Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στις ειδικές δυνάμεις πήγες εθελοντικά. Θέλησες δηλαδή τη σκλήρη εκπαίδευση. Αλοίμονο, αν και εκεί πέρα δεν κάνατε βολές και ειδική εκπαίδευση...Εμείς όμως δεν ανοίξαμε σαμπάνιες όταν ήρθε η ώρα μας να καταταγούμε, μάλλον φορέσαμε μαύρες πλερέζες. Τώρα αν εσύ είσαι στρατόκαυλος και νομίζεις με τα ΟΥΚ ή ότι άλλο θα πάρεις την πόλη ή ότι άλλο, τράβα. Εγώ πάντως αν ο στρατός δεν ήταν υποχρεωτικός δεν θα πήγαινα ούτε μία ώρα.

εναλλακτικη της θητειας προσφορα. οχι να τη γλυτωσεις επειδη εισαι φλωρος, να κανεις καποια αλλη κοινωνικη εργασια. π.χ. σκουπιδιαρης. ετσι μαλιστα.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ετσι.αν εισαι αντιθετος με την ιδεα του εθνους τοτε ειναι αλλο πραγμα.εκει δηλωνεις αντιρρησιας συνηδεισεως κι εχει αλλα ντραβαλα να ξεμπλεξεις  :2funny:

αλλα οι πιο πολλοι δε πανε γιατι ειναι ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ κι οχι για αλλο λογο...τουλαχιστον οσοι εχω γνωρισει εγω που δε θελουν στρατο ειναι ακριβως ετσι.μαμακηδες.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Αυτός Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ πρέπει να σταματήσει,άπο ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΑΔΕΣ?ΠΑΠΑΔΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,ΚΟΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,υπάρχουν όμως και σωστά άτομα απο όλους τους ΧΩΡΟΥΣ,επικεντρωνόμαστε ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ,ΣΩΣΤΟ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ,αλλά ας ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΧΛΩΡΑ,ΟΛΟ ΣΤΑ ΞΕΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.779
Πόντοι
19.795
Ειμαι 57 χρονων και υπηρετησα 28 μηνες
θητεια για ενα και μονο λογο. Για να μπορεσει
η κυβερνηση Καραμανλη να μειωσει τα ποσοστσ
ανεργειας και να μπουμε στη τοτε ΕΟΚ. Ο στρατοε
ηταν μια αχριστη μαυρη περιοδος στη ζωη μου
που το μονο που καταφερε ηταν να μου στερησει
δυομισι απο τα καλυτερα μου και τα πξο παραγωγικα
μου χρονια.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
εναλλακτικη της θητειας προσφορα. οχι να τη γλυτωσεις επειδη εισαι φλωρος, να κανεις καποια αλλη κοινωνικη εργασια. π.χ. σκουπιδιαρης. ετσι μαλιστα.

Συμφωνώ με την εναλλακτική θητεία. Ας είναι και 2 φορές η στρατιωτική. ΌΠως σε κάθε πολιστιμένο κράτος. Να μπορείς να επιλέξεις. Τώρα για τους μπούληδες και φλώρους σας τα επιστρέφω γιατί είμαι και παλιοσειρά.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Ειμαι 57 χρονων και υπηρετησα 28 μηνες
θητεια για ενα και μονο λογο. Για να μπορεσει
η κυβερνηση Καραμανλη να μειωσει τα ποσοστσ
ανεργειας και να μπουμε στη τοτε ΕΟΚ. Ο στρατοε
ηταν μια αχριστη μαυρη περιοδος στη ζωη μου
που το μονο που καταφερε ηταν να μου στερησει
δυομισι απο τα καλυτερα μου και τα πξο παραγωγικα
μου χρονια.
Πέστε ρε μεγάλε, να μαθαίνουν τα παιδαρέλια

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
μπραβο. συμφωνουμε.

Χαίρομαι φίλτατε. Θα ήθελα να προσθέσω ακόμα ότι το αγαπητό κράτος, αφού σου φάει 1, 2 ή και περισσότερα χρόνια από τη ζωή σου, μετά σου ζητάει να πληρώσεις κιόλας από πάνω, για τα χρόνια αυτά για να θεωρηθούν συντάξιμα. Έτσι σε επιβραβεύει το κράτος σου που δυστυχώς εγεννήθην με παπάρια και γράφτηκες στα μητρώα αρρένων....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
έχετε μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα.
το οτι πηγαινετε φαντάροι, δε γίνεται για να σας ξεβολέψουν για 1 χρόνο αλλά για να σας μαθουν 5 πράγματα που θα σας χρειαστούν σε ενδεχόμενη επιστράτευση (μακρυά απο εμάς). η τελευταία έγινε το 74 με την κύπρο και τότε φώναξαν όλους εως τα 35. η διαφορά είναι ότι τότε οι άνθρωποι εκείνοι ήταν σκληρόπετσοι (γεννημένοι στην κατοχή και στον εμφύλιο). αν γινόταν κατι παρόμοιο τώρα θα κάνατε ακριβώς αυτό που λέει ο LION7. θα έκλανε ο τούρκος κι εσεις θα μυρίζατε την κλανιά του, κανοντάς του γλυφοκώλι καθώς θα πηδούσε τις γυναίκες σας μπροστά στα μάτια σας.

αλλά να κάνετε το σταυρό σας να μη γίνει κανα σκηνικό, γιατι τότε μαμάκηδες, κλαψομούνηδες, καλοπερασάκηδες, γλυψιματίες, γκέουλες, πρόβατα κομματικών στρατών, θα πάρετε τα ευμεγέθη αρχίδια μου.
να χέρεστε το μπουρδέλο που ονομάζετε χώρα γιατί ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ.

ναι όταν εγώ δούλευα από τα 12 σε οικοδομές και επιβίωνα μόνος μου , και η υπόλιπη μέρα πήγαινε σε gym και killing arts  :2funny: τους φλώρους τους μονιμάδες περίμενα να με κάνουν άντρα στα 18 και να μου κάνουν μαθήματα επιβίωσης... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τα πέντε πράγματα που μαθαίνετε είναι να κάνετε το κρεβάτι φάκελλο, να ξυρίζεστε κόντρα ώστε να μην πιάνει τρίχα το μπαμπάκι, να γυαλίζετε τα άρβυλα ώστε να βλέπει ο καραβανέας τη μούρη του μέσα, να ξεσκατώνετε χέστρες με το θηρίο (που ήταν ένα παλούκι που το έχωνες στις τούρκικες χέστρες και όπου και να το έπιανες να μην πω πως γινόσουν), και να είσαι ο μόνιμος υπηρέτης των καραβανέων επί 24ώρου βάσεως.

δεν μου λες ρε φιλαράκι .. τις χέστρες ποιός τις γέμιζε ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συμφωνώ με την εναλλακτική θητεία. Ας είναι και 2 φορές η στρατιωτική. ΌΠως σε κάθε πολιστιμένο κράτος. Να μπορείς να επιλέξεις. Τώρα για τους μπούληδες και φλώρους σας τα επιστρέφω γιατί είμαι και παλιοσειρά.

εεεε αυτή υπάρχει πολλά χρόνια τώρα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τέρμα αν θέλετε να λέτε ότι έχετε δημοκρατία η υποχρεωτική θητεία πρέπει να λάβει τέλος.
ούτε βόρεια Κορέα να ήμασταν...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Χαίρομαι φίλτατε. Θα ήθελα να προσθέσω ακόμα ότι το αγαπητό κράτος, αφού σου φάει 1, 2 ή και περισσότερα χρόνια από τη ζωή σου, μετά σου ζητάει να πληρώσεις κιόλας από πάνω, για τα χρόνια αυτά για να θεωρηθούν συντάξιμα. Έτσι σε επιβραβεύει το κράτος σου που δυστυχώς εγεννήθην με παπάρια και γράφτηκες στα μητρώα αρρένων....

να προσθεσω και γω? αν στην εναλλακτικη θητεια που συμφωνεις σε βαλουν να καθαριζεις δημοσιες τουαλετες δε θα σε πειραζει ναι? αφου δε θα ειναι φανταρικο σκατο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν καθαρίζαμε μόνο τις δικές μας κουράδες ρε πανέξυπνε.

εεε και ο άλλος που καθάριζε την διπλανή χέστρα δεν καθάριζε μόνο τις δικές του κουράδες...

και η κυρά στο σπίτι όταν καθαρίζει την τουαλέτα δεν καθαρίζει μόνο την δικιά της παραγωγή... όταν πλένει ρούχα δεν πλε΄νει μόνο τα δικά της...

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
να προσθεσω και γω? αν στην εναλλακτικη θητεια που συμφωνεις σε βαλουν να καθαριζεις δημοσιες τουαλετες δε θα σε πειραζει ναι? αφου δε θα ειναι φανταρικο σκατο.

Κανένα πρόβλημα. Κάνω και τον σκουπιδιάρη...Άλλωστε έχω κάνει πολλάκις με το love-boat

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
τέρμα αν θέλετε να λέτε ότι έχετε δημοκρατία η υποχρεωτική θητεία πρέπει να λάβει τέλος.
ούτε βόρεια Κορέα να ήμασταν...
και να αντικατασταθεί από μισθοφορικό στρατό ή από τίποτα ???

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
εεε και ο άλλος που καθάριζε την διπλανή χέστρα δεν καθάριζε μόνο τις δικές του κουράδες...

και η κυρά στο σπίτι όταν καθαρίζει την τουαλέτα δεν καθαρίζει μόνο την δικιά της παραγωγή... όταν πλένει ρούχα δεν πλε΄νει μόνο τα δικά της...
Ρε πάρτο πρέφα. Το πρόβλημά μου δεν είναι ο καθαρισμός της χέστρας. Είναι γενικά η καραβανίστικη φασιστονοοτροπία..

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Mερικές φορές ακούγοντας τις απόψεις σας αναρωτιέμαι τί μυαλά κουβαλάμε ?
Πρώτον ,ο στρατός είναι μια υποχρεωση μας την οποία κακώς την βλέπουμε τόσο απαξιωτικά .
Mπορεί σε σύγκριση με το τί θα μπορούσαμε να κάνουμε ως πολίτες να μας είναι δυσάρεστο ,αλλά είναι αναγκαίο .
Στην ουσία εκπαιδεύομαστε να μπορούμε να προσταψουμε την ζωή μας και την πατρίδα .Aν δεν το κάνει ο κάθε ένας από μας τότε ποιός θα το κάνει? Eκτός αν νομίζετε ότι μπορούμε να το παίζουμε Eλβετία !
Aν κάποτε χρειασθεί να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας πιστεύω ότι περισσότερο θα φοβόμαστε τον διπλανό μας για την ασχετοσύνη του παρά τον υποτιθέμενο εχθρό μας  ;)
;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
και να αντικατασταθεί από μισθοφορικό στρατό ή από τίποτα ???

φυσικά από μισθοφορικό στρατό.... αλλά στρατό.
αν και το τελευταίο που κάνει δυνατή η αδύναμη μια χώρα είναι ο στρατός.

με τα ρεμάλια που διοικούν σήμερα και η λεγεώνα των ξένων να έρθει να μας υποστιρίξει δωρεάν αυτοί την ελλάδα πάλι θα την πουλήσουν αν τους τα ακουμπήσουν...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο Ακης έκανε και υπουργός άμυνας ε ?
δλδ ακόμα και ολόκληρο το ηλιακό σύστημα να σε υποστιρίζει τον πόλεμο θα τον χάσεις... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom