Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.230
- Πόντοι
- 2.836
Τώρα θα σας βάλει τον αχόρταγο αληταρια θα μάθετε...που κρίνεται μπον φιλε στο Ιθάκη τριτοδευτεροι
Σοβαρεψαν τα πραγματα ,
Εχουμε απ την μια μερια τον μπον φιλε ιθακη καληνυχτακια vs Ψωμοτυρι με ελιες και ντοματα που πηδηξε τα συνορα και πηδηξε επισης και την ερωμενη του παπαρουνα
Για την ωρα προηγειται ο ψωμοτυρις , τον παπαρουνα τον βλεπω στο τελος και κερατα και δαρμενο
Τα έφαγε η parisΟι ελιες που ειναι ρε @Elganador ???
Βάζω free fuck πληρωμένο (τη Paris λόγω επικαιροτητας ) αν δε βγει μέσα σε 2 μερες να πει ότι βάλατε την αγέλη να ψηφίσει και σας γράφω στα τέτοια μου κ αυτοί ησαστε κ δεν ξανά ασχολουμε με εσάς κλπ κλπ .
ΚλαιωωωωωωΠαρις: ανναπουρνιάρη μου πείνασα που θα με πας να φάω κάτι εκλεκτό
Πουρνας: όπου θες αγάπη μου θέλω κι εγώ να ξεσκάσω ψυχολογικά είμαι βαρύς
Παρις: γιατί τζουτζουκο μου
Πουρνας: με κοροϊδεύουν τα μαλακισμενα στο Bou μπλα μπλα μπλα
Παρις: να πάρε ένα φιλάκι στη μυτούλα (πωωω ρε πούστη τι κάνω και ανέχομαι για ένα φαγητό )
Θα τον δεις τον κώλο του Μάρκου όπως κι οι υπόλοιποι, η παρατεταμένη ξηρασία θα έχει αντίκτυπο στην ελαιοκομία, δεν θα μακρυγορήσω λέγοντας τα ίδια και τα ίδια. Ειδικά τις ημιορεινές ελαιοκαλλιέργειες πώς θα τις ποτίσεις; Τρακτέρ αν πάει (με βυτίο) ξέρεις ανεβαίνει το κόστος.Τα έφαγε η paris
Βασικα θελαμε τον πιο αναξιοπιστο απο τους δυο.δεν βλέπω επιλογή στην ψηφοφορία 'κανενός γιατί και οι δύο είναι αναξιόπιστοι'
Ω ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΒασικα θελαμε τον πιο αναξιοπιστο απο τους δυο.
Τα εμαθες τα νεα; Η Παρις πσρατησε τον Ανναπουρνα. Τον πελεκισε και στο ξυλο. Και Εφυγε για διακοπές με άλλον.
Αστα φιλε. Με ξεφτυλισε στα παππουδια. Ουτε να με φτυσουν.Ω ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ
να κρεμάσουμε τις καπότες για μία εβδομάδα ως ένδειξη συμπαράστασης