life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
στιλε κε για μενα θελο να με λενε βοθρο
;) ;) ;)
στιλε κε για μενα θελο να με λενε βοθρο
μονο η 7 εχει κονομησει.Κουντουρης 5,8 εκ ευρω κερδη απο το στοιχημα,Τσουκαλας 5,Ακης 4,2.ΜΟΝΟ Η 7 !!!!!!!!!!!!
Για τη φουκαριάρα τη μάνα μου,
που ήθελε εγγόνια.
εγο να δισ ποσα κονομισα κε θα αγορασο το αεκακιμονο η 7 εχει κονομησει.Κουντουρης 5,8 εκ ευρω κερδη απο το στοιχημα,Τσουκαλας 5,Ακης 4,2.
Τυπε προσεχε γιατι κατι τετοια ελεγε και ενας αλλος,και του ανοιγανε θρεντ που λεγανε ενας ηρωας αναμεσα μας,Για τη φουκαριάρα τη μάνα μου,
που ήθελε εγγόνια.
Αντε μπας και παρουμε καναν παιχτη.εγο να δισ ποσα κονομισα κε θα αγορασο το αεκακι
Αν με τα 700 ευρω,δινει τις δοσεις τις κανονικα,και τα βγαζει και περα,ειναι σουπερ για οικογενεια.
Αυτες που δεν ειναι,ειναι κατι γκομενες που βγαζουν 700 ευρω και βαζουν δοσεις για 1,700.αυτες ειναι για τον πουτσο.
προτι μεταγραφι εγο,να δισ τι δεκαρι ιμε θα κουζουλαθισΑντε μπας και παρουμε καναν παιχτη.
Τυπε προσεχε γιατι κατι τετοια ελεγε και ενας αλλος,και του ανοιγανε θρεντ που λεγανε ενας ηρωας αναμεσα μας,
και τα ανακαλυπτει η γυναικα του μια μερα,και εγινε χαμος.Εκτος οτι εγραψε απο το νικ του και εριξε μπινελικια,του ανοιξε το κεφαλι σαν καρπουζι με τον πλαστη.
Προσεχε τους κωδικους σου τυπε.
εγο παντο γκοτζιλα ετρογα στο στρατοΓια ποιόν με πέρασε ρε;;
Για κανά νιούφη ;;;;
Ο mozilla κάνει delete history κάθε φορά που κλείνει
και τους κωδικούς τους θυμάμαι από μνήμης.
Και τα cooikies delete κάθε που κλείνει ο μοτζίλας.
Το 100% των γυναικων θελει παραμυθι.....Η γινεσαι ψευτηs εν γνωσει τουs η γινεσαι ειλικρινηs και μονοs
εγο παντο γκοτζιλα ετρογα στο στρατο
ποπο τιν εχισ πατισι πολε φορε απο γινεκακιαΣυμφωνω απολυτα στο πρωτο σκελος, ολες θελουν παραμυθι. Στη συνεχεια διαφωνω, δεν γινεσαι ψευτης εν γνωσει τους, κανεις δεν τους λεει οτι λεει ψεματα!
Επισης συμφωνω οτι η ειλικρινεια σημαινει και μοναξια. Το θεμα ειναι απο εκει και περα αν ειναι καλυτερα να εχεις γυναικα ή αν ειναι καλυτερα να εισαι μονος.
Προσωπικα δεν εχω πλεον την αναγκη για σχεση. Θεωρω τις γυναικες λιγοτερο εξυπνες και κατωτερες, προτιμω να συζητω και να βγαινω με φιλους μου παρα με γυναικες.
Ειναι πολυ καλυτερο τελικα να εισαι μονος, με καλους φιλους και να γαμας πορνες. Και να εισαι περηφανος που εισαι ειλικρινης και τους λες στα ισα οτι ειναι για τον πουτσο!
μονο απο χαζομαρα πασχοΕτσι ετσι.....Γι αυτο και δεν μαs πιανουν οι αρρωστειεs
να γαμας πορνες.
ο γνισιοσ ελιν ετσι γαμα!εβγεKαλές οι πόρνες,
αλλά μόνο πόρνες δεν που πάει με τίποτε.
Το γαμήσι σε σχέσεις έχει άλλα που δεν τα έχει με πόρνες
ή είναι ρώσικη ρουλέτα (με 4 σφαίρες σε 6σφαιρο) αν τα κάνεις με πόρνες.
Π.χ. ακάποτα , γλωσσόφιλα κτλ
Γαμιούνται εύκολα ακάποτα,σου έχει τύχει να θέλει η άλλη;;;;Kαλές οι πόρνες,
αλλά μόνο πόρνες δεν που πάει με τίποτε.
Το γαμήσι σε σχέσεις έχει άλλα που δεν τα έχει με πόρνες
ή είναι ρώσικη ρουλέτα (με 4 σφαίρες σε 6σφαιρο) αν τα κάνεις με πόρνες.
Π.χ. ακάποτα , γλωσσόφιλα κτλ
Γαμιούνται εύκολα ακάποτα,σου έχει τύχει να θέλει η άλλη;;;;
Γαμιούνται εύκολα ακάποτα,σου έχει τύχει να θέλει η άλλη;;;;
Πήρες;;;;