enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Αυτό το "ανώτερα μαθηματικά" παίζει να έχει μείνει από πρόγραμμα σπουδών πρώτου (παν/μιακού) έτους από τη δεκαετία του 50!
δε μας ρε παιδαρελι εσυ...σε ποια "παραγωγικη " ηλικια εκανες Θητεια ?? των -18? -19? -20? εξαλλου δεν περιμενα να ακουσω και τιποτα καλυτερο για καποιον που ανηκει στην γενια του πολυτεχνειου οπου πληρωνουμε τα γαμησιατικα σας !!!!
Ρε παππού, στο σπίτι σου έχεις δύο επιλογές που στο στρατό δεν τις έχεις:
1) Να βάλεις κάποιον άλλο να το κάνει για σένα (με το αζημείωτο).
2) Να πνιγείς στα σκατά σου (έστι γιατί γουστάρεις).
Έπιασες μισή φράση από το post του άλλου και το κανες θέμα. Τα υπόλοιπα που ανέφερε τα έκανες γαργάρα.
Αρχηγέ, αν νομίζεις εσυ και οι αλλοι που πυροβολείτε εν χορώ, ότι θα με πεισετε ότι ξερετε καλύτερα από μενα τα θεματα των ΕΔ, και ότι ξερετε να αξιολογείτε και να ψυχολογείτε τις προθέσεις του στελεχιακού δυναμικού των ΕΔ επίσης καλύτερα,ορμώμενοι από τις εμπειρίες της θητείας σας,είστε μακραν νυχτωμένοι..Οτι εχω δει μεσα στο χωρο μου, δεν το εχετε καν διανοηθεί..και καλά και ασχημα..Οπως εγω δεν κανω τον ξερόλα στα των επαγγελμάτων σας, ετσι κι εσείς μην το παιζετε ξερόλες στα θεματα των ΕΔ.Επαναλαμβανω για μυριοστή φορά, ότι Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, για να αποδομηθεί ενας πυλώνας της Ελληνικής Κοινωνίας ο οποίος προ κρίσης απολάμβανε της εμπιστοσύνης του 85% του Λαού, καλά κρατεί και θα κρατεί.Δεν με πείθετε λοιπόν, δε σας πείθω, τι το συνεχίζετε και οχι μόνο αυτό, αλλά πετάτε και αρλούμπες, τις οποίες αν τις καταγράψω θα πιάσω μια σελίδα...πχ ημερησια αποζημιωση 90€, μηδενική γεωπολιτική θεση της χωρας, τσαμπα όλα στα στελέχη κλπ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...ρε ναυαρχε τι προσπαθεις να αποδειξεις εδω μεσα?εισαι ο μονος που πιστευει οτι οι στρατιωτικοι εχουν ιδανικα(τουλαχιστον οι περισσοτεροι).για μενα αυτοι που θα πεθαιναν για την πατριδα ειναι μονο οι ειδικες δυναμεις.και αυτο το λεω γιατι οι περισσοτεροι μονιμοι που ρωτησα(κυριως υπαξιωματικοι) τι θα εκαναν σε περιπτωση πολεμου μου ειπαν πως θα εφευγαν εξω...αντε γεια λεμε,ειναι να μην παρει αποφαση ο γειτονας να μας κανει κανα ντου.θα τον πιουμε.φανταστειτε οταν υπηρετουσα εγω ενας ελληνας φανταρος αντιστοιχουσε σε 4 τουρκους!!!!επισης εχω δει και το κοκκινο βιβλιαρακι,ξερεις για ποιο μιλαω ναυαρχε?
[size=7pt]Αρχηγέ, αν νομίζεις εσυ και οι αλλοι που πυροβολείτε εν χορώ, ότι θα με πεισετε ότι ξερετε καλύτερα από μενα τα θεματα των ΕΔ, και ότι ξερετε να αξιολογείτε και να ψυχολογείτε τις προθέσεις του στελεχιακού δυναμικού των ΕΔ επίσης καλύτερα,ορμώμενοι από τις εμπειρίες της θητείας σας,είστε μακραν νυχτωμένοι..Οτι εχω δει μεσα στο χωρο μου, δεν το εχετε καν διανοηθεί..και καλά και ασχημα..Οπως εγω δεν κανω τον ξερόλα στα των επαγγελμάτων σας, ετσι κι εσείς μην το παιζετε ξερόλες στα θεματα των ΕΔ.Επαναλαμβανω για μυριοστή φορά, ότι [size=12pt]Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ[/size] ΚΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, για να αποδομηθεί ενας πυλώνας της Ελληνικής Κοινωνίας ο οποίος προ κρίσης απολάμβανε της εμπιστοσύνης του 85% του Λαού, καλά κρατεί και θα κρατεί.Δεν με πείθετε λοιπόν, δε σας πείθω, τι το συνεχίζετε και οχι μόνο αυτό, αλλά πετάτε και αρλούμπες, τις οποίες αν τις καταγράψω θα πιάσω μια σελίδα...πχ ημερησια αποζημιωση 90€, μηδενική γεωπολιτική θεση της χωρας, τσαμπα όλα στα στελέχη κλπ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...
Βγαίνει εδω μεσα ο καθε πικραμένος και τσαντισμένος από ότι μπορείς να φανταστείς και τα χώνει στις ΕΔ...Ο ευκολος στόχος......[/size]
Αστο ρε συ φίλε,αφού δε συμφωνούμε.Αν θεωρείς προπαγάνδα δική μας τη δεδομένη γεωπολιτική μας θέση, τι να σου λεω εγω..Ανοιξε καμια σελιδα της γεωπολιτικής να ενημερωθείς......Έχεις μεγάλο κόλλημα εσύ!
Όχι, μεγάλε, ΕΣΥ θεωρείς ο,τιδήποτε διαφορετικό από αυτά που (σε έχουν μάθει να) πιστεύεις ότι είναι προπαγάνδα!Αστο ρε συ φίλε,αφού δε συμφωνούμε.Αν θεωρείς προπαγάνδα δική μας τη δεδομένη γεωπολιτική μας θέση, τι να σου λεω εγω..Ανοιξε καμια σελιδα της γεωπολιτικής να ενημερωθείς......
Έ και; Το ΤΕΙ Κωλοπετεινίτσας να πιάσεις τέτοιο και καλύτερο πρόγραμμα σπουδών θα δεις. Δε σημαίνει κάτι.
Σημείωση: 4ο έτος και κάνουν ακόμα "Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές" και "Ξένες Γλώσσες". Αν έχεις την παραμικρή σχέση με σχολές και μαθήματα... καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για παρωδία.
Γνωρίζεις κάποιον προσωπικά που να παράτησε τη σχολή αυτή γιατί δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις "δυσκολίες" των μαθημάτων ή που να τον διώξαν λόγω κακής επίδοσης σε αυτά;
...μονο η Ελιτ μαθησιακα μπορει να ανταπεξελθει σε μια στρατιωτικη σχολη αξιωματικων ,
μονο η Ελιτ μαθησιακα μπορει να ανταπεξελθει σε μια στρατιωτικη σχολη αξιωματικων ,ενα μερος το στρατιωτικο και ενα μερος το ακαδημαικο...οταν εξω ο μεσος φοιτητης δε μπορει ουτε την γκαρσονιερα του να συντηρισει καλα καλα !!! Για αυτο φιλε κανε μας την χαρη ...και αν εχεις τους ορχεις ,ας εμπαινες και εσυ να μας αποδειξεις οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λεω εγω.......
εγώ έχω μια απορία ..
στο στρατό όταν θέλουν να πούνε προσοχή για φωνάζουν προυυυυυυυυυσχή ?![]()
![]()
![]()
![]()
Κι εγω εχω απορία αν υπάρχουν Πακιστανοί Εραστές αλλά δεν το φωνάζω κιόλας....εγώ έχω μια απορία ..
![]()
![]()
![]()
τυπε υπηρετησες?εγώ έχω μια απορία ..
![]()
![]()
![]()
Κι εγω εχω απορία αν υπάρχουν Πακιστανοί Εραστές αλλά δεν το φωνάζω κιόλας....
Καλά, ηρέμησε λιγο...![]()
"διατάξτε" ,"μάλιστα", και προσοχή βαράνε πολλοί σε πολλά επαγγέλματα αν όχι σε όλα ...ναυαρχε πες μας πως είναι όλη σου την εργασιακή ζωη σαν στρατιωτικός να λές - μεχρι να παρεις συνταξη- "διατάξτε" ,"μάλιστα", και να βαράς προσοχές.....
ναυαρχε πες μας πως είναι όλη σου την εργασιακή ζωη σαν στρατιωτικός να λές - μεχρι να παρεις συνταξη- "διατάξτε" ,"μάλιστα", και να βαράς προσοχές.....
"διατάξτε" ,"μάλιστα", και προσοχή βαράνε πολλοί σε πολλά επαγγέλματα αν όχι σε όλα ...