Έγραψες ένα κάρο παπαριές.
4) Δείξε μου εσύ έναν από ΣΜΑ/ΣΝΔ που έφυγε και πήγε στο ΜΙΤ. Αν δεν έχεις έστω ΕΝΑ παράδειγμα, λες αποδεδειγμένα αρλούμπες.
μηπως τελικα απο mexikanos_ ,καλυτερα θα ηταν να το κανεις Ρόμπα ??
4) Δείξε μου εσύ έναν από ΣΜΑ/ΣΝΔ που έφυγε και πήγε στο ΜΙΤ. Αν δεν έχεις έστω ΕΝΑ παράδειγμα, λες αποδεδειγμένα αρλούμπες.
μηπως τελικα απο mexikanos_ ,καλυτερα θα ηταν να το κανεις Ρόμπα ??
ΟΚ, πάω πάσο. Βρήκες έναν που πήγε 25-30 χρόνια πριν.
Πρέπει να καταλάβεις ότι ο σκοπός των στρατιωτικών σχολών δεν είναι να βγάλουν επιστήμονες. Τα μαθήματα εκεί μέσα δεν είναι απαιτητικά και δεν "κόβεσαι" στις εξετάσεις, ακριβώς γιατί δεν είναι προτεραιότητα τους να μάθεις να λύνεις διαφορικές εξισώσεις και ολοκληρώματα.
Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα σπουδών είναι πιο "ελαφρύ" από αυτό που θα δεις σε μια πολυτεχνική ας πούμε σχολή. Μη ψαρώνεις με τα "Ανώτερα Μαθηματικά" και τους "Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές"... ακόμη και σα τίτλοι μαθημάτων είναι παρωχημένοι.
ναυαρχε πες μας πως είναι όλη σου την εργασιακή ζωη σαν στρατιωτικός να λές - μεχρι να παρεις συνταξη- "διατάξτε" ,"μάλιστα", και να βαράς προσοχές.....
+1 ;)Εγώ πάντως που ήμουν ναύτης (και όχι ναύαρχος) στο ναυτικό, έμαθα μια αρχή, την ακολούθησα, και πέρασα καλά.
Η αρχή ήταν δυο προτάσεις:
[size=16pt]-Ό,τι κινείται, το χαιρετάς.
-Ό,τι δεν κινείται, το βάφεις.[/size]
Που εισαι εσύ ρε φίλε???Σε εχασα, δεν ηρθες αν πιουμε ενα καφεδακι.......Εγώ πάντως που ήμουν ναύτης (και όχι ναύαρχος) στο ναυτικό, έμαθα μια αρχή, την ακολούθησα, και πέρασα καλά.
Η αρχή ήταν δυο προτάσεις:
[size=16pt]-Ό,τι κινείται, το χαιρετάς.
-Ό,τι δεν κινείται, το βάφεις.[/size]
Για τα περί ΜΙΤ κλπ..
Αντιπλοίαρχοι Μελετιάδης,Φαρ...,Ραφτογιάννης..Τωρινοί...ΟΙ δυο ακριανοί πλέον απόστρατοι ,ο αλλος εν ενεργεία ακόμη...
Τους δεχτηκε το HARVARD ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ......Είπατε κάτι κε MEXICANE????
Σιγά ρε ναύαρχε!Τους δεχτηκε το HARVARD ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ...
Το Harvard έχει δεχτεί και το ΓΑΠ!
Που εισαι εσύ ρε φίλε???Σε εχασα, δεν ηρθες αν πιουμε ενα καφεδακι.......
Ελα το Σαββατο, είμαι μεσα...Που να 'ρθω αρχηγέ μου? Στο πεντάγωνο?
Σήμερα είχατε κάτι κλούβες ΜΑΤ απ' έξω, έμαθα!
Ρε ναύαρχε... αυτοί μπορεί να πήγαν εκεί ακόμη και στα πλαίσια διακρατικής συμφωνίας. Υπάρχουν δεκάδες Έλληνες φοιτητές που γίνονται αποδεκτοί κάθε χρόνο στο top 10 των πανεπιστημίων παγκοσμίως.
Ελπίζω να παραδέχεσαι ότι τα μαθήματα εκεί στην "υπερ-σχολή" σου, από θέμα δυσκολίας... ήταν της πλάκας... αλλίως να σε εξετάσουμε σε "ανώτερα μαθηματικά" να δούμε τί πουλιά πιάνεις...
Οτι και να σας πω,αντίρρησεις φερνετε..Δεν παιζεστε....ΤΕΛΟΣ από μενα...Παραιτούμαι γιατί ειμαι και κάποιας ηλικίας ;) ;)Σιγά ρε ναύαρχε!
Το Harvard έχει δεχτεί και το ΓΑΠ!
Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ κριτήρια για το ποιός "γίνεται δεκτός" (και του τα χώνουν) τα διάφορα πανεπιστήμια USA!
Ή μηπως κι αυτό που λέω είναι προπαγάνδα?
Ελα το Σαββατο, είμαι μεσα...
Ρε ναύαρχε... αυτοί μπορεί να πήγαν εκεί ακόμη και στα πλαίσια διακρατικής συμφωνίας....
Ελα το Σαββατο, είμαι μεσα...
ΟΚ, πάω πάσο. Βρήκες έναν που πήγε 25-30 χρόνια πριν.
Πρέπει να καταλάβεις ότι ο σκοπός των στρατιωτικών σχολών δεν είναι να βγάλουν επιστήμονες. Τα μαθήματα εκεί μέσα δεν είναι απαιτητικά και δεν "κόβεσαι" στις εξετάσεις, ακριβώς γιατί δεν είναι προτεραιότητα τους να μάθεις να λύνεις διαφορικές εξισώσεις και ολοκληρώματα.
Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα σπουδών είναι πιο "ελαφρύ" από αυτό που θα δεις σε μια πολυτεχνική ας πούμε σχολή. Μη ψαρώνεις με τα "Ανώτερα Μαθηματικά" και τους "Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές"... ακόμη και σα τίτλοι μαθημάτων είναι παρωχημένοι.