You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλλεργιες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
η γυναικα του bbwΜε εχουν πηδήξει αυτό το διάστημα και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπισω. Εχει κανενας αλλο το ιδιο προβλημα;
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Υπάρχει και ο dr.Apolytos τύπε ;)να πας σε γιατρό σκέφτηκες; όχι ε; μαλακία ιδέα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τυπε μας προσβαλλεις....να παει σε γιατρο ενω μπορει να λυσει το προβλημα της στο σαιτ ;θα ερθει και ο απολυτος να την εξετασει σε λιγο κλινικανα πας σε γιατρό σκέφτηκες; όχι ε; μαλακία ιδέα.
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
να πας σε γιατρό σκέφτηκες; όχι ε; μαλακία ιδέα.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
να πας σε γιατρό σκέφτηκες; όχι ε; μαλακία ιδέα.
ναι αλλα μου δινουν φαρμακα και ζητω γνωμες για το αν καποιος εχει ποτε χρησιμοποιήσει ενναλακτικούς τροπους και λυσεις. Εξαλλου η γνωμη του γιατρου απολυτου ειναι πιο σημαντικη απο ολες ..
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Κάνει βραδινές εφημερίεςαυτός βραδυνές ώρες δεν πιάνει δουλειά;
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ναι αλλα μου δινουν φαρμακα και ζητω γνωμες για το αν καποιος εχει ποτε χρησιμοποιήσει ενναλακτικούς τροπους και λυσεις. Εξαλλου η γνωμη του γιατρου απολυτου ειναι πιο σημαντικη απο ολες ..
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Υπάρχει και ο dr.Apolytos τύπε ;)
αυτός βραδυνές ώρες δεν πιάνει δουλειά;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
http://[URL unfurl="true"]www.integrativetherapy.gr/wp-content/uploads/2012/11/belonismos_03.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εχεις κανει; :think:
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πηγαινε να κανεις τεστ αλλεργιας σε αλλεργιολογο και εξετασεις αιματος μηπως βρεθει το αλλεργιογονο που σε πειραζει και μπορεις να το αποφυγεις ή να μην εκτιθεσαι σε ωρες και ημερες που κυκλοφορει στην ατμοσφαιρα σε ψηλες συγκεντρωσεις.....ναι αλλα μου δινουν φαρμακα και ζητω γνωμες για το αν καποιος εχει ποτε χρησιμοποιήσει ενναλακτικούς τροπους και λυσεις. Εξαλλου η γνωμη του γιατρου απολυτου ειναι πιο σημαντικη απο ολες ..
πεταξε χαλια και κιλιμια και σφουγγαρισε καλα
απαλλαξου απο ζωα και γατια και λοιπα
μην φορας συνθετικα στριγκ φορα βαμβακερα βρακια και χρησιμοποιησε σαπουνι μασσαλιας για πλύσιμο και υποαλλεργικα σαμπουαν και αφρολουτρα
μην τρως τιποτα συσκευασμενο και τσεκαρε αν τυχον καποια τροφη σε πειραζει
αερισε και τιναξε καλα σκεπασματα,παρε και κανενα ακαρεοκτονο για το σπιτι απο το κτηνιατρειο σε σκονη
περαν της αγωγης με αντιισταμινικα υπαρχουν και απευασθητοποιησεις αλλα αυτα με τον αλλεργιολογο αν βρεθει συγκεκριμενη αιτια
πηγαινε να κανεις τεστ αλλεργιας σε αλλεργιολογο και εξετασεις αιματος μηπως βρεθει το αλλεργιογονο που σε πειραζει και μπορεις να το αποφυγεις ή να μην εκτιθεσαι σε ωρες και ημερες που κυκλοφορει στην ατμοσφαιρα σε ψηλες συγκεντρωσεις.....
μην φορας συνθετικα στριγκ φορα βαμβακερα βρακια και χρησιμοποιησε σαπουνι μασσαλιας για πλύσιμο και υποαλλεργικα σαμπουαν και αφρολουτρα
αερισε και τιναξε καλα σκεπασματα,παρε και κανενα ακαρεοκτονο για το σπιτι απο το κτηνιατρειο σε σκονη
περαν της αγωγης με αντιισταμινικα υπαρχουν και απευασθητοποιησεις αλλα αυτα με τον αλλεργιολογο αν βρεθει συγκεκριμενη αιτια
Το πιο σωστό είναι αυτό που λέει ο φίλος, αλλά νομίζω λίγο επίπονο, από ότι έχω ακούσει. Μια άλλη λύση είναι η ομοιοπαθητική.
Η τρίτη και πιο πρωτοποριακή μέθοδος είναι θεραπεία με συνταρακτικούς κολπικοκλειτοριδικούς οργασμούς...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αστο αυτο δεν γινεταιΤο πιο σωστό είναι αυτό που λέει ο φίλος, αλλά νομίζω λίγο επίπονο, από ότι έχω ακούσει. Μια άλλη λύση είναι η ομοιοπαθητική.
Η τρίτη και πιο πρωτοποριακή μέθοδος είναι θεραπεία με συνταρακτικούς κολπικοκλειτοριδικούς οργασμούς...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
σε ευχαριστω πολυ :-* αυτες τις μερες εχω κοκκινιλες , προβλημα στο αναπνευστικο που φευγει και ερχεται με καταρροή και κνησμό στα ματια :-πηγαινε να κανεις τεστ αλλεργιας σε αλλεργιολογο και εξετασεις αιματος μηπως βρεθει το αλλεργιογονο που σε πειραζει και μπορεις να το αποφυγεις ή να μην εκτιθεσαι σε ωρες και ημερες που κυκλοφορει στην ατμοσφαιρα σε ψηλες συγκεντρωσεις.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
παρε κανα αντιισταμινικοσε ευχαριστω πολυ :-* αυτες τις μερες εχω κοκκινιλες , προβλημα στο αναπνευστικο που φευγει και ερχεται με καταρροή και κνησμό στα ματια :-
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν τα μπορω με κανουν σαν ζομπι >παρε κανα αντιισταμινικο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
παρε τα καινουριαδεν τα μπορω με κανουν σαν ζομπι >
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ναιεχεις κανει;
αστο αυτο δεν γινεται
Γιατί;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ξερω τι πρεπει να κανεις αλλα θα σε γραψω σταρχιδια μου.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις