Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.793
- Πόντοι
- 1.406
Κάποιος κάποια στιγμή να κάνει ένα χρονογράφημα recap αυτής της κόντρας μη ψάχνουμε τα θρεντς
Κάποιος κάποια στιγμή να κάνει ένα χρονογράφημα recap αυτής της κόντρας μη ψάχνουμε τα θρεντς
Ο μακαρίτης ο μπάρμπας Αλέκος είχε πει ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν και πορτοκάλια...Ποιος τη γαμάει την Πάρις, τη δηθενιά της, και τους προμότορες της.
Δεν εμπιστεύομαι κανεναν προμοτορες του κωλου ολοι.
Ουτε διαβαζω κριτικες ουτε γραφω.
Ουτε χρειζαμαι "μπαρμπα" να με ξεναγήσει στον αγοραίο έρωτα.
Τα βρίσκω και μόνος μου.
Άλλωστε όλη η μαγεία αυτή είναι.
Άμα 150 ευρώ σου φαίνονται πολλά τότε καλύτερα να πέσεις κατηγορία.Σωστός. Απλά για εσκορτ των 150 Ευρώ και βάλε, χρήσιμο να ρίξει κανείς μια ματιά στις κριτικές.
Εκ των οποίων, ορισμένες είναι ως ένα βαθμό αξιόλογες, και άλλες ανελέητα παραπλανητικές.
Τώρα με την υπερβολική ενημέρωση έχει χαθεί η μαγεία.
Ωραίος ο φίλοςΕγώ είμαι από εκείνους που το αντέχουν το «να χαθεί η μαγεία».
Για πεταμένα λεφτά όμως, δεν έχω καμία διάθεση.
Δεν είναι πεταμένα τύπε αυτό δεν κατάλαβες.Εγώ είμαι από εκείνους που το αντέχουν το «να χαθεί η μαγεία».
Για πεταμένα λεφτά όμως, δεν έχω καμία διάθεση.
Δεν είναι πεταμένα τύπε αυτό δεν κατάλαβες.
Είναι επένδυση.
Δηλαδή θα βαδίσεις δική σου πορεία θα βρεις μόνος σου τι γουστάρεις και τι όχι αντί να ακούς τις ψωλές άλλων.
Σωστά να ψηφίσουν όλοιΜε την ευκαιρία, 38 τα μέλη που ψηφίσανε σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο, από όταν άνοιξε η ψηφοφορία.
29-9 το σκορ προς το παρόν, υπέρ του Ελγκαναδόρ.
Τα γράφω απλά, για να φαίνονται τα αποτελέσματα κι απέξω, σε επισκέπτες.
Όποιοι δεν έχουν ψηφίσει ακόμη, κι εφόσον έχουν άποψη, ας καταθέσουν την ψήφο τους.
Θα μπορούμε δηλαδή να το παίξουμε και 1Χ ή Χ2 ,διπλή.Ποιος ξέρει, μπορεί να προκύψουν στο μέλλον κι άλλες τέτοιες ψηφοφορίες, με άλλο συνδυασμό παικτών.
Εννοείς ότι ο Αναγουλας είναι άνδρας;Όταν υπάρχει μια διαμάχη μεταξύ ανδρών που σκέφτονται με το κάτω κεφάλι, αναζητήστε το Θήλυ.
Αυτό ταιριάζει πιο πολύ στην περίσταση. Με αγάπη στην Πάρις.