Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.250
- Πόντοι
- 3.656
Πολυ σωστη τοποθετηση.Γιατί και οι δύο κινούνται από άκρατο εγωισμό, και κανένας από τους δύο δεν διαθέτει ούτε το ελάχιστο ψήγμα αυτοσαρκασμού.
Πολυ σωστη τοποθετηση.Γιατί και οι δύο κινούνται από άκρατο εγωισμό, και κανένας από τους δύο δεν διαθέτει ούτε το ελάχιστο ψήγμα αυτοσαρκασμού.
Πολυ σωστη τοποθετηση.
Παππουλη τι εχουμε;Σας μερσώ.
Παππουλη τι εχουμε;
ρε μαλακα με ξαναριξε η γαμιολα...παει το αριστερο γονατο συρθηκε στην ασφαλτοΛίγο τσιμπημένο ουρικό οξύ, αλλά θα πάρω φάρμακο.
ρε μαλακα με ξαναριξε η γαμιολα...παει το αριστερο γονατο συρθηκε στην ασφαλτο
Να κοψεις το κόκκινο κρέας, το ουισκι και τους ξηρούς καρπούς.Λίγο τσιμπημένο ουρικό οξύ, αλλά θα πάρω φάρμακο.
στολη ΥΑΤ θα φοραωΝα φοράτε επιγονατίδες.
Να κοψεις το κόκκινο κρέας, το ουισκι και τους ξηρούς καρπούς.
Περισσότερο νερό και πράσινη σαλάτα
διαθηκη μην ξεχασεις και θα σε κλαψω γοεραΑν τα κόψω αυτά στην ηλικία που βρίσκομαι, να μπω και στην κάσα να τελειώνουμε.
διαθηκη μην ξεχασεις και θα σε κλαψω γοερα
Αυτο θα σου ελεγα μολις. Για τρσβα στον Μπουκουρα να σου πσρει μέτρα.Αν τα κόψω αυτά στην ηλικία που βρίσκομαι, να μπω και στην κάσα να τελειώνουμε.
σε μερσω Παππουλη αν γινεται ασε μου και λιγα τιμαλφη,κανα μετρητο,κανα σπιτακι να βαλω τα σκυλακια και μενα μεσα αν με διωξει η κυρα ...Θα σου αφήσω τη σκύλα, και ένα καταπίστευμα για την συντήρησή της. Τροφή, κτηνίατροι κλπ.
Γιατί αν εβαζαν επιλογή κανεναν απο τους δύο θα έβγαινε 100-0
βαλε και ψηφοφορια γιατι δεν εχω γινει ακομα τιμημενος με την ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ προσφορα μου στο σαι μαςΈνα ξεκάθαρο ερώτημα, με μόνο δύο διαφορετικές επιλογές, συνιστά την πιο γνήσια έκφραση της άποψης των μελών σε δημοψηφίσμα.
Βέβαια υπάρχουν πάντα και πιο διασκεδαστικές εκδοχές.