Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εσυ λεβεντια...παρτο απο την αναποδη.....ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΡΑΤΟΣ τοτε τι θα ......σε αφηνω να τελειωσεις μονος σου !!!!
αν δεν υπηρχε στρατος μεγαλε δεν θα βαρουσε κανονι το κρατος χαρακτηριστικα παραδειγματα τα f16 1 δις το καθενα
δεν θα πληρωνε το κρατος δις ευρω σε αντιπαραγωγικους τυπους σαν εσενα και θα επιδοτουσε παραγωγικους κλαδους και δεν θα χαμε αναγκη απο ξενες επενδυσεις
ξυπνα καραμητρο πολεμος δεν γινεται.Σε συμφερει ομως το παραμυθι οτι φυλας την χωρα με την αμερικανικη και γερμανικη σαβουρα που χρεωθηκαν οι φορολογουμενοι γιατι οπως σου πε ο φιλος διαφορετικα θα σουν ανεργος.

malamadre

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει ο στρατός.

Είναι ίσως ο πιο δαπανηρός "θεσμός" της χώρας.
Αποτελεί κοιτίδα λαμογιάς και διαφθοράς (πολιτικών και μη).
Χαραμίζει έναν πολύτιμο χρόνο απο τη ζωή του πιο παραγωγικού κομματιού της κοινωνίας (χώρια ότι τους βγάζει απο εκεί μέσα λουφαδόρους και σταρχιδιστές).

Και όλα αυτά στο όνομα... της ασφάλειας της χώρας; Δηλαδή αυτές οι κουράδες εκεί στον ΕΣ όταν μπει ο τρομερός οχτρός θα είναι ετοιμοπόλεμες;

Χαχαχαχα, ότι να 'ναι ρε παιδί μου. Όπως μπήκες, ο ίδιος θα βγεις.

ΟΛΕΣ οι χώρες έχουν στρατους. Ακόμα και να μην υπάρχει εξωτερικός κίνδυνος, ένας αξιόμαχος στρατός είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο εξωτερικής πολιτικής. Κλασσική προπαγάνδα: " Όλες οι σύγχρονες χώρες έχουν καταργήσει τη θητεία, ας την καταργήσουμε κι εμείς." Όσες χώρες φίλε έχουν καταργήσει τη θητεία έχουν τα φράγκα και έχουν επαγγελματικές δυνάμεις.

Τώρα αν υπάρχουν κακώς κείμενα πρέπει να διορθωθούν. Η λογική σου "πονάει δόντι, κόψε κεφάλι" είναι πέρα για πέρα λάθος.

χαρακτηριστικα παραδειγματα τα f16 1 δις το καθενα

Σιγά μην έχουν και 200.. Η λογική του ότι μπηκαμε μεσα απο τους εξοπλισμούς βολευει πολλούς.. Καλύπτουν τα δικά τους.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αν δεν υπηρχε στρατος μεγαλε δεν θα βαρουσε κανονι το κρατος χαρακτηριστικα παραδειγματα τα f16 1 δις το καθενα
δεν θα πληρωνε το κρατος δις ευρω σε αντιπαραγωγικους τυπους σαν εσενα και θα επιδοτουσε παραγωγικους κλαδους και δεν θα χαμε αναγκη απο ξενες επενδυσεις
ξυπνα καραμητρο πολεμος δεν γινεται.Σε συμφερει ομως το παραμυθι οτι φυλας την χωρα με την αμερικανικη και γερμανικη σαβουρα που χρεωθηκαν οι φορολογουμενοι γιατι οπως σου πε ο φιλος διαφορετικα θα σουν ανεργος.
αν δεν υπήρχαν και τούρκοι θα γλιτώναμε ακόμα περισσότερα λεφτά.....(και το παραλήρημα συνεχίζεται)

τη σαβούρα δεν τη χρεώθηκες επειδή αγόραζες πολυτέλειες, την  υπερχρεώθηκες λόγω κακής διαχείρισης.
και ο στρατός να μην υπήρχε στις υποχρεώσεις του κράτους, τα λεφτά από τα εξοπλιστηκά κάπως αλλιώς θα τα έτρωγαν.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Το κρατος ομως σου ειπε ...οτι οι ελληνες ζουσαν με δανεικα ολα αυτα τα χρονια.....αρα εγω ο αντιπαραγωγικος οπως λες...πληρωνα φορους με κρατησεις για να συντηρω τους κηφηνες εξω που δεν πληρωναν τιποτα.....και ο μισθος μου προερχοταν απο ξενα δανεια και οχι απο λεφτα φορολογουμενων διοτι ολιγοι πληρωναν απο τους φορολογουμενους.....αρα για ποιο κρατος μιλας ?? εδω δεν πληρωνε κανεις εξω ...ουτε ΙΚΑ,ουτε ΤΕΒΕ ουτε ΟΓΑ...τιποτα παντελως !!Αν ολοι δεν ζουσαν απο επιδοτησεις του ελληνικου δημοσιου ,θα ειχαν κλεισει ολοι εξω ....γιατι νομιζεις ρε οτι πληρωνεις διοδια ??? επειδη πληρωσες εσυ τα εργα ??? πηγαινε η ακτωρ και επαιρνε την δουλεια με επιχορηγησεις απο ξενα κονδυλια και οχι φορους.....μετα τα εδωσαν στους ιδιωτες να εισπραττουν οταν εσυ κοιμοσουν τον υπνο του δικαιου και νομισες οτι πληρωσες εσυ που δηλωνες το αφορολογητο !!!! οσον αφορα τους εξοπλισμους...βλεπεις οτι μεχρι ωρας ουτε ενας στρατιωτικος δεν εχει παρει μιζα.....λες να εβαλαν τον Ακη μεσα και να μην εδινε ονοματα των στρατιωτικων που μπορει να εφαγαν ??? μεχρι ωρας στα ΜΜΕ ,ονομα στρατιωτικου δεν εχει παιξει ουτε ΕΝΑ !!!! αγοτες εχουν παιξει αρκετοι,γιατροι,δημοσιογραφοι,εμποροι,επιχειρηματιες.....αιντε κηφηνα ...κανεις και μαθημα ηθικης....σε εχω πληρωσει και εγω δε ξερω ποσες φορες !!!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εσενα φωστηρα θα σου ελεγα οτι στο χωριο σου κανουν λαθος...επειδη εχω βρεθει πολυ κοντα με πολεμικο πλοιο τουρκων...θα σου πω οτι σε ασκηση ειχαν βγαλει το πληρωμα του πλοιου στα καταστρωματα ,οι αξιωματικοι ειχαν στηθει σε διαφορα σημεια στο καταστρωμα κρατοντας μια "βιτσα" ας το πουμε ετσι , και εριχναν τετοιο ξυλο στους φανταρους που πηγαινε συννεφο ...και ολοι ετρεχαν γυρω απο το πλοιο στα εξωτερικα καταστρωματα......προφανως στο χωριο σου και εσυ μαζι...αν ησουν εκει ,προφανως τωρα θα ειχες αλλες αποψεις !!!!!

Ποιο χωριο μου ρε αμορφωτε μπαμπουινε  :headbang:  νησι = Κυπρος. Δεν ξερω τι μου λες για βιτσες και θειτσες, εγω ξερω οτι τις τελευταιες δεκαετιες οι Τουρκοι μας πανε πιπα κωλο οποτε μας συναντουν, με εσας τους βλαμενους απο τη μια που δεν μπορειτε να μοιρασετε δυο γαιδουριων αχυρα και τους πολιτικους μας απο την αλλη που δεν μπορουν να διαπραγματευτουν ουτε διπλα αυτοκολλητα πανινι.

Τη βλακεια που ειναι μαζεμενη στον ΕΣ δεν τη βρισκεις ουτε σε δημοτικα γραφεια. Χαζοι, κομπλεξικοι, ευθυνοφοβοι, αμορφωτοι, τεμπεληδες γυφτοι.-

Μετα τιμης duskolieggrafi

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ποιο χωριο μου ρε αμορφωτε μπαμπουινε  :headbang:  νησι = Κυπρος. Δεν ξερω τι μου λες για βιτσες και θειτσες, εγω ξερω οτι τις τελευταιες δεκαετιες οι Τουρκοι μας πανε πιπα κωλο οποτε μας συναντουν, με εσας τους βλαμενους απο τη μια που δεν μπορειτε να μοιρασετε δυο γαιδουριων αχυρα και τους πολιτικους μας απο την αλλη που δεν μπορουν να διαπραγματευτουν ουτε διπλα αυτοκολλητα πανινι.

Τη βλακεια που ειναι μαζεμενη στον ΕΣ δεν τη βρισκεις ουτε σε δημοτικα γραφεια. Χαζοι, κομπλεξικοι, ευθυνοφοβοι, αμορφωτοι, τεμπεληδες γυφτοι.-

Μετα τιμης duskolieggrafi

καταρχην μπαμπουινος εισαι εσυ...πετας ενα ΝΗΣΙ και πρεπει να μυρισουμε τα νυχια μας οτι εννοεις την κυπρο...λες και δεν υπαρχουν αλλα νησια !!!κοιτα πρωτα τι γραφεις και πως το γραφεις διοτι εσυ φαινεσαι αμορφωτος....ακου νησι....και η Μ.Βρετανια ,νησι ειναι απαιδευτε!!!

οσο για υπολοιπα ,μαλλον δεν εκανες καν τον κοπο να διαβασεις προηγουμενα σχολια.......πιπα κωλο σε εχουν παει γιατι αλλοι ασκουν εξουσια βλημα !!! ο Λυμπερης  οταν πηγε να κανει κατι...ειδες που τον πηγαν !!!και θα το ξαναπω και αλλη φορα....στα ΙΜΙΑ και μετα ο κοσμος ψηφισε εις διπλουν Σημιτη και παγκαλο.....αφου εγιναν πρωτα τα ΙΜΙΑ , μετα εγιναν εκλογες......αρα που θες να καταληξεις ρε βλημα ??? ποιος ειναι αχρηστος ?? δεν εχεις καταλαβει ακομη ???

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το κρατος ομως σου ειπε ...οτι οι ελληνες ζουσαν με δανεικα ολα αυτα τα χρονια.....αρα εγω ο αντιπαραγωγικος οπως λες...πληρωνα φορους με κρατησεις για να συντηρω τους κηφηνες εξω που δεν πληρωναν τιποτα.....και ο μισθος μου προερχοταν απο ξενα δανεια και οχι απο λεφτα φορολογουμενων διοτι ολιγοι πληρωναν απο τους φορολογουμενους.....αρα για ποιο κρατος μιλας ?? εδω δεν πληρωνε κανεις εξω ...ουτε ΙΚΑ,ουτε ΤΕΒΕ ουτε ΟΓΑ...τιποτα παντελως !!Αν ολοι δεν ζουσαν απο επιδοτησεις του ελληνικου δημοσιου ,θα ειχαν κλεισει ολοι εξω ....γιατι νομιζεις ρε οτι πληρωνεις διοδια ??? επειδη πληρωσες εσυ τα εργα ??? πηγαινε η ακτωρ και επαιρνε την δουλεια με επιχορηγησεις απο ξενα κονδυλια και οχι φορους.....μετα τα εδωσαν στους ιδιωτες να εισπραττουν οταν εσυ κοιμοσουν τον υπνο του δικαιου και νομισες οτι πληρωσες εσυ που δηλωνες το αφορολογητο !!!! οσον αφορα τους εξοπλισμους...βλεπεις οτι μεχρι ωρας ουτε ενας στρατιωτικος δεν εχει παρει μιζα.....λες να εβαλαν τον Ακη μεσα και να μην εδινε ονοματα των στρατιωτικων που μπορει να εφαγαν ??? μεχρι ωρας στα ΜΜΕ ,ονομα στρατιωτικου δεν εχει παιξει ουτε ΕΝΑ !!!! αγοτες εχουν παιξει αρκετοι,γιατροι,δημοσιογραφοι,εμποροι,επιχειρηματιες.....αιντε κηφηνα ...κανεις και μαθημα ηθικης....σε εχω πληρωσει και εγω δε ξερω ποσες φορες !!!!
ποιους φορους πληρωνες και ποιες κρατησεις ρε κρατικοδιαιτε?:2funny:γλειφτες της εξουσιας μια ζωη ηταν και ειναι το σιναφι σου.Οι προισταμενοι σου μαζι με τον ακη το ΓΕΕΘΑ και τους υπουργους που επαιρναν προμηθειες τα φαγανε.Και οτι δεν βγαζει το μεγκα τις βρομιες σας σημαινει οτι δεν ειστε βουτηγμενοι στα σκατα?μονο που θεωρεις την φαση στην τηλεοραση το δελτιο της καθαρσης καταλαβαμε.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
καταρχην μπαμπουινος εισαι εσυ...πετας ενα ΝΗΣΙ και πρεπει να μυρισουμε τα νυχια μας οτι εννοεις την κυπρο...λες και δεν υπαρχουν αλλα νησια !!!κοιτα πρωτα τι γραφεις και πως το γραφεις διοτι εσυ φαινεσαι αμορφωτος....ακου νησι....και η Μ.Βρετανια ,νησι ειναι απαιδευτε!!!

οσο για υπολοιπα ,μαλλον δεν εκανες καν τον κοπο να διαβασεις προηγουμενα σχολια.......πιπα κωλο σε εχουν παει γιατι αλλοι ασκουν εξουσια βλημα !!! ο Λυμπερης  οταν πηγε να κανει κατι...ειδες που τον πηγαν !!!και θα το ξαναπω και αλλη φορα....στα ΙΜΙΑ και μετα ο κοσμος ψηφισε εις διπλουν Σημιτη και παγκαλο.....αφου εγιναν πρωτα τα ΙΜΙΑ , μετα εγιναν εκλογες......αρα που θες να καταληξεις ρε βλημα ??? ποιος ειναι αχρηστος ?? δεν εχεις καταλαβει ακομη ???

Ποτε μην τα βαζεις με εναν ηλίθιο. Ειναι βέβαιο οτι θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε νικησει εκ πειρας.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ποιους φορους πληρωνες και ποιες κρατησεις ρε κρατικοδιαιτε?:2funny:γλειφτες της εξουσιας μια ζωη ηταν και ειναι το σιναφι σου.Οι προισταμενοι σου μαζι με τον ακη το ΓΕΕΘΑ και τους υπουργους που επαιρναν προμηθειες τα φαγανε.Και οτι δεν βγαζει το μεγκα τις βρομιες σας σημαινει οτι δεν ειστε βουτηγμενοι στα σκατα?μονο που θεωρεις την φαση στην τηλεοραση το δελτιο της καθαρσης καταλαβαμε.

φορους...taxes στα αγγλικα...ισως τα ελληνικα σου θελουν δουλεια ακομη....
εμαθες και την λεξη κρατικοδιαιτος....χαχαχαχα....ναι ρε, εγω πληρωνα εσενα και το δικο σου σιναφι....αμφιβαλλεις ?? εδω το συριζα ακουει ή βλεπει στολη και βγαζει σπυρια....λες να κρατουσαν το στομα τους κλειστο αν καποιος στρατηγος εφαγε λεφτα του δημοσιου ??? εδω εγινε ντορος για το γενος στις στρατιωτικες σχολες και μον μπουνιες δεν επεσαν .....αμα ειχαν φαει λεφτα θα το αφηναν ετσι ??? για ποιο μεγκα μας τσαμπουνας ρε κηφηνα ??καθε μερα πιανουν να φοροδιαφευγουν ελευθερους επαγελματιες σε αριθμους εκατονταδων χιλιαδων ....ο Ακης θα κολλουσε να δωσει ονοματα στρατηγων ??? δε θα ξαναδει το φως του ηλιου καν ,θα παρει την μπορα ολη επανω του...και θα αφηνε τους στρατιωτικους ετσι ??? τον κοβεις εσυ για τοσο ελεημον ?? τους πρωθυπουργους και υπουργους συναδελφους του,ισως τους καλυπτε για να μην τον φανε....τον στρατηγο γιατι να τον καλυψει.....η κυβερνηση δινει και κωλο να για να ακουσει κανα ονομα στρατιωτικου μηπως και ξαναπλανεψει τον κοσμο ...οτι να, οι στρατιωτικοι τα εφαγαν να τους κοψουμε και τους μισθους.......αλλα τι περιμενεις απο κηφηνα που καποιος τον ζορισε στην θητεια του ...ετσι δεν ειναι ????

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ποτε μην τα βαζεις με εναν ηλίθιο. Ειναι βέβαιο οτι θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε νικησει εκ πειρας.

ελα ντε...οταν εισαι ανικανος να διαβασεις το προηγουμενο σου σχολιο οτι μας περιγραφεις ενα νησι καπου στην θαλασσα και εμεις δεν μπηκαμε στον κοπο να παμε σε μαντη για να μαθουμε οτι εννοουσες την Κυπρο....ναι,επεσα στο επιπεδο σου !!!!δε θα το ξαναεπαναλαβω ...σορυ για την ενοχληση!!!!

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φορους...taxes στα αγγλικα...ισως τα ελληνικα σου θελουν δουλεια ακομη....
εμαθες και την λεξη κρατικοδιαιτος....χαχαχαχα....ναι ρε, εγω πληρωνα εσενα και το δικο σου σιναφι....αμφιβαλλεις ?? εδω το συριζα ακουει ή βλεπει στολη και βγαζει σπυρια....λες να κρατουσαν το στομα τους κλειστο αν καποιος στρατηγος εφαγε λεφτα του δημοσιου ??? εδω εγινε ντορος για το γενος στις στρατιωτικες σχολες και μον μπουνιες δεν επεσαν .....αμα ειχαν φαει λεφτα θα το αφηναν ετσι ??? για ποιο μεγκα μας τσαμπουνας ρε κηφηνα ??καθε μερα πιανουν να φοροδιαφευγουν ελευθερους επαγελματιες σε αριθμους εκατονταδων χιλιαδων ....ο Ακης θα κολλουσε να δωσει ονοματα στρατηγων ??? δε θα ξαναδει το φως του ηλιου καν ,θα παρει την μπορα ολη επανω του...και θα αφηνε τους στρατιωτικους ετσι ??? τον κοβεις εσυ για τοσο ελεημον ?? τους πρωθυπουργους και υπουργους συναδελφους του,ισως τους καλυπτε για να μην τον φανε....τον στρατηγο γιατι να τον καλυψει.....η κυβερνηση δινει και κωλο να για να ακουσει κανα ονομα στρατιωτικου μηπως και ξαναπλανεψει τον κοσμο ...οτι να, οι στρατιωτικοι τα εφαγαν να τους κοψουμε και τους μισθους.......αλλα τι περιμενεις απο κηφηνα που καποιος τον ζορισε στην θητεια του ...ετσι δεν ειναι ????
βρε αμορφωτε και ανιδεε καραβανα για να πληρωνεις φορο πρεπει να παραγεις εργο,εσυ δεν παραγεις εργο ουτε πλουτο,χρεωνεσαι στο φορολογουμενο και το κρατος σου κραταει ενα ποσοστο απο το τεραστιο μισθο σου για να χεις την ψευδαισθηση οτι προσφερεις στο κοινωνικο συνολο.Παρακατω,μη λες οτι δεν ακους μεγκα γιατι τις παπαριες οτι ο ιδιωτικος τομεας δεν πληρωνεις και οι ΕΕ φοροδιαφευγουν ο πρετεντερης και η τρεμη τα λενε.Κανε google(αν ξερεις πως γινεται) προυπολογισμος ελλαδας και διαβασε απο ποιανου τι τσεπη βγαινει το αεπ που σε ταιζει.
Τον ακη γραμμενο τον εχω και αν δεν μιλαει επειδη του ταξανε οτι θα βγει η τον απειλουν αλλιως.Ο συριζα παντως δεν κυβερνησε ακομα για να μπορει να κανει ερευνα και λογιστικο ελεγχο που πηγαν τα λεφτα.Αυτοι που σε διορισαν και ψηφιζεις κυβερνουν και δεν κανουν τιποτα γιατι ειναι βουτηγμενοι στα σκατα.Στο ξαναλεω,αν και τζαμπα,κυβερνηση στρατιωτικοι αστυνομια εκκλησια δημοσιογραφοι ιδια μαφια ειστε,για αυτο εχετε και προνομια που δεν εχουν αλλες ομαδες.
Ετσι ειναι το βρηκες.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
βρε αμορφωτε και ανιδεε καραβανα για να πληρωνεις φορο πρεπει να παραγεις εργο,εσυ δεν παραγεις εργο ουτε πλουτο,χρεωνεσαι στο φορολογουμενο και το κρατος σου κραταει ενα ποσοστο απο το τεραστιο μισθο σου για να χεις την ψευδαισθηση οτι προσφερεις στο κοινωνικο συνολο.Παρακατω,μη λες οτι δεν ακους μεγκα γιατι τις παπαριες οτι ο ιδιωτικος τομεας δεν πληρωνεις και οι ΕΕ φοροδιαφευγουν ο πρετεντερης και η τρεμη τα λενε.Κανε google(αν ξερεις πως γινεται) προυπολογισμος ελλαδας και διαβασε απο ποιανου τι τσεπη βγαινει το αεπ που σε ταιζει.
Τον ακη γραμμενο τον εχω και αν δεν μιλαει επειδη του ταξανε οτι θα βγει η τον απειλουν αλλιως.Ο συριζα παντως δεν κυβερνησε ακομα για να μπορει να κανει ερευνα και λογιστικο ελεγχο που πηγαν τα λεφτα.Αυτοι που σε διορισαν και ψηφιζεις κυβερνουν και δεν κανουν τιποτα γιατι ειναι βουτηγμενοι στα σκατα.Στο ξαναλεω,αν και τζαμπα,κυβερνηση στρατιωτικοι αστυνομια εκκλησια δημοσιογραφοι ιδια μαφια ειστε,για αυτο εχετε και προνομια που δεν εχουν αλλες ομαδες.
Ετσι ειναι το βρηκες.

δε με διορισε κανεις...πανελληνιες εδωσα και μπηκα....αν δεν τους εκανα ...ας με εδιωχναν....οπως βλεπεις δεν ειμαι κομματοσκυλο διοτι δεν εγλυψα κανεναν !!!
Μπορεις να μου πεις ,ποιος παραγει εργο και πλουτο ??? η wind ? vodafone? cosmote ? τα εμπορικα καταστηματα που εισαγουν απο εξωτερικο ? τα περιπτερα μηπως ? ο ταξιτζης ?? ποιος παραγει πλουτο και εργο στην ελλαδα εξω ??? ο αγροτης που εχει σταματησει να παραγει εδω και 2 δεκαετιες ?? ποιος ρε βλημα παραγει ?? απο υπηρεσιες μπουχτησαμε !!!!! τον μισθο του δημοσιου περιμεναν ολοι για να δουλεψουν βλακα.....τωρα που επεσαν οι μισθοι και κοπηκαν τα δωρα ,παρε στα μουτρα 200 χιλιαδες λουκετα του ιδιωτικου τομεα......ποιος πρετεντερης ρε κηφηνα μας τσαμπουνας ??? αν σου αρεσει πηγαινε και πηδα τον.....εμας τι μας το λες και το ξαναλες ??? τα νουμερα στα λουκετα ιδιωτων δε σου λενε τιποτα ??? απο το 2010 με το που κοπηκε το "μαρουλι" ...οσοι ζουσαν απο το δημοσιο μαρουλι,εκλεισαν γιατι κανεις δεν ψωνιζε....συρρικνωση αγορας το λενε ,βλακα!!!! Αμα ο ιδιωτικος τομεας ηταν υγιες κομματι της ελληνικης οικονομιας....τοτε γιατι εκλεισαν 200 χιλιαδες μαγαζια και επιχειρησεις και ετοιμαζονται αλλες 75 χιλιαδες μεχρι τελους του 2013 ??? τα κλεινουν γιατι ετσι τους ηρθε μαλλον...ή για να γλυτωσουν φορους ??? ο συριζα δε κυβερνα...το ΚΚΕ το ιδιο...η ΝΔ κυβερνα με το πασοκ και την δημαρ ...ολο αρλουμπες πετας χωρις νοημα με ενα παραλληρημα κατα των ΕΔ .....ποιος στρατιωτικος σε γαμησε να τον δειρω επιτελους!!!!

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δε με διορισε κανεις...πανελληνιες εδωσα και μπηκα....αν δεν τους εκανα ...ας με εδιωχναν....οπως βλεπεις δεν ειμαι κομματοσκυλο διοτι δεν εγλυψα κανεναν !!!
Μπορεις να μου πεις ,ποιος παραγει εργο και πλουτο ??? η wind ? vodafone? cosmote ? τα εμπορικα καταστηματα που εισαγουν απο εξωτερικο ? τα περιπτερα μηπως ? ο ταξιτζης ?? ποιος παραγει πλουτο και εργο στην ελλαδα εξω ??? ο αγροτης που εχει σταματησει να παραγει εδω και 2 δεκαετιες ?? ποιος ρε βλημα παραγει ?? απο υπηρεσιες μπουχτησαμε !!!!! τον μισθο του δημοσιου περιμεναν ολοι για να δουλεψουν βλακα.....τωρα που επεσαν οι μισθοι και κοπηκαν τα δωρα ,παρε στα μουτρα 200 χιλιαδες λουκετα του ιδιωτικου τομεα......ποιος πρετεντερης ρε κηφηνα μας τσαμπουνας ??? αν σου αρεσει πηγαινε και πηδα τον.....εμας τι μας το λες και το ξαναλες ??? τα νουμερα στα λουκετα ιδιωτων δε σου λενε τιποτα ??? απο το 2010 με το που κοπηκε το "μαρουλι" ...οσοι ζουσαν απο το δημοσιο μαρουλι,εκλεισαν γιατι κανεις δεν ψωνιζε....συρρικνωση αγορας το λενε ,βλακα!!!! Αμα ο ιδιωτικος τομεας ηταν υγιες κομματι της ελληνικης οικονομιας....τοτε γιατι εκλεισαν 200 χιλιαδες μαγαζια και επιχειρησεις και ετοιμαζονται αλλες 75 χιλιαδες μεχρι τελους του 2013 ??? τα κλεινουν γιατι ετσι τους ηρθε μαλλον...ή για να γλυτωσουν φορους ??? ο συριζα δε κυβερνα...το ΚΚΕ το ιδιο...η ΝΔ κυβερνα με το πασοκ και την δημαρ ...ολο αρλουμπες πετας χωρις νοημα με ενα παραλληρημα κατα των ΕΔ .....ποιος στρατιωτικος σε γαμησε να τον δειρω επιτελους!!!!
σε διορισε ο χοντρος που εφαγε τις προμηθειες με τον ακη και τους αλλους,και εβγαλε ενα νομο να διοριζονται με την σεσουλα κρατικοδιαιτοι καραβαναδες και εποπ που θα τον ψηφιζουν μια ζωη!
Ολοι αυτοι που ειπες παραγουν πλουτο και σε ταιζουν με τους φορους που πληρωνουν!Αυτοι φερνουν συναλλαγμα και αυτοι κανουν την ανακυκλωση του χρηματος στην οικονομια! πηξαμε στις υπηρεσιες λεει ο βλακας  :2funny: :2funny: :2funny: εσυ περνιεσαι  δηλαδη για πρωτογενης τομεας  :2funny: :2funny: :2funny:
καλα νταξει εισαι τραγικος

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
σε διορισε ο χοντρος που εφαγε τις προμηθειες με τον ακη και τους αλλους,και εβγαλε ενα νομο να διοριζονται με την σεσουλα κρατικοδιαιτοι καραβαναδες και εποπ που θα τον ψηφιζουν μια ζωη!
Ολοι αυτοι που ειπες παραγουν πλουτο και σε ταιζουν με τους φορους που πληρωνουν!Αυτοι φερνουν συναλλαγμα και αυτοι κανουν την ανακυκλωση του χρηματος στην οικονομια! πηξαμε στις υπηρεσιες λεει ο βλακας  :2funny: :2funny: :2funny: εσυ περνιεσαι  δηλαδη για πρωτογενης τομεας  :2funny: :2funny: :2funny:
καλα νταξει εισαι τραγικος

παρε τον πρωτογενη τομεα που ειναι η αγροτια στην ελλαδα...βλακα...οτι δεν καταλαβεις..εδω ειμαι να στα εξηγησω....κατι αλλο απο αγροτια που παραγει η ελλαδα δεν εχει τιποτα ΑΛΛΟ.....παρε λοιπον τους δουλευταραδες αγροτες που μας επιξαν στο χρημα και στους φορους για να πληρωνομαστε μεις και κατα συνεπεια να πληρωνουμε εσενα κηφηνα.....

ενώ στην υπόλοιπη ΕΕ η μείωση της απασχόλησης συμβαδίζει με μείωση και της μισθωτής εργασίας στην αγροτική παραγωγή, στην Ελλάδα είναι σαφής η τάση ενίσχυσης της μισθωτής εργασίας καθ’ όλη τη δεκαετία του 2000. Συγκεκριμένα, με βάση τα επίσημα στοιχεία, η μισθωτή εργασία έχει πλέον αγγίξει το 20% του συνόλου της απασχόλησης στον αγροτικό τομέα παραγωγής22 και από 65.300 ΕΜΕ το 1990 έφτασε στις 114.000 ΕΜΕ το 2009. Επομένως η μείωση της απασχόλησης οφείλεται στον υψηλό ρυθμό απομάκρυνσης αυτοαπασχολούμενων αγροτών από την αποκλειστική απασχόληση στην αγροτική παραγωγή και την κατά συνέπεια μετατροπή της μεγαλύτερης μερίδας τους σε μισθωτούς ή ετεροαπασχολούμενους (μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες). Συγκεκριμένα η μη μισθωτή εργασία από 680.800 ΕΜΕ το έτος 1990 περιορίστηκε στις 456.600 ΕΜΕ το 2009, εμφανίζοντας μια συρρίκνωση κατά 224.200 ΕΜΕ εντός της εικοσαετίας ή αλλιώς κατά το ένα τρίτο (32,9%).

Από την εξέταση της διαχρονικής κατανομής της απασχόλησης ανά κατηγορία (αυταπασχόληση, μισθωτή)23 προκύπτει σημαντική αύξηση των μισθωτών εργαζόμενων με μόνιμη και εποχική απασχόληση στην αγροτική παραγωγή: συγκεκριμένα από 11,26% του συνόλου της απασχόλησης το 1993 σε 17,83% το 2007. Ταυτόχρονα σημειώνεται σημαντική υποχώρηση της απασχόλησης μελών της οικογένειας του κατόχου της εκμετάλλευσης από 41,44% της συνολικής απασχόλησης το 1993 σε 30,12% του συνόλου το 2007.
 ολοι οι δουλευταραδες που πληρωνουν φορους.....και προσεξε ,,,εχω και αλλα να σου σουρω αμα γουσταρεις κηφηνα!!!! το παρων ειναι απο ερευνα του ΚΚΕ .....για να δεις οτι παιρνω αποψεις απο παντου...αμα θεωρεις οτι η ερευνα αυτη του ΚΕΕ ειναι πλαστη.....τοτε θα πρπει να σε δει ψυχολογος επειγοντως!!!το ΚΚΕ σκυλιαζει για τετοια θεματα και ειδικα για την αγροτια που μας συντηρει και καλα!!! ιδου ο πρωτογενης τομεας σου!!!

ΥΓ....αυτοι με ταιζουν και παραγουν εργο...wind ,χρωσταει 250 μυρια στο κρατος ια την αδεια λειτουργιας της ως πρωην telestet..ακομη να τα δωσει....
      Ελ.Βενιζελος (αεροδρομιο) χρωσταει 400 μυρια στο στο κρατος...ακομη να τα δωσει και ουτε προκειται !!!

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εχεις δικιο λεμε, η λυση στη κριση ειναι να διορισουμε αλλους 50000 καραβαναδες
αλλα απαντησε ποιος σε πληρωνει κατα την αποψη σου???απο που προερχεται ο μισθος σου???στρατιωτικα και τσεκουρατα,μη γραψεις ενα καρο ασυναρτησιες παλι  :2funny:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Δε διαφωνω σε κάτι από αυτά που γράφεις φιλε..η ένστασή μου είναι ότι αυτοί όλοι που περιγράφεις,μαζί με αυτα τα καθίκια της φωτογραφίας, είναι η θλιβερή μειοψηφία που ΦΑΙΝΕΤΑΙ και χαντακώνει τους πολλούς...Δεν το ξερεις ότι στον αφρό βγαίνει η λέρα???Από τις 250.000 στελέχη των ΕΔ, θα κάτσω να απολογηθώ για 500-1000?Όχι ρε συ,δεν ειναι ετσι...Επέτρεψέ μου να γνωρίζω πολλούς περισσότερους από σενα που δεν ειναι έτσι και είναι στην αφάνεια ΦΥΣΙΚΑ, αφού ποτέ δεν τα τσεπώσανε ή δεν κάνανε κατάχρηση εξουσίας...
Κάνε και μια διάκριση ανάμεσα στα στελέση εκ παραγωγικών σχολών προερχόμενα και θα δεις τη διαφορα..Αν ο κομπλεξικός επιλοχίας σε ετρεχε ή ο κωλογλείφτης Διοικητής δεν προέβαλε το συμφέρον του Στρατοπέδου του, ε δεν θα μας πάρει όλους η μπαλα...Δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο εδω μέσα,όχι γιατί φοβάμαι αλλά δεν εχει και νόημα..
Κατ' αρχήν δεν ξέρω τι είναι ΕΠΟΠ.
Κατά δεύτερον όντας εγώ της παλιάς σχολής (και έχοντας ξεχάσει μερικά από όσα έμαθα στο ΠΝ - πάνε πολλά χρόνια), όταν λες "παραγωγικές σχολές" εννοείς τη δοκίμων ή τις άλλες του Πόρου που βγάζουν Υπαξ?

Με θλίβει το γεγονός της τόσο μεγάλης απόστασης στ θεώρηση των πραγμάτων. Τα βλέπουμε από εντελώς διαφορετική σκοπιά.
Και σου καταλογίζω ότι επικαλείσαι στατιστικές που "εσύ γνωρίζεις" (ενώ εμείς οι υπόλοιποι όχι - λες), και απ' αυτές βγάζεις συμπεράσματα για τη γενική κατάσταση. Στο ξανείπα, έχεις την ατυχία να συζητάς με ανθρώπους που έχουν περάσει από αυτό μέσα στο οποίο εσύ έχεις φτιάξει τη ζωή σου (ΕΔ), οπότε δε μπορείς να επικαλείσαι πράματα που είναι πέραν πάσης πραγματικότητας.  Κ Α Τ Ι  ξέρουμε κι εμείς.

Προφανώς και υπάρχουν πολλοί που δεν είναι σαν τα καθήκια με τα οποία έκανε τις δουλειές του ο Άκης. Η γενική εικόνα όμως δεν αλλάζει. Τη βολή τους κοιτάνε - όχι τα "ιδανικά" που λες εσύ.

Όχι, δε με έτρεχε κανένας επιλοχίας, κανένας υποδιοικητής, και αν θες να το πάμε επί προσωπικού, φεύγοντας (από την τελευταία μονάδα μου) είχαμε γίνει φίλοι με το διοικητή, και συνεχίσαμε να βλεπόμαστε και αφού απολύθηκα, στην Αθήνα πια. Σίγουρα τον ξέρεις, γιατί έχει αφήσει εποχή στο ΠΝ. Και μετά, λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας (δικής μου) είχα συνεργασία με αρκετούς απόστρατους: Και του ΠΝ, και της αεροπορίας, και των τεθωρακισμένων του στρατού. Να σου πω ότι όταν ήμουν στον Παλάσκα (προπαίδευση - 48 μέρες) και κατάλαβα πως "παίζει" το πράμα, έκανα ό,τι έπρεπε για να μη με μεταχειρίζονται σα μαλάκα. Όχι με γνωριμίες "του μπαμπά μου", αλλά δικές μου. Και ποτέ δεν το μετάνοιωσαν. Γενικώς πέρασα καλά, έμαθα πράματα, προσέφερα έργο (αν και απλός ναύτης πτυχίου Γ), και επί χρόνια μετά αναπολούσα την ξενοιασιά που αναγκαστικά έχει κάποιος όταν εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένος να μην κάνει τίποτ' άλλο, από το να περιμένει να απολυθεί.

Μην το παραχέζεις λοιπόν, ναύαρχε, με τα "ιδανικά" και άλλες τετοιες ωραίες λέξεις, εγώ δεν λέω ότι δεν τα πιστεύεις (γιατί άλλωστε να λες ψέμματα, ανώνυμος ων, σε ένα χώρο όπως αυτός εδώ), αλλά εφ' όσον τα πιστεύεις, είσαι μειοψηφία.

Trust me.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κατ' αρχήν δεν ξέρω τι είναι ΕΠΟΠ.
Κατά δεύτερον όντας εγώ της παλιάς σχολής (και έχοντας ξεχάσει μερικά από όσα έμαθα στο ΠΝ - πάνε πολλά χρόνια), όταν λες "παραγωγικές σχολές" εννοείς τη δοκίμων ή τις άλλες του Πόρου που βγάζουν Υπαξ?

Με θλίβει το γεγονός της τόσο μεγάλης απόστασης στ θεώρηση των πραγμάτων. Τα βλέπουμε από εντελώς διαφορετική σκοπιά.
Και σου καταλογίζω ότι επικαλείσαι στατιστικές που "εσύ γνωρίζεις" (ενώ εμείς οι υπόλοιποι όχι - λες), και απ' αυτές βγάζεις συμπεράσματα για τη γενική κατάσταση. Στο ξανείπα, έχεις την ατυχία να συζητάς με ανθρώπους που έχουν περάσει από αυτό μέσα στο οποίο εσύ έχεις φτιάξει τη ζωή σου (ΕΔ), οπότε δε μπορείς να επικαλείσαι πράματα που είναι πέραν πάσης πραγματικότητας.  Κ Α Τ Ι  ξέρουμε κι εμείς.

Προφανώς και υπάρχουν πολλοί που δεν είναι σαν τα καθήκια με τα οποία έκανε τις δουλειές του ο Άκης. Η γενική εικόνα όμως δεν αλλάζει. Τη βολή τους κοιτάνε - όχι τα "ιδανικά" που λες εσύ.

Όχι, δε με έτρεχε κανένας επιλοχίας, κανένας υποδιοικητής, και αν θες να το πάμε επί προσωπικού, φεύγοντας (από την τελευταία μονάδα μου) είχαμε γίνει φίλοι με το διοικητή, και συνεχίσαμε να βλεπόμαστε και αφού απολύθηκα, στην Αθήνα πια. Σίγουρα τον ξέρεις, γιατί έχει αφήσει εποχή στο ΠΝ. Και μετά, λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας (δικής μου) είχα συνεργασία με αρκετούς απόστρατους: Και του ΠΝ, και της αεροπορίας, και των τεθωρακισμένων του στρατού. Να σου πω ότι όταν ήμουν στον Παλάσκα (προπαίδευση - 48 μέρες) και κατάλαβα πως "παίζει" το πράμα, έκανα ό,τι έπρεπε για να μη με μεταχειρίζονται σα μαλάκα. Όχι με γνωριμίες "του μπαμπά μου", αλλά δικές μου. Και ποτέ δεν το μετάνοιωσαν. Γενικώς πέρασα καλά, έμαθα πράματα, προσέφερα έργο (αν και απλός ναύτης πτυχίου Γ), και επί χρόνια μετά αναπολούσα την ξενοιασιά που αναγκαστικά έχει κάποιος όταν εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένος να μην κάνει τίποτ' άλλο, από το να περιμένει να απολυθεί.

Μην το παραχέζεις λοιπόν, ναύαρχε, με τα "ιδανικά" και άλλες τετοιες ωραίες λέξεις, εγώ δεν λέω ότι δεν τα πιστεύεις (γιατί άλλωστε να λες ψέμματα, ανώνυμος ων, σε ένα χώρο όπως αυτός εδώ), αλλά εφ' όσον τα πιστεύεις, είσαι μειοψηφία.

Trust me.
Ok,η διαφορετικότητα των απόψεων ολοκληρώνει μια συζήτηση.Δεν μπορώ να σε πεισω, όπως κι εσυ εμένα..Βεβαια δεν μπορώ να καταλάβω το μενος μελών εναντίον μας, εκτος αν προερχεται απο προσωπικά παραδείγματα.από αυτα που διαβασα όμως απο χτες το βράδυ ,είδα ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ανακρίβειες, δειγμα του ότι η προπαγάνδα εχει προχωρήσει...Τελος παντων, για να το ληξουμε,εμεις θα είμαστε εδω, θα κανουμε αυτό που ξερουμε καλά τόσα χρόνια, χωρίς ανταπόδοση και υπό αντιξοότερες συνθηκες από το παρελθόν.
YΓ:Το έφεδρο Υποσμηναγό, τον περιμενω στο Πεντάγωνο να πιουμε καφέ και να τα πούμε,αφού εχουμε και πολά κοινα...

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τι λέτε ρε κουφάλες? Γιατί πρέπει ο καραβανάς να ευχαριστεί τον φαντάρο? Τον βλέπει ως υπηρέτη και σκλάβο του και του φέρετε αντίστοιχα. Όσοι δεν έχετε πάει στρατό κόψτε της μαλακίες

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
πραγματικα οταν γραφουν ανιδεοι σε στρατιωτικα θεματα, τυποι σαν εσενα....βλεπουμε την καταντια της Ελλαδας σημερα ,μεσω αυτων των τυπων....μην πας μακρια...δεν εισαι εξαιρεση καν!!!! τωρα κολυμπα στα βαθια εσυ δουλευταρα μου!!!γιατι δεν μας ειπες με τι ασχολησε να σου σουρουμε και εμεις κατι για τον κλαδο σου !!!!

Τα λενε αλλοι παρακατω απ οτι ειδα, τι παραγεις και τι πληρωνεσαι...

καλη τυχη, και απολαυσε τα προνομια σου οσο τα εχεις ακομα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στον Στρατό είναι μαζεμένα και μεγενθυμένα όλα τα άσχημα χαρακτηριστικά της ράτσας...αναξιοκρατία ,παραλογισμός ,  γλύψιμο , βύσμα , λαμογιά , λούφα ,ξυσαρχιδίαση , βλαχομαγκιά...και όλη αυτή η ομορφιά συνοδεύεται από κάποιους πειραγμένους στρατόκαυλους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom