You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Αλήθειες και τέρατα που ακούγονται και γράφονται στο μπου»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Elganador
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 814
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Το θεμα δεν ειναι να πολεμησεις οταν ανοιγεις νημα ολοκληρωτικου αφανισμου για καποιο μέλος. Αλλα να μπορεις να υποστηριξεις την επιχείρηση αφανισμού του. Αν δεν μπορεις ειναι σαν να πολεμάς με σπαθι που δεν κοβει, με ντουφεκι χωρις φυσίγγια.Εγώ ξέρω ανοίγεις θέμα ολοκληρωτικού αφανισμού αλλού μέλους. Ειναι ζήτημα ζωής ή θανάτου , να μείνεις εκεί να πολεμήσεις όχι να φωνάζεις να σε σώσουν.
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.488
- Πόντοι
- 26.236
Καμία διαθεση δεν είχα στην αρχή .ο @feragamo τον έχει ξεφτιλίσει στην κυριολεξία τον ανναπουρνιαρη
Από την πρώτη στιγμή του είχα πει ότι είναι μαλακια σε οποιοδήποτε post έβαζα να πετάγεται κ να σχολιάζει άσχετα κ μόνο κ μόνο για να φανεί ακόμα κ όταν μίλαγα με αλλα μέλη σε παραθέσεις .
Του το εξήγησα 1-2-3 εκει αυτός το ίδιο .
Του είπα τη γνώμη μου για τις κριτικές του στο να μην εκθειάζει τις βιζιτες αλλα να δίνει στοιχεία που αφορούν την απόδοση τους κ όχι τα ψέμματα που αραδιάζουν περί σπουδών , ευγένειας κλπ κλπ που πλασάρουν γιατί λίγο πολύ τα ίδια λένε σε όλους .
Τα ίδια πάλι κ μάλιστα έλεγε γιατί να μη τα πω κ εκνευριζόταν που του ελεγα αλλαξε τακτική στο τρόπο γραφής σου γιατί μιλάμε για βιζιτες .
Άρχισα να πιστεύω ότι η το έκανε μόνο κ μόνο για να έχει δραστηριότητα στο forum κ να δείχνει με οποίο τρόπο το εγώ του η ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που απαντάει χωρίς καν να διαβάζει αυτα που του ελεγα σαν 5χρονο .
Άρχισε να με βριζει να λέει για κλίκες , αγέλες , εμονικο μαζί του κλπ κλπ .
Καμία επαφή με το τι του λεω κ πως του το λεω κ κυρίως ότι συνεισφέρει με λάθος τρόπο στα υπόλοιπα μέλη αφού ο σκοπός είναι να βοηθανε σε σωστές επιλογή για 1-2 ώρες καλού πηδηματος κ όχι για να γνωρίσουμε χαρακτήρες ,ιστορίες κ άσχετα πράγματα από εργαζομενες .
Κατάλαβα τελικά ότι σκοπός του είναι να ανάδειξη το εγώ του ακόμα κ μιλώντας για τις κοπέλες .
Καμία εμμονή μαζί του απλώς λυπάμαι που κάποιοι άνθρωπο ζουν σε ένα φανταστικό κόσμο ηθελημένα η αθέλητα κ είναι Κριμα πραγματικά .
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Οσα κουσουρια γράφεις δεν τα εχει μονο για τις βιζιτες. Σε οποιαδηποτε συζητηση. Θα ποστσρει για να ποσταρει. Το κοντερ εκει που λεει "μηνυματα" στο προφιλ να γυρναει τον νοιάζει μονο. Και οποιος και να του την πει. Οποιος κι αν ειναι αυτός, εχει προηγούμενα μαζι του.Καμία διαθεση δεν είχα στην αρχή .
Από την πρώτη στιγμή του είχα πει ότι είναι μαλακια σε οποιοδήποτε post έβαζα να πετάγεται κ να σχολιάζει άσχετα κ μόνο κ μόνο για να φανεί ακόμα κ όταν μίλαγα με αλλα μέλη σε παραθέσεις .
Του είπα τη γνώμη μου για τις κριτικές του στο να μην εκθειάζει τις βιζιτες αλλα να δίνει στοιχεία που αφορούν την απόδοση τους κ όχι τα ψέμματα που αραδιάζουν περί σπουδών , ευγένειας κλπ κλπ που πλασάρουν γιατί λίγο πολύ τα ίδια λένε σε όλους .
Τα ίδια πάλι κ μάλιστα έλεγε γιατί να μη τα πω κ εκνευριζόταν που του ελεγα αλλαξε τακτική στο τρόπο γραφής σου γιατί μιλάμε για βιζιτες .
Άρχισα να πιστεύω ότι η το έκανε μόνο κ μόνο για να έχει δραστηριότητα στο forum κ να δείχνει με οποίο τρόπο το εγώ του η ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που απαντάει χωρίς καν να διαβάζει αυτα που του ελεγα σαν 5χρονο .
Καμία επαφή με το τι του λεω κ πως του το λεω κ κυρίως ότι συνεισφέρει με λάθος τρόπο στα υπόλοιπα μέλη αφού ο σκοπός είναι να βοηθανε σε σωστές επιλογή για 1-2 ώρες καλού πηδηματος κ όχι για να γνωρίσουμε χαρακτήρες ,ιστορίες κ άσχετα πράγματα από εργαζομενες .
Κατάλαβα τελικά ότι σκοπός του είναι να ανάδειξη το εγώ του ακόμα κ μιλώντας για τις κοπέλες .
Καμία εμμονή μαζί του απλώς λυπάμαι που κάποιοι άνθρωπο ζουν σε ένα φανταστικό κόσμο ηθελημένα η αθέλητα κ είναι Κριμα πραγματικά .
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.257
- Πόντοι
- 11.146
...."Pauhunri" ή "Kangchengyao" ή το πιο ευχρηστο "Κ2"@Zebu εχουμε νεότερα ο ανναπουρνιαρης θα αλλάξει nick name στο κλώνο του
τον @bigmountain
αραγε πως θα τον ονομάσει
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.257
- Πόντοι
- 11.146
....ρε μαγκα μου, παρ΄της κ εσυ ενα τετοιο να βρεις την ησυχια σουρε μαλακα με ξαναριξε η γαμιολα...παει το αριστερο γονατο συρθηκε στην ασφαλτο
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
Και άμα τα πάρει στο κρανίο σου ανοίγει και νήμαΟσα κουσουρια γράφεις δεν τα εχει μονο για τις βιζιτες. Σε οποιαδηποτε συζητηση. Θα ποστσρει για να ποσταρει. Το κοντερ εκει που λεει "μηνυματα" στο προφιλ να γυρναει τον νοιάζει μονο. Και οποιος και να του την πει. Οποιος κι αν ειναι αυτός, εχει προηγούμενα μαζι του.
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
Κλαιωωωωωωω...."Pauhunri" ή "Kangchengyao" ή το πιο ευχρηστο "Κ2"
Χαχαχχαχαχαχαα
Σαλιας βλακας simp ντροπή με ποδια,του τα είχα πει και'γω παλιοτερα. Οι κριτικες του είναι όλες μέσα στο σαλιο και δεν είναι κανένας να τις παίρνει σοβαρα.Καμία διαθεση δεν είχα στην αρχή .
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.334
- Πόντοι
- 12.946
Εμένα ένα πράγμα μου έχει κάνει εντύπωση,
πως γράφονται πράγματα για αλβανό, σούρα κλπ. ???
Δηλαδή έχουμε βρει εφαρμογή από το κινητό ή το λαπτοπ που κάνει στον άλλον
εξακρίβωση στοιχείων και αλκοτέστ ταυτόχρονα.
Τι να πω με αυτά που διαβάζω
πως γράφονται πράγματα για αλβανό, σούρα κλπ. ???
Δηλαδή έχουμε βρει εφαρμογή από το κινητό ή το λαπτοπ που κάνει στον άλλον
εξακρίβωση στοιχείων και αλκοτέστ ταυτόχρονα.
Τι να πω με αυτά που διαβάζω
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.290
- Πόντοι
- 27.636
...."Pauhunri" ή "Kangchengyao" ή το πιο ευχρηστο "Κ2"
Το Κ2 είναι ίσως το πιο επικίνδυνο βουνό στο κόσμο, μπρρρρ!
Προτιμώ να μείνω στο άβαταρ μου, το Matterhorn.
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.257
- Πόντοι
- 11.146
....η μπορεις να το κανεις και " Annapurna(2) " !!!!Το Κ2 είναι ίσως το πιο επικίνδυνο βουνό στο κόσμο, μπρρρρ!
Nα αποδειξεις οτι δεν ειστε κλωνοι και να κλεισεις ολα τα στοματα
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
προτείνω να το βάλειςΤο Κ2 είναι ίσως το πιο επικίνδυνο βουνό στο κόσμο, μπρρρρ!
Ιθάκη το nick name
θα αρέσει και στην paris
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Όλα για πάρτη σου ρε κουφάλα. Καλημέρα.Καλημερα
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.290
- Πόντοι
- 27.636
προτείνω να το βάλεις
Ιθάκη το nick name
θα αρέσει και στην paris
Μπα. Προτιμώ το Βαρούλκο.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
44 ψήφοι ως τώρα.
31 -13 υπέρ του Ελγκαναδόρ για την ώρα.
Όσο έχετε άποψη, ψηφίστε.
Εξάλλου, εδώ στο μπου, η ψήφος του καθένα μετράει περισσότερο από ότι αλλού.
31 -13 υπέρ του Ελγκαναδόρ για την ώρα.
Όσο έχετε άποψη, ψηφίστε.
Εξάλλου, εδώ στο μπου, η ψήφος του καθένα μετράει περισσότερο από ότι αλλού.
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
την καλημερα μου φιλαράκιΌλα για πάρτη σου ρε κουφάλα. Καλημέρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 49K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 4K