DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
Εμενα μου ειχε πει ότι ειναι ΣλοβάκαΝαι αυτη
Εμενα μου ειχε πει ότι ειναι ΣλοβάκαΝαι αυτη
Τώρα δε γλυτώνεις θα σου ανοίξει νήμα ο ανναπουρνιαρης και εσέναΓια ριχτε μια ματιά...
Την εχω γαμήσει δηλαδή και δεν το ήξερα ?
Paris | Κριτική με βαθμολογία 8.1 από το μέλος DmtrsxXx
Κριτική για το Αριστοτέλους 6 από τον DmtrsxXx με βαθμολογία 8.1 στις 05 Ιουλίου, 2018www.bourdela.com
Για ρίξε εσύ μια στις φωτογραφίες, είναι η ίδιαΓια ριχτε μια ματιά...
Την εχω γαμήσει δηλαδή και δεν το ήξερα ?
Paris | Κριτική με βαθμολογία 8.1 από το μέλος DmtrsxXx
Κριτική για το Αριστοτέλους 6 από τον DmtrsxXx με βαθμολογία 8.1 στις 05 Ιουλίου, 2018www.bourdela.com
Τώρα δε γλυτώνεις θα σου ανοίξει νήμα ο ανναπουρνιαρης και εσένα
Και γω για σλοβακα την ξερωΕμενα μου ειχε πει ότι ειναι Σλοβάκα
Το 100ρικο που είχα δώσει για μισάωρο πρόγραμμα με την Πάρις είχε πιάσει τόπο, είχα ευχαριστηθεί γαμήσι μαζί της.
Είχα μείνει αρκετά ευχαριστημένος μαζί της οπότε μετά το γαμήσι άνοιξα το πορτοφόλι μου και έβγαλα άλλο ένα εικοσάρικο να το δώσω στην κορασίδα ετσι για το ευχαριστώ.
Ήταν τότε μία περίοδος που γούσταρα και κουβαλούσα στο πορτοφόλι μου πολλά μετρητά μαζί μου.
Είχα μέσα στο πορτοφόλι μου περίπου 2.000 με 2,500€ σε 50άρικα και εκατοστάρικα.
Εννοείται το πορτοφόλι ήταν πρησμένο έτοιμο να σκάσει από τα χρήματα μέσα.
Η Παρις είδε τα χρήματα μέσα στο πορτοφόλι και γυάλισε το μάτι της.
Με πλησίασε πέρασε τα χέρια της πάνω από το λαιμό μου και μου έδωσε ένα θερμό βαθύ γλωσσόφιλο.
Ξαφνιάστηκα γιατί ολόκληρο το μισάωρο που ήμουν μαζί της δεν είχε δεχτεί ούτε στοματόφιλο,κατι ομως που δε με ειχε πειράξει.
Μου ζήτησε να πιάσω στα χέρια μου το κινητό μου, μου είπε τον αριθμό του κινητού της και μετά μου είπε ότι μπορώ να την πάρω τηλέφωνο όποτε θέλω, μου είπε επίσης ότι είναι διαθέσιμη για να πάμε οι δυο μας για φαγητό για ποτό ή ακόμα και να έρθει σπίτι μου να μείνει ολόκληρο το βράδυ εάν το επιθυμούσα.
Από ευγένεια έγραψα το κινητό της και το αποθήκευσα ωστόσο δεν την πήρα ποτέ τηλέφωνο, ήμουν σίγουρος ότι ό,τι λεφτά είχα στο πορτοφόλι μου και όχι μόνο αυτά θα εκαναν φτερά...
@Annapurna ρε αποπουρνα λύσε μας μια απορία μήπως είσαι και κιλιμάτζαρος
εκτός από την ομοιότητα του nickname άλλες αποδείξεις ότι αυτός ο κιλιμάτζαρος είναι ο αποπούρνας έχεις?
γιατί από όσο γνωρίζω εσύ νταραβεριζόσουν με τον γεροξούρα μέχρι που σε μπάναρε μετά την fake κριτική που έβαλες για την Αλέξια AGN και τον ντόρο που έγινε...
Σωστά, τη ξέχασα την μούφα κριτική για την Αλεξία!
ΥΓ τώρα θα βάλεις την επιλογή στην ψηφοφορία ότι είστε και οι 2 για τα μπάζα να ψηφίσω να τελειώνουμε
Να ανοίξω μια ψηφοφορία στο φύλλο μηδέν;
και δεν ανοίγεις,
στο τέλος δεν θα ξέρουμε που να ψηφίσουμε