Νέα

Αλήτες στρατιωτικοί- αχάριστοι καραβανάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η γνώμη σας

• Είναι δημόσιοι υπάλληλοι

Ψήφοι: 61 56,5%
  • Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι - μπολ εκδοχή

Ψήφοι: 17 15,7%
  • Πόσο σκασίλα μας όμως..

Ψήφοι: 30 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν ειναι έτσι
εχει τυχει πολλες φορες να γειωσω τον προισταμενο μου και να κανω το δικο μου
εχω κοντραριστει πάρα πολλες φορες με προισταμενους και εχω "βγαλει γλωσσα" οταν θεωρω οτι εχω δικιο και εχω κανει σωστα τη δουλεια μου
αυτο δεν συμβαινει στις ΕΔ
πρεπει να βαρας προσοχη και να λες μια ζωη διαταξτε στον καθενα που μπορει να είναι καλλιστα τενεκες, αχρηστος και σκάλες κατωτερος απο εσένα σε ικανοτητες και γνωσεις μονο και μονο επειδη είναι αρχαιοτερος...
ασε λοιπον τις θεωριες για αλλου

προφανώς είσαι δημόσιος υπάλληλος...

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειναι έτσι
εχω κοντραριστει πάρα πολλες φορες με προισταμενους και εχω "βγαλει γλωσσα" οταν θεωρω οτι εχω δικιο και εχω κανει σωστα τη δουλεια μου
πρεπει να βαρας προσοχη και να λες μια ζωη διαταξτε στον καθενα που μπορει να είναι καλλιστα τενεκες, αχρηστος και σκάλες κατωτερος απο εσένα σε ικανοτητες και γνωσεις μονο και μονο επειδη είναι αρχαιοτερος...

Εγω εκεινο....εγω το αλλο......εγω.....εγω......ρε ασε τα σαπια και πες μας τι δουλεια κανεις και την λες σε προισταμενο. Αμπελοφιλοσοφε και εσυ.

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι έτσι
ο προισταμενος δεν πιάνεται ... το αφεντικό πιάνεται

εκεί όλοι κοκοκο

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
Αρχηγέ, αν νομίζεις εσυ και οι αλλοι που πυροβολείτε εν χορώ, ότι θα με πεισετε ότι ξερετε καλύτερα από μενα τα θεματα των ΕΔ, και ότι ξερετε να αξιολογείτε και να ψυχολογείτε τις προθέσεις του στελεχιακού δυναμικού των ΕΔ επίσης καλύτερα,ορμώμενοι από τις εμπειρίες της θητείας σας,είστε μακραν νυχτωμένοι..Οτι εχω δει μεσα στο χωρο μου, δεν το εχετε καν διανοηθεί..και καλά και ασχημα..Οπως εγω δεν κανω τον ξερόλα στα των επαγγελμάτων σας, ετσι κι εσείς μην το παιζετε ξερόλες στα θεματα των ΕΔ.Επαναλαμβανω για μυριοστή φορά, ότι Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, για να αποδομηθεί ενας πυλώνας της Ελληνικής Κοινωνίας ο οποίος προ κρίσης απολάμβανε της εμπιστοσύνης του 85% του Λαού, καλά κρατεί και θα κρατεί.Δεν με πείθετε λοιπόν, δε σας πείθω, τι το συνεχίζετε και οχι μόνο αυτό, αλλά πετάτε και αρλούμπες, τις οποίες αν τις καταγράψω θα πιάσω μια σελίδα...πχ ημερησια αποζημιωση 90€, μηδενική γεωπολιτική θεση της χωρας, τσαμπα όλα στα στελέχη κλπ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...
Βγαίνει εδω μεσα ο καθε πικραμένος και τσαντισμένος από ότι μπορείς να φανταστείς και τα χώνει στις ΕΔ...Ο ευκολος στόχος......
δεν μου απαντησες σε τιποτα απ'οτι σου εγραψα.κουβεντα κανουμε,αλοιμονο αν προσπαθουσα να πεισω εναν στρατιωτικο,πως οι ενοπλες δυναμεις μας ειναι για τον μπουτσο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και γω την λέω στον προιστάμενο μου όταν πιστεύω πως κάνει λάθος. Είμαι και γω δημοσιος υπάλληλος?

ναι αλλά αμα σου πεί "Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου θα το κάνεις όπως σου λέω εγώ " (γιατί στο φινάλε αυτός αναλαμβάνει και την ευθύνη) κάνεις ότι σου λέει...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι αλλά αμα σου πεί "Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου θα το κάνεις όπως σου λέω εγώ " (γιατί στο φινάλε αυτός αναλαμβάνει και την ευθύνη) κάνεις ότι σου λέει...
τρομερή διαπίστωση έκανες ρε φιλόσοφε.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ναι, είμαι από τους τυχερούς που έχουν καλό αφεντικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom