Δεν μου αρέσει να κατασκοπεύω thread τι έγραφες η τι δεν έγραφες. Ούτε με ενδιαφέρει με πόσα nicks και accounts έχεις μπει εδώ μέσα. Για μένα όταν ο άνθρωπος πουλάει το σώμα έχει φτάσει στο ΜΕΓΙΣΤΟ όριο της ξεφτίλας.Όταν σε μια γυναίκα λέμε ‘αυτή είναι πουτάνα’ εννοούμε αυτή η έκφραση είναι η πιο απαξιωτική και εκμηδενιστική για το γυναικείο φύλο. Ποια είναι δουλειά? Να είναι σε ένα μπουρδέλο και να πουλάει το κορμί της? Αυτό εσύ το λές δουλειά?Να περνάει από πάνω της όλος ο στρατός μιας χώρας και όλοι οι βιτσιόζοι?Αν κάνουμε κόρες τότε να τις μάθουμε να γίνουν επαγγελματίες πουτάνες τότε αφού αυτό το λές ‘δουλειά’.Στην Ρωσία οι πουτάνες στο μεσοπόλεμο γαμιόντουσαν με τους Ναζί και κάνανε και σχέσεις.Όταν είχαμε προβλήματα με τους Καζακστανούς οι πουτάνες ήταν οι πρώτοι πολίτες που πήγαν με το μέρος τους.Μια γυναίκα που πουλάει το κορμί της στον οποιοδήποτε δεν έχει αισθήματα και ούτε ψυχή.Αυτά στα αναφέρω γιατί σου αρέσει η Ρώσικη ιστορία.Εσύ σαν καπιταλιστής την πουτάνα την βλέπεις σαν κινητήριο δύναμη στην αγορά της ελεύθερης οικονομίας και φυσικά σαν μια ισχυρή οικονομικά μονάδα.Εγώ σαν Δημοκράτης με αριστερόστροφες πεποιθήσεις την πουτάνα την βλέπω σαν αλητοπρολεταριάτο κάτι σαν λούμπεν δηλαδή.Στην Ρωσία αυτές τις γυναίκες ποτέ δεν τις είχαμε σε υπόληψη αλλά τις είχαμε για ξεφτιλισμένα όντα.Αυτό πρέπει να το ξέρεις μια και μου λές ότι και εσύ ότι έχεις συγγενείς εκεί.Λοιπόν, μέχρι τώρα σου μιλάω ήρεμα και ωραία. Εσύ όμως δεν μιλάς ωραία. Από που ρε φίλε έβγαλες το συμπέρασμα ότι έχω ψύχωση με τις πουτάνες; Πας καλά; Κοίτα όλα τα θρεντ για πουτάνες στο φόρουμ κι αν δεις έστω ένα ποστ δικό μους ως ammos ή ως studian, όπου να αναφέρω έστω μία εμπειρία από πουτάνα, πόσο μάλλον να εκθειάζω ή να δείχνω ότι λατρεύω πουτάνα, έλα να μου το δείξεις. Στα θρεντ για στριπτιζάδικα που έχω γράψει, έχω κατά καιρούς λοιδωρηθεί γιατί σθεναρά υπερασπίζομαι την άποψη ότι οι στριπτιζούδες δεν ερωτεύονται τον πελάτη κι ότι δεν καβλώνουν με τον πελάτη. Γι'αυτό δεν πρέπει να παραμυθιάζονται οι πελάτες. Κάνουν μια δουλειά.
Η ηθική και άλλη απαξία της δουλειάς τους όμως είναι το στοιχείο που σε κάνει κοινωνικά ρατσιστή. Πολύ απλά γιατί δεν αποδέχεσαι την ελευθερία του καθενός πάνω στο κορμί του. Γιατί θεωρείς ότι υπάρχει μια σωστή αντίληψη και μια λάθος ηθικά για το τι πρέπει να κάνει ο καθένας με το κορμί του.
Ο χαρακτηρισμός μου για ρατσιστική συμπεριφορά λοιπόν έχει να κάνει με την απαξιωτική διάκριση που κάνεις για μια κοινωνική ή/και εθνοτική (γιατί μιλάς απαξιωτικά και για εθνότητες της πρώην ΕΣΣΔ) ομάδα. Αυτό είναι κοινωνικός ρατσισμός. Όταν ισχυρίζεσαι ότι αυτός που σου ασκεί αυτή την κριτική είναι φίλος της συγκεκριμένης ομάδας κατά το jewish lover, blacks lover κλπ, ακριβώς τονίζεις το αρχικό μου επιχείρημα.
Εσύ είπες ότι δεν υπήρχαν καθόλου τοξικομανείς στην ΕΣΣΔ. Τώρα μου λες ότι οι 46.000 που επίσημα δεχόταν το καθεστώς ήταν λίγοι. Αποφάσισε, δεν υπήρχαν ή ήταν λίγοι;
Και για να τελειώνουμε επιτέλους, και να μην παρεξηγιόμαστε. Αν και δεν έχει καμμία σημασία για την ουσία του επιχειρήματος μου, αλλά μια και το ανέφερες, και δεκάδες φορές έχω επισκεφτεί την πρώην ΕΣΣΔ, και μεγάλα διαστήματα έχω μείνει εκεί, και συγγενείς Ρώσους έχω εκεί, και πολλούς φίλους έχω εκεί από όλα τα κοινωνικά στρώματα.
Όπως λέει και ο Λόρδος Άκτον (το έχω βάλει ως υπογραφή μου εδώ). Υπάρχουν δύο πράγματα που δεν μπορεί κανείς να πολεμήσει κατά μέτωπο: την άγνοια και την στενομυαλιά . Μπορούν μόνο να ταρακουνηθούν από την ανάπτυξη και παρουσίαση των αντιθέτων ιδιοτήτων.
Προυσίασα τις αντίθετες ιδιότητες αλλά εις μάτην όπως φαίνεται. Therefore, I rest my case for good now!
Την απέχθειά μου για αυτές την ‘μεταφράζεις’ ως ‘κοινωνικό ρατσισμό’ προφανώς για να δημιουργήσεις εντυπώσεις γιατί θα λές από μέσα σου κάτσε αν τον πω ‘ρατσιστή’ θα τρελλαθεί.Φίλε μου γνωρίζω αρκετές πουτάνες από την Ρωσία σε προσωπικό επίπεδο.Μιλάμε την ίδια γλώσσα και παρατηρώ το σκεπτικό τους και την νοοτροπία τους. Αυτό που λές να ερωτευτούνε πελάτη πάνχλωμο.Το να καυλώσουνε όμως με πελάτη είναι πολύ πιθανό.Είναι άνθρωποι και αυτές και αν γαμηθούνε μπορεί να χύσουνε με τον πελάτη.Αυτό φυσικά δεν γίνεται από έρωτα αλλά καθαρά μηχανικά.
Τώρα μου λές ότι μιλάω ‘απαξιωτικά’ για εθνικές ομάδες της ΕΣΣΔ που δεν είναι Ρώσοι.Καθόλου φίλε μου.Στο σχολείο είχα συμμαθητές Αρμένους,Εβραίους,Γεωργιανούς και Κουβανούς έγχρωμους.Έχω φιλοξενηθεί σε σπίτια αρκετών παιδιών από αυτές τις χώρες όπως και αυτά τα παιδιά στην δική οικία.Ποτέ δεν χώρισα τους ανθρώπους με βάση το έθνος τους γι’αυτό σου ξαναλέω άσε την προτροπή ‘εντυπώσεων’ που θές να μου αποδώσεις.Αλλά μια και λές ότι έχεις συγγενείς στη Ρωσία θα ξέρεις ότι οι εθνότητες που δεν είναι Ρώσοι δεν γουστάρουν τους Ρώσους και είναι αντι-Ρώσοι.Γι’αυτό σου ξεκαθάρισα για τον Babayan ότι δεν είναι Ρώσος αλλά Αρμένος.Αυτές οι εθνικές ομάδες από τότε που διαλύθηκε η ΕΣΣΔ απέκτησαν εθνικιστικές ιδέες και έχουν απίστευτο ρατσισμό στους Ρώσους.Προσπαθούν να τους μειώσουν όσο πιο πολύ γίνεται.Εγώ τα βάζω με τους εθνικιστές των λαών αυτών όχι με τους πολίτες με δημοκρατικές πεποιθήσεις.
Για τα ναρκωτικά και τις 46.000 σου απάντησα πάνω αλλά μάλλον άδικα απαντώ.Σε μια χώρα των εκατόνσαρανταπέντε εκατομμυρίων (145.000.000) λέμε για ‘46.000’ τοξικομανείς.Ωραία σου είπα και πιο πάνω τις δέχομαι τις πηγές δεν έχω αντίρρηση.Αλλά με τα πληθυσμιακά δεδομένα της παλαιάς Ρωσίας ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αυτό το υπερβολικό ποσό των 46.000 τοξικομανών.
Τώρα θα σου πω και γω μία φράση του Albert Einstein αλλά δεν την έβαλα υπογραφή όμως κολλάει με του Lord Acton.
‘Δύο πράγματα δεν έχουν τέλος:Το σύμπαν και ανθρώπινη βλακεία!’