Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Αυτό το "ανώτερα μαθηματικά" παίζει να έχει μείνει από πρόγραμμα σπουδών πρώτου (παν/μιακού) έτους από τη δεκαετία του 50!

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
ρε ναυαρχε τι προσπαθεις να αποδειξεις εδω μεσα?εισαι ο μονος που πιστευει οτι οι στρατιωτικοι εχουν ιδανικα(τουλαχιστον οι περισσοτεροι).για μενα αυτοι που θα πεθαιναν για την πατριδα ειναι μονο οι ειδικες δυναμεις.και αυτο το λεω γιατι οι περισσοτεροι μονιμοι που ρωτησα(κυριως υπαξιωματικοι) τι θα εκαναν σε περιπτωση πολεμου μου ειπαν πως θα εφευγαν εξω...αντε γεια λεμε,ειναι να μην παρει αποφαση ο γειτονας να μας κανει κανα ντου.θα τον πιουμε.φανταστειτε οταν υπηρετουσα εγω ενας ελληνας φανταρος αντιστοιχουσε σε 4 τουρκους!!!!επισης εχω δει και το κοκκινο βιβλιαρακι,ξερεις για ποιο μιλαω ναυαρχε?

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
δε μας ρε παιδαρελι εσυ...σε ποια "παραγωγικη " ηλικια εκανες Θητεια ?? των -18? -19? -20? εξαλλου δεν περιμενα να ακουσω και τιποτα καλυτερο για καποιον που ανηκει στην γενια του πολυτεχνειου οπου πληρωνουμε τα γαμησιατικα σας !!!!

Ο άνθρωπος ανέφερε ότι τα χρόνια του στρατού ήταν τα πιο άχρηστα που πέρασε. Θα μπορούσε να τα διαθέσει όπως αυτός νόμιζε καλύτερα. Τώρα, αναφορικά με το πολυτεχνείο και τη γενιά που μεγάλωσε επί 7-ετίας, πήγαινε να σου κάνει καμιά κατήχηση η χρυσή αυγή στον παιδικό σταθμό της (ούτε καν για νηπιαγωγείο δεν κάνεις)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε παππού, στο σπίτι σου έχεις δύο επιλογές που στο στρατό δεν τις έχεις:

1) Να βάλεις κάποιον άλλο να το κάνει για σένα (με το αζημείωτο).
2) Να πνιγείς στα σκατά σου (έστι γιατί γουστάρεις).

Έπιασες μισή φράση από το post του άλλου και το κανες θέμα. Τα υπόλοιπα που ανέφερε τα έκανες γαργάρα.

ρε μεξικάνε...

πάμε γερά λοιπόν...

και στον στρατό έχεις την επιλογή να βάλεις άλλον να σου κάνει την αγγαρεία με το αζημίωτο φυσικά... πολλά παλληκαράκια θα κάναν ευχαριστως την αγγαρεία σου με το αζημίωτο, όταν ο γέρος δεν έχει φράγκο να του στείλει
και στο σπίτι σου ειδικά αν μένεις σε πολυκατοικία θα καθαρίσεις θέλεις δεν θέλεις γιατί θα ε πάνε πίπα κώλο οι άλλοι συγκάτοικοι...

και πάμε στα λοιπά.. ξύρισμα σιγά την αγγαρεία και γίνεται για λόγους υγιεινής, στρώσιμο το κρεβάτι ναι ρε πρέπει να στρώνεις το κρεβάτι σου πρώτα πρώτα για λόγους δικιάς σου υγιεινής, γυάλισμα αρβύλας ναι πρέπει να το κάνεις γιατί πρέπει να μαλακώσει το δέρμα για να μην σου γαμίσει τα πόδια...

σου φτάνουν αυτά ή θέλεις και άλλα?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
ρε ναυαρχε τι προσπαθεις να αποδειξεις εδω μεσα?εισαι ο μονος που πιστευει οτι οι στρατιωτικοι εχουν ιδανικα(τουλαχιστον οι περισσοτεροι).για μενα αυτοι που θα πεθαιναν για την πατριδα ειναι μονο οι ειδικες δυναμεις.και αυτο το λεω γιατι οι περισσοτεροι μονιμοι που ρωτησα(κυριως υπαξιωματικοι) τι θα εκαναν σε περιπτωση πολεμου μου ειπαν πως θα εφευγαν εξω...αντε γεια λεμε,ειναι να μην παρει αποφαση ο γειτονας να μας κανει κανα ντου.θα τον πιουμε.φανταστειτε οταν υπηρετουσα εγω ενας ελληνας φανταρος αντιστοιχουσε σε 4 τουρκους!!!!επισης εχω δει και το κοκκινο βιβλιαρακι,ξερεις για ποιο μιλαω ναυαρχε?
Αρχηγέ, αν νομίζεις εσυ και οι αλλοι που πυροβολείτε εν χορώ, ότι θα με πεισετε ότι ξερετε καλύτερα από μενα τα θεματα των ΕΔ, και ότι ξερετε να αξιολογείτε και να ψυχολογείτε τις προθέσεις του στελεχιακού δυναμικού των ΕΔ επίσης καλύτερα,ορμώμενοι από τις εμπειρίες της θητείας σας,είστε μακραν νυχτωμένοι..Οτι εχω δει μεσα στο χωρο μου, δεν το εχετε καν διανοηθεί..και καλά και ασχημα..Οπως εγω δεν κανω τον ξερόλα στα των επαγγελμάτων σας, ετσι κι εσείς μην το παιζετε ξερόλες στα θεματα των ΕΔ.Επαναλαμβανω για μυριοστή φορά, ότι Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, για να αποδομηθεί ενας πυλώνας της Ελληνικής Κοινωνίας ο οποίος προ κρίσης απολάμβανε της εμπιστοσύνης του 85% του Λαού, καλά κρατεί και θα κρατεί.Δεν με πείθετε λοιπόν, δε σας πείθω, τι το συνεχίζετε και οχι μόνο αυτό, αλλά πετάτε και αρλούμπες, τις οποίες αν τις καταγράψω θα πιάσω μια σελίδα...πχ ημερησια αποζημιωση 90€, μηδενική γεωπολιτική θεση της χωρας, τσαμπα όλα στα στελέχη κλπ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...
Βγαίνει εδω μεσα ο καθε πικραμένος και τσαντισμένος από ότι μπορείς να φανταστείς και τα χώνει στις ΕΔ...Ο ευκολος στόχος......

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
[size=7pt]Αρχηγέ, αν νομίζεις εσυ και οι αλλοι που πυροβολείτε εν χορώ, ότι θα με πεισετε ότι ξερετε καλύτερα από μενα τα θεματα των ΕΔ, και ότι ξερετε να αξιολογείτε και να ψυχολογείτε τις προθέσεις του στελεχιακού δυναμικού των ΕΔ επίσης καλύτερα,ορμώμενοι από τις εμπειρίες της θητείας σας,είστε μακραν νυχτωμένοι..Οτι εχω δει μεσα στο χωρο μου, δεν το εχετε καν διανοηθεί..και καλά και ασχημα..Οπως εγω δεν κανω τον ξερόλα στα των επαγγελμάτων σας, ετσι κι εσείς μην το παιζετε ξερόλες στα θεματα των ΕΔ.Επαναλαμβανω για μυριοστή φορά, ότι [size=12pt]Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ[/size] ΚΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, για να αποδομηθεί ενας πυλώνας της Ελληνικής Κοινωνίας ο οποίος προ κρίσης απολάμβανε της εμπιστοσύνης του 85% του Λαού, καλά κρατεί και θα κρατεί.Δεν με πείθετε λοιπόν, δε σας πείθω, τι το συνεχίζετε και οχι μόνο αυτό, αλλά πετάτε και αρλούμπες, τις οποίες αν τις καταγράψω θα πιάσω μια σελίδα...πχ ημερησια αποζημιωση 90€, μηδενική γεωπολιτική θεση της χωρας, τσαμπα όλα στα στελέχη κλπ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...
Βγαίνει εδω μεσα ο καθε πικραμένος και τσαντισμένος από ότι μπορείς να φανταστείς και τα χώνει στις ΕΔ...Ο ευκολος στόχος......[/size]

Έχεις μεγάλο κόλλημα εσύ!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Αστο ρε συ φίλε,αφού δε συμφωνούμε.Αν θεωρείς προπαγάνδα δική μας τη δεδομένη γεωπολιτική μας θέση, τι να σου λεω εγω..Ανοιξε καμια σελιδα της γεωπολιτικής να ενημερωθείς......

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Αστο ρε συ φίλε,αφού δε συμφωνούμε.Αν θεωρείς προπαγάνδα δική μας τη δεδομένη γεωπολιτική μας θέση, τι να σου λεω εγω..Ανοιξε καμια σελιδα της γεωπολιτικής να ενημερωθείς......
Όχι, μεγάλε, ΕΣΥ θεωρείς ο,τιδήποτε διαφορετικό από αυτά που (σε έχουν μάθει να) πιστεύεις ότι είναι προπαγάνδα!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Έ και; Το ΤΕΙ Κωλοπετεινίτσας να πιάσεις τέτοιο και καλύτερο πρόγραμμα σπουδών θα δεις. Δε σημαίνει κάτι.

Σημείωση: 4ο έτος και κάνουν ακόμα "Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές" και "Ξένες Γλώσσες". Αν έχεις την παραμικρή σχέση με σχολές και μαθήματα... καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για παρωδία.

Γνωρίζεις κάποιον προσωπικά που να παράτησε τη σχολή αυτή γιατί δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις "δυσκολίες" των μαθημάτων ή που να τον διώξαν λόγω κακής επίδοσης σε αυτά;

καταρχην δεν εχεις δει  ,καν τις βιβλιογραφιες των μαθηματων και εβγαλες συμπερασμα οτι και ενα ΤΕΙ κανει τετοια μαθηματα....επισης οι περισσοτεροι που "φευγουν" ειναι γιατι δεν αντεχουν την στρατιωτικη ζωη και εκπαιδευση μεσα στην ΣΝΔ....επισης οι εισακτεοι στην ΣΝΔ ειναι περι τα 60 ατομα το ΕΤΟΣ...οταν σεμια σχολη ΑΕΙ αντιστοιχουν χιλιαδες και ουδεμια συγκριση μπορει να γινει,διοτι ο μεσος ορος εισαγωγης βαθμολογιας στα ΑΕΙ σε ολη την ελλαδα ειναι 12-13 ,οταν στην δοκιμων ειναι 17 και ανω ....... επισης να σε πληροφορισω οτι στις στρατιωτικες σχολες μενεις στο ιδιο ετος οταν "¨αφησεις " μαθημα και δε το περασεις ,επαλαμβανεις το ετος κανονικα απο την αρχη και αν παλι αποτυχεις ,σε διωχνουν...αντιθετος απο τα ΑΕΙ που απλα κρατας το μαθημα και το δινεις οποτε σου καπνισει διαβαζοντας μονο στην διαρκεια της εξεταστικης οπως κανει το μεγαλυτερο μερος των φοιτητων...το επιπεδο μαθησης ειναι τοσο υψηλο σε πληροφορω και δεν ειναι τυχαιο οτι οι μηχανικοι της ΣΝΔ και της ΣΜΑ γινονται δεκτοι στα καλυτερα πανεπιστημια της Βρετανιας και Αμερικης (ΜΙΤ) οπου συχνα αποφοιτουν με υψηλες βαθμολογιες ανταγωνιζομενοι τους πολίτες φοιτητες....ξερω δυο ηδη που τα ονομα τα τους εχουν γραφτει στις υψηλοτερες βαθμολογιες παγκοσμιος την δεκαετια του 1990-2000 με ποσοστα επιτυχιας 92% ο ενας και 98% ο αλλος στο τομεα της ναυπηγικης ως στρατιωτικοι Ελληνες !! Στα ΑΕΙ αν εισαι γραμμενος σε καποια κλαδικη  σου δινουν τα θεματα και τις σημειωσεις παρελθοντων ετων ή τα παιρνεις απο γνωστα στεκια του πανεπιστημιου οπως στο ΕΜΠ ενα φωτοτυπικαδικο στο γραμμικό μεσα στο πανεπιστημιο βεβαιος βεβαιος....για να μην σου πω για την Ιατρικη σχολη που πας στην διευθηνση ,μικρας ασιας 76, και παιρνεις οτι θεματα θελησεις !!!! Οι εισακτεοι βεβαια της ΣΣΑΣ (ιατρικο) οταν μεσα σε ευλογο διαστημα δεν περασουν μαθηματα...τοτε φευγουν και πρπει να πληρωσουν ολα τα εξοδα που σπαταλησε το ελληνικο δημοσιο για την εκπαιδευση του...οταν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ ουτε για αστειο δε γινεται αυτο με φοιτηταρια σχολων με 4 ετη...τα βγαζουν στα 6-7-8-9 και οσο παει ..... δυστυχως που στο λεω....μονο η Ελιτ μαθησιακα μπορει να ανταπεξελθει σε μια στρατιωτικη σχολη αξιωματικων ,ενα μερος το στρατιωτικο και ενα μερος το ακαδημαικο...οταν εξω ο μεσος φοιτητης δε μπορει ουτε την γκαρσονιερα του να συντηρισει καλα καλα !!! Για αυτο φιλε κανε μας την χαρη ...και αν εχεις τους ορχεις ,ας εμπαινες και εσυ να μας αποδειξεις οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λεω εγω.......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.135
Πόντοι
42.697
μονο η Ελιτ μαθησιακα μπορει να ανταπεξελθει σε μια στρατιωτικη σχολη αξιωματικων ,ενα μερος το στρατιωτικο και ενα μερος το ακαδημαικο...οταν εξω ο μεσος φοιτητης δε μπορει ουτε την γκαρσονιερα του να συντηρισει καλα καλα !!! Για αυτο φιλε κανε μας την χαρη ...και αν εχεις τους ορχεις ,ας εμπαινες και εσυ να μας αποδειξεις οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λεω εγω.......

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 20

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εγώ έχω μια απορία ..
στο στρατό όταν θέλουν να πούνε προσοχή για φωνάζουν προυυυυυυυυυσχή ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.135
Πόντοι
42.697
Κι εγω εχω απορία αν υπάρχουν Πακιστανοί Εραστές αλλά δεν το φωνάζω κιόλας....

ναυαρχε πες μας πως είναι όλη σου την εργασιακή ζωη σαν στρατιωτικός να λές - μεχρι να παρεις συνταξη- "διατάξτε" ,"μάλιστα", και να βαράς προσοχές.....

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
ναυαρχε πες μας πως είναι όλη σου την εργασιακή ζωη σαν στρατιωτικός να λές - μεχρι να παρεις συνταξη- "διατάξτε" ,"μάλιστα", και να βαράς προσοχές.....
"διατάξτε" ,"μάλιστα", και προσοχή βαράνε πολλοί σε πολλά επαγγέλματα αν όχι σε όλα ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ρωτησες ποτε υπαλληλο πως ειναι να βαραει προσοχες και να τρωει μπινελικια σα νεοσυλλεκτος και χωρις να εχει τη δικαιολογια του στρατου?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.135
Πόντοι
42.697
"διατάξτε" ,"μάλιστα", και προσοχή βαράνε πολλοί σε πολλά επαγγέλματα αν όχι σε όλα ...

δεν ειναι έτσι
εχει τυχει πολλες φορες να γειωσω τον προισταμενο μου και να κανω το δικο μου
εχω κοντραριστει πάρα πολλες φορες με προισταμενους και εχω "βγαλει γλωσσα" οταν θεωρω οτι εχω δικιο και εχω κανει σωστα τη δουλεια μου
αυτο δεν συμβαινει στις ΕΔ
πρεπει να βαρας προσοχη και να λες μια ζωη διαταξτε στον καθενα που μπορει να είναι καλλιστα τενεκες, αχρηστος και σκάλες κατωτερος απο εσένα σε ικανοτητες και γνωσεις μονο και μονο επειδη είναι αρχαιοτερος...
ασε λοιπον τις θεωριες για αλλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom