Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ειμαι 57 χρονων και υπηρετησα 28 μηνες
θητεια για ενα και μονο λογο. Για να μπορεσει
η κυβερνηση Καραμανλη να μειωσει τα ποσοστσ
ανεργειας και να μπουμε στη τοτε ΕΟΚ. Ο στρατοε
ηταν μια αχριστη μαυρη περιοδος στη ζωη μου
που το μονο που καταφερε ηταν να μου στερησει
δυομισι απο τα καλυτερα μου και τα πξο παραγωγικα
μου χρονια.

δε μας ρε παιδαρελι εσυ...σε ποια "παραγωγικη " ηλικια εκανες Θητεια ?? των -18? -19? -20? εξαλλου δεν περιμενα να ακουσω και τιποτα καλυτερο για καποιον που ανηκει στην γενια του πολυτεχνειου οπου πληρωνουμε τα γαμησιατικα σας !!!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ο παγκαλος ειναι εγγονος καραβανα και περηφανευεται για αυτο,κι ομως επιανε αυτο στους ψηφοφορους του λεγομενου πατριωτικου πασοκ  :jerking: οι καραβαναδες ειναι το μονο επαγγελμα που περηφανευεται για το τι εκαναν οι προκατοχοι τους πριν 200 χρονια, που σε τελικη αναλυση γεγονοτα σαν το 1821 και το 40 τα εκανε ο λαος οταν αυτοι ηταν τα πουτανακια των βασιλιαδων και των γερμανων.Πιστευω οτι αν δεν γινοταν η κατοχη και η χουντα με την μαλακια που δερνει τον ασιατικο λαο του ελλαδισταν θα ψηφιζε πολυ χειροτερους πολιτικους απο τον ακη και τον γιωργακη.

εσυ φιλε εχεις καει τελειωτικα ομως...... απο ιστορια χασκεις τραγικα !!! πηρε ο ελληνας το 40 ενα οπλο και ετρεχε στα βουνα αρων αρων και εδιωξε τους ιταλους ...εξαλλου σε τετοια γεγονοτα για να τα σχολιαζεις εδω μεσα...δειχνει το επιπεδο σου ποσο τραγικο ειναι!!!!Ο μεγας ιστορικος στο bourdela.gr ..ο gtp_x ,αποφασισε αφου διαβασε ιστορια να βγαλει συμπερασματα......

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Πακιστανέ Εραστή ασε για αλλους τις γεωπολιτικές αναλύσεις...Ειναι φανερό ότι εχεις τρικυμία στο κρανίο.....Αμα δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η αιτία όλων των δεινών που μας βρίσκουν είναι η γεωπολιτική θέση μας και τα συμφεροντα του κομβικού μας σημείου,αστο καλύτερα...

ναι και μετά ήρθε ο τοτος !!!
λες και υπάρχει κάποια περιοχή στον κόσμο που δεν θέλουν κάτι από αυτή οι γειτωνες της...
σου έχω νέα, η ελλάδα δεν είναι το κέντρο του κόσμου μαθές !!!

yg
και τώρα ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί ζήτω το έθνος....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι αξιωματικοι δεν ειναι αμορφωτοι έχουν βγαλει σχολη στην οποια ο χαμηλοτερος βαθμος αυτου που περασε ηταν το 17.

Δεν βγαζεις οποιος και οποιος 17 στις πανελλαδικες εξετασεις. Ειστε αστειοι οσοι νομιζετε οτι οι αξιωματικοι ειναι αμορφωτοι αλλα ο admiral εχει καλη διαθεση και ειναι συζητισιμος.Δεν βλεπει ολους οσους ασκουν τοσο ασχημη κριτικη σαν εχθρους των στρατιωτικων (οπως ακριβως ειναι δηλαδη).

p.s ΑΡκετοι αξιωματικοι εχουν βγει εκτος συνορων και εχουν δει αρκετα πραγματα καθως εχουν παει και για μετεκπαιδευσεις.... οι περισσοτεροι απο αυτους που τους κραζουν παιζει να μην εχουν βγει εκτος του χωριου τους.... αλλα τυφλα να χει η καλη καρδια του ADMIRAL αντι να σας παιξει στην κοντρα τελειως και σαν εχθρους καθεται να διαπραγματευτει κιολας  :P

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Οι αξιωματικοι δεν ειναι αμορφωτοι έχουν βγαλει σχολη στην οποια ο χαμηλοτερος βαθμος αυτου που περασε ηταν το 17.

Δεν βγαζεις οποιος και οποιος 17 στις πανελλαδικες εξετασεις. Ειστε αστειοι οσοι νομιζετε οτι οι αξιωματικοι ειναι αμορφωτοι αλλα ο admiral εχει καλη διαθεση και ειναι συζητισιμος.Δεν βλεπει ολους οσους ασκουν τοσο ασχημη κριτικη σαν εχθρους των στρατιωτικων (οπως ακριβως ειναι δηλαδη).

p.s ΑΡκετοι αξιωματικοι εχουν βγει εκτος συνορων και εχουν δει αρκετα πραγματα καθως εχουν παει και για μετεκπαιδευσεις.... οι περισσοτεροι απο αυτους που τους κραζουν παιζει να μην εχουν βγει εκτος του χωριου τους.... αλλα τυφλα να χει η καλη καρδια του ADMIRAL αντι να σας παιξει στην κοντρα τελειως και σαν εχθρους καθεται να διαπραγματευτει κιολας  :P

εγώ όταν έπρεπε τους έπαιξα όπως πρέπει.... δεν μου κάνουν ούτε κρύο ούτε ζέστη για να τους έχω εχθρούς η φίλους.δεν είναι δική μου δουλειά.. την ώρα μου περνάω με τα ακουστικά στα αυτιά καθώς δουλεύω..
απλά λυπάμαι τα παιδάκια που θα τους πάρουν στα σοβαρά αυτούς και τα συμφέροντα της πατρίδας...(φυσικά δεν μιλάω για admiral προσωπικά)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
εγώ όταν έπρεπε τους έπαιξα όπως πρέπει.... δεν μου κάνουν ούτε κρύο ούτε ζέστη για να τους έχω εχθρούς η φίλους.δεν είναι δική μου δουλειά.. την ώρα μου περνάω με τα ακουστικά στα αυτιά καθώς δουλεύω..
απλά λυπάμαι τα παιδάκια που θα τους πάρουν στα σοβαρά αυτούς και τα συμφέροντα της πατρίδας...(φυσικά δεν μιλάω για admiral προσωπικά)

...και αυτό από τον Tοττό ?  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Στραβοξυλα μπορει να υπαρχουν αλλα δεν μπορεις να τους λες αμορφωτους επειδη τελειωσαν ανωτατη σχολη. Ειναι ισοδυναμες με πανεπιστημιακα ιδρυματα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Στραβοξυλα μπορει να υπαρχουν αλλα δεν μπορεις να τους λες αμορφωτους επειδη τελειωσαν ανωτατη σχολη. Ειναι ισοδυναμες με πανεπιστημιακα ιδρυματα.

είπα εγώ κανενα αμόρφωτο ? τα μπλεξες λίγο...  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω γνωρισει και εγω μαλακες χαρακτηρες αλλα αμορφωτους δεν μπορεις να τους πεις... οχι για να εισαι ευγενικος αλλα επειδη δεν κανεις σωστη εκτιμηση του προφιλ του αλλουνου... αμορφωτος ΔΕΝ ειναι , εχει τελειωσει σχολη... να τα βαζουμε τα πραγματα σε μια σειρα και να μη τα συγχεουμε

εσυ δεν ειπες... αλλα με εκανες παραθεση επειδη δεν θυμαμαι απεξω ποιος εχει πει τι εδω...αλλα αρκετοι τους ειπαν αμορφωτους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Mερικές φορές ακούγοντας τις απόψεις σας αναρωτιέμαι τί μυαλά κουβαλάμε ?
Πρώτον ,ο στρατός είναι μια υποχρεωση μας την οποία κακώς την βλέπουμε τόσο απαξιωτικά .
Mπορεί σε σύγκριση με το τί θα μπορούσαμε να κάνουμε ως πολίτες να μας είναι δυσάρεστο ,αλλά είναι αναγκαίο .
Στην ουσία εκπαιδεύομαστε να μπορούμε να προσταψουμε την ζωή μας και την πατρίδα .Aν δεν το κάνει ο κάθε ένας από μας τότε ποιός θα το κάνει? Eκτός αν νομίζετε ότι μπορούμε να το παίζουμε Eλβετία !
Aν κάποτε χρειασθεί να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας πιστεύω ότι περισσότερο θα φοβόμαστε τον διπλανό μας για την ασχετοσύνη του παρά τον υποτιθέμενο εχθρό μας  ;)
;)

Aκουω συνεχως να αναφερεται την Ελβετια. Ποιος σας ειπε πως η Ελβετια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟ? Εχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ θητεια με ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΟ και τους καλουν σε ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ!
Για αυτο άλλωστε κράτησαν πανω απο 200 χρονια τωρα την ουδετερότητά τους. Στους δυο παγκοσμιους πολεμους μεταξυ αλλων.Δεν ηταν τοσο ευκολο να εισβαλλει κανεις στην Ελβετια μια και θα γινοταν ο ταφος για καθε εισβολεα ( οπως ατιμωρητα παραβιασαν την ουδετεροτητα του Βελγιου οι Γερμανοι δυο φορες στον προηγουμενο αιωνα λες και καναν περιπατο).
Τελος ο στρατος λογικο να μην αρεσει σε κανεναν. Αλλα υπαρχουν και χειροτερα. Να τελεις υπο την κατοχη ξενων δυναμεων. Οχι μεταφορικα κλπ αλλα στην κυριολεξια να εχουν εισβαλει στα εδαφη σου ξενοι στρατοι. Η να εισαι υπο αιχμαλωσια.
Σεβαστο να μη θελει κανεις να φερει αυτο το βαρος. Ωστοσο αν γινει κατι δε θα δικαιουται προστασιας η οτιδηποτε αλλο. Ας καθαρισει απο μονος του. Ξηγημενα απο τωρα :grin:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.378
Πόντοι
456

Επειδη βλεπω τοχεις μπορεις μηπως ξερεις τι διδασκονται μεσα στην σχολη?

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Τι τα φορας τα ακουστικα ; εσυ εισαι μ@λ@κ@ς με περικεφαλαια......τι να παρει κανεις απο εσενα στα σοβαρα; απο τυπους σαν εσενα εχουμε καταντησει σημερα ετσι....εξαλλου το λεει και το nickname που χρησιμοποιεις. Το μονο που μπορεις να παιξεις ειναι το πουλι σου , και αυτο αμφιβολο παλι.......κοιτα το ρεντικολο που εχει και αποψη με ακουστικα στα αυτια.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Aκουω συνεχως να αναφερεται την Ελβετια. Ποιος σας ειπε πως η Ελβετια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟ? Εχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ θητεια με ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΣΤΡΑΤΟ και τους καλουν σε ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ!
Για αυτο άλλωστε κράτησαν πανω απο 200 χρονια τωρα την ουδετερότητά τους. Στους δυο παγκοσμιους πολεμους μεταξυ αλλων.Δεν ηταν τοσο ευκολο να εισβαλλει κανεις στην Ελβετια μια και θα γινοταν ο ταφος για καθε εισβολεα ( οπως ατιμωρητα παραβιασαν την ουδετεροτητα του Βελγιου οι Γερμανοι δυο φορες στον προηγουμενο αιωνα λες και καναν περιπατο).
Τελος ο στρατος λογικο να μην αρεσει σε κανεναν. Αλλα υπαρχουν και χειροτερα. Να τελεις υπο την κατοχη ξενων δυναμεων. Οχι μεταφορικα κλπ αλλα στην κυριολεξια να εχουν εισβαλει στα εδαφη σου ξενοι στρατοι. Η να εισαι υπο αιχμαλωσια.
Σεβαστο να μη θελει κανεις να φερει αυτο το βαρος. Ωστοσο αν γινει κατι δε θα δικαιουται προστασιας η οτιδηποτε αλλο. Ας καθαρισει απο μονος του. Ξηγημενα απο τωρα :grin:
agaphητε φιδελ η αναφορα μου αφορo΄yse την ουδετερότητα της ελβετίας και οχι σχολιασμό για το αξιόμαχό του στρατού της  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επειδη βλεπω τοχεις μπορεις μηπως ξερεις τι δθδασκονται μεσα στην σχολη?

Τα παντα εχουν κανει φιλε... εχω κανει συζητησεις  :P

ακριβως τα μαθηματα δεν ξερω να σου τα πω αλλα σε αυτο που σου λεω εξω δεν πεφτω.
Θυμαμαι μου ελεγε ενας οτι κανανε για σήματα στις τηλεπικοινωνιες , φυσικες μαθηματικα
και ξερεις αμα στις σχολες αξιωματικων μεινεις 2 φορες σε ενα μαθημα χανεις την ταξη και σε διωχνουν.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.378
Πόντοι
456
Για αυτο άλλωστε κράτησαν πανω απο 200 χρονια τωρα την ουδετερότητά τους.    

Δηλαδη ο αξιομαχος στρατος και οι συνεχεις επανεκπαιδευσεις συντελεσαν στην ουδετεροτητα της ελβετιας :think:

Καπου εισαι λαθος

Και για του λογου το αληθες κανε ενα κοπο να διαβασεις τις αποφασεις του συνεδριου της Βιεννης

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τι τα φορας τα ακουστικα ; εσυ εισαι μ@λ@κ@ς με περικεφαλαια......τι να παρει κανεις απο εσενα στα σοβαρα; απο τυπους σαν εσενα εχουμε καταντησει σημερα ετσι....εξαλλου το λεει και το nickname που χρησιμοποιεις. Το μονο που μπορεις να παιξεις ειναι το πουλι σου , και αυτο αμφιβολο παλι.......κοιτα το ρεντικολο που εχει και αποψη με ακουστικα στα αυτια.

αγανακτισμένος τύπε ?  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε άντε τράβα στο σύνταγμα και αυτοκτόνα να κάνεις κάτι χρήσιμο στον κόσμο ... αγανακτισμένε εθνικοπαπαρόφρονα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
agaphητε φιδελ η αναφορα μου αφορo΄yse την ουδετερότητα της ελβετίας και οχι σχολιασμό για το αξιόμαχό του στρατού της  ;)

Το αξιομαχο του στρατου εξασφαλιζει την ουδετεροτητα και την ηρεμια. Σε τελικη αναλυση, η φαινομενικη ηρεμια και ισορροπια που υπαρχει αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη ,δεν υπαρχει χαρη σε καμια μαγικη δυναμη η καμια ανωτερη ηθικη. Απο πισω υπαρχουν σκληρες και απτες αναγκαιοτητες. Η Ευρωπη εχει γινει θεατρο των πιο αιματηρων λουτρων στο παρελθον κατα ορισμενα χρονικα διαστηματα.
Ψυχροι και "σκληροι " υπολογισμνοι βασισμενοι πανω απο ολα και σε ισχυρες ενοπλες δυναμεις και πελγματα συμμαχιων κρατανε την ισορροπια τη σταθεροτητα και την ασφαλεια. Αυτο που σας φαινεται εσας σταθερη ταξη πραγματων, στην πραγματικοτητα ειναι κατι επιτυγχανεται επειτα απο διαρκη προσπαθεια και ενταση.
Το ιδιο για ενα διαστημα δεκαετιων φαινοταν η Ευρωπη σταθερη και ακλονητη κατα τα τελη του 19ου αιωνα, αλλα απο πισω υπηρχαν διεργασιες και κινησεις. Ωσπου ξαφνικα ξεσπασαν και ο πρωτος παγκοσμιος πολεμος, μια πρωτοφανης εως τοτε ανθρωποσφαγη, φανηκε να ξεσπα ως κεραυνος εν αιθρια. Οταν η Αυστρια κυρησσε τον πολεμο στη Σερβια, κανεις δε φανταζοταν τι θα επακολουθουσε. Και ομως η κρυμενη δυναμικη των πραγματων υπηρχε κατω απο την επιφανεια, ασχετα αν δεν ηταν ορατη στον πολυ κοσμο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δηλαδη ο αξιομαχος στρατος και οι συνεχεις επανεκπαιδευσεις συντελεσαν στην ουδετεροτητα της ελβετιας :think:

Καπου εισαι λαθος

Και για του λογου το αληθες κανε ενα κοπο να διαβασεις τις αποφασεις του συνεδριου της Βιεννης

Τις εχω διαβασει! Ωστοσο καλες οι αποφασεις των οποιων συνεδριων και οι συνθηκες αλλα σε τελικη αναλυση, ειναι μουτζουρες πανω σε χαρτια. Οτι αποφασιζεται νοητα, πρεπει να γινεται πραγματοποιησιμο στο υλικο πεδιο. Σε τελικη αναλυση η ωμη φυσικη βια, η υλικος παραγοντας, η δυναμη των οπλων επιφερει το επιθυμητο αποτελεσμα και εγγυαται οτι εχει προαποφασιστει.
Και στην Ελλαδα κατακυρωθηκε η ταδε διανομη εδαφων με τη Συνθηκη των Σεβρων, αλλα ηταν κατι που δε μπορουσε να υποστηριχθει επαρκως υλικα

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.378
Πόντοι
456
Τις εχω διαβασει! Ωστοσο καλες οι αποφασεις των οποιων συνεδριων και οι συνθηκες αλλα σε τελικη αναλυση, ειναι μουτζουρες πανω σε χαρτια. Οτι αποφασιζεται νοητα, πρεπει να γινεται πραγματοποιησιμο στο υλικο πεδιο. Σε τελικη αναλυση η ωμη φυσικη βια, η υλικος παραγοντας, η δυναμη των οπλων επιφερει το επιθυμητο αποτελεσμα και εγγυαται οτι εχει προαποφασιστει.
Και στην Ελλαδα κατακυρωθηκε η ταδε διανομη εδαφων με τη Συνθηκη των Σεβρων, αλλα ηταν κατι που δε μπορουσε να υποστηριχθει επαρκως υλικα

Δεν διαφωνω αλλα δεν μπορω να δεχτω την δυναμη της Ελβετιας παρα μονο με την υποστηριξη αλλων δυναμεων.Υπαρχουν αλλα συμφεροντα εκει.
Κατι που εμεις δεν ειχαμε τοσα χρονια και για αυτο δεν μπορουσαμε να στηριξουμε οποιαδηποτε αποφαση που μας ευνοουσε

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αγανακτισμένος τύπε ?  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε άντε τράβα στο σύνταγμα και αυτοκτόνα να κάνεις κάτι χρήσιμο στον κόσμο ... αγανακτισμένε εθνικοπαπαρόφρονα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποιοςσου ειπε οτι ειμαι αγανακτισμενος....τι μαλακιες που γραφεις τις εχεις δει τοση ωρα κοπρε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom