsa να ειμαστε λιγο πιο ρομαντικοι.Δεν ειναι κακο...
Ωραία συζήτηση και πάμε:Δράττομαι της ευκαιρίας από αυτά που λες συναγωνιστή latex για να διορθώσω κάποιες ανακρίβειες που αναφέρεις.
1. Φυσικά και υπήρχε πορνεία στην Σοβιετική Ένωση. Όχι στον βαθμό που υπάρχει τώρα, σίγουρα παράνομη και κυρίως κρυφή. Αλλά το σπόνσορινγκ δεν εφευρέθηκε το 1990. πολλές κοπέλλες και γυναίκες εξασφάλιζαν καλύτερο εισόδημα βρίσκοντας σπόνσορα από την Νομεκλατούρα.
2. Φυσικά και υπήρχαν ναρκωτικά, απάτες, ληστείες. Μόνο αν δει κανείς τις Σοβιετικές ταινίες της δεκαετίας 70-80, αλλά και σίριαλ της τηλεόρασης, θα δει ότι εγκληματικότητα υπήρχε και τότε.
3. Η Σοβιετική κοινωνία ήταν μια ταξική κοινωνία. Όποιος το αρνείται αυτό δεν ξέρει τι του γίνεται για την Σοβιετική Ένωση. Υπήρχε μια ελίτ που κυβερνούσε με εξαιρετικά προνόμια και απολαβές, μια μεσαία τάξη επιστημόνων, διευθυντών εργοστασίων κλπ και η κατώτερη τάξη των εργατών και αγροτών που είχε το μαύρο της το χάλι. Δεν είναι τυχαίο ότι η πλειοψηφία των πορνών και στρίπερ που γνωρίζουμε εμείς προέρχεται από αυτή την τάξη. Πατέρας εργάτης, μέθυσος, χωρισμένη οικογένεια, 4-5 άτομα σε ένα δυάρι. Κοπέλλες κοινωνικά και τυπικά αμόρφωτες.
Τέλος, το σύστημα απέτυχε γιατί ήταν καταδικασμένο να αποτύχει. Γιατί κανένα σύστημα κεντρικού σχεδιασμού της οικονομίας και της κοινωνίας, που αρνείται την ελευθερία επιλογής είναι καταδικασμένο να αποτύχει.
Και μην μου πεις ότι εσύ έζησες εκεί και τα ξέρεις και εγώ δεν έζησα εκεί και λέω πίπες, γιατί για όλα όσα αναφέρω παραπάνω έχω προσωπικές εμπειρίες.
Στις 'απόπειρες' όπως αναφέρεις ψυχανάλυσης σπάνια βγαίνω εκτός πεδίου.Ο δε όρος που χρησιμοποιείς 'κρυπτοκουμουνιστής' είναι σαν να βγήκε απο άλλη εποχή Και γω να σου πω κατακρίνω αρκετές μεθόδους του κόκκινου στρατού αλλά δεν κρύβω όμως και την συμπάθειά μου.Το αναφέρω εξάλλου.
Τώρα για τις αξίες,ιδέες,έρωτες και 'πίστη' μέχρι θανάτου και για την 'εξαδικευμένη ιδέα που έχω σχηματίσει γι'αυτά' είσαι πολύ λίγος για να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα.Είμαι σε πολυ καλή δουλειά με πολύ καλο και ικανοποιητικό εισόδημα.Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μου αρέσει και να εκθειάζω το φιλελεύθερο σύστημα που κάνει θυσίες ανθρώπων αναμασώντας την 'δημοκρατική καραμέλα' της ελευθερίας.Για το κουμουνιστικό καθεστώς στην Ρωσία δεν ξέρεις τίποτα φίλε μου και να σου πω γιατί.ΔΙΟΤΙ δεν το έζησες.Εγώ μεγάλωσα και τελείωσα δημοτικό στην Μόσχα και η μνήμη μου είναι πάρα πολύ καλή.Μαθαίναμε απο τρόπους καλής συμπεριφοράς,υποχρεωτικά 2 ξένες γλώσσες χωρίς να υποχρεώνονται οι γονείς μας να πληρώνουν φροντιστήρια,Γυμναστική με επόπτες αθλίατρους,Ιατρική κρατική παρακουλούθηση των μαθητών απο Γιατρούς κάθε βδομάδα για την υγεία των παιδιών,εκδρομές σε μουσεία,βουνά,λίμνες ώστε να ερχόμαστε σε επαφή με την φύση και κάναμε στην Πέμπτη Δημοτικού τεχνολογικά εργαστήρια.Τότε στους υπολογιστές ίσχυε το σύστημα MS_DOS δεν είχαν βγει τότε τα WINDOWS ακόμα Τα παιδιά στην ελλάδα σ'ένα δημόσιο σχολείο στις αρχές με μέσα της δεκαετίας του 80 αμφιβάλλω να τα είχαν αυτά.Σου είπα και σε πιο πάνω ποστ το Ρωσικο σταλινικο σύστημα είχε αξίες όπως μόρφωση και υγεία.Δεν είχαμε Timberland και Nike.Αλλά γνωρίζαμε να σου πούμε για την αυτοκρατορία του Ασόκα και να σου λύσουμε μια δευτεροβάθμια εξίσωση.Άσε εμένα που τα έζησα όλα αυτά να έχω αυτή την ιδέα.Εσύ όμως επειδή την Ρωσία την ξέρεις μόνο απο την οθόνη του υπολογιστή σου,απο κάνα Ευρωπαϊκό η παγκόσμιο χάρτη η απο τις ξεφτιλισμένες γυναίκες που πουλάνε το σώμα τους για να τις γαμήσουμε δεν μπορείς να έχεις την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ άποψη για την Ρωσία και το παλιό της καθεστώς.Ότι και να μου πεις θα είσαι τελείως εκτός πραγμάτων.
Και δεν εκθειάζω το καθεστώς της Κίνας που είναι μεταλλαγμένοι καπιταλιστές ούτε και της Αγκόλας η της Μογγολίας που είναι 'κοκκινο'-καννίβαλλοι.Εκθειάζω μόνο το καθεστώς απο την χώρα που το γέννησε και το εφάρμοσε.Αλλά σου είπα ότι ξέρεις είναι όπως τα έμαθες απο αυτούς που θέλανε να τα μάθεις έτσι.Δεν τα έχεις ζήσει να βγάλεις τελικό συμπέρασμα
Και τέλος εννοείται οτι δεν σου είπα να ασπαστείς τα παραμύθια που πιστεύω.Μη νομίζεις ότι είμαι κάνας ηλίθιος που πιστεύω ότι θα βγουν οι στρατιώτες του κόκκινου στρατού να πάρουν την εξουσία πάλι και να γίνει ο κόσμος όπως πριν 50 χρόνια.Ο καπιταλισμός 'νίκησε' προς το παρών,διέφθηρε το ανθρώπινο πνεύμα και το κατακερμάτισε.Ο κάθε νέος σήμερα θέλει να έχει πολλά λεφτά να ξοδεύει,αυτοκίνητο σπόρ,γυναίκες και πουτάνες να γαμάει και απο μια High Definition Flat TV πέρα απο τα ακριβά του ρούχα.Δυστυχώς χάθηκε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ απο τον ίδιο τον 'άνθρωπο'... Αλλά η πραγματικότητα φτιάχνει τα παραμύθια ;)