Νέα

Αλήθεια, εδώ στην Ελλάδα ποιος πηδάει ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Συμφωνω απολυτα στο πρωτο σκελος, ολες θελουν παραμυθι. Στη συνεχεια διαφωνω, δεν γινεσαι ψευτης εν γνωσει τους, κανεις δεν τους λεει οτι λεει ψεματα!

Επισης συμφωνω οτι η ειλικρινεια σημαινει και μοναξια. Το θεμα ειναι απο εκει και περα αν ειναι καλυτερα να εχεις γυναικα ή αν ειναι καλυτερα να εισαι μονος.

Προσωπικα δεν εχω πλεον την αναγκη για σχεση. Θεωρω τις γυναικες λιγοτερο εξυπνες και κατωτερες, προτιμω να συζητω και να βγαινω με φιλους μου παρα με γυναικες.

Ειναι πολυ καλυτερο τελικα να εισαι μονος, με καλους φιλους και να γαμας πορνες. Και να εισαι περηφανος που εισαι ειλικρινης και τους λες στα ισα οτι ειναι για τον πουτσο!

H αλήθεια είναι piker (και αυτό είναι μία παρατήρηση) ότι το μοντέλο του σύγχρονου ζευγαριού είναι κάτι της ύστερης μεταπολίτευσης.
Πριν ήταν αυτονόητο ο άνδρας να έχει και άλλες σχέσεις ή ως μέσo κοινωνικότητας να είναι ως επί το πλείστον ανδρικές παρέες και μετά το γάμο.
Οι καιροί αλλάζουν :cheesy:

Επισκέπτης
ποπο τιν εχισ πατισι πολε φορε απο γινεκακια

Εχει πολλη πλακα που ορισμενοι δεν μπορουν να διανοηθουν οτι καποιος μπορει να εχει σκεφτει λιγο παραπερα και να εχει ξεπερασει καποια πραγματα.

Τρεχτε κι αλλο πισω απο τις γκομενες παιδια, το μουνι σερνει καραβι!   :rockon:

Επισκέπτης
Παρα πολλεs τωρα τελευταια κανουν ακα......Το θεμα δεν ειναι αυτεs, αλλα αν εσυ το δεχεσαι

Παίζεις τη ζωή σου αν το κάνεις.
Και με γκόμενα δεν το κάνεις με οποιαδήποτε.
Αλλά με κάποιες γκόμενες το κάνεις.
Κι εκεί είναι η διαφορά με τις πουτάνες.
Άλλο πράμα να τον βάζεις ακάποτο στον κώλο της γκόμενας
κι άλλο με λάστιχο στην πουτάνα.

valto

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
H αλήθεια είναι piker (και αυτό είναι μία παρατήρηση) ότι το μοντέλο του σύγχρονου ζευγαριού είναι κάτι της ύστερης μεταπολίτευσης.
Πριν ήταν αυτονόητο ο άνδρας να έχει και άλλες σχέσεις ή ως μέσω κοινωνικότητας να είναι ως επί το πλείστον ανδρικές παρέες και μετά το γάμο.
Οι καιροί αλλάζουν :grin:
δε καταλαβενο τιποτα κανε μετα!!!!!!

Εχει πολυ πλακα που ορισμενοι δεν μπορουν να διανοηθουν οτι καποιος μπορει να εχει σκεφτει λιγο παραπερα και να εχει ξεπερασει καποια πραγματα. Τρεχτε κι αλλο πισω απο τις γκομενες παιδια, το μουνι σερνει καραβι!
φιλε εγο δε γαμαο με γαμανε,αλα φενετε οτι σε εχι καπια καπσουρεπσι πολι κε τισ ασχιχττιριζισ
warnban.gif
 [/color[/URL]]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ακριβωs.......Καλυτερα  λιγοτερη ευχαριστηση , παρα μπελαδεs

Επισκέπτης
Με σχέση καιρό το κάνεις εννοείς,φαντάζομαι....

valto

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1

Επισκέπτης
τυπε για τετοια κολπα στειλε στον λιονταρη
Γενικά τύπε αναρωτιέμαι πόσο εύκολα θα γαμηθεί η άλλη ακάποτε(είτε ιερόδουλη,είτε γκόμενα).

Ακόμα δεν έχω την εμπειριά του ακάποτου,όχι τίποτε άλλο αλλά εκτός από τα παράσημα παίζει να γίνεις κ μπαμπάς.... :P

Επισκέπτης
Kαλά εδώ μέσα,
διαβάζω και για γλωσσόφιλα , γλειφούνια σε τανες ρδελου !!!!!
Και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο.
Προσωπικά περισσότερο σιχαίνομαι παρά φοβάμαι...να πας κ να γλύφεις τα χύσια του προηγούμενου κ την βρωμιά του γενικά....ιου. :S

valto

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γενικά τύπε αναρωτιέμαι πόσο εύκολα θα γαμηθεί η άλλη ακάποτε(είτε ιερόδουλη,είτε γκόμενα).

Ακόμα δεν έχω την εμπειριά του ακάποτου,όχι τίποτε άλλο αλλά εκτός από τα παράσημα παίζει να γίνεις κ μπαμπάς.... :P
να γινισ μπαμπα ινε καλο,μονο μι κανισ γιο εμενα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Περισσοτερο παιζει το παρασημο,  παρα η γκαστρεια.....Ασε που δεν θα βρειs ιεροδουλη διχωs λαστιχακι.......Στην γκομενα ναι, αν δεν προσεξειs ετοιμασου για ρυζια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom