Νέα

Αλλεργιες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Με εχουν πηδήξει αυτό το διάστημα και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπισω. Εχω εποχικες αλλεργιες συνήθως και τα αντισταμινικά με διαλύουν  :(  Εχει κανενας αλλο το ιδιο προβλημα;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
να πας σε γιατρό σκέφτηκες; όχι ε; μαλακία ιδέα.

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
να πας σε γιατρό σκέφτηκες; όχι ε; μαλακία ιδέα.

ναι αλλα μου δινουν φαρμακα και ζητω γνωμες για το αν καποιος εχει ποτε χρησιμοποιήσει ενναλακτικούς τροπους και λυσεις. Εξαλλου η γνωμη του γιατρου απολυτου ειναι πιο σημαντικη απο ολες ..  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ναι αλλα μου δινουν φαρμακα και ζητω γνωμες για το αν καποιος εχει ποτε χρησιμοποιήσει ενναλακτικούς τροπους και λυσεις. Εξαλλου η γνωμη του γιατρου απολυτου ειναι πιο σημαντικη απο ολες ..  :grin:
URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πηγαινε να κανεις τεστ αλλεργιας σε αλλεργιολογο και εξετασεις αιματος μηπως βρεθει το αλλεργιογονο που σε πειραζει και μπορεις να το αποφυγεις ή να μην εκτιθεσαι σε ωρες και ημερες που κυκλοφορει στην ατμοσφαιρα σε ψηλες συγκεντρωσεις.....

πεταξε χαλια και κιλιμια και σφουγγαρισε καλα

απαλλαξου απο ζωα και γατια και λοιπα

μην φορας συνθετικα στριγκ φορα βαμβακερα βρακια και χρησιμοποιησε σαπουνι μασσαλιας για πλύσιμο και υποαλλεργικα σαμπουαν και αφρολουτρα

μην τρως τιποτα συσκευασμενο και τσεκαρε αν τυχον καποια τροφη σε πειραζει

αερισε και τιναξε καλα σκεπασματα,παρε και κανενα ακαρεοκτονο για το σπιτι απο το κτηνιατρειο σε σκονη

περαν της αγωγης με αντιισταμινικα υπαρχουν και απευασθητοποιησεις αλλα αυτα με τον αλλεργιολογο αν βρεθει συγκεκριμενη αιτια

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
πηγαινε να κανεις τεστ αλλεργιας σε αλλεργιολογο και εξετασεις αιματος μηπως βρεθει το αλλεργιογονο που σε πειραζει και μπορεις να το αποφυγεις ή να μην εκτιθεσαι σε ωρες και ημερες που κυκλοφορει στην ατμοσφαιρα σε ψηλες συγκεντρωσεις.....

μην φορας συνθετικα στριγκ φορα βαμβακερα βρακια και χρησιμοποιησε σαπουνι μασσαλιας για πλύσιμο και υποαλλεργικα σαμπουαν και αφρολουτρα

αερισε και τιναξε καλα σκεπασματα,παρε και κανενα ακαρεοκτονο για το σπιτι απο το κτηνιατρειο σε σκονη

περαν της αγωγης με αντιισταμινικα υπαρχουν και απευασθητοποιησεις αλλα αυτα με τον αλλεργιολογο αν βρεθει συγκεκριμενη αιτια

Το πιο σωστό είναι αυτό που λέει ο φίλος, αλλά νομίζω λίγο επίπονο, από ότι έχω ακούσει. Μια άλλη λύση είναι η ομοιοπαθητική.
Η τρίτη και πιο πρωτοποριακή μέθοδος είναι θεραπεία με συνταρακτικούς κολπικοκλειτοριδικούς οργασμούς...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Το πιο σωστό είναι αυτό που λέει ο φίλος, αλλά νομίζω λίγο επίπονο, από ότι έχω ακούσει. Μια άλλη λύση είναι η ομοιοπαθητική.
Η τρίτη και πιο πρωτοποριακή μέθοδος είναι θεραπεία με συνταρακτικούς κολπικοκλειτοριδικούς οργασμούς...
αστο αυτο δεν γινεται

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

σε ευχαριστω πολυ  :-*  αυτες τις μερες εχω κοκκινιλες , προβλημα στο αναπνευστικο που φευγει και ερχεται με καταρροή και κνησμό στα ματια   :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σε ευχαριστω πολυ  :-*  αυτες τις μερες εχω κοκκινιλες , προβλημα στο αναπνευστικο που φευγει και ερχεται με καταρροή και κνησμό στα ματια   :-
παρε κανα αντιισταμινικο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ξερω τι πρεπει να κανεις αλλα θα σε γραψω σταρχιδια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom